Μας πήρε ο κατήφορος...

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει. Η πολύ θεωρία κάνει κακό στη πράξη στα πάντα. Πολλές φορές πρέπει να πάρεις το φάρμακο χωρίς να διάβασεις τις πιθανές παρενέργειες, αλλιώς τα μισά θα τα πάθεις!

zen rider

suzuki volusia
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
kostis
Μοτό
suzuki volusia 2002
Ποιο είναι αυτός ο osho πάλι?
Wtf?
ΖΕΝ
απο τα καλυτερα βιβλια που μπορεις να διαβασεις

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Κώστα ευχαριστώ πολύ για την πρόταση και το κρατάω στα υπόψη.

Άλλο παράδειγμα κακής συνεννόησης

"Στις κατηφόρες κάθεσαι τέρμα πίσω".

Αν έχεις σχετικά μακριά χέρια και πόδια χαλαρά βρίσκεται ο πωπος στο πίσω φανάρι. Μετά συνειδητοποιείς ότι δεν πιάνεις το πίσω φρένο γιατί δεν λυγίζει τόσο το πόδι ούτε χωρίς μπότες... Οπότε έρχεσαι πιο μπροστά, με τα γνωστά αποτελέσματα του θα φύγω πάνω από το τιμόνι κλπ, τέλος πάντων ότι μπορείς κάπου βρίσκεται κάτι βολικό... Και μετά βλέπουμε το σωστό το βίντεο που λέει ο εκπαιδευτής ότι "τέρμα πίσω δεν σημαίνει τέρμα πίσω, τα πόδια πρέπει να είναι έτσι και σφιγμένα, τα χέρια πάντα σε Π πάνω από το τιμόνι και όσο πίσω μπορείς χωρίς να χαλάς την θέση που σου δίνει έλεγχο γιατί μπλα μπλα μπλα"... Άρα δεν πας τέρμα πίσω, αλλά δεν στο εξηγεί κανείς αυτό μέχρι το σωστό βίντεο και μόνος έχεις βρει το μισό και δεν έχεις έλεγχο και σταθερότητα.

Αν κάνεις αυτά που λέει στο βίντεο χωρίς να σκεφτείς πολλά πολλά, μια χαρά πας. Αν πρέπει να τα βρεις trial and error... Βασικά γιατί να το κάνεις ψαχτά στα τυφλά, αν μπορείς να ξέρεις τι είναι το σωστό και απλά να το δοκιμάζεις μέχρι να το κάνεις αυτόματα.

Να γιατί σωλήνας.

KO$74S81

Carpe diem
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι ένα κοκτέιλ με χυμό πέτρας και χυμό σωλήνα λύνει τις οποιες ανησυχίες....χαχα,καβαλάτε γιατί χανόμαστε,σε παράφραση του γνωστού ρητου του Τζιμακου, περιμένω πως και πως να επιστρέψω στα δρώμενα μέχρι τότε πληκτρολόγιο

Airhead

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Daytona Maveric 500 2021
Επίσης έχει γεμίσει ο σωλήνας με χιουμοριστικά βίδεα με αναβάτες που από το πολύ τέρμα πίσω σε κάποια ανωμαλία τους κοπανάει η σέλα στον κόλο και τους στέλνει μπροστά από τον μπροστά τροχό με το κεφάλι, λες και τους κλώτσησε γάιδαρος. Κυρίως σε μηχανάκι με σέλα που κάνει σκαλί.

Τες παν, βάλτε οι γνώστες μια ημερομηνία να κανετε κάνα σεμινάριο Live εδώ στην Αττική, πάρτε και κάνα ηρεμιστικό να ρθούμε να νιώσουμε πέντε πράματα οι άσχετοι. Δε βλάφτει. Και με τόσο go -pro θα βγει και υλικό που θα φτιάξουμε συκώτια.
"Advride: The Katifora Special Edition 2025".

A και ένα στέισον βάγκον να φέρουμε...

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
Προσωπικά δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι.
Αλλά διατίθεμαι κάποια Κυριακή να πάμε σε μιά κατηφόρα ή ανηφόρα να πούμε 5 - 10 πράγματα.
Φυσικά δωρεάν και πάντα φιλικά (ή το ανάποδο?)

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Επίσης έχει γεμίσει ο σωλήνας με χιουμοριστικά βίδεα με αναβάτες που από το πολύ τέρμα πίσω σε κάποια ανωμαλία τους κοπανάει η σέλα στον κόλο και τους στέλνει μπροστά από τον μπροστά τροχό με το κεφάλι, λες και τους κλώτσησε γάιδαρος. Κυρίως σε μηχανάκι με σέλα που κάνει σκαλί.

Τες παν, βάλτε οι γνώστες μια ημερομηνία να κανετε κάνα σεμινάριο Live εδώ στην Αττική, πάρτε και κάνα ηρεμιστικό να ρθούμε να νιώσουμε πέντε πράματα οι άσχετοι. Δε βλάφτει. Και με τόσο go -pro θα βγει και υλικό που θα φτιάξουμε συκώτια.
"Advride: The Katifora Special Edition 2025".

A και ένα στέισον βάγκον να φέρουμε...
Το έχουμε κάνει και αυτό

orla13

Μέλος
Περιοχή
Ηλιουπολη
Όνομα
Αλεξανδρος
Μοτό
KTM 890 Adv R , Yamaha R1
Διαβάζω διαβάζω αλλά πιστεύω ότι μόνο με εξάσκηση και βόλτα κάποιος βελτιώνεται, όσα βίντεο και να δει όσα μαθήματα και να κάνει αν δεν κάνει βόλτες δεν θα κάνει τίποτα . Βέβαια μπορεί και κάποιος να μην θέλει να ζοριστεί και να μην κάνει δύσκολα κομμάτια και να κάνει την βόλτα του μια χαρά!! Δεν είναι απαραίτητο να πιεζομαστε σε κάθε βόλτα, να βολτάρουμε έχει σημασία με καλή παρέα

KO$74S81

Carpe diem
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Προσωπικά δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι.
Αλλά διατίθεμαι κάποια Κυριακή να πάμε σε μιά κατηφόρα ή ανηφόρα να πούμε 5 - 10 πράγματα.
Φυσικά δωρεάν και πάντα φιλικά (ή το ανάποδο?)
Εγώ δεν έρχομαι τελευταία φορά με πήγες με το μεγάλο και κατέβηκα αυτή την κατηφόρα :roflmao:

Τελευταία επεξεργασία:

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750
Επειδή η πρώτη φορά που μπήκα χώμα ήταν η κοπητηπιτα Χελιώτη 2024 και το έχω φρέσκο το journey χωματοβόλτας στο μυαλό μου έχω να πω πως κακώς δεν έχω κάνει κανένα σχολείο αλλά κακώς δε βλέπω και κανά βιντεάκι να ξεστραβωθώ. Τα βαριέμαι απίστευτα και τα 2 και είμαι και κακός μαθητής. Παρ΄ όλα αυτά το διασκεδάζω πάρα πολύ κι η αξία που έχει η πράξη δε συγκρίνεται με της θεωρίας. Στο τέλος όλοι βόλτα κάνουμε που μου θέλετε να μου γίνετε Μπέρτς στα γεράματα :D:D:D. Το χώμα είναι ΚΑΥΛΑ!! Στο poll ανηφόρα/κατηφόρα δηλώνω ανηφορόφιλος.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Λοιπόν τώρα που το λύσαμε αυτό ελάτε να ανοίξουμε ένα καινούργιο για σούζες, να πάει όλο το πράγμα πάλι από την αρχή :laugh::roflmao:

Top Bottom