Μετά το fazer το χάος, μετά το fazer το τίποτααααααα (δηλαδή μετά το fazer, τι;;;; )

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Μία χαρά τα είπες και πήρα γραμμή την εικόνα..

Εγώ σ αυτούς που το κάνουν επίτηδες και σε γράφουν στα παπαρα τους επειδή μπορούν περνάω μετά ξυστά τέρμα γκάζι να πάει το σκατο τους στη κάλτσα. Αν μπορώ φροντίζω να ακουμπήσει και λίγο ο καθρέπτης κάπου πάνω τους, συνήθως πετυχαίνει.

Κάπως έτσι είχα γίνει Τούρκος με ένα μπετοβλακα στο Πειραια που χωρίς καθρέφτες με παπί, χωνοταν χωρίς να γυρίζει το κεφάλι καν και πήγε 2 φορές να με ρίξει. Παίρνω φορά και του περνάω με ΌΛΑ στα 2 χιλιοστά ανάμεσα σ αυτόν και στο αμάξι δίπλα. Χεστηκε πάνω του του κόπηκε η μαγκιά και άρχιζε να σκούζει!

Κόβω του λέω τι τρέχει μάστορα, 2 φορές πηγές να με ρίξεις. Δεν έχω καθρέφτες μου λέει δε βλέπεις?!!!!! Του λέω στ αρχιδια μου κι εγώ δεν έχω τρόπους με μαλακές σα κι εσένα κατάλαβες? Κατάλαβε.

Καλή η ευγένεια αλλά μερικοί θέλουν να είσαι γομάρι για να καταλάβουν
καθόμαστε και κουραζόμαστε να εξηγήσουμε στον μπετόβλακα, ΜΠΑΜ και κάτω λέμε.

GSADV 275 κιλά πόνου ρέι :p




To εχουν κανει και στο CBF του αδερφου μου.
O πήγασος το έχει κάνει δύο φορές μόνος του



Πάω δουλεία με το multi γιατί είχα το μικρό για service.
Παρκάρω κάθετα στο δρόμο ψιλοκατηφορικά.
Ανεβαίνω δουλειά
Περνάνε οι ώρες.
Έρχεται ένας συνάδελφος
-Το Ducati δικό σου είναι?
-Γαμάει ε?
-Τρέχει βενζίνη από το μηχανάκι σου.
-Δεν είσαι αστείος man.
-Όχι ρε κοίτα έξω στο παράθυρο.
Κοιτάω αστυνομία και διάφοροι καταστηματάρχες να κρατάνε κουβάδες που μόλις είχαν ρίξει νερό.
Κατεβαίνω.
Σκύβω κεφάλι.
-Τι έγινε ρε παιδιά?
-Δικό σου είναι?
-Γαμάει ε?
-Ρε με κοροϊδεύεις, μπορεί να παίρναμε φωτιά άμα πέταγε τσιγάρο κανένας περαστικός.
Εγώ μέσα μου σκέφτομαι πότε το γέμισα τελευταία φορά, πόσα λίτρα έχασα και το ποσό κάλυψης από πυρκαγιά.
Μετά από λίγο σκάει πυροσβεστικό να ρίξει άμμο
Καλώ οδική.
-Ωωωπ τι μου κάνεις Πέτρο, καιρό έχουμε να τα πούμε.
-Σκάσε και φόρτωνε.
Ducati συνεργείο.
Βάζει το χέρι του ο μάστορας στο σωληνάκι μετά την αντλία (δεν φαίνεται με το μάτι).
-Κάποιος το έβγαλε για να σου κλέψει βενζίνη, πάνω είναι ο σφιγκτήρας από το σωληνάκι.
-Του λέω ποιος μπορεί να ξέρει που βρίσκεται το σωληνάκι σε αυτό το μηχανάκι και γιατί?
-Δεν ξέρω αλλά δεν θέλω να πω ότι είναι και δολοπλοκία.
.
.
.
.
.
.
..Δολοπλοκία..





amyroukai
+Δώρο το πρώτο γέμισμα
Δηλαδή ο μάστουρας ισχυρίζεται ότι κάποιος εν μέση οδώ γονάτισε, ξεκούμπωσε στα τυφλά και μετά από κάπου όπου δεν φαίνεται, πήρε βενζίνη κάπως και την έβαλε κάπου για να την κλέψει αλλά τελικά δεν μπορούσε να πάρει πολλή ή καθόλου και τελικά τα παράτησε και την άφησε να χύνεται στον δρόμο. Γιατί το ζάκι με το παπί και το νερομπούκαλο ξέρει που είναι η αντλία της ντουκ.

Εντάξει πιο πολύ θα πίστευα το "Πέτρο περνούσε ένα Ιαπωνικό ρακούν και αποφάσισε να χαλάσει το όνομα της Ιταλικής εταιρίας" ασούμε
 
Τελευταία επεξεργασία:

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Αυτο σημαινει οτι αποφασισες???
η απάντησή μου είναι "ίσως" και αυτό είναι οριστικό.

οι γυναίκες συμφωνούν στην βέσπα και στο πενφέ.
οτιδήποτε άλλο είναι "καλά πάρε κάτι να σου φύγει η κάψα και να μην ξοδευτείς και όταν με το καλό ηρεμήσεις πάρε πενφέ".


Και για να μην τα ρίχνω μόνο εκεί, εμένα με ενοχλεί το σηματάκι. Το κυκλοφορούν κομπλεξικά βλαχαδερά σε τεράστιους αριθμούς, ακριβώς όπως κυκλοφορούσαν άλλες παλιές καγκουροδόξες κάποτε και το χρηματοδοτικό το έχει κάνει προσιτό σε πολύ κόσμο που "δεν έπρεπε" να έχει καν μηχανάκι. Οπότε είναι κάτι που τεχνολογικά το βρίσκω άρτιο, ψυχολογικά η τιμή του με κάνει να ντρέπομαι να το βγάλω στον δρόμο εν μέσω κρίσης και η εικόνα του με ενοχλεί. Το παρασκέφτομαι, το ξέρω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Αυτο σημαινει οτι αποφασισες???
Exει αποφασίσει εδώ κ καιρό.
Αλλά θα το ήθελε σε τιμή Φέηζερ 10ετίας.
Δεν το βρίσκει
Του'χουν γίνει τα νεύρα τσατάλια
Και του φταίνε όλοι(που τα πουλάνε "ακριβά") κ όλα(τα άλλα μεκανάκια που δεν μπορούν να είναι φτηνά κ GSA ταυτόχρονα)
Και πίνει μπύρες....Πίνει μπύρες...πίνει μπύρες:brs:
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
τς τς τς.... κρίμα... με απογοητεύεις Γιάννη!!!!
12 σελίδες και έχεις αποφασίσει???
τίποτα δε σου έμαθα...

άντε καλορίζικο :)
 

k0k0s

Μέτζη του νεούκτη
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Μοτό
XTZ750 / DL650 / 1090R / Vespa 50s
... ψυχολογικά η τιμή του με κάνει να ντρέπομαι να το βγάλω στον δρόμο εν μέσω κρίσης ...
Ποια κριση??? Παει αυτη , περασε. Τωρα ηρθε η αναπτυξη και η κανονικοτητα, δεν τα'μαθες? Ασε που -μεταξυ μας- αρχιζω να πιστευω οτι δεν πρεπει να ηταν ουτε οι μισοι στη χωρα που ενιωσαν κριση, αλλα τεσπα, μεγαλη κουβεντα αυτη...

Το παρασκέφτομαι, το ξέρω.
Understatement of the year...
 

RIGGER

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονικη
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
Tiger 955i
Ξέρω ποιό είναι το SH300i.


Κοίτα ποιά είναι η διαφορά μας. Δεν δουλεύω κάθε μέρα κάπου, για να θέλω μετακίνηση σώνει και καλά. Δεν κουβαλάω παρά μία τσάντα με χαρτιά, μέτρο κλπ που σπάνια έχει βάρος άξιο λόγου. Μπαίνω/βγαίνω κέντρο έχοντας γράψει 10 χιλιόμετρα κίνησης περίπου και παρά το γεγονός ότι ξεσυνήθισα στην διήθηση, πάλι δεν πάω σαν αυτόν που περιέγραφε ο αμπελαλές, απλά δεν νιώθω και άνετα να πιέζω τους άλλους όπως παλιότερα, όπου έκανα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στα αγενή κουλάδια. Το "εργαλείο κέντρου" είναι άχρηστο υπό τις παρούσες συνθήκες διαμονής και εργασίας. Είναι απλά ένα χαριτωμένο σκούτερ, που υπάρχει χώρος για αυτό στο θεωρητικό γκαράζ, αλλά για να τα λέμε αυτά πιο πολύ μου αρέσει το XMAX300 και ας μην έχει πάτωμα κλπ και αφού δεν θα το πάρω για εργαλείο όταν και αν το πιθανότερο είναι βέσπα που θέλουν και τα κορίτσια, για το χρώμα διαφωνούμε γιατί έχουμε τρεις απόψεις διαφορετικές.
τα σκουτερ μου ταραζαν το νευρικο συστημα μεχρι το 2007. Συμπαθουσα μονο μια Lambretta 150 που ειχε ο θειος Κωστας καποτε και ως περιεργο 14χρονο κωλοπαιδο εκει στα τελη των 70ς φροντιζα να κλεβω το δευτερο κλειδι τυπου καρφι που ειχε στο κομοδινο για να κανω βολτα,τι βολτα δηλαδη την τυφλα μου δεν ηξερα αφου με δυσκολια γυρναγα τον συμπλεκτη με το ενσωματωμένο συστημα συρματοσχοινων για να βαλω πρωτη και στο αμεσως επομενο δευτερολεπτο εσβηνε μετα απο καποιες αποτυχημενες προσπαθειες που με τερμα γκαζι ξεκιναγα το "πραμα" με καταληξη αυτους τους χαρακτηριστικους θαμνους που ειχε βαλει ο δημος στο πεζοδρομιο και τελικα σε ενα τσιμεντενιο παγκακι οπου βουλιαξε το εμπρος σιδερενιο φτερο -ω να σου γαμησω,τωρα;- θα με κρεμασει απο τα φρυδια ο οικοδομος! :D:fun. Κλεινω το μικρο σπαμ.
Εκει λοιπον στο 2007 εχω βγει απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες νοσηλειας και ενος χειρουργειου 8,5 ωρων εχοντας διαλυσει το θεικο για εμενα τοτε μολις 4 μηνων ΚΤΜ 950 ADV μου για το οποιο χρωσταω ενα 5χιλιαρο και 7.500 η ζημια ειναι ετοιμο για ανακυκλωση κατι που πονεσε την ψυχη μου πιο πολυ απο το σακατεμενο κορμι μου.
Εκεινη την εποχη ζουσα Αθηνα ακομα και η καθημερινοτητα επεβαλε δρομολογιο εξωτικο Μπραχαμι-Ελευσινα για δουλεια ( Μανιακ ξερεις εσυ Πριαμου 115). Τι εμενε για μετακινηση; Ενα τετρατροχο 106 Rallye το οποιο χρησιμοποιουσα για την δουλεια αυτη. Στην βδομαδα πανω γαυγισα ,βελαξα και εβγαλα μαλλια στις πατουσες μου.
Γυρναω λοιπον ενα μεσημερι σπιτι και λεω θα σκισω οχι την γατα αλλα και το ποντικι μαζι! :fun λεω λοιπον στην κυρα Βενια δεν ξερω τι θα γινει εγω θελω μηχανακι αλλιως μετα τους ορθοπεδικους ,νευροχειρουργους και γναθοχειρουργους θα φαω τα λεφτα μου -που δεν εχω- σε ψυχιατρους. Η κυρα Βενια με κοιταξε με υφος πιλοτου Mirage 2000-5 την ωρα που εχει λοκαρει τον στοχο. Εχεις θρασος μεγαλο στα 7 χρονια που ειμαστε μαζι εχεις παρει 8 μηχανες δεν εχεις συνελθει ακομα απο το ατυχημα εχεις διαλυσει τον οικογενειακο προυπολογισμο εχουμε ενα παιδι και ειμαι εγκυος στο δευτερο και εσυ κουκουρουκου παντελως.
Με τα πολλα την πειθω και μετα απο 2 μερες βγαζει η λατρεμενη μου ενα δανειο ακομα -ειχα μεσον τοτε υποδιευθυντρια τραπεζας- την εχω πεισει λοιπον οτι θα παρω κατι ασφαλες αργο και συνετό να μην ανησυχει ως πατερας θα μεγαλωσω τα παιδια μου και λοιπα φιδια.
Εχοντας κανει σχεδον πτυχιακη εργασια σε 2 μερες και εχοντας παρει λεωφορεια για να παω σε μαγαζια για τεστ,κατεληξα στο SH 300 ABS (πρωτη φορα δικυκλο με ABS ).
Αυτο ηταν! Ενθουσιαστηκα τοσο με την μαλακια που δεν κατεβαινα απο την σελα του μεχρι να το στρωσω αλλα και κατοπιν γυρνωντας την Αττικοβοιωτια χωρις σκοπο και προορισμο. Τελικα φευγοντας για Θεσνικη ειχα παρει και ενα KTM 200 για να επιβεβαιωσω οτι το σκουτερ δεν με αλλοιωσε μοτοσυκλετιστικα. Με το SH 300 ανεβοκατεβηκα δυο φορες Θεσνικη Αθηνα (τερμα γκαζι συνεχεια και ο μαμημενος ο Σοιχιρο οταν εφτανα εκανε απλα το χαρακτηριστικο τσικ τσικ οταν κρυωναν τα μεταλλα του). Πηγα Σουφλι και διακοπες Χαλκιδικη και Θασο. Δεν καταλαβαινε ποτε τιποτα ηταν σφαιρα εστριβε φρεναρε εκπληκτικα και κουβαλουσε σαν μουλαρι. Το πουλησα στον πρωτο που πηρε τηλ με 18.000 χλμ .
Ευχη να παρεις οτι γουσταρεις να το χαρεις οσο γουσταρεις και να ταξιδευει η ψυχη σου οσο γουσταρεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις τελικα αυτο που γουσταρεις
Σορρυ για το σπαμ αν κουρασε ας σβηστει. :crs:
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Μαιστααα.......μας αρεσουν...τωρα....ΚΑΙ...τα ..Τουκατι...Γιαννακη..;;;;
Και τι να κάνει ρε Πέτρο...?
Να ρίξει λευκό...? :laugh:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
τα σκουτερ μου ταραζαν το νευρικο συστημα μεχρι το 2007. Συμπαθουσα μονο μια Lambretta 150 που ειχε ο θειος Κωστας καποτε και ως περιεργο 14χρονο κωλοπαιδο εκει στα τελη των 70ς φροντιζα να κλεβω το δευτερο κλειδι τυπου καρφι που ειχε στο κομοδινο για να κανω βολτα,τι βολτα δηλαδη την τυφλα μου δεν ηξερα αφου με δυσκολια γυρναγα τον συμπλεκτη με το ενσωματωμένο συστημα συρματοσχοινων για να βαλω πρωτη και στο αμεσως επομενο δευτερολεπτο εσβηνε μετα απο καποιες αποτυχημενες προσπαθειες που με τερμα γκαζι ξεκιναγα το "πραμα" με καταληξη αυτους τους χαρακτηριστικους θαμνους που ειχε βαλει ο δημος στο πεζοδρομιο και τελικα σε ενα τσιμεντενιο παγκακι οπου βουλιαξε το εμπρος σιδερενιο φτερο -ω να σου γαμησω,τωρα;- θα με κρεμασει απο τα φρυδια ο οικοδομος! :D:fun. Κλεινω το μικρο σπαμ.
Εκει λοιπον στο 2007 εχω βγει απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες νοσηλειας και ενος χειρουργειου 8,5 ωρων εχοντας διαλυσει το θεικο για εμενα τοτε μολις 4 μηνων ΚΤΜ 950 ADV μου για το οποιο χρωσταω ενα 5χιλιαρο και 7.500 η ζημια ειναι ετοιμο για ανακυκλωση κατι που πονεσε την ψυχη μου πιο πολυ απο το σακατεμενο κορμι μου.
Εκεινη την εποχη ζουσα Αθηνα ακομα και η καθημερινοτητα επεβαλε δρομολογιο εξωτικο Μπραχαμι-Ελευσινα για δουλεια ( Μανιακ ξερεις εσυ Πριαμου 115). Τι εμενε για μετακινηση; Ενα τετρατροχο 106 Rallye το οποιο χρησιμοποιουσα για την δουλεια αυτη. Στην βδομαδα πανω γαυγισα ,βελαξα και εβγαλα μαλλια στις πατουσες μου.
Γυρναω λοιπον ενα μεσημερι σπιτι και λεω θα σκισω οχι την γατα αλλα και το ποντικι μαζι! :fun λεω λοιπον στην κυρα Βενια δεν ξερω τι θα γινει εγω θελω μηχανακι αλλιως μετα τους ορθοπεδικους ,νευροχειρουργους και γναθοχειρουργους θα φαω τα λεφτα μου -που δεν εχω- σε ψυχιατρους. Η κυρα Βενια με κοιταξε με υφος πιλοτου Mirage 2000-5 την ωρα που εχει λοκαρει τον στοχο. Εχεις θρασος μεγαλο στα 7 χρονια που ειμαστε μαζι εχεις παρει 8 μηχανες δεν εχεις συνελθει ακομα απο το ατυχημα εχεις διαλυσει τον οικογενειακο προυπολογισμο εχουμε ενα παιδι και ειμαι εγκυος στο δευτερο και εσυ κουκουρουκου παντελως.
Με τα πολλα την πειθω και μετα απο 2 μερες βγαζει η λατρεμενη μου ενα δανειο ακομα -ειχα μεσον τοτε υποδιευθυντρια τραπεζας- την εχω πεισει λοιπον οτι θα παρω κατι ασφαλες αργο και συνετό να μην ανησυχει ως πατερας θα μεγαλωσω τα παιδια μου και λοιπα φιδια.
Εχοντας κανει σχεδον πτυχιακη εργασια σε 2 μερες και εχοντας παρει λεωφορεια για να παω σε μαγαζια για τεστ,κατεληξα στο SH 300 ABS (πρωτη φορα δικυκλο με ABS ).
Αυτο ηταν! Ενθουσιαστηκα τοσο με την μαλακια που δεν κατεβαινα απο την σελα του μεχρι να το στρωσω αλλα και κατοπιν γυρνωντας την Αττικοβοιωτια χωρις σκοπο και προορισμο. Τελικα φευγοντας για Θεσνικη ειχα παρει και ενα KTM 200 για να επιβεβαιωσω οτι το σκουτερ δεν με αλλοιωσε μοτοσυκλετιστικα. Με το SH 300 ανεβοκατεβηκα δυο φορες Θεσνικη Αθηνα (τερμα γκαζι συνεχεια και ο μαμημενος ο Σοιχιρο οταν εφτανα εκανε απλα το χαρακτηριστικο τσικ τσικ οταν κρυωναν τα μεταλλα του). Πηγα Σουφλι και διακοπες Χαλκιδικη και Θασο. Δεν καταλαβαινε ποτε τιποτα ηταν σφαιρα εστριβε φρεναρε εκπληκτικα και κουβαλουσε σαν μουλαρι. Το πουλησα στον πρωτο που πηρε τηλ με 18.000 χλμ .
Ευχη να παρεις οτι γουσταρεις να το χαρεις οσο γουσταρεις και να ταξιδευει η ψυχη σου οσο γουσταρεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις τελικα αυτο που γουσταρεις
Σορρυ για το σπαμ αν κουρασε ας σβηστει. :crs:
Πριάμου.... Τι με θύμησες?
Όταν κατέβεις κάτω να πιούμε τσίπουρα με τον Σπύρο.
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
Μαιστααα.......μας αρεσουν...τωρα....ΚΑΙ...τα ..Τουκατι...Γιαννακη..;;;;
έτσι κι αλλιώς θα βρει άδειο το γκαράζ του (γυναικείο χεράκι...), οπότε θα πρέπει να το γεμήσει κάπως!
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
τα σκουτερ μου ταραζαν το νευρικο συστημα μεχρι το 2007. Συμπαθουσα μονο μια Lambretta 150 που ειχε ο θειος Κωστας καποτε και ως περιεργο 14χρονο κωλοπαιδο εκει στα τελη των 70ς φροντιζα να κλεβω το δευτερο κλειδι τυπου καρφι που ειχε στο κομοδινο για να κανω βολτα,τι βολτα δηλαδη την τυφλα μου δεν ηξερα αφου με δυσκολια γυρναγα τον συμπλεκτη με το ενσωματωμένο συστημα συρματοσχοινων για να βαλω πρωτη και στο αμεσως επομενο δευτερολεπτο εσβηνε μετα απο καποιες αποτυχημενες προσπαθειες που με τερμα γκαζι ξεκιναγα το "πραμα" με καταληξη αυτους τους χαρακτηριστικους θαμνους που ειχε βαλει ο δημος στο πεζοδρομιο και τελικα σε ενα τσιμεντενιο παγκακι οπου βουλιαξε το εμπρος σιδερενιο φτερο -ω να σου γαμησω,τωρα;- θα με κρεμασει απο τα φρυδια ο οικοδομος! :D:fun. Κλεινω το μικρο σπαμ.
Εκει λοιπον στο 2007 εχω βγει απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες νοσηλειας και ενος χειρουργειου 8,5 ωρων εχοντας διαλυσει το θεικο για εμενα τοτε μολις 4 μηνων ΚΤΜ 950 ADV μου για το οποιο χρωσταω ενα 5χιλιαρο και 7.500 η ζημια ειναι ετοιμο για ανακυκλωση κατι που πονεσε την ψυχη μου πιο πολυ απο το σακατεμενο κορμι μου.
Εκεινη την εποχη ζουσα Αθηνα ακομα και η καθημερινοτητα επεβαλε δρομολογιο εξωτικο Μπραχαμι-Ελευσινα για δουλεια ( Μανιακ ξερεις εσυ Πριαμου 115). Τι εμενε για μετακινηση; Ενα τετρατροχο 106 Rallye το οποιο χρησιμοποιουσα για την δουλεια αυτη. Στην βδομαδα πανω γαυγισα ,βελαξα και εβγαλα μαλλια στις πατουσες μου.
Γυρναω λοιπον ενα μεσημερι σπιτι και λεω θα σκισω οχι την γατα αλλα και το ποντικι μαζι! :fun λεω λοιπον στην κυρα Βενια δεν ξερω τι θα γινει εγω θελω μηχανακι αλλιως μετα τους ορθοπεδικους ,νευροχειρουργους και γναθοχειρουργους θα φαω τα λεφτα μου -που δεν εχω- σε ψυχιατρους. Η κυρα Βενια με κοιταξε με υφος πιλοτου Mirage 2000-5 την ωρα που εχει λοκαρει τον στοχο. Εχεις θρασος μεγαλο στα 7 χρονια που ειμαστε μαζι εχεις παρει 8 μηχανες δεν εχεις συνελθει ακομα απο το ατυχημα εχεις διαλυσει τον οικογενειακο προυπολογισμο εχουμε ενα παιδι και ειμαι εγκυος στο δευτερο και εσυ κουκουρουκου παντελως.
Με τα πολλα την πειθω και μετα απο 2 μερες βγαζει η λατρεμενη μου ενα δανειο ακομα -ειχα μεσον τοτε υποδιευθυντρια τραπεζας- την εχω πεισει λοιπον οτι θα παρω κατι ασφαλες αργο και συνετό να μην ανησυχει ως πατερας θα μεγαλωσω τα παιδια μου και λοιπα φιδια.
Εχοντας κανει σχεδον πτυχιακη εργασια σε 2 μερες και εχοντας παρει λεωφορεια για να παω σε μαγαζια για τεστ,κατεληξα στο SH 300 ABS (πρωτη φορα δικυκλο με ABS ).
Αυτο ηταν! Ενθουσιαστηκα τοσο με την μαλακια που δεν κατεβαινα απο την σελα του μεχρι να το στρωσω αλλα και κατοπιν γυρνωντας την Αττικοβοιωτια χωρις σκοπο και προορισμο. Τελικα φευγοντας για Θεσνικη ειχα παρει και ενα KTM 200 για να επιβεβαιωσω οτι το σκουτερ δεν με αλλοιωσε μοτοσυκλετιστικα. Με το SH 300 ανεβοκατεβηκα δυο φορες Θεσνικη Αθηνα (τερμα γκαζι συνεχεια και ο μαμημενος ο Σοιχιρο οταν εφτανα εκανε απλα το χαρακτηριστικο τσικ τσικ οταν κρυωναν τα μεταλλα του). Πηγα Σουφλι και διακοπες Χαλκιδικη και Θασο. Δεν καταλαβαινε ποτε τιποτα ηταν σφαιρα εστριβε φρεναρε εκπληκτικα και κουβαλουσε σαν μουλαρι. Το πουλησα στον πρωτο που πηρε τηλ με 18.000 χλμ .
Ευχη να παρεις οτι γουσταρεις να το χαρεις οσο γουσταρεις και να ταξιδευει η ψυχη σου οσο γουσταρεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις τελικα αυτο που γουσταρεις
Σορρυ για το σπαμ αν κουρασε ας σβηστει. :crs:

Δυνατή και ειλικρινής διήγηση, ευχαριστούμε φίλε μου.
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Aπορω πως δεν εχει γραψει ακομη ο STF για το Χ-ADV. Χωρις ιχνος ειρωνιας, το εννοω!
Διότι είναι από τις πιο ψαγμένες επιλογές με προτεραιότητα τη λογική και όχι τη κάβλα. Επίσης γιατί έχω καταλάβει πως έχω εντελώς διαφορετική άποψη και για τις δυνατότητες του και για τη κατηγορία στην οποία ανήκει από το 99% των μελών. Οπότε νομίζω πως θα πέρναγε και δεν θα "ακούμπαγε"...
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Κάποιος διάβασε στο νήμα ότι μου αρέσουν οι βέσπες και το fazer και είπε να φτιάξει το ιδανικό όχημα για εμένα. Ποιά άλλη σκουτερομηχανή παντός εδάφους να σταθεί δίπλα στο τέρας;


 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Λοιπόν Γιάννη amyroukai βρήκα το κατάλληλο 250άρι για σένα. Στρητάδικο α λα Κατάνα και 45 αλογάκια στρόφαλο! Πρέπει να ψάξεις όμως!

Καλά μη το πάρεις και τοις μετρητοίς, το βάζω όμως γιατί κάτι τέτοια "έπνιξαν" και "εξαφάνισαν" οι προδιαγραφές ρύπων και αξίζει καμιά φορά να τα θυμόμαστε (ευχαρίστως θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο σήμερα).

PHAZER FZ250 (1985), 250cc, τετράχρονο, τετρακύλινδρο, 45 άλογα (στις 14500 στροφές), εξατάχυτο, μίζα και αν θυμάμαι και καλά φορούσε τα όργανα που έβαλαν αργότερα στο Super Tenere 750.




Α ρε Yamaha-ρα, τι εργαλεία έβγαζες... και συνεχίζεις να βγάζεις :p
 
Τελευταία επεξεργασία:

petros KLR

Μέλος
Περιοχή
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όνομα
ΠΕΤΡΟΣ
Μοτό
KAWASAKI KLR 650
Aprilia pegaso 650
Λοιπόν Γιάννη amyroukai βρήκα το κατάλληλο 250άρι για σένα. Στρητάδικο α λα Κατάνα και 45 αλογάκια στρόφαλο! Πρέπει να ψάξεις όμως!

Καλά μη το πάρεις και τοις μετρητοίς, το βάζω όμως γιατί κάτι τέτοια "έπνιξαν" και "εξαφάνισαν" οι προδιαγραφές ρύπων και αξίζει καμιά φορά να τα θυμόμαστε (ευχαρίστως θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο σήμερα).

PHAZER FZ250 (1985), 250cc, τετράχρονο, τετρακύλινδρο, 45 άλογα (στις 14500 στροφές), εξατάχυτο, μίζα και αν θυμάμαι και καλά φορούσε τα όργανα που έβαλαν αργότερα στο Super Tenere 750.




Α ρε Yamaha-ρα, τι εργαλεία έβγαζες... και συνεχίζεις να βγάζεις :p
Δεν ηταν μονο η Γιαμαχα.....τη δεκαετια του '80.....ολες οι Japan κατασκευαστες.....εβγαζαν σουπερ εργαλεια....!!!!
 
Top Bottom