amyroukai
Μέλος
Και παρέα να είναι.Δεν ξέρω αν είναι σε φάση εκπαίδευσης έχει πολλους βλαμμένους, μου πετάει διαφορά βίντεο που λες τι κάνουν .....και φαίνεται σαν να είναι παρέες χωρίς να ξέρω βέβαια μπορεί αυτό να είναι τέτοια φάση, σε άλλα που κατλβαινεις και τι λένε είναι σίγουρα παρεες....
Ξεφεύγω λίγο αλλά δεν πειράζει πολύ. Εγώ έχω θέμα με τις κατηφόρες. Βασική φοβία είναι ότι θα κάνω το "βαρέλι που κυλάει για πάντα" στην πλαγιά και θα σπάσω σε πολλά κομμάτια, δευτερεύουσα ότι θα φύγω endo και θα κάνω ασκήσεις γυμναστικής επί εδάφους χωρίς να είμαι η Κομανετσι και θα γίνω κομμάτια, πολύ πιθανό με το μηχανάκι ενσωματωμένο γιατί θα κάνει και αυτό κωλοτουμπες κάπου γύρω μου.
Όλοι μα όλοι λένε "άσε το" να κατέβει μόνο του. Όλοι.
Βλέπω μετά βίντεο του irc tyre guy, του brake magazine, του Brett Tcaks και του Ντάστι Γουιζελ, τώρα τελευταία ένα ακόμα του Christian Mirabet αν δεν σκοτώνω το όνομα και τα λένε εντελώς διαφορετικά, περίπου όπως προσπαθώ να κάνω και χάρηκα που είδα την άλλη πλευρά (την ώρα που συμβαίνει ο φόβος δεν έχω έλεγχο στις αντιδράσεις μου, το δουλεύω όμως, με σχετική επιτυχία όπως φάνηκε στην Καλιακούδα). Κανείς δεν λέει "use the force" , της βαρύτητας εν προκειμένω.
Στην ανηφόρα όλοι λένε "καρύδι το γκάζι, φόρα και θα ανέβει". Ας πούμε ότι αυτό θέλει μόνο. Που θέλει να έχεις γνώση στο πώς θα πιαστείς στο μηχανάκι πριν καρυδώσεις, που θα είναι το σώμα σε όλες τις φάσεις, η συγκεκριμένη ανηφόρα μάλλον δεν θέλει αλλαγή ταχύτητας οπότε μια παράμετρος λιγότερη.
Είτε παρέα είτε εκπαίδευση, κάποιος έπρεπε να ξέρει ότι έχουν έναν άσχετο μαζί. Και εκείνη την ώρα, αν είσαι άσχετος, θα πας καρφί δέντρο γιατί έχεις χάσει τον έλεγχο πριν καν πιάσει ταχύτητα το μηχανάκι... Το οποίο είναι αστείο γενικά αλλά ως άσχετος το βλέπω και ως τραγικό fail των έμπειρων.