Μήπως στο traveler enduro οι μπότες trial είναι ποίο μαλακές και καλύτερες στην οδήγηση?
Με αυτά πας και για καφέ με ένα παντελονι κανονικόΜήπως στο traveler enduro οι μπότες trial είναι ποίο μαλακές και καλύτερες στην οδήγηση?
Τις γλυκοκοιταζω μαζί με κανά δυο ακόμα μοντέλα trial από sidi, alpinestars kai gaerne. Κυρίως λόγω της άνεσης, ευελιξίας για άσφαλτο πρωτίστως και πολύ χαλαρό χώμα.Μήπως στο traveler enduro οι μπότες trial είναι ποίο μαλακές και καλύτερες στην οδήγηση?
Είχα εγώ τις hebo. Πολύ καλή αίσθηση στην οδήγηση, πολύ σταθερό πάτημα , δεν γλίστραγε με τίποτα , έχανε λίγο σε προστασία αλλά για νορμάλ χωμάτινα περάσματα ήταν μία χαρά.Τις γλυκοκοιταζω μαζί με κανά δυο ακόμα μοντέλα trial από sidi, alpinestars kai gaerne. Κυρίως λόγω της άνεσης, ευελιξίας για άσφαλτο πρωτίστως και πολύ χαλαρό χώμα.
Τις δοκίμασες μήπως να μεταφέρεις άποψη;
Τελικά απέκλεισα τις trial μπότες και αγόρασα enduro , για να έχω το κεφάλι μου ( μάλλον τα πόδια μου) ήσυχα και με ασφάλειαΤις γλυκοκοιταζω μαζί με κανά δυο ακόμα μοντέλα trial από sidi, alpinestars kai gaerne. Κυρίως λόγω της άνεσης, ευελιξίας για άσφαλτο πρωτίστως και πολύ χαλαρό χώμα.
Τις δοκίμασες μήπως να μεταφέρεις άποψη;
Και περίμενα να πάρεις κάποια, για να μας πεις εντυπώσεις.Τελικά απέκλεισα τις trial μπότες και αγόρασα enduro , για να έχω το κεφάλι μου ( μάλλον τα πόδια μου) ήσυχα και με ασφάλεια![]()
Επειδή έχω φορέσει και τις 2 η μπότα της hebo υστερεί στην αδιαβροχοποίηση. Από ασφάλεια είναι περίπου στα ίδια.Ποια έχει περισσότερη ασφάλεια, μία μπότα trial ή η Forma adventure;
Δεν ξέρω οι trial πως είναι , πάντως η forma adventure σε σχέση με την enduro μπότα καμία επαφή , λες και είναι αθλητικό παπούτσι σε προστασία , έχει άνεση βέβαια , πας και για καφέΠοια έχει περισσότερη ασφάλεια, μία μπότα trial ή η Forma adventure;
Οι άλλες μπότες που έχουν πιο ενισχυμένο αστράγαλο τι level είναι;level 2 ειναι οι μποτες ,το καθε 2 που βλεπεις ειναι για αλλο σημειο της μποτας ,πχ αστραγαλο κλπ