Αναβαθμισεις εφαρμογων πλοηγησης στο Android μεσα απο το playstore
για οσους παρατηρησαν στα 2 τελευταια ποστ που εχω κανει να υπαρχει διαφορα στην ημερομηνια που γραφει η εφαρμογη ως αναβαθμιση και ποτε "φανηκε" στην συσκευη μου εχω να πω τα εξης.
υπαρχουν 4 μορφες αναβαθμισης χωρισμενες σε 2 κατηγοριες. Οι 2 βασικες ειναι οι beta και οι final. Ας τις δουμε στα γρηγορα
beta
. closed beta team
εδω εχουμε την εταιρεια να επιλεγει τους πιο ικανους δοκιμαστες που εχουν γνωσεις, χρονο και εχεμυθεια. Το τελευταιο αυτο προσον χρειαζεται, αφου οι εκδοσεις ειναι 100% ανοικτες σε ολες τις δυνατοτητες που εχουν και δεν πρεπει να βρεθουν σε σελιδες που παρεχουν "δωρεαν" εφαρμογες για ολους. Οι εταιρειες, ας μην ξεχναμε πως πουλανε αυτες τις εφαρμογες δεν τις χαριζουν
. open beta team
εδω δεν εχουμε κανενα προβλημα. Oποιος θελει, μπορει να επιλεξει απο την σελιδα στο playstore να κανει beta test
final
. 10%
οταν η εταιρεια ειναι σε γενικες γραμμες ετοιμη απο τους beta testers πως δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα, τοτε θελουμε την μαζα, που ειναι μεγαλος αριθμος κατοχων να κανει την μεγαλη δοκιμη. Εδω λοιπον η εταιρεια, μεσα απο την κονσολα του playstore, επιλεγει τους τυχερους χρηστες βαση δεδομενων οπως η εκδοση του android, μοντελο συσκευης, η χωρα, το ποσοστο των χρηστων κτλ. Ενα νουμερο του 10% τους παρεχει την ασφαλεια να περασει μια εκδοση προς τα εξω χωρις να κινδυνευουν απο καποιο προβλημα σε μαζικη κλιμακα
. 100%
εδω τι να περιγραψω, παρε κοσμε να χεις .....
αυτος λοιπον ειναι και ο λογος που ειδαμε σε καποιες εφαρμογες πλοηγησης που εχω στην συσκευη να εχω παρει τελευταιος και καταιδρωμενος νεα εκδοση