Μέρη για κατασκήνωση δικαβαλος

Konkon

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R 1150GS
Καλησπέρα Συντροχοι! Χρειάζομαι τα φόντα σας..
Φέτος το καλοκαίρι θα πάω με την γυναίκα δικαβαλος (Cf moto 800 MTX) βόλτα στα βουνά και θα ήθελα αν έχετε ιδέες να μου προτείνετε για μέρη κάμπινγκ κοντά σε λίμνη - ποτάμι κ.α.
Θα έχουμε μια εβδομάδα στην διάθεσή μας.
Θα προτιμούσα όχι παραλίας φάση εκτός εάν είναι κάτι σούπερ ουάου. Την λίμνη πλαστήρα την έχω υπόψιν μου μιας και είναι ευκολοπροσβάσιμη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές βόλτες!!!

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
σαυRα 1250 R

Kalantzo

Μέλος
Περιοχή
Θέρμο
Όνομα
Apostolis
Μοτό
CFMOTO 800MTX
Πες μας και πού περίπου θες να κινηθείς , γιατι σιγουρα υπάρχουν και σημεία που ίσως δεν υπάρχουν στο παραπανω post !

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Γέφυρα Μέγδοβα, 29 λεπτά από το Καρπενήσι, έχει και το χάνι του Μέγδοβα δίπλα για προμήθειες. Έκαναν river party εκεί. Ελπίζω να το έχουν ξαναφτιάξει γιατί είχε υπερχειλίσει ο Ταυρωπός.
Παραλία Αγίας Βλαχέρνας. Μαγικό μέρος αλλά να έχετε προμήθειες μαζί σας

Kalantzo

Μέλος
Περιοχή
Θέρμο
Όνομα
Apostolis
Μοτό
CFMOTO 800MTX
Λίμνη Τριχωνίδα, παραλία Άμμος ( έτσι θα το βρεις στο google maps ) ή όπως λέμε οι ντόπιοι Φωτμού. Επίσης πάνω στον Εύηνο ποταμό τοποθεσία Καρέλι, στήνεις απέναντι από τη ταβέρνα ( kareli θα το βρεις στο google maps , γουστάρουν φουλ κατασκηνωτές) , θα βρεις Πηγή, σκιά και μπάρμπεκιου για ψήσεις αν θες .

Τελευταία επεξεργασία:

Konkon

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R 1150GS
Θέλω να κινηθώ βόρεια - βόρεια δυτικά ιδανικά!
Αλλα θα έχω μια εβδομάδα χρόνο οπότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!

Konkon

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R 1150GS
Γέφυρα Μέγδοβα, 29 λεπτά από το Καρπενήσι, έχει και το χάνι του Μέγδοβα δίπλα για προμήθειες. Έκαναν river party εκεί. Ελπίζω να το έχουν ξαναφτιάξει γιατί είχε υπερχειλίσει ο Ταυρωπός.
Παραλία Αγίας Βλαχέρνας. Μαγικό μέρος αλλά να έχετε προμήθειες μαζί σας
Παραλία Βλαχερνας έχω πάει ! Εξαιρετικό!!!

Konkon

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R 1150GS
Λίμνη Τριχωνίδα, παραλία Άμμος ( έτσι θα το βρεις στο google maps ) ή όπως λέμε οι ντόπιοι Φωτμού. Επίσης πάνω στον Εύηνο ποταμό τοποθεσία Καρέλι, στήνεις απέναντι από τη ταβέρνα ( kareli θα το βρεις στο google maps , γουστάρουν φουλ κατασκηνωτές) , θα βρεις Πηγή, σκιά και μπάρμπεκιου για ψήσεις αν θες . Διαφορετικά σε πολύ κοντινή απόσταση
Ευχαριστώ πολύ!

Περιοχή
Πλαταιές Κιθαιρωνας
Όνομα
ΛΕΩΝΙΔΑΣ.
Μοτό
GS 1150 ADV
Νεστοριο.Ειχαμε μεινει κ εμεις.
Ειναι κοντα κ οι πρεσπες .

Καταφυγιο Βοβουσας επισης πολυ ομορφα με φανταστικες διαδρομες.

Τελευταία επεξεργασία:

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Ανάμεσα από Βραγγιανά Αγράφων και Τροβάτο στο ποτάμι έχει ωραίο σημείο σε ένα ξωκλήσι απ' έξω. Επίπεδος χώρος με ίσκιο και νερό.... Είναι πρίν τον οικισμό Δενδρος

Τελευταία επεξεργασία:

Kirikas

Μέλος
Περιοχή
Χίος
Όνομα
Kirikas
Μοτό
Africa Twin 750 XRV
Καλημέρα, σου στέλνω μια προσπάθεια που έχω κάνει στο google maps με σημεία για κατασκήνωση σε πολλά μέρη, δεν έχω πάει εννοείται (μακάρι να είχα πάει χαχαχα), είναι από προτάσεις φίλων και από το site εδώ μέσα.
-Αντίστοιχα έχω κάνει και για σημεία φαγητού.

Konkon

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R 1150GS
Καλημέρα, σου στέλνω μια προσπάθεια που έχω κάνει στο google maps με σημεία για κατασκήνωση σε πολλά μέρη, δεν έχω πάει εννοείται (μακάρι να είχα πάει χαχαχα), είναι από προτάσεις φίλων και από το site εδώ μέσα.
-Αντίστοιχα έχω κάνει και για σημεία φαγητού.
Απίστευτα χρήσιμο! Φακελώθηκε!
Θα προσπαθήσω φέτος να έρθω στο Troffy! Κάθε χρόνο πάντα κάτι γίνεται και κάτι στραβώνει! Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!

Top Bottom