Κωμικές Iστορίες από τα 80ς και όχι μόνο

• Thread starter Thread starter KTiNoS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ρε τους πουστηδες δεν έχουν τον Θεό τους τελικά...η μετάφραση του είμαι gay και άθεος..

1η φορά στη ζωή μου σήμερα δεν σταμάτησα να βοηθήσω

Σήμερα το μεσημέρι που έπιασε βροχούλα έτυχε να πηγαίνω κέντρο να παραδώσω 2 πακετάκια
με την ΧΤούρα που θέλει και λάστιχα
Κωλόφαρδος πάντα, μόλις βγω βρέχει, πηγαίνω πατ πατ κο κο κο
γιατί ξέρω ότι γλιστράει.
Αλεξάνδρας για Ιπποκράτους καρά γλιστράει (το ξέρω)
και πάω σιγά όταν ο γνωστός τριμάλακας που δουλεύει στη WOLT
με προσπερνάει από δεξιά και σαβουργιάζεται μπροστά μου
Τα πλαστικά απ το γαμωσκούτερ σπάσανε και τα μπούτια του ήταν μαυρα
απ τη λαδολάσπη του δρόμου (με σορτς κυκλοφορούσε)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Μ....ΠΑΝΟ
Δεν το είπα αλλά το σκέφτηκα

Και για την ιστορία πολύ αμφιβάλω ότι αυτοί όλοι που δουλεύουν στη γ,... εταιρεία έχουν δίπλωμα
Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να τους λυπάμαι ή να τους χαστουκίζω σε κάθε φανάρι χωρίς να έχω καν λόγο
Μου είναι και πιο μισητοί από τους ταρίφες ρε φίλε !
Όχι ΟΛΟΙ οι ντελιβεράδες αυτοί από τη γαμω βολτ
Τι σκατά γίνεται με δαύτους δεν ξέρω !
Ζητάνε ψυχιατρική μελέτη για άτομα με τάσεις αυτοκτονίας ξέρω γω!
Συνδεθείτε για να δείτε τις φωτογραφίες.

Μήπως έφυγε τρέχοντας το "ζευγαράκι", για να πάει να αγοράσει και αυτό.... φωτάκια;;; :wacky:
Μπορεί να ζήλεψαν.... δεν το ξέρεις αυτό!!! :roflmao:
Συνδεθείτε για να δείτε τις φωτογραφίες.

Ήρθα Αθήνα σήμερα για δουλειά και σε μόλις μισή ώρα κατεβαίνοντας από Νέα Ερυθραία για Ιπποκράτους είδα τουλάχιστον 3 τραγελαφικά περιστατικά, με το καλύτερο έναν γύφτο που σταμάτησε στην τέρμα αριστερή λωρίδα χωρίς αλαρμ για να βάλει έναν γέρο στο ακριβώς πίσω αμάξι και κόντεψαν να τσακίσουν 2 μηχανές με τις πόρτες που άνοιξαν ξαφνικά. Και όταν ο μοτοσικλετιστής φώναζε, ο γύφτος του έκανε τσαμπουκα. Απλά γέλασα και προχώρησα, τι βλέπετε μόνο κάθε μέρα.

Και για την ιστορία πολύ αμφιβάλω ότι αυτοί όλοι που δουλεύουν στη γ,... εταιρεία έχουν δίπλωμα
Δίπλωμα έχει ο 1 στους 10 απο δαύτους και εν γνώσει της εταιρίας.. no problemo της εταιρίας αλλά δικό σου και δικό μου εαν σου τύχει.

Δίπλωμα έχει ο 1 στους 10 απο δαύτους και εν γνώσει της εταιρίας.. no problemo της εταιρίας αλλά δικό σου και δικό μου εαν σου τύχει.
το βλέπεις στον τρόπο που κινούνται
Παραβιάζουν προτεραιότητα πχ και φωνάζουν και βρίζουν γιατί δεν τους... Αφήνεις να περάσουν!
Προσπερνάνε από δεξιά καβαλάνε διαβάσεις πεζοδρόμια στα @@ τους όλα
Άσε αυτό το κινητό με το GPS
Αυτά δεν τα βλέπω σε άλλους διανομείς
E food acs κλπ
Αυτοί δείχνουν πολύ πιο επαγγελματίες

Στην wolt υπάρχει έντονο το φαινόμενο υπενοικίασης του λογαριασμού του διανομέα.
Γιαυτό

Προφανώς επειδή μπήκαν δεύτεροι και καταιδρωμένοι στην πιάτσα του devivery είναι πιο ελαστικοί και στο ποιούς παίρνουν. Κοινώς όποιον έρθει με παπί.

Εμάς έσκασε διανομέας Wolt που δεν μπορούσε να συνενοηθεί σε καμία γλώσσα και μας έδειχνε μια διεύθυνση στο κινητό.

Ε ναι μάλλον δεν είχε δώσει για δίπλωμα...

Fun fact: στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι έχουμε περίπου 40.000 διανομείς με σκούτερ παπιά. Για να τους ελέγχεις θες και καμιά 4000 μπάτσους λογικά. No way.

Το μέγεθος της επιβάρυνσης της κυκλοφορίας που σώζουν είναι τεράστιο αλλά και ανάλογο είναι και το μπάχαλο και οι καταστάσεις που προκαλούν γιατί είναι συνέχεια σε κίνηση και με ένταση.

Στην πλειοψηφία είναι άνθρωποι στην ανάγκη που τρέχουν για να ζήσουν. Oπότε όλα τα άλλα έρχονται μετά. Και η ασφάλεια η δική τους και των υπολοίπων.

No fun fact: στη Σενζέν στην Κίνα έχουν ήδη delivery με drones σε όλη την πόλη. Ακόμα και στα πάρκα σε ειδικά κιόσκια που σκάει το drone και παραδίδει στο ταρατσάκι και στο κατεβάζει το ρομποτικό σε θυρίδα έτοιμο.

Όταν γίνει όλο αυτό -όταν θα γίνει το drone πιο φτηνό από τον απελπισμένο Πακιστανό- τι θα κάνουν 40.000 άνθρωποι; Θα κλέβουν ή θα τους μάθουν να επισκευάζουν drone?

το βλέπεις στον τρόπο που κινούνται
Παραβιάζουν προτεραιότητα πχ και φωνάζουν και βρίζουν γιατί δεν τους... Αφήνεις να περάσουν!
Προσπερνάνε από δεξιά καβαλάνε διαβάσεις πεζοδρόμια στα @@ τους όλα
Άσε αυτό το κινητό με το GPS
Αυτά δεν τα βλέπω σε άλλους διανομείς
E food acs κλπ
Αυτοί δείχνουν πολύ πιο επαγγελματίες
Φίλε Νίκο αυτό που συμβαίνει το είπε ακριβώς ο TEOKOS !! Οταν το έμαθα από παλικάρι που έκανε αυτή τη δουλειά έμεινα κασάτος ... τα υπενοικιάζουν όντως σε ξένους τους δίνουν σχεδόν τα μισά και τα υπόλοιπα στην τσέπα . Μερικοι μαλιστα (δε ξερω πως) το κάνουν 2 και 3 φορες .

Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους ... αρε φιλε εκει μεγαλωσα απο πάνω πηγαινα σχολειο στο 46 αααπειρες ιστοριες σε αυτη τη διασταυρωση !! ΚΑΙ ακομα ειναι σαπουνι (φαντάζομαι και η Πανόρμου τα ιδια) . Γιατί ρε γμτ δε μου κάνει εντυπωση 31 χρόνια μετά....χαχαχαχαα αααρε Ελλαδάρα 2.0 ρεεεε .

Μέχρι πρότινος είχε το κατάστημά της ακριβώς εκεί η σύζυγος. Επειδή μεταξύ άλλων πουλάει και καταγραφικά που λειτουργούσαν στη βιτρίνα η αστυνομία της είχε ζητήσει αρκετές φορές υλικό από κάμερες. Στην πρώτη ψιχάλα δε 100% σαβουρώνεται μηχανάκι.

Οι καλύτεροι είναι αυτοί που μέσα στην κίνηση οδηγάνε και παίζει και ινδοπακιστανοκάτι σαπουνόπερα στο κινητό! Ή κάτι νταλκαδοκλαψοβίντεο που μπροστά τους τα παλιά σκυλάδικα που ακούγανε οι ταρίφες είναι τα στρουμφάκια.

(καλοκαίρι 1982)
Ο Χ ήτανε σκατόφλωρος.
Οι γονείς τους ήταν ΚΚΕ εσ. Οδηγούσε γιαμάχα εσ αρ 125
και ήθελε να πάει καλών τεχνών (αλλά ήταν άσχετος και δεν τα κατάφερε)
Γενικά η ομιλία του δεν θύμιζε χασάπη στη Βαρβάκειο
και οι τρόποι του ήταν κάπως.
Του άρεσαν τα ακριβά πούρα (που κλέβαμε απ τον πατέρα του)
τα ακριβά ουίσκι και άκουγε Ζαν Μισέλ Ζαρ!!!!!!
Πάντα τον κοροϊδεύαμε ότι είναι πούστης
κι αυτός τσαντίζονταν πολύ, αφού δεν ήταν !
Πηδούσε όμως μια μακρινή του Θεία (μιλφάρα) πράγμα για
το οποίο τον ζηλεύαμε κατά βάθος και φυσικά τον κοροϊδεύαμε
(στη γκζαδέρφη και στη θεία όσο πιο βαθειά μπορείς)
πράγμα που τον έκανε έξω φρενών ειδικά αφού η θεία του είχε πει
πως έχει μια χαρά πουλί που τον καθησύχασε προφανώς

Κι ένα καλοκαίρι ο Χ νταραβερίζεται με 3 γκονάκια η μια καλύτερη απ την άλλη!!!!!
Ποιος???
Ο Χ!!!
Εμείς με το ζόρι μια κι ο Χ ο φλώρος με 3 μανούλια !!!!
Μας έκοψε και την καλημέρα και δεν έχασε ευκαιρία να μας ξεπληρώσει
όλο το δούλεμα που είχε φάει και με τόκους !
Μπακούργια μας ανέβαζε, σαβουρογάμηδες μας κατέβαζε
σιδεροφάγους, γκαζοφονιάδες, μαλάκες....
Και το χειρότερο είναι ότι είχε σε ΟΛΑ δίκιο!
Τέτοια ήττα από το πουθενά ρε φίλε???
:friend:
Μια μέρα λοιπόν, η παρέα συνεδρίασε και αποφάσισε πως έπρεπε
να τον στριμώξουμε να μας πει το κόλπο !
Δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη ρε φίλε από τη θεία τη μιλφάρα
σε 3 μωρά μπουκιά και συχώριο !
:thnkg:
Κι έτσι και κάναμε...
Τον παίξαμε στενή άμυνα και τα ξέρασε όλα!

Στα γκομενάκια είπε ότι είναι πούστης
το έχει μετανιώσει
και χρειάζεται βοήθεια να επιστρέψει
στο σωστό το δρόμο ! !! ! !

:dstpc:
Ήταν μεγάλος πούστης τελικά!!!!

Η ιστορία είναι 100% αληθινή

Τελευταία επεξεργασία:
Στα γκομενάκια είπε ότι είναι πούστης
το έχει μετανιώσει
και χρειάζεται βοήθεια να επιστρέψει
στο σωστό το δρόμο ! !! ! !

:dstpc:
Ήταν μεγάλος πούστης τελικά!!!!

Η ιστορία είναι 100% αληθινή
πεστο 20 χρονια νωρίτερα... τωρα γμτ... :p

πεστο 20 χρονια νωρίτερα... τωρα γμτ... :p
Τι, εσυ μπηκες στον ισιο δρομο χωρις να πηδηξεις? :secret:

Αλεξάνδρας για Ιπποκράτους καρά γλιστράει (το ξέρω)
Έχω δει εκεί, πιτσιρικάς, όπως έρχομαι φορτωμένος απο τον Μαρινόπουλο, δυο ζητάδες , με τις παλιές Suzuki , φεύγουν ξάπλα , ευτυχώς με έσωσαν τα κάγκελα του Αβραμόπουλου. Αυτοί τις σήκωσαν και έφυγαν γελώντας , εγώ έμεινα με ανοιχτό το στόμα !

Back
Top Bottom