Μπότες Sidi Crossfire μαύρες καινούργιες

abakas

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
BMW R1200GS ADV 2009
Πρόκειται για τις Sidi Crossfire σε νούμερο 46 (δηλαδή κάνουν σε κάποιον που φοράει 44,5-45). Ήταν να τις παραλάβω από Γερμανία την Παρασκευή για να ακολουθήσω ένα off road ταξίδι με τον Σπανό το ΣΚ αλλά μόλις ειδοποιήθηκα ότι θα έχουν καθυστέρηση και δεν θα έρθουν πριν την Δευτέρα. Οι μπότες είναι ότι καλύτερο υπάρχει ειδικά σε άνεση στο είδος τους- και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και σε ταξίδια adventure. Πωλούνται στα 250 ευρώ (λίγο κάτω από την τιμή αγοράς σε προσφορά από 430€) και χωρίς τα μεταφορικά ή ανταλλάσσονται με αντίστοιχες στο σωστό νούμερο. Παρακαλώ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο παρόν νήμα.Sent from my iPhone using Tapatalk
 

L3f

Μέλος
Καλημέρα ποιες crossfire είναι η 2 η 3? Και ποια περιοχή βρίσκεσαι? Για να τις δοκίμαζα
 

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV, KTM 690 Enduro
Καλημέρα δηλώνω ενδιαφέρον αν δεν προκύψει deal με τον επάνω συνάδελφο.
 

abakas

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
BMW R1200GS ADV 2009
Να δώσω κάποιες διευκρινήσεις: Οι μπότες είναι οι πρώτες Crossfire γι'αυτό και η προσφορά.
Είναι αυτές:
Sidi Crossfire Motocross Boots - buy cheap ▷ FC-Moto
Αυτή τη στιγμή είναι στο δρόμο από την Γερμανία. Αν έρθουν έως την Παρασκευή θέλω να τις κρατήσω διότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν το ΣΚ. Αν δεν έρθουν έως την Παρασκευή το πρωί θα πρέπει να τις δώσω και να πάρω κάτι άμεσα από Ελλάδα ώστε να μην χάσω το ταξίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητάω την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή και θα λυπηθώ να τις δώσω για κάτι άλλο. Ακόμα δεν υστερούν σε σχέση με τις 2 και 3, μάλιστα σε κριτικές έχω διαβάσει ότι στις 1 γίνεται χρήση περισσότερου δέρματος. Το μόνο ζήτημα πυ υπάρχει σε σχέση με τις νεότερες είναι ότι είναι πολύ στενές μπροστά και επιβάλλεται 1 νούμερο μεγαλύτερο.
 

abakas

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
BMW R1200GS ADV 2009
Καλησπέρα,
να ενημερώσω πως μόλις πήρε τις μπότες ο Λευτέρης.
Να παρακαλέσω να κλειδωθεί το νήμα.
Λευτέρη με το καλό να τις λερώσεις.
 
Top Bottom