Μπότες trial

Θανασεν

Μέλος
Περιοχή
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Όνομα
θανασης
Μοτό
21/18
Μήπως στο traveler enduro οι μπότες trial είναι ποίο μαλακές και καλύτερες στην οδήγηση?

KO$74S81

Born to lose ♠️ Live to win
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Μήπως στο traveler enduro οι μπότες trial είναι ποίο μαλακές και καλύτερες στην οδήγηση?
Με αυτά πας και για καφέ με ένα παντελονι κανονικό :roflmao:, πέρα από την πλάκα δεν νομίζω ότι είναι τόσο safe τα trial είναι πολύ ελαφριά μηχανάκια οι οδηγοί έχουν κινήσεις χειρουργου, με μια μεγάλη μηχανή ή εντουρο αν σου πέσει επάνω ή γενικά πέσεις θα χτυπήσεις ,πέρυσι με τις gaerne sg 10 σε τούμπα μου βγήκε το νύχι....μην ρωτήσεις πως και ήμουν με το δίχρονο.

Θανασεν

Μέλος
Περιοχή
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Όνομα
θανασης
Μοτό
21/18
Οκ παίρνω πληροφορίες και επειδή είχα πολύ ωραία μπότα hebo ( η οποία σκόρπισε από τα χρόνια)
Ψάχνω!
Μάλλον για sidi crossfire 3 με βλέπω,οι περισσότερες είναι mx ;)

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Θανάση εγώ φορούσα μπότα trail και ήταν πολύ ωραία σε αίσθηση. Hebo ήταν αλλά δεν συγκρίνεται η προστασία που σου δίνει συγκριτικά με μία enduro μπότα. Είναι υποδεέστερη. Διαλέγεις και παίρνεις

Giokas

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Ducati desert sled scrambler
Τις γλυκοκοιταζω μαζί με κανά δυο ακόμα μοντέλα trial από sidi, alpinestars kai gaerne. Κυρίως λόγω της άνεσης, ευελιξίας για άσφαλτο πρωτίστως και πολύ χαλαρό χώμα.
Τις δοκίμασες μήπως να μεταφέρεις άποψη;

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Τις γλυκοκοιταζω μαζί με κανά δυο ακόμα μοντέλα trial από sidi, alpinestars kai gaerne. Κυρίως λόγω της άνεσης, ευελιξίας για άσφαλτο πρωτίστως και πολύ χαλαρό χώμα.
Είχα εγώ τις hebo. Πολύ καλή αίσθηση στην οδήγηση, πολύ σταθερό πάτημα , δεν γλίστραγε με τίποτα , έχανε λίγο σε προστασία αλλά για νορμάλ χωμάτινα περάσματα ήταν μία χαρά.

Θανασεν

Μέλος
Περιοχή
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Όνομα
θανασης
Μοτό
21/18
Τελικά απέκλεισα τις trial μπότες και αγόρασα enduro , για να έχω το κεφάλι μου ( μάλλον τα πόδια μου) ήσυχα και με ασφάλεια ;)

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Νομίζω ότι όλες οι μπότες trial, δεν είναι αδιάβροχες.
Οπότε για τουρισμό μάλλον δεν κάνουν.

Τελευταία επεξεργασία:

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Τελικά απέκλεισα τις trial μπότες και αγόρασα enduro , για να έχω το κεφάλι μου ( μάλλον τα πόδια μου) ήσυχα και με ασφάλεια ;)
Και περίμενα να πάρεις κάποια, για να μας πεις εντυπώσεις.:D

Τελευταία επεξεργασία:

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Ποια έχει περισσότερη ασφάλεια, μία μπότα trial ή η Forma adventure;
Επειδή έχω φορέσει και τις 2 η μπότα της hebo υστερεί στην αδιαβροχοποίηση. Από ασφάλεια είναι περίπου στα ίδια.

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Ποια έχει περισσότερη ασφάλεια, μία μπότα trial ή η Forma adventure;
Δεν ξέρω οι trial πως είναι , πάντως η forma adventure σε σχέση με την enduro μπότα καμία επαφή , λες και είναι αθλητικό παπούτσι σε προστασία , έχει άνεση βέβαια , πας και για καφέ

Giokas

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Ducati desert sled scrambler
Τυχαίνουν ατυχήματα και καθώς πας και για κανά καφέ εντός πόλης
Οπότε μια μπότα που θα μπορούσε να κάνει και τα δύο, εννοείται με μεγάλους συμβιβασμούς στο χώμα, είναι το ζητούμενο. Οι trial που ψάχνω ενώ έχουν όλες shin plate, υστερούν αρκετά στην προστασία του αστραγάλου, λογικά για τη διευκόλυνση στις κινήσεις, σε συνδυασμό με τη μαλακή σόλα. Η sidi zero έχει ένα τύπου ελαφρύ μαξιλάρι στον αστράγαλο, αλλά προφανώς ελάχιστα πράγματα. Hebo kai gaerne balance τίποτα στο συγκεκριμένο σημείο..

Τελευταία επεξεργασία:

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Τελικά αγόρασα μπότες trial, τις Sidi Trial Zero 2.
Γιατί αν έπαιρνα άκαμπτες το πιθανότερο να τις φόραγα σπάνια.
Οι μπότες όπως λέει και ο Giokas από πάνω, στους αστραγάλους έχουν έλα λεπτό μαξιλαράκι. Στα δάχτυλα και στην φτέρνα φαίνονται να έχουν καλή προστασία.
Μπορείς άνετα να περπατάς και να τις φοράς κάτω από το παντελόνι και στην πόλη.
Δεν έχουν μεμβράνη και δεν είναι αδιάβροχες. Τις έχω περάσει όμως με λίπος-κερί για να έχουν κάποια αντοχή στο νερό.
Η απόφαση να πάρω μπότες χωρίς μεμβράνη ήταν για να είναι όσο γίνεται πιό δροσερές, αφού τον περισσότερο χρόνο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές στην Μεσσηνία.

Και με αυτή την υποτυπώδη προστασία στους αστραγάλους, η μπότα είναι Level 2 παντού.
Τι σημαίνουν τα 4 Level που βλέπω στο ταμπελάκι; Δάχτυλα, φτέρνα, αστράγαλος, κνήμη;
Οι μπότες με πλαστικές αρθρώσεις στον αστράγαλο τι Lenel είναι; Υπάρχει πάνω από 2;

Οι μπότες είναι νούμερο 47 και ζυγίζουν 2700 g,
Σαν μέγεθος είναι ένα τσάκ μικρότερες από άλλες μπότες νούμερο 47.

orla13

Μέλος
Περιοχή
Ηλιουπολη
Όνομα
Αλεξανδρος
Μοτό
KTM 890 Adv R , Yamaha R1
level 2 ειναι οι μποτες ,το καθε 2 που βλεπεις ειναι για αλλο σημειο της μποτας ,πχ αστραγαλο κλπ

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
level 2 ειναι οι μποτες ,το καθε 2 που βλεπεις ειναι για αλλο σημειο της μποτας ,πχ αστραγαλο κλπ
Οι άλλες μπότες που έχουν πιο ενισχυμένο αστράγαλο τι level είναι;
Νομίζω δεν υπάρχει πιο πάνω από level 2.

orla13

Μέλος
Περιοχή
Ηλιουπολη
Όνομα
Αλεξανδρος
Μοτό
KTM 890 Adv R , Yamaha R1
ναι level 2 ειναι το max εκτος νομιζω απο κατι αγωνιστικα με AAA αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

Top Bottom