Όποιος δε θέλει να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει. Η πολύ θεωρία κάνει κακό στη πράξη στα πάντα. Πολλές φορές πρέπει να πάρεις το φάρμακο χωρίς να διάβασεις τις πιθανές παρενέργειες, αλλιώς τα μισά θα τα πάθεις!
ΖΕΝΠοιο είναι αυτός ο osho πάλι?
Wtf?
Το έχουμε κάνει και αυτόΕπίσης έχει γεμίσει ο σωλήνας με χιουμοριστικά βίδεα με αναβάτες που από το πολύ τέρμα πίσω σε κάποια ανωμαλία τους κοπανάει η σέλα στον κόλο και τους στέλνει μπροστά από τον μπροστά τροχό με το κεφάλι, λες και τους κλώτσησε γάιδαρος. Κυρίως σε μηχανάκι με σέλα που κάνει σκαλί.
Τες παν, βάλτε οι γνώστες μια ημερομηνία να κανετε κάνα σεμινάριο Live εδώ στην Αττική, πάρτε και κάνα ηρεμιστικό να ρθούμε να νιώσουμε πέντε πράματα οι άσχετοι. Δε βλάφτει. Και με τόσο go -pro θα βγει και υλικό που θα φτιάξουμε συκώτια.
"Advride: The Katifora Special Edition 2025".
A και ένα στέισον βάγκον να φέρουμε...
Εγώ δεν έρχομαι τελευταία φορά με πήγες με το μεγάλο και κατέβηκα αυτή την κατηφόραΠροσωπικά δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι.
Αλλά διατίθεμαι κάποια Κυριακή να πάμε σε μιά κατηφόρα ή ανηφόρα να πούμε 5 - 10 πράγματα.
Φυσικά δωρεάν και πάντα φιλικά (ή το ανάποδο?)
Το Θιβέτ ξέρεις τουλάιστο που πέφτει;Ποιο είναι αυτός ο osho πάλι?
Wtf?
Λίγο πιο πανω από εκεί που θα παραγγελνουμε ανταλλακτικά για τα KTM, νομίζω...Το Θιβέτ ξέρεις τουλάιστο που πέφτει;
Πας και θυμάσαι κάτι πράγματα κι εσύ....Εγώ δεν έρχομαι τελευταία φορά με πήγες με το μεγάλο και κατέβηκα αυτή την κατηφόρα![]()
![]()
Κοντά στη Θήβα είναι αυτό?Το Θιβέτ ξέρεις τουλάιστο που πέφτει;