Μόναχο - Μπρατισλάβα, με ποδήλατο

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Μέχρι και το 69 ποστ είναι διορθωμένο. Για πείτε φαίνονται οι φωτογραφίες;
 

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Διορθώθηκαν όλα τα ποστ, ελπίζω να παίζουν οι φωτογραφίες κανονικά.
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Αυτό το forum έχει χάσει εντελώς το προσανατολισμό του... πρώτα MX, μετά ATV, τώρα ποδήλατα... ρε που πάμε!

Αντώνη κράτα γερά και όταν γυρίσεις ρίξε καμιά πληροφορία και για τα Hostel, τιμές αν επιτρέπονται και τα πουρά -σαν κι εμάς- και τις τοποθεσίες τους!

:friendship:
Τέλος να κλείσω με την ερώτηση του φίλου STF για τα hostel, αν και η εμπειρία μου περιορίζεται σε 5 που έχω επισκεφτεί μέχρι τώρα.
Γενικότερα δεν αντιμετώπισα θέμα πουθενά. Σίγουρα σε ένα βαθμό αυτό εξαρτάται και από τους συγκάτοικους που θα σου τύχουν μαζί. Κάποιες φορές η ποδαρίλα μπορεί να είναι λιιιιγο πάνω από τα όρια ασφαλείας :hungover::roflmao: αλλά και κάποιες άλλες μπορεί στο διπλανό κρεβάτι να είναι κάποιες πιτσιρίκες σαν αυτές που είχα δίπλα στο Salzburg και που από την πολύ ζέστη κοιμόταν με τα εσώρουχα χύμα προσφέροντας άφθονο θέαμα σε όλο τον θάλαμο!
Οι τιμές εκεί έπαιζαν κάπου στο 20αρι, αλλά βρήκα μεγάλες διαφορές στο ίδιο hostel ανάλογα με την ημερομηνία.
Νομίζω πως όποιος είναι εξοικειωμένος με την κουλτούρα του κάμπινγκ δεν θα προβληματιστεί καθόλου επιλέγοντας ένα hostel.

Σε αυτό έμεινα στο Salzburg a&o Salzburg Hauptbahnhof, Σάλτσμπουργκ, Αυστρία

Αυτό ήταν πολύ προσεγμένο στην Μπρατισλάβα ★★★★ NEW! Boutique Capsule Hostel CHORS, Μπρατισλάβα, Σλοβακία

ΟΧΙ δεν έχω φωτογραφίες από τις πιτσιρίκες, σταματήστε να ζητάτε παρακαλώ, όχι αλήθεια τώρα... :laugh::angl::ha
 

socrates

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Σωκράτης
Μοτό
dl650
Είμαι καράβι, γυρνάω από Πυρηναία. Το τι ποδήλατο είδα στους δρόμους εκεί δεν περιγράφεται. Τρόπος ζωής, κουλτούρα, πείτε το όπως θέλετε. Τα βουνά εκεί ανήκουν στους ποδηλάτες. Οι cambers και οι μοσυκλετιστες είναι πλέον συντριπτική μειοψηφία. Είδα γονιό με ποδήλατο να σπρωχνει το ποδήλατο του 10χρονου γιου του σε μια ανηφόρα πριν το πάσο στο Col de Tourmalet. Γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, αθλητές αλλά και ταξιδιώτες μεγαλων αποστασεων. Αθλοπαιδεια σε όλο της το μεγαλείο. Ένιωσα με την μηχανή σαν να κλέβω, που μόνο με ένα γύρισμα του καρπού έφευγα μπροστά στις ανηφόρες. Και εκεί που λες οκ τα είδα όλα, να σου ο περπατητης με τα ηλιακά πάνελ στην πλάτη που έχει ξεχάσει από που ξεκίνησε και που πάει σε υψόμετρα που προκαλούν δέος.

Αντώνη σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες για την ζωή. Εύκολα μπορείς να "αναβάλλεις" κάτι λόγω υποχρεώσεων. Όμως η απάντηση μου στον εαυτό μου είναι καν'το τώρα που μπορείς.
 

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Από τη άλλη, η ζωή ανοίγει κάποια παράθυρα ευκαιρία για να κάνεις κάποια πράγματα. Δεν την ενδιαφέρει αν είσαι έτοιμος ή όχι. Σου λέει,τώρα στο δίνω "take it or leave it, that’s the deal!"

Έτσι ξεκίνησα.
2 γραμμες ολη η ουσια!!!Και στα επομενα φιλε
 
Top Bottom