Pektis
Μέλος
- Όνομα
- Janis
- Μοτό
- Vfr vtec rc 46
Που εμπλεξες με bmw βρε φιλε Γιωργο;Ισχύει για παλαιάς κοπης bmw αυτή; κ αν ναι που την κάνουμε;

Που εμπλεξες με bmw βρε φιλε Γιωργο;Ισχύει για παλαιάς κοπης bmw αυτή; κ αν ναι που την κάνουμε;
Άστα Τζανη.. Ζω ένα δράμα..Που εμπλεξες με bmw βρε φιλε Γιωργο;![]()
Αν κάνεις χρόνια την ασφάλιση της bmw, και φτάσει η ηλικία της τα είκοσι, σε σταματάνε; Η συνεχίζουν λόγο "καλού πελάτη" ;Άστα Τζανη.. Ζω ένα δράμα..
Χα, χα
Περαν αυτού να πω ότι..
Μίλησα με την bmw mobile care σήμερα κ μου είπαν ότι κάνουν συμβόλαια σε μοτο έως 20 ετών.
Συνεπώς βιαστείτε οι γεραλεοι..
Από κει κ πανω άμα σας χαλάσει το παρατάτε κ λακατε μακρυά..
Ευτηχως βασταω σταθερά ενεργό ένα συμβόλαιο της Adac από κείνα τα μπαμπατσικα τα παλαιάς κοπης οπότε όλα καλά.![]()
Δεν το ρώτησα αυτό φίλος.Αν κάνεις χρόνια την ασφάλιση της bmw, και φτάσει η ηλικία της τα είκοσι, σε σταματάνε; Η συνεχίζουν λόγο "καλού πελάτη" ;
Ένας δηλαδή που έχει πχ δεκαοκτώ χρονών μηχανή, και δεν έχει κάνει ποτέ του ασφάλιση bmw, του κάνουν μόνο τα επόμενα δύο χρόνια;
Γνωρίζεις;
Ισχύει ως 10ετιας μοντέλα της εταιρείας.Αυτό ισχύει για όλα τα BMW?Η μόνο για καινούργια?
Μάλλον 20ετιας Κωστή.Ισχύει ως 10ετιας μοντέλα της εταιρείας.
Eιχα ρωτήσει πριν χρόνια σε γνωστό κατάστημα bmw στη Μεσογείων και μου είχαν πει πως δεν γίνεται. Είχα πάρει και τηλ στη mobile care και δεν έβγαλα άκρη.Μάλλον 20ετιας Κωστή.
Την χοντρή την είχα το 2021 και ήταν 11 χρονων
Αχρείαστη να είναι...Κρίμα ....γιατί είναι καταπληκτική οδική
Μαλλον ισχύει για νέα συμβόλαια.Εμενα μοντελο 2008 με ασφαλιζουν κανονικα απο το 2017 εως σημερα.
Μπορούσαμε να κάνουμε έξτρα ασφάλεια για την μεταφορά της , αλλά έπρεπε να είναι σε ισχύ 5 μέρες και μετά θα έπιανε η καλυψη , που ήταν αδύνατον να περιμένει επιπλέον τόσες μέρες .Να πω και από εδώ μέσα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φιλαράκι τον Kirika για όλη την βοηθεια . Ξέρει αυτός…
Δυστυχως του φίλου μας του βγήκε παρά πολύ ακριβά η όλη μεταφορά της μηχανής . Οι Τούρκοι όπου σε βρίσκουν στην ανάγκη σε πατάνε . Η μηχανή είχε μείνει μιάμιση ώρα πριν την Σεβαστεια σε μια πολυ μικρή πόλη , όπου για να την μεταφέρουμε στην Σεβαστεια χρειάστηκαν τα πρώτα 100 ευρώ . Μετά τα γράφει ο Kirikas. Μπορούσαμε να κάνουμε έξτρα ασφάλεια για την μεταφορά της , αλλά έπρεπε να είναι σε ισχύ 5 μέρες και μετά θα έπιανε η καλυψη , που ήταν αδύνατον να περιμένει επιπλέον τόσες μέρες .
Οι υπόλοιποι με τα 800αρια συνεχίσαμε το ταξίδι αφού τακτοποιήσαμε τον φίλο μας και επιστρέψαμε όλοι μαζί σήμερα το πρωί , μετά από 11 μέρες και 4800χλμ .
Οι ατυχίες δεν λείπουν από τη ζωή μας , τουλάχιστον γυρίσαμε όλοι πίσω ασφαλείς.
Εταιρεία εννοείς; Με ασφαλίστρια μιλήσαμε ενός φίλου από Ελλάδα. Τώρα συγκεκριμένα δεν ρωτήσαμε αλλά μπορώ να μάθω.Που μπορουσατε να κανετε εξτρα ασφαλεια?
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μ ενδιαφέρει,αν μπορείς μάθε, γιατί,αν όλα πάνε καλά,το καλοκαίρι θέλω να πάω Καύκασο, οπότε...αχρειαστη να ναι.Εταιρεία εννοείς; Με ασφαλίστρια μιλήσαμε ενός φίλου από Ελλάδα. Τώρα συγκεκριμένα δεν ρωτήσαμε αλλά μπορώ να μάθω.