Αδερφέ όταν σπούδασα εγώ όχι δεν έκανα σε κανένα ψεύτικο δόντι.κατι άστεγοι την πλήρωσαν αλλά παιζει το σφράγισμα να είναι ακόμα εκεί!και όταν πρώτο μπήκα χώμα πριν 5 χρόνια ένα δανεικό μηχανάκι πήρα και χώθηκα σε κάτι μονοπάτια στα βασιλικά,ούτε καν χωματόδρομους.και όχι δεν είμαι ταλέντο είμαι βαριά ένας μέσος οδηγός αλλά βόλτα στη βόλτα και κόντρα βόλτα βελτιωνεσαι.Έτσι όπως τα λες τύπε μου. Πρώτημαθνματα φορά έκανες σφράγισμα στο ιατρείο, δεν έκανες ποτέ προπόνηση σε ψεύτικο δόντι. Αυτά τα life hacks που λέτε, αλήθεια τώρα τα πιστεύετε...
Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτά που λες.Κοίτα, από το debate βγαίνουν πραγματάκια γενικότερα και πολλή τροφή για σκέψη.
Εκεί που έχετε ΟΛΟΙ σας σχεδόν χάσει μπάλα και γήπεδο είναι ότι ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ στο ότι βλέπεις βίντεο και όλα καλά, πράγμα το οποίο δεν ειπώθηκε ποτέ και αν κόψετε το παραμύθι που κόλλησε στο μυαλό σας όλη η συζήτηση παίρνει άλλη τροπή. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι η θεωρία εξηγείται σημαντικά καλύτερα και αναλυτικότερα σε βίντεο, κάνεις τις δοκιμές σου σε ασφαλές τερέν και μετά, όταν βρεθείς σε βόλτα δεν ψάχνεις που πάει τι και πως γιατί έχεις το "γκρέμι" μπροστά σου και ή το περνάς ή μένεις στο βουνό. Τα εισαγωγικά γιατί μπορεί να μην είναι, αλλά να φαίνεται στον άσχετο, ουσιαστικά το ίδιο πράγμα δηλαδή.
Τέλος πάντων εγώ έχω αποδεχτεί ότι για αρκετό κόσμο δουλεύει το σύστημα "δεν ξέρεις κολύμπι, σε πετάω στην θάλασσα από την βάρκα και απομακρύνομαι, if you die, you die". Αποδεχτείτε μερικοί ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ξέρει την θεωρία και θέλει να δοκιμάσει πολλάκις εγχείρηση σε πτώμα πριν πάει στον ζωντανό ασθενή να τελειώσει το debate. Κάθε συμβουλή διαβάζεται και αξιολογείται.
Επειδή η πρώτη φορά που μπήκα χώμα ήταν η κοπητηπιτα Χελιώτη 2024 και το έχω φρέσκο το journey χωματοβόλτας στο μυαλό μου έχω να πω πως κακώς δεν έχω κάνει κανένα σχολείο αλλά κακώς δε βλέπω και κανά βιντεάκι να ξεστραβωθώ. Τα βαριέμαι απίστευτα και τα 2 και είμαι και κακός μαθητής. Παρ΄ όλα αυτά το διασκεδάζω πάρα πολύ κι η αξία που έχει η πράξη δε συγκρίνεται με της θεωρίας. Στο τέλος όλοι βόλτα κάνουμε που μου θέλετε να μου γίνετε Μπέρτς στα γεράματα . Το χώμα είναι ΚΑΥΛΑ!! Στο poll ανηφόρα/κατηφόρα δηλώνω ανηφορόφιλος.
Τι υπερανθρωποι είναι μερικοί όμως... Εντυπωσιακό βιντεο..Τα πιο καφρίλα είναι redbull rampage αλλά και αυτό είναι καλό κατηφορικό και για μηχανάκι ακόμα πιο καφριλα
Βαγγο δες redbull rampage αν δεν τα έχεις δει,είναι ποδηλατικά downhill δεν ειναι μοτο αλλά είναι αλλού ...πολύ ρίσκο όλοι αυτοί,adrenaline junkies....Τι υπερανθρωποι είναι μερικοί όμως... Εντυπωσιακό βιντεο..
Βρε δεν πας καλα, και με τρακτερ να με τραβαγες βημα δεν εκανα, ουτε την ανεβαινα ουτε την κατεβαινα.Εγώ προσωπικά, θα επέλεγα να "προσπαθήσω" να την ανέβω!!!!
Για εμένα οι ανηφόρες, είναι λιγότερο επικίνδυνες από τις αντίστοιχες ίδιες κατηφόρες!
ΑνατριχιαστικαΓια τους λάτρεις της κατηφορας!
Aanmelden of registreren om te bekijken
Bekijk berichten, foto's en meer op Facebook.www.facebook.com
όχι όχι δεν μπόρεσα να το δω όλο, εκεί μετα τη μεγάλη ξύλινη ράμπα εγκατέλειψα, αλληθώρισα από την ταχύτητα και νόμισα ότι έχασα την ισορροπία μου, κόντεψα γραπωμένος από τα μπράτσα της πολυθρόνας να πέσω να με πλακώσει και η πολυθρόνα από πάνω να τσακιστώ μέσα στο σπίτι ακίνητος.Τα πιο καφρίλα είναι redbull rampage αλλά και αυτό είναι καλό κατηφορικό και για μηχανάκι ακόμα πιο καφριλα