Να ερθετε κυριε μου να σας φυγουν οι οποιες αμφιβολιες...
:tzt:
Γιατί όχι;;;; Οποτε τύχει να 'μαι Πάτρα.........
Να ερθετε κυριε μου να σας φυγουν οι οποιες αμφιβολιες...
:tzt:
εσεις κανετε πολυ .............παρεα τωρα τελεφταια.......Παμε για καφε...αλλα πριιιιιν μου ειπε παμε ενα χαλαρο περπατημα...εδω μωρε τιποτα μακρυα μου ειπε,ισαδι μου ειπε,βγαινει αααανετα μου ειπε....
Ποτε θα τονεγ@μησω δεν ειπε
Δεν αφησαμε ραχουλα κτημα ανηφορι καταραχια πουρναρι και κορφες μεσ το χωμα ...εδω γυρω...5-6 ωρες πιο κει......τον αγιΑντρεα μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Send by mAthosalas' S8-F8 ...
Συζηταμε για ποιηση και λογοτεχνια...εχουμε κοινα ενδιADVερονταεσεις κανετε πολυ .............παρεα τωρα τελεφταια.......
Σσσσσσσεσεις κανετε πολυ .............παρεα τωρα τελεφταια.......
Συχνα πυκνα...ωραιο καφεδακι κ παρκαρουμε την κουκλα να την βλεπουμε...γιατι εχω ενα θεμα σε αυτο!θαμωνας μανιβελας?
Που είναι αυτό το μαγαζάκι ρε παιδιά; από Πάτρα είμαι και εγώ αλλά δεν νομίζω να μπορώ να σας ακολουθώ με ένα σκούτερ 150Τελικως ενας καφες χρειαζοταν...ειχαμε κ σπεσιαλ καλεσμενο απο Σαμο Χρονια Πολλαααα Νικολααα...να στηλωθουμε κ λιγο απο το ξεποδαριασμα...σε ανθοδοχειο ο καφες...
Απουσιες εμπηκανε στα λαμογια που δεν ησαντε εκει...γ@μιοσαντε αφου...αντβε
![]()
![]()
![]()
Send by mAthosalas' S8-F8 ...
Manivela Soul Bar λεγεται.Που είναι αυτό το μαγαζάκι ρε παιδιά; από Πάτρα είμαι και εγώ αλλά δεν νομίζω να μπορώ να σας ακολουθώ με ένα σκούτερ 150
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk