Μεταφορά μοτοσυκλέτας με μεταφορική Αθήνα-Αχαΐα-Αθήνα

mxersraz

Βοσκός
Περιοχή
Κρήτη
Όνομα
Ορέστης
Μοτό
xrv750 , crf450
Καλησπέρα παίδες.

Λόγω του lock down δε μπορώ να πάω οδικώς τη μοτοσυκλέτα μου από Αθήνα σε Αχαΐα ώστε να γίνουν σε αυτή κάποιες εργασίες που θέλω.
Μέχρι να λήξει όμως η απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ νομών, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να φύγω με τη μοτοσυκλέτα μου για αλλού για επαγγελματικούς λόγους, οπότε θα μου είναι αδύνατον να την πάω σύντομα (καλό καλοκαίρι :hungover:).

Οπότε σκέφτομαι τη λύση της μεταφορικής για να τη στείλω από Αθήνα - Αίγιο και επιστροφή Αθήνα.

Με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα βρήκα μια αξιόπιστη μεταφορική μοτοσυκλετών που ζητάει 1ευρώ ανά χλμ + φπα +διόδια, πράγμα που σημαίνει οτι το πηγαινε-ελα θα μου βγει κανενα 500ρικο...
Ούτε για αστείο δε θα έδινα τέτοιο ποσό εννοείται...

Γνωρίζει κάποιος κάτι αξιόπιστο και οικονομικό που μπορεί να με καλύψει?

Ευχαριστώ σας!

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Husky TE630e
KLE 500
Με Καιμακά ειχα στειλει ενα παπι με 30ε Πατρα-Αθηνα.
Δεν γνωριζω για συνθηκες ασφαλειας κ πακεταρισμα βεβαια , μην σε παρω στον λαιμο μου.

Να συμπληρωσω... και απο Ιθακη , τη μηχανη τη φορτωσα σε μια μεταφορικη , Τσούλος λεγεται ,και μου πηρε 40ε για να τη παει Πατρα.

Και στις 2 περιπτωσεις τα πηγα εγω στην εδρα και τα αφησαν στην εδρα τους επισης.

Τελευταία επεξεργασία:

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Καλησπέρα παίδες.

Λόγω του lock down δε μπορώ να πάω οδικώς τη μοτοσυκλέτα μου από Αθήνα σε Αχαΐα ώστε να γίνουν σε αυτή κάποιες εργασίες που θέλω.
Μέχρι να λήξει όμως η απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ νομών, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να φύγω με τη μοτοσυκλέτα μου για αλλού για επαγγελματικούς λόγους, οπότε θα μου είναι αδύνατον να την πάω σύντομα (καλό καλοκαίρι :hungover:).

Οπότε σκέφτομαι τη λύση της μεταφορικής για να τη στείλω από Αθήνα - Αίγιο και επιστροφή Αθήνα.

Με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα βρήκα μια αξιόπιστη μεταφορική μοτοσυκλετών που ζητάει 1ευρώ ανά χλμ + φπα +διόδια, πράγμα που σημαίνει οτι το πηγαινε-ελα θα μου βγει κανενα 500ρικο...
Ούτε για αστείο δε θα έδινα τέτοιο ποσό εννοείται...

Γνωρίζει κάποιος κάτι αξιόπιστο και οικονομικό που μπορεί να με καλύψει?

Ευχαριστώ σας!
Με οδική βοήθεια δεν μπορείς να το κάνεις?

jon t

Μέλος
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
Honda CRF1100L
Η τιμή που σου ζητάει μου φαίνεται υπερβολική. Ρώτα και αλλού με την διαφορά να αφήσει την μηχανή στην έδρα της μεταφορικής και να την πάρει αν γίνεται κάποιος από το συνεργείο και το ανάποδο.
Νομίζω ότι έτσι γίνεται ίσως και με λιγότερα από 150 ευρώ

mxersraz

Βοσκός
Περιοχή
Κρήτη
Όνομα
Ορέστης
Μοτό
xrv750 , crf450
Με Καιμακά ειχα στειλει ενα παπι με 30ε Πατρα-Αθηνα.
Δεν γνωριζω για συνθηκες ασφαλειας κ πακεταρισμα βεβαια , μην σε παρω στον λαιμο μου.
Ευχαριστώ Μήτσο, θα κάνω ένα τηλ αύριο.

Με οδική βοήθεια δεν μπορείς να το κάνεις?
Δεν έχω ιδέα πως... Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οδική και είχα κάνει ασφάλεια μόνο μια φορά που πήγα εξωτερικό.

Η τιμή που σου ζητάει μου φαίνεται υπερβολική. Ρώτα και αλλού με την διαφορά να αφήσει την μηχανή στην έδρα της μεταφορικής και να την πάρει αν γίνεται κάποιος από το συνεργείο και το ανάποδο.
Νομίζω ότι έτσι γίνεται ίσως και με λιγότερα από 150 ευρώ
Ακούγεται λογικό, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεθεί κάτι σε Αίγιο συγκεκριμένα.

mxersraz

Βοσκός
Περιοχή
Κρήτη
Όνομα
Ορέστης
Μοτό
xrv750 , crf450
Με 500 ευρα.. Παει Λονδίνο.
Ψάξε καλυτερα
Για αυτό είπα να πάρω και καμιά άλλη ιδέα... :hungover:

ΤΣΟΥΛΟΣ εγγυηση για ψυγειο. για μηχανακι ρωτα και ΜΠΕΛΕΧΑ.
Σ'ευχαριστώ! Θα τους ψάξω

stefanos

Μέλος
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
Honda Africa twin 750
Εξ όσων γνωρίζω, άν έχεις οδική βοήθεια μπορείς να στείλεις το ακινητοποιημένο σου όχημα σε συνεργείο της επιλογής σου, μετά το επιστρέφεις με μεταφορική. Αθήνα Λάρισα προ λίγων ετών είχα δώσει 50 ευρώ για το dominator σε μεταφορική. Τώρα για την απαγόρευση ίσως να μπορείς να μεταβείς με υπεύθυνη δήλωση κ χαρτί από το συνεργείο (ρωτά την αστυνομία).

mxersraz

Βοσκός
Περιοχή
Κρήτη
Όνομα
Ορέστης
Μοτό
xrv750 , crf450
Εξ όσων γνωρίζω, άν έχεις οδική βοήθεια μπορείς να στείλεις το ακινητοποιημένο σου όχημα σε συνεργείο της επιλογής σου, μετά το επιστρέφεις με μεταφορική. Αθήνα Λάρισα προ λίγων ετών είχα δώσει 50 ευρώ για το dominator σε μεταφορική. Τώρα για την απαγόρευση ίσως να μπορείς να μεταβείς με υπεύθυνη δήλωση κ χαρτί από το συνεργείο (ρωτά την αστυνομία).
Δυστυχώς δεν έχω οδική. Θα ρωτήσω για την υπεύθυνη δήλωση αλλά το βλέπω πολύ χλωμό..

Εαν το πας στι μεταφορικες φορτωτικες για Αχαια - Αιγιο,στον Κηφισο ντε, θα σου το παει στη βαση του στην πολη (Αιγιο).
θενξ!

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Τώρα για την απαγόρευση ίσως να μπορείς να μεταβείς με υπεύθυνη δήλωση κ χαρτί από το συνεργείο (ρωτά την αστυνομία).
Παιδια αυτό το σενάριο το ξεχνάτε. Δεν παίζει με τίποτε. Η μεταφορά σε συνεργείο αφορά κοντά στο σπίτι σου, αλλιώς όλοι θα έστελναν και θα γυρνούσαν ανα την Ελλάδα.

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Παιδια αυτό το σενάριο το ξεχνάτε. Δεν παίζει με τίποτε. Η μεταφορά σε συνεργείο αφορά κοντά στο σπίτι σου, αλλιώς όλοι θα έστελναν και θα γυρνούσαν ανα την Ελλάδα.
Δλδ εγώ που θέλω να πάω το γιωταχι σε επίσημο ,που δεν έχει η πόλη μου πλέον ,δεν μπορώ ρε Τζων;
Δεν μιλάω να κάνω 1000χιλιομετρα.
Δίπλα να πάω ή Λάρισα ή θες/νίκη λεω

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
Πάρε τηλ την εταιρεία Μουμτζης
Έχουν συνέχεια δρομολόγια για κατω
Έφερα το καλοκαίρι την μότο από περιξ της Αμαλιάδας. Ήρθαν σπίτι κ την πήραν. Εχουν υδραυλικη ράμπα στο φορτηγο, προσέχουν, δεν είχα καμία ζημιά.
Κόστος 70 μόνη διαδρομη

mxersraz

Βοσκός
Περιοχή
Κρήτη
Όνομα
Ορέστης
Μοτό
xrv750 , crf450
Πάρε τηλ την εταιρεία Μουμτζης
Έχουν συνέχεια δρομολόγια για κατω
Έφερα το καλοκαίρι την μότο από περιξ της Αμαλιάδας. Ήρθαν σπίτι κ την πήραν. Εχουν υδραυλικη ράμπα στο φορτηγο, προσέχουν, δεν είχα καμία ζημιά.
Κόστος 70 μόνη διαδρομη
Άψογα. Θα τον τηλ Δευτέρα. Ευχαριστώ!

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
Δλδ εγώ που θέλω να πάω το γιωταχι σε επίσημο ,που δεν έχει η πόλη μου πλέον ,δεν μπορώ ρε Τζων;
Δεν μιλάω να κάνω 1000χιλιομετρα.
Δίπλα να πάω ή Λάρισα ή θες/νίκη λεω
Κανονικά δεν μπορείς να πας. Γιατί έχει κοντά σε εσένα συνεργεία(ας μην είναι αντιπρόσωποι) αλλά αν θέλεις επίσημο σε άλλο νόμο, δεν υπάρχει νόμιμη κάλυψη, δυστυχώς.
Παίρνεις ρίσκο να σε σταματήσουν και να πληρώσεις το σερβις διπλό, οπότε δεν αξίζει.

Μητσάρας

Μέλος
Περιοχή
Αιτωλικό
Όνομα
Μητσος
Μοτό
Ténéré XT660z

piaggio PX200
το βασικο ειναι να εχει υδραυλικη πορτα το φορτηγο,γιατι αλλιως ολο και κατι ζημια θα γινει αν παλευουν με τα χερια και τα κλαρκ.
κανα 45αρι ειχα δωσει για Αθηνα-Μεσολογγι,τους επρηξα για να την προσεχουν,την τυλιξα και με κουβερτες και την εστειλα αγρατζουνιστη.
και το τενερε και τη βεσπα 2 φορες.

arisxj

Μέλος
Όνομα
aris
Μοτό
yamaha tdm900
καλημερα
με μεταφορικη στα πρακτορεια στην Αγιας Αννης δεν πρεπει να περασει τα 50 με 60 ευρω.
ρωτα σε..
ΚΑΙΜΑΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΧΗΣ
ΜΠΕΛΕΧΑΣ
ολοι την ιδια δουλεια κανουν..παρε την καλυτερη τιμη.
το προβλημα ποιο ειναι ομως....
αν την πας χυμα ..χυμα θα την ανεβασουν..και μετα θα της βαλουν και κουτες απο πανω .
το ιδεατο θα ηταν να την βαλεις σε παλετα...
αλλιως τυλιξετην με κουβερτες ...
(δεν βρισκω την φωτο που ειχαν ανεβασει μηχανη στην νταλικα χυμα και την σφινοναν με κουτες)

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Κανονικά δεν μπορείς να πας. Γιατί έχει κοντά σε εσένα συνεργεία(ας μην είναι αντιπρόσωποι) αλλά αν θέλεις επίσημο σε άλλο νόμο, δεν υπάρχει νόμιμη κάλυψη, δυστυχώς.
Παίρνεις ρίσκο να σε σταματήσουν και να πληρώσεις το σερβις διπλό, οπότε δεν αξίζει.
Όντως η απαγόρευση απο νόμο σε νόμο ισχύει.
Ο Παπαδόπουλος ,που πήγαινα το gs, πάντως με εστειλε μνμ ότι επιτρέπεται .

Έχει πλέον και το επίσημο σε vw στη Λαρισα.
Με βλέπω να παίρνω τηλ αστυνομία για διευκρινησεις

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
Όντως η απαγόρευση απο νόμο σε νόμο ισχύει.
Ο Παπαδόπουλος ,που πήγαινα το gs, πάντως με εστειλε μνμ ότι επιτρέπεται .

Έχει πλέον και το επίσημο σε vw στη Λαρισα.
Με βλέπω να παίρνω τηλ αστυνομία για διευκρινησεις
Χαχαχα βρε ο Παπαδόπουλος και ο κάθε αντιπρόσωπος πελάτες θέλουν.
Γιάννη εγώ δεν θα το έκανα, τώρα τι να πω εσύ ξέρεις καλύτερα.

Top Bottom