Μπότες για τουριστική On-Off χρήση

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Τον ίδιο προβληματισμό έχω και με τις ορειβατικές μπότες. Δεν θεωρώ τη μεμβράνη απαραίτητη αλλά είναι ένα πολύ ωραίο asset στο 99%. Μέχρι να μπει το νερό από κάπου αλλού και να πάνε όλα κατά διαόλου :D
Άλλο ένα κακό είναι πως όπως και να το κάνεις μειώνει τη διαπνοή κι εμένα τα πόδια μου ιδρώνουν πολύ, οπότε στη ζέστη ίσως να μου δημιουργεί και πρόβλημα. Γενικά τείνω να πάω σε μπότα χωρίς μεμβράνη αλλά χωρίς να την αποκλείω.
Αν ιδρώνουν τα πόδια σου εύκολα καλύτερα να κοιτάξεις κάτι χωρίς μεμβράνη. Θα σου πρότεινα την sg12 της gaerne ως πολύ άνετη και πολύ ασφαλής ταυτόχρονα. Η tech 7 έχει το καλό ότι την βρίσκεις συχνά σε προσφορά αλλά συγκριτικά με gaerne και sidi είναι ένα κλικ κάτω σε προστασίας ...

Dakkar1983

WannaBe
Περιοχή
Αιγάλεω
Όνομα
Νικόλαος
Μοτό
Husqvarna 701 enduro 2024
Έχω τις Revit expedition gtx εδώ και 2μιση χρόνια και έχω κάνει μαζί τούς καμία 10αρια χλμ travel enduro.. Δε με έχουν προβληματησει σε κανέναν τομέα (ασφάλεια, άνεση, αδιαβροχοποιηση) Νομίζω ότι τελικά άξιζαν τα λεφτά τους! Όταν χρειαστεί να ξαναγορασω θα πάω ή για ίδιες ή για τις Gaerne πού προανεφεραν..

DomieMic65

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
Tenere 700
Αν ιδρώνουν τα πόδια σου εύκολα καλύτερα να κοιτάξεις κάτι χωρίς μεμβράνη. Θα σου πρότεινα την sg12 της gaerne ως πολύ άνετη και πολύ ασφαλής ταυτόχρονα. Η tech 7 έχει το καλό ότι την βρίσκεις συχνά σε προσφορά αλλά συγκριτικά με gaerne και sidi είναι ένα κλικ κάτω σε προστασίας ...
οι 12 είναι εξαιρετικές αλλά και αρκετά πιο ακριβές αν δεν κάνω λάθος .. έχουν πολύ πιο μαλακιά αίσθηση στο πόδι εσωτερικά από τις Fastback και πολύ καλύτερες προστασίες

Nikosmirage

Μέλος
Περιοχή
Ανδρός
Όνομα
Νικος Τριγωνης
Μοτό
BMW F800GS
Καλημέρα! Ψάχνω να πάρω μπότες για την παραπάνω χρήση… Είμαι ανάμεσα στις Falco Avanture 3 και στις Rev’it Discovery. Εχει κανείς καμιά από τις παραπάνω να μου πει καμιά πληροφορία μπας και με βοηθήσει να καταλήξω… ???

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω... :ha

οποία σαρεσει οπτικά περισσότερο
πάνω κάτω στα ιδια επίπεδα ασφαλείας είναι

zodarr

Μέλος
Περιοχή
Π.Φάληρο, Αττική
Όνομα
Χάρης
Μοτό
Crf 300 Rally
Πήρα λοιπόν τη μεγάλη απόφαση και το Σάββατο ξεκίνησα προς αγορά των fastback και λαμπάδας για το βαφτιστήρι. Αφού πήγα σε 4 μαγαζιά για να βρώ την λαμπάδα και πέρασα και από 1-2 μαγαζιά που τις έδειχναν διαθέσιμες στα site τους, αλλά ήταν ψέμα, έφτασα και στο μαγαζί που είχε όντως τις μπότες μόνο που το νούμερο μου το είχαν πάρει μισή ώρα πριν... Και τώρα άντε πάλι να ξαναφέρουν τα μαγαζιά νούμερα... Άσε που ως τότε θα έχω αλλάξει και 2-3 γνώμες, θα έχει αλλάξει η εποχή, η ώρα, θα έχουν περάσει οι βόλτες κτλ κτλ...
ΥΓ: Εσύ που πήγες μεσημέρι Σαββάτου και πήρες από μαγαζί στη Βουλιαγμένης τις μπότες σε μαύρο 45 να ξέρεις μου άνοιξες δουλειές :D
ΥΓ2: Να τις χαρείς και καλές βόλτες.

DukeNukem

Μέλος
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Voge 300 Rally
Αυτό με τα στοκ στα μαγαζιά είναι θέμα... Να θες να δοκιμάσεις και να στηρίξεις την τοπική αγορά και να σε στέλνουν στο fc-moto....

zodarr

Μέλος
Περιοχή
Π.Φάληρο, Αττική
Όνομα
Χάρης
Μοτό
Crf 300 Rally
Καμία γνώμη για τις Eleveit X-Privilege;
Τις δοκίμασα χθες και από άνεση και ευκολία στο περπάτημα μου φάνηκαν μια χαρά, δηλαδή εγώ με τέτοια μπότα νομίζω πως μπορώ να περπατάω όλη μέρα. Από προστασία νομίζω πως ενώ στον αστράγαλο είναι οκ, η σόλα τους είναι πολύ εύκαμπτη στο μπροστινό μέρος, κάτι για το οποίο πολλοί κατηγορούν και τις tech7νομίζω.

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Αφού για τις προηγούμενες δεν είχαμε καμία γνώμη μήπως έχει κανείς άποψη για τις GX1 ?
Εγώ. Πολύ καλές . Είχα την ΜΧ έκδοση και εδώ και 2 χρόνια έχω την έκδοση Evo , η οποία έχει πολύ καλύτερη αίσθηση στο πεντάλ του φρένου λόγω σόλας. Ποιοτικά είναι ότι καλύτερο στα χρήματα αυτά ( made in italy) και έχει την προστασία που πρέπει σαν ΜΧ μπότα ( έστω και εισαγωγική)

Τελευταία επεξεργασία:

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Αν δεν τις φόραγες τώρα θα ήσουν με ξύλινο ποδαρ,και το δικο σου θα το είχαν φάει τα τσακάλια στη Πάρνηθα

Τελευταία επεξεργασία:

zodarr

Μέλος
Περιοχή
Π.Φάληρο, Αττική
Όνομα
Χάρης
Μοτό
Crf 300 Rally
Η αλήθεια είναι πως είχα φτάσει να γλυκοκοιτάζω τις SG12, διότι οι SG1 υστερούν σε προστασία, αλλά ήταν πολύ εκτός του budget μου για τώρα. Από την άλλη οι SG1 είναι φαντάζομαι πολύ καλύτερες απο τα ορειβατικά που φορούσα ως τώρα και μάλλον είναι οκ για ήρεμες χωματόβολτες και πρώτη επαφή με το θέμα μπότας, ώστε να δω και τι πραγματικά χρειάζομαι από μια μπότα. Όπως και να έχει τώρα έχω λιγότερες δικαιολογίες για να μην έρχομαι σε βόλτες :D

Top Bottom