Νέα απο τον χώρο της πλοήγησης

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
σε αυτη την φωτογραφια μπορουμε να δουμε τις πωλησεις της garmin για το τριτο τριμηνο του '24. Στον πινακα βλεπουμε τις κατηγοριες προιοντων και ποσο πολυ πουλαει καθε μια απο αυτες. Οι συσκευες outdoor ειναι στην κορυφη, ενω η κατηγορια auto ειναι στην τελευταια θεση. Ακομα στην σε αυτη την θεση (auto) εχει 53% αυξηση σε σχεση με τον προηγουμενο χρονο.

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Η κατηγορία auto OEM είναι συσκευές τις οποίες πουλάει σε αυτοκίνητοβιομηχανία ως πρώτη τοποθέτηση/εργοστασιακό εξοπλισμό. Δεν έχει σχέση με εμπορική διάθεση προϊόντων.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
αν υπαρχουν ανθρωποι - καταναλωτες - πελατες - χρηστες, που δεν γνωριζουν τον ορο OEM, μαλλον θα ειναι ελαχιστοι.

ακομα και τα προιοντα τυπου ΟΕΜ ειναι εμποριο για την εταιρεια που τα κατασκευαζει και λογικα δεν θα πρεπει να τα ξεχωριζει αφου πρακτικα ειναι πηγη εσοδων. Οποτε ταυτιζονται με το ορο "εμπορική διάθεση προϊόντων "

αν η garmin που εχει προιοντα PND για ΙΧ, φορτηγα, caravan, μοτο., θα πρεπει να τα εχει σε μοναδικες κατηγοριες, δεν το γνωριζω. Αν τα εχει και δεν πουλανε, καλος δεν υπαρχουν στην εκθεση τριμηνου. Εγω θελω να πιστευω πως ολα τα προιοντα πλοηγησης για οχηματα που εχουν "ροδες" ειναι μαζι - ιδιωτων ή εταιρειων. Και το στηριζω στο εξης. Μεχρι και το '22, οι αναφορες ειχαν σκετο τον ορο "auto". Τα βαζει απο το '23 σε ενα ειδος ωστε να φαινονται μεγαλες πωλησεις.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
οταν καποιος ρωταει ποτε θα φτιαξουν (οι αλλοι) προιοντα σαν της garmin ..... κτλ, προφανως η εταιρεια garmin δεν θα πρεπει να ειναι η απαντηση

καθαρα για λογους ενημερωσης, οχι μονο το monterra ειναι της garmin, αλλα και τα προιοντα Garmin Nüvifone - εχουν android
οι λογοι που σταματησαν ....? η πειρατεια. Μετα την κυκλοφορια των προιοντων, εγινε "port" το apk στα καθημερινα android smartphones.
(port ειναι η μεταφορα του κωδικα)

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Δεν υπάρχει στην αγορά, μάλλον γιατί ήταν πατάτα.:D
Βλέπω και την επαναλαμβανόμενη παπαριά της Garmin, να υποστηρίζουν μικρές μνήμες κάρτας οι συσκευές της. Αυτό αναγνώριζε μέχρι 64 GB.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Δεν υπάρχει στην αγορά, μάλλον γιατί ήταν πατάτα.:D
Βλέπω και την επαναλαμβανόμενη παπαριά της Garmin, να υποστηρίζουν μικρές μνήμες κάρτας οι συσκευές της. Αυτό αναγνώριζε μέχρι 64 GB.
τιποτα απο αυτα δεν ισχυει ...
ηταν ενα προιον του 2013, στις γνωστες τιμες της garmin των 699 $. Τα specs του hardware ηταν 100% συμβατα με τον ανταγωνισμο που τοτε ειχε android 2.3 και 4.0.4
Και απο αυτο το προιον οι πειρατες εκλεψαν το λογισμικο. Τουλαχιστον μεχρι το 2020 διαβαζα ποστ σε ελλαδα και εξωτερικο για τεχνικες και πατεντες σε apk και χαρτες

η φωτο ειναι απο 7/8/2020

Τελευταία επεξεργασία:

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
δεν θα σχολιασω τα μηχανηματα με λειτουργικο της garmin που επισημα δεν γνωριζω πιο ειναι αυτο. Αν και εχω μερικες ενδειξεις για custom linux

το μοντελο garmin monterra τρεχει λειτουργικο android της google. Προσωπικα το θεωρω απιθανο η garmin να εχει αλλαξει τις βιβλιοθηκες (drivers) της google, που αναγνωριζουν και υποστηριζουν το hardware. Τα bugs θα ηταν πολυ πιθανο να εμφανιστουν. Το λειτουργικο υποστηριζει τον παρακατω πινακα
(η εσωτερικη μνημη εχει file system linux = ext4)

απο 32GB εως 2ΤΒ σε exfat. Οτι και να βαλουμε, ειναι μεσα στο κομματι του μπορω να το υποστηριξω. Απο το 2012 υπαρχει το android 4 που αναγνωριζει exfat, αλλα δεν υπαρχουν εκεινη την εποχη μνημες - νομιζω - πανω απο 128GB. Οι εταιρειες προιοντων δεν εχουν κανει δοκιμες. Οποτε για λογους ασυμβατοτητας δεν γραφουν στις προδιαγραφες, τιποτα πανω απο τα 64GB

ενα παραδειγμα το samsung s3 που εχω στην κατοχη μου

εδω βλεπουμε την ιδια συσκευη να αναγνωριζει το φορματ exfat με μνημη 64GB

στις αρχες του 2018 μου χαρισαν μια microSD καρτα sandisk 200GB. Αν και το manual γραφει ως μεγιστη υποσηριξη τα 64GB, η μνημη λειτουργησε απροβληματιστα.
Μετα απο αυτο σταματησα να δινω σημασια σε αυτα τα specs του προιοντος, απο την στιγμη που ειναι σε αντιθεση με τα specs του λειτουργικου.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Νεα

- osmand 4.9 ερχεται ....
η σελιδα ειναι ετοιμη (Unlisted page ) και περιμενει να παρουσιαστει επισημα στους καταναλωτες

- Samsung Xcover 6 pro
εχουν περασει τα 2 χρονια που χρειαζεται καθε μοντελο για να ανανεωθει και οι φημες εχουν ξεκινησει. Αν και εχει DeX, υπαρχουν προβληματα λογο της μικρης RAM (6GB). Μαλλον θα παμε στα 8GB. Αλλη πληροφορια δεν υπαρχει

Τελευταία επεξεργασία:

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Στην κεντρικη σελιδα της εφαρμογης OsmAnd στο κατω δεξια σημειο, υπαρχει ενα ερωτηματολογιο (POLL). Αν κανουμε ανανεωση στην σελιδα (F5) θα δουμε 3 διαφορετικες ερωτησεις. Αυτη που παρουσιαζω εχει να κανει με την χρηση της εφαρμογης κατω απο διαφορετικα σεναρια, που ειναι προεπιλεγμενα απο την εταιρεια της εφαρμογης. Στο 54% εχουν 2 επιλογες που αφορουν οδηγηση με καποιο οχημα με ροδες

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Είχες γράψει για το 4.9.2 στο ποστ 638

Δεν έχει βγει στο playstore ακόμα. Σαν "ενημερωμένη έκδοση" έχει την θερινή ακόμα

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Είχες γράψει για το 4.9.2 στο ποστ 638

Δεν έχει βγει στο playstore ακόμα. Σαν "ενημερωμένη έκδοση" έχει την θερινή ακόμα
φιλε Γιαννη, μηπως γερνας και ξεχνας ?

στο ποστ 637 ειχα ενημερωσει για την νεα beta. Αν η συσκευη μας - hardware + OS ειναι συμβατες, τοτε σε 2-3 μερες θα την κατεβασουμε. Υπαρχουν και περιπτωσεις που δεν μπορω να κατεβασω. Παραδειγμα, η εκδοση 4,9,1 δεν μου την εδωσε το playstore. Αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες / προγραμματιστες στο playstore, για ολα τα ειδη εφαρμογων. Στο ποστ 638, την δευτερη μερα την κατεβασα και εβαλα screenshot.

Στο ποστ 630, που σου απαντησα για την εκπτωση της εφαρμογης, εχω screenshot που βλεπεις πως ειμαι στο καναλι των open beta testers. Κατι που το εχω αναφερει αρκετες φορες.

οταν, 3-5 φορες τον χρονο εχουμε Final εκδοση το αναφερω

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ναι οκ

Μήπως να αναφέρεις μόνο τις open/final γιατί αυτό που λες αν είναι για τα μέλη της μασονικής στοάς των beta tester και όχι προσβάσιμο σε όλους, έχει αξία μόνο μεταξύ σας. Να μην ψάχνουμε κιόλας δηλαδή οι υπόλοιποι.

Top Bottom