μαλλον το κινητο σου φταιειΔλδ μου κανει τετοια λαγκαρισματα, αλλα παζει μεσα στο βουνο να ειναι μονιμα μπλε ολος ο χαρτης και να κοινιτε το στιγμα μου πανω σε ενα μπλε φοντο....![]()
#xrv_world_explorer
η ταχυτητα του δηλαδη
μαλλον το κινητο σου φταιειΔλδ μου κανει τετοια λαγκαρισματα, αλλα παζει μεσα στο βουνο να ειναι μονιμα μπλε ολος ο χαρτης και να κοινιτε το στιγμα μου πανω σε ενα μπλε φοντο....![]()
#xrv_world_explorer
Αυτο δεν το χα σκεφτει..... Αλλα δεν ειναι και τοσο παλιο αλλα ειναι φορτωμενο με τραγουδια..... Αν ειναι να το ξαλαφρωσω λιγομαλλον το κινητο σου φταιει
η ταχυτητα του δηλαδη
Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο η παλαιοτητα , οσο η ram και γενικα τα χαρακτηριστικα τουΑυτο δεν το χα σκεφτει..... Αλλα δεν ειναι και τοσο παλιο αλλα ειναι φορτωμενο με τραγουδια..... Αν ειναι να το ξαλαφρωσω λιγο
#xrv_world_explorer
Γιατι ;;;;Κατεβασα και εγω...
Για να δουμε.
Τα παντελόνια εννοείΓιατι ;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα παντελόνια εννοεί
υποψιάζομαι οτι δεν έχεις κατεβάσει σωστά τους χάρτες ή με τις μετακινήσεις της εφαρμογής δεν έχει διαβάσει σωστά τα αρχεία και ίσως ψάχνει online επιτόπου, όπως κάνουν και οι εφαμογές που χρησιμοποιούν google maps. Κάνε μια τον κόπο να τα κάνεις από την αρχή, δε θα σου φάει παραπάνω από 20-30 λεπτά για όλο το σύνολο της εγκατάστασης.Δλδ μου κανει τετοια λαγκαρισματα, αλλα παζει μεσα στο βουνο να ειναι μονιμα μπλε ολος ο χαρτης και να κοινιτε το στιγμα μου πανω σε ενα μπλε φοντο....![]()
#xrv_world_explorer
Προσωπικά ναι, μου αρέσει που μπορείς να φορτώσεις μια διαδρομή σαν track και απλά να δείχνει το στίγμα σου πάνω της. Στο Osmand, υποχρεωτικά μπαίνει σε λειτουργία πλοήγησης και μερικές φορές μπερδεύει το πράγμα. Ίσως βέβαια και να μην έχω βρει εγώ τον τρόπο..Την προτιματε απο osmand? Να την κατεβασω?
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Αυτο,ναι. Θελει χρονο το μαμημενο να το μαθειςΚαι στο osmand ακολουθείς ίχνος, χωρίς πλοήγηση, απλά είναι μπελαλίδικο το μενού του.
Δεν θα ξεχασω ποτε που ο καπτεν ηρθε λεωνιδιο μονοημερο, εκατσε 20 λεπτα εστησε ολη την διαδρομη και τερματησε κιολας ποιο νωρις απο μας που μασταν ξεκουραστοι απο το προηγουμενο βραδυ...... Η το κινητο του κανει παππαδες η το ξερει σαν την παλαμη του προγκραμαριιιιΚαι στο osmand ακολουθείς ίχνος, χωρίς πλοήγηση, απλά είναι μπελαλίδικο το μενού του.
Γιατι ;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και δωρεάν γίγα στο πρόγραμμα;Ειχα χωρο στην SD καρτα....![]()