• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Μποτακια ή μποτα για καλοκαίρι

Ευχαριστώ πολύ με τις απαντησεις με βοηθατε αρκετά. Επισης να πω κατι ακόμη π ξεχασα. Λογω δουλειάς φοραω στρατιωτικες αρβύλες τουλαχιστον 8 ωρες την μερα και μπορεί να τύχει και όλη μέρα με αποτέλεσμα να εχει συνηθισει καπως το ποδι μ σε δυσκολα υποδηματα. Οι μποτες της μοτοσυκλετας είναι χειροτερες σε θέμα άνεσης από αρβύλες στρατού ή καλύτερες γτ αν ειναι καλυτερες τοτε σιγουρα δεν θα εχω κανένα προβλημα και παω ξεκαθαρα για μπότες

Μπότες της gaerne Μπότες Μηχανής Gaerne - Skroutz.gr έχει δοκιμάσει κανείς ?

Δεν υπαρχει καν συγκριση!!!!! Η μια ειναι κουτσουρο (αρβυλα), η αλλη πουπουλο!!!!

Ευχαριστώ πολύ με τις απαντησεις με βοηθατε αρκετά. Επισης να πω κατι ακόμη π ξεχασα. Λογω δουλειάς φοραω στρατιωτικες αρβύλες τουλαχιστον 8 ωρες την μερα και μπορεί να τύχει και όλη μέρα με αποτέλεσμα να εχει συνηθισει καπως το ποδι μ σε δυσκολα υποδηματα. Οι μποτες της μοτοσυκλετας είναι χειροτερες σε θέμα άνεσης από αρβύλες στρατού ή καλύτερες γτ αν ειναι καλυτερες τοτε σιγουρα δεν θα εχω κανένα προβλημα και παω ξεκαθαρα για μπότες

Μπότες της gaerne Μπότες Μηχανής Gaerne - Skroutz.gr έχει δοκιμάσει κανείς ?

Αν θα σε ενδιέφεραν δίνω τις REVIT GRAVEL OUTDRY No 45 (Rev'IT Gravel OutDry) φορεμένες δύο φορές μόνο λόγω μη χρήσης. Προσωπικά με έχουν βολέψει πολύ περισσότερο τα μποτάκια και υπάρχουν enduro μπότες για τα πιο δύσκολα. Παρεμπιπτόντως η σειρά STREET της DAINESE είναι πολύ καλή και άνετη. Διαθέτω το καλοκαιρινό και χειμερινό μοντέλο. Για ότι θέλεις στείλε μήνυμα.

Φοράω τις Gaerne G Flow εδώ και 3-4 χρόνια.Ποιοτικά είναι αρκετά καλές.
Τις εψαξα λιγο παιζουν στα120ευρω απο fcmoto.de. Δεν ξερω με μεταφορικα ποσο να πανε

Δεν υπαρχει καν συγκριση!!!!! Η μια ειναι κουτσουρο (αρβυλα), η αλλη πουπουλο!!!!

Οποτε λογικα τζαμπα αγχωνομαι για την ανεση εφοσον εχω συνηθισει εδω κ χρονια αβολο υποδημα.

Αν θα σε ενδιέφεραν δίνω τις REVIT GRAVEL OUTDRY No 45 (Rev'IT Gravel OutDry) φορεμένες δύο φορές μόνο λόγω μη χρήσης. Προσωπικά με έχουν βολέψει πολύ περισσότερο τα μποτάκια και υπάρχουν enduro μπότες για τα πιο δύσκολα. Παρεμπιπτόντως η σειρά STREET της DAINESE είναι πολύ καλή και άνετη. Διαθέτω το καλοκαιρινό και χειμερινό μοντέλο. Για ότι θέλεις στείλε μήνυμα.

Δεν μ κανουν απο νουμερο δυστυχως φοραω μεγαλυτερο.

Τις τελευταιες ωρες αρχισε να μ αρεσει και η stylmartin navigator ή shiver high που ειναι ποιο οικονομικη. Εχει κανεις εμπειρια με την εν λογω μαρκα σε θεματα ποιοτητας?

Πολύ το ψάχνεις φίλε. Για κάθε μέρα πάρε όποιο μποτάκι με προστασίες σου αρέσει στο μάτι και συνδυάζεται με τα ρούχα σου και το στύλ σου. Απλά μη πάρεις αδιάβροχο με μεβράνες του κώλου γιατί θα μυρίσει γρήγορα. Η μπότα εννοείται ότι προστατεύει πολύ καλύτερα άμα φάς τούμπα αλλά προσπάθησε να μην φάς τούμπα και να οδηγάς αμυντικά, να προβλέπεις τι θα κάνει ο μπροστινός, ο πλαινος κλπ. Στα φανάρια θα ξεκινάς τελευταίος γιατί εάν την φάει κάποιος αυτός να είναι ο πρώτος και θα έχεις πάντα φώτα ανοιχτά, θα ανάβεις φλάσ πάντα και μη λυπάσαι τη κόρνα...δώστους να καταλαβούν γιατί όταν ξαπλώσεις κάτω οι άλλοι θα σου λένε.....δεν σε είδααααα........
Ego botaki forao...i bota exei piasi skoro

Τελευταία επεξεργασία:
Καλοκαιρινά Μποτάκια Μηχανής Falco Airforce. Ότι πιο άνετο, διατρητο, και δροσερο εχω φορέσει για καλοκαίρι, με προστασιες αστραγαλου και λεβιε ταχυτήτων. Τα προτεινω ανεπιφυλακτα

Καλοκαιρινά Μποτάκια Μηχανής Falco Airforce. Ότι πιο άνετο, διατρητο, και δροσερο εχω φορέσει για καλοκαίρι, με προστασιες αστραγαλου και λεβιε ταχυτήτων. Τα προτεινω ανεπιφυλακτα
Για πόλη... Φυσικα
Για ταξίδι δεν κάνουν

Φοραω τα παρακατω τωρα για να πηγαινοερχομαι απο δουλεια, δεν εχουν και τον τρελο αερισμο αλλα οσο εχουν κανει δουλεια, δεν βραζει το ποδι. Ανετα στο περπατημα, τα εχω φορεσει σε εργοταξιο ολη μερα στο ποδι και δεν με ενοχλησαν καθολου, και εχουν αρκετες προστασιες.

Ειμαι έτοιμος να κάνω το κλικ..
πριν το κάνεις να δεις μπότες απο εταιρείες πιο εξειδικευμένες σε μπότα όπως η SIDI, Gaerne, XPD κλπ. Η Dainese σε πολλά πράγματα μόνο όνομα πληρώνεις.

πριν το κάνεις να δεις μπότες απο εταιρείες πιο εξειδικευμένες σε μπότα όπως η SIDI, Gaerne, XPD κλπ. Η Dainese σε πολλά πράγματα μόνο όνομα πληρώνεις.
:thnkg: λες Βαγγέλη..;
Για να ρίξω μια ματιά..

Φοραω τα παρακατω τωρα για να πηγαινοερχομαι απο δουλεια, δεν εχουν και τον τρελο αερισμο αλλα οσο εχουν κανει δουλεια, δεν βραζει το ποδι. Ανετα στο περπατημα, τα εχω φορεσει σε εργοταξιο ολη μερα στο ποδι και δεν με ενοχλησαν καθολου, και εχουν αρκετες προστασιες.

Εχω παρόμοια διατρητα παντου, εκτος απο δαχτυλα, φτερνα και γλώσσα, δερματινα εδω και δυο χρόνια. Και είναι οπως το λες . Αλλα συγκριτικα με τα Falco Airforce ειναι μερα με νυχτα

:thnkg: λες Βαγγέλη..;
Για να ρίξω μια ματιά..
:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Σε μποτάκι alpinestars η γραμμή στο νούμερο πώς πάει;
Θέλει μεγαλύτερο;
Θέλει ίδιο με αυτό που φοράω;
Σε αθλητικό πχ φοράω 44 και 2/3 να τα πάρω ένα 45 ;

Μπότα και μόνο μπότα
Λήξεις περιστατικού

Εχω μπότες ρε συ,και εντουραδικες και στρηταδικες.
Τα θελω για μικρές μετακινήσεις.
Από το να φοράω τα Σταν Σμιθ...

Ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Σε μποτάκι alpinestars η γραμμή στο νούμερο πώς πάει;
Θέλει μεγαλύτερο;
Θέλει ίδιο με αυτό που φοράω;
Σε αθλητικό πχ φοράω 44 και 2/3 να τα πάρω ένα 45 ;
το ιδιο νούμερο

επίσης τα σταν σμιθ είναι αμαρτία να τα λερώνεις με τις ταχύτητες, κανένας σεβασμός, το διαβάζει το συλλεκτικό μόνο για γνώστες Kermit μου και κουνάει το κορδόνι.

Back
Top Bottom