Ντουρο-Αγραφιάδα, Κυριακη 29-7-2018

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Υπ' όψιν Κώστα... @adventsuras ...
Στα Άγραφα πήγαμε εκδρομή όχι στα Άγραφτα...:fun
Περιμένω φωτό...:mad:
...και το 10% αυτών που είπες...
:fun :fun

Κωστα @adventsuras, δεν προλαβαμε να τα πουμε καλα ρε φιλε :D επιφυλασομαι για Πεμπτη απογεμα και πιθανα το σ/κ στα βουνα των Γρεβενων - αν δεν παω πολυ βορεια ;)
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Και το δευτερο μερος απο μενα. Φευγοντας απο Βλασι ανεβηκαμε βορεια και πιασαμε τον χωματοδρομο που πηγαινει προς τη λιμνη περικυκλωνοντας την κορυφη Καζαρμα - αλλα δεν ανεβηκαμε στο παρατηρητηριο ψηλα γιατι δεν ειχαμε χρονο. Στην επομενη φωτο φαινεται η καταιγιδα που ειχαμε αφησει πισω μας..





Η καταβαση προς τη λιμνη ητανε ολα τα λ7, αλλα συνεχες ψιλο-σπαστηρι. Οπως ειπε κι'ο Θενος, οτι πετραδακι ειχαμε στα νεφρα πρεπει να εξαφανιστηκε :D Η θεα της λιμνης εξαιρετικη απο πολλα σημεια.










Αντι να παμε κατ'ευθειαν Φυλακτη, ανεβηκαμε στο ομορφο εκκλησακι του Προφητη Ηλια που ειναι επισης εξαιρετικο μερος για κατασκηνωση, πρεπει να κανονισουμε να μεινουμε εκει καποτε.




Κατεβαινοντας, η λιμνη ητανε πια πολυ κοντα.




Τα κοψιδια στην ταβερνα του Κορκοτάρα στη Φυλακτη ητανε ΑΠΑΙΧΤΑ :cool: εδω ο κυρ-Βασιλης που εστησε παλιοτερα το μαγαζι μαζι με τον αλλο Βασιλη @Billy-Bo που ηρθε απο Καρδιτσα ειδικα για το τσιμπουσι! :ok:




Και ο κυρ-Βασιλης κουβεντιαζοντας μαζι μας μεσα στο μαγαζι ενω εξω εριχνε πραμα, πισω φαινεται να περναει ο γιος του που κουμανταρει πια την ταβερνα.




Τα καφεδακια κερασμενα απο τον κυρ-Βασιλη :cool:




Βρεχει φωτια στη στρατα μου, Νυχτεριδες κι'αραχνες, Υπαρχω, Το Βαπορι απ'την Περσια, ο Διαβολακος αλλα και Σταλια-σταλια και νεο κυμα: juke-box αλλων εποχων που δουλευει τελεια! :ok: :cool:




Αφου χαιρετισαμε τα παιδια κοντα στην Κερασια, στην επιστροφη προς Ελατη με Παναγιωτη και Θενο περασαμε καποια πολυ ωραια κοματια που δεν ηξερα, ξανακαναμε το Βατσουνια - γεφυρα Ροπωτου για να γουσταρουμε και τελικα καταληξαμε σε αναπαλαιωμενο επισκεψιμο νερομυλο κατω απο τον Αγιο Προκοπιο απεναντι απο την Ελατη, μερος πολυ κοντινο στη βαση μου που αγνοουσα - thanks guys! :ok:










Το κερασακι ητανε μια αποτομη αναβαση προς το Κοτρωνι διπλα στην Ελατη που ειχανε κανει παλια οι Παναγιωτης-Θενος με τα μικρα. Ευτυχως που δεν ειχε λασπη, μονο σε καποια σημεια, γιατι αλλιως θαχαμε μπλεξει διπλα στα σπιτια μας :rolleyes: Αντε παιδες και στις επομενες!! :friendship:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Billy-Bo

Μέλος
Περιοχή
Καρδίτσα
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
R 1200GS 07'
Έστω και μετά τη δουλειά να έχεις ένα τέτοιο μοτοπαρεάκι και να απολαμβάνεις τα παϊδάκια σου είναι μεγάλη απόλαυση !







Δεν ήταν εύκολο σίγουρα να πάρεις χαρτοσιά από τον # XLGeorge και τον #Adventura αλλά η πλακιτσα και το γέλιο ήταν όλα τα λεφτά. Βέβαια και η κουβέντα μας η κλασσική ....για τα GS και τα άλλλλα μεκανάκια....χαχαχα!!!








..ευχάριστη έκπληξη η παρέα του κυρ Βασίλη Κορκοτάρα!!!




Με τον Γρηγόρη στη λίμνη Πλαστήρα ...φεύγοντας για Κατερίνη!




Χάρηκα που τα είπαμε παίδες ...Στην επόμενη παρέα στα όμορφα Ελληνικά βουνά μας!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

airmav

air
Περιοχή
Αττικη
Όνομα
tassos
Μοτό
honda vfr 1200x crosstourer, honda c50
μπραβο ρε μαγκες , ωραια βολτιτσα με ωραιο παρεακι..αντε κ στις επομενες...καποια στιγμη θα σταθεροποιηθει κ ο καιρος...που θα παει..
 
Top Bottom