Νέα ομοσπονδία μοτοσικλέτας

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Εγώ πάλι δεν θέλω μια λέσχη να με παίρνει από το χεράκι κάθε ψ@λομουρης και να με πηγαίνει βόλτα.
Θέλω μια λέσχη να βρίσκει τρόπο να φροντίζει και να αντιπολιτεύεται όλα τα κακα που σκέφτονται όσοι άσχετοι παίρνουν αποφάσεις
Μπάρες,διόδια,ασφάλεια,πίστες, μαθήματα, φθηνό εξοπλισμό ασφαλείας, οργανωμένο μποϊκοτάζ όταν πρέπει κλπ κλπ.....
Το τελευταίο που θα με ένοιαζε είναι να με πάνε βόλτα ....πραγματικά.
Ούτε εμένα με νοιάζει να με πάνε βόλτα, δυστυχώς δείχνει προαπαιτούμενο για να είσαι μέλος στο 99% των περιπτώσεων. Δεν με χαλάει να πάω όπου θεωρώ ενδιαφέρον, αλλά το έρχεσαι η διαγραφή είναι έξω από την φιλοσοφία μου ως άνθρωπο.


Όλα τα υπόλοιπα είναι που θέλω να στηρίξω.
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Κακό δεν είναι και δεν το φοβάται κάποιος που φροντίζει τη μηχανή του και νοιάζεται για το τομάρι του αλλά περνάνε και τα χρεπια.
Είναι εισπρακτικό μέτρο δεν έχουν πχ παλεψει για την διηθηση ή γιαυτα που είπες παραπάνω.
Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν θέλουν το ΚΤΕΟ να δουλεύει σωστά.
 

kostas_366

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Πόρκα κρίση :)
Μια χαρά είναι το επίπεδο....ποιος είναι ο καρατεκα χαγιατε??
Κώστα, έχεις μείνει πίσω, είναι η εποχή μας.
 

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
Αλλο λεσχες αλλο ομοσπονδιες.

Η λεσχη συνηθως ειναι σε τοπικο επιπεδο και μεταφερει τις θεσεις και τα προβληματα των μελων της στην ομοσπονδια.Τα μελη των ομαδων η των φορουμ μπορει να μην εχουν καν σχεση με τις μηχανες.Οποτε για να ακουστει η φωνη καποιων πρεπει να γινουν μελη σε καποια λεσχη.Τωρα το αν θα την ακουσουν η οχι ειναι αλλο θεμα.

Οι περισσοτερες λεσχες εχουν εκμεταλευτει με τον καλυτερο τροπο ομαδες και φορουμ και καλο θα ηταν οι ομοσπονδιες να αρχισουν να το βλεπουν διαφορετικα.Να κατεβουν απο τα καλαμια και τους θρονους τους και να βρεθουν στον δρομο μαζι με ολους εμας.

Δεν τους εχουμε αναγκη οσο εγωιστικο και να ακουγεται αυτο.Αν θελουν να πετυχουν,αυτοι πρεπει να ερθουν σε εμας γιατι αν περιμενουν να παμε εμεις σε αυτους την κατσανε τη βαρκα.
 

DayDreamer

Μέλος
Περιοχή
Δραπετσώνα
Όνομα
Dimitris
Μοτό
BMW, KTM
Στις Λέσχες, στα φόρουμ, στις ομάδες FB, υπάρχουν παντού κάποιοι καρδινάλιοι - παντογνώστες. Το θέμα είναι να καβαλάμε, γιατι τα προβλήματα συνήθως δημιουργούνται οταν δεν καβαλάμε...
Ο καθένας θα βρει αυτό που τον εκφράζει και τον αντιπροσωπεύει.

Ταξιδεύω μόνος με την σύζυγο.
Είμαι γραμμένος σε Λέσχη.
Παρακολουθώ σχεδόν όλα τα φόρουμ και ομάδες.

Προβλήματα παντού δημιουργούν συνήθως οι ντεμεκ παλιοί... Βάλτε μέσα νέο κόσμο και μιλήστε τους μόνο για ταξίδια και όχι για διχόνοιες και παλιές δικές σας ιστορίες!
 

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Προσωπικά δεν συμμετείχα ποτέ σε λέσχη. Πόσο μάλλον σήμερα που υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να οργανωθείς σε παρέες, να κουβεντιάσεις, να εκδράμεις, να δημιουργηθούν διάφορα δρώμενα.
Υπάρχει λοιπόν λόγος να υπάρχουν λέσχες? Αν ναι, όπως γράφτηκε και παραπάνω, ας μας τον κοινοποιήσουν, ας έρθουν σε εμάς να μας δείξουν ποιοι είναι και το έργο τους και βλέπουμε.
 

Mariner

Everflowed
Περιοχή
Ν.Σμύρνη
Όνομα
Μαρίνος
Μοτό
ΚΤΜ 690 Enduro / BMW R1200GS Adv
Βάλτε μέσα νέο κόσμο και μιλήστε τους μόνο για ταξίδια και όχι για διχόνοιες και παλιές δικές σας ιστορίες!
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, οι μικρές ηλικίες λείπουν απο το χώρο της μοτοσυκλέτας. Αν παρατηρησει κανεις τα άτομα στο βίντεο βλέπει τις ηλικίες και φαίνεται ακόμα και στο δρόμο, όσες φορές έχω πάει πχ στο περιπτερο για να ξεκινήσω μια βόλτα ή όσους συναντάω στη διαδρομή δυσκολα πετυχαίνει νεαρούς αναβάτες.
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Για εμάς τους χαζούς...


Έχουν νομική υπόσταση τα φβ γκρουπ;
Τα φόρουμ;

Μπορούν να πάνε στην επίσημη εξουσία και να πουν *ένα εκατομμύριο αναβάτες στην Ελλάδα ζητάνε μείωση ΦΠΑ σε όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας" τυχαίο το παράδειγμα;

Η ADAC ας πούμε μπορεί.

Το τι σχέση έχει αυτό με βόλτες και πίτες δεν κατανοώ. Ούτε τι σχέση έχει με το αν καβαλάνε νέοι η γέροι. Λες και αν πέσεις στην μπαριερα και γίνεις κολοκυθάκι ζουλιεν έχει σημασία τι γράφει το πιστοποιητικό γέννησης.
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Κατά τη γνώμη μου απλά συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχουν, όχι η ΜΟΤΟΕ... οι λέσχες. Η ΜΟΤΟΕ είναι λογικό να μην υπάρχει όταν δεν υπάρχουν λέσχες. Και δεν εννοώ να υπάρχουν οι λέσχες ονομαστικά. Απόδειξη το βίντεο, μαζεύτηκαν λέει 52 λέσχες ενώ ακριβολογώντας θα έπρεπε να αναφέρουν ότι μαζεύτηκαν 52 άτομα. Μα ήταν εικόνα αυτή για 52 λέσχες; Θα μου πει κάποιος ήταν "εκπρόσωποι". Και ρωτώ: Η ίδια κίνηση το 2000 θα είχε την ίδια εικόνα με 52 εκπροσώπους;

Από την άλλη έχω την βεβαιότητα πως μεγαλύτερη αγωνία έχουν οι λέσχες της περιφέρειας σε σχέση με τις λέσχες των μεγάλων πόλεων.

Δυστυχώς υπάρχει ένας φαύλος κύκλος. Οι λέσχες για να συντηρηθούν οικονομικά χρειάζονται μέλη, αλλά όπως τα έκαναν πρέπει τώρα πρώτα να δείξουν έργο και μετά να ακολουθήσουν μέλη που ιδανικά θα έπρεπε να είναι και νέοι σε ηλικία. Τι έκαναν όμως οι λέσχες τόσα χρόνια; Χαβαλε! Και μάλιστα με μια εξαιρετικού χαρακτήρα εσωστρέφειας (εμείς κι εμείς δλδ). Ε, χαβαλέ κάνεις πιο εύκολα και ανέξοδα με τα social media και τα forum.
Οι σημερινοί νέοι μεγαλώνουν σε πολύ δύσκολο οικονομικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον για να πειστούν από ρομαντικές ιδέες που στο τέλος της ημέρας κλείνει με μια μασαμπούκα σε ταβερνείο που μπορεί να υποστηρίξει μόνο ο 50ρης. Δεν τους γελάς εύκολα με ευχολόγια.

Και δυστυχώς Γιάννη, αποδεδειγμένα αυτά με τις λέσχες πάνε πακέτο. Πιο εύκολα θα κατεβούν στο δρόμο 1000 μοτοσυκλετιστές μέσω FB για να διεκδικήσουν πράγματα παρά μέσω των λεσχών. Απλά το κατάλαβαν στις λέσχες αυτό τώρα που δε μπορούν να πληρώσουν τα ενοίκια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ο Ανδρέας δεν ζει για να μας οδηγήσει στο δρόμο.

Το ότι μια πορεία θα λύσει προβλήματα μόνη της ούτε το ΚΚΕ το πιστεύει, ίσως μόνο αυτό τώρα που το σκέφτομαι.
 
Reactions: STF

sothrhs

Ο demek
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Σωτήρης
Μοτό
ΤΡΑΚΤΕΡ 06
Λέσχες...χμ....
Δε συμμετείχα ουδέποτε για προσωπικούς λόγους που επιθυμώ να μην αναφέρω.
Φόρουμ....χμ...
Διάβασα για καρεκλοκενταυρους ένα πράμα, στις λέσχες
Ισχύει κάτι διαφορετικό σε κάποια φορουμ;;
Πως θα ακολουθήσει και θα αγαπήσει ένα μέρος, έστω διαδικτυακό, ένας νέος στο χώρο των 2 τροχών, όταν πετάγονται οι γνωστοί-αγνωστοι "δεινόσαυροι ",και προσβάλλουν το σύμπαν όλο;;;
Μιλάω με νέα παιδιά συνεχώς, λάτρεις της μοτοσυκλέτας, και κανείς δε θέλει να ανήκει κάπου, ολοι κόβουν και ράβουν παρεακια, και μέχρι εκεί
Τα νέα παιδιά μου εξηγούν, οτι δε γουστάρουν (και καλα κάνουν) τους δεινοσαύρους που δείχνουν και ξέρουν τα πάντα.
Πρέπει να ανοίξουμε τα αυτιά μας και την καρδιά μας ολοι, να ακούσουμε τι θέλουν τα νέα παιδιά.
Και όσο αφορά μια πολύ σωστή αναφορά κάποιου φίλου παραπανω,ναι δεν ασχολούνται τα νέα παιδιά με τη μοτό, διότι το κόστος είναι δυσβάσταχτο
Τα παιδιά το λένε, οχι εγω..
Αυτά..........
 

Juve_750

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
CapoNord 2006 Abs a.k.a το ιταλικό διαμάντι!
Άλλο τα φόρουμ,
Άλλο οι ομάδες των Social ,
Άλλο οι λέσχες...
Καλώς ή κακώς , λίγο ή πολύ ασχολούνται όσοι έχουν το ψώνιο της προβολής και του φαίνεσθαι και που όταν βλέπουν κάμερα και μικρόφωνα κάνουν σαν την παρθένα που δε θέλει αλλά καίγεται..

Εγώ στο βίντεο προσωπικά αναγνώρισα άτομα που προσπαθούν να δώσουν το στίγμα τους στο χώρο και να προωθήσουν τις οποιες ιδέες τους θεωροντας ότι θα κάνουν διάφορα.

Προσωπικά δεν βλέπω μέλλον σε όποια προσπάθεια.
Ομοσπονδία δεν είναι διοργάνωση μιας πανελλήνιας.
Διεκδικήσεις δεν γίνονται απαραίτητα μέσα από τις λέσχες.

Άντε να πάω για κάνα ποδήλατο τώρα γιατί έφτασε η βενζίνη 2.13 στο χωριό.....
 
Top Bottom