"Οι Δρόμοι της Ελιάς" - 10 χρόνια μετά... Καλαμάτα 28-30/9/'18

endtourista

'' ... ''
Όνομα
ΣΠΥΡΟΣ
Πέρασαν γρήγορα τα δέκα χρόνια.
Επανασύνδεση των συμμετεχόντων και όχι μόνο.
Για όσους είχαν κάποια εμπλοκή ή απλά ενδιαφέρονται να μάθουν για το ιδιαίτερο αυτό εγχείρημα...

Μεταφέρω ανακοίνωση της διοργάνωσης:





Αγαπητοί φίλοι συνοδοιπόροι, είναι ώρα να ξαναβρεθούμε!

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από το ξεκίνημα των «Δρόμων της Ελιάς», 10 χρόνων από το οδοιπορικό του 2008 και της κυκλοφορίας του βιβλίου του Γ. Πετσωτά «Το καραβάνι που χόρευε» , ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δρόμοι της Ελιάς» οργανώνει μια διήμερη συνάντηση οδοιπόρων και φίλων στην Καλαμάτα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (28 -30 Σεπτεμβρίου).

Σας περιμένουμε όλους για να θυμηθούμε όσα ζήσαμε, για να μη ξεχάσουμε όσα μοιραστήκαμε και ( γιατί όχι για να κάνουμε σχέδια για επόμενα ταξίδια. Γιατί μη ξεχνάμε, είμαστε όλοι ταξιδιάρες ψυχές και αυτό δεν αλλάζει!

Το Πρόγραμμα του διημέρου ξεκινά την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με την παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Πετσωτά , την προβολή ντοκιμαντέρ του συνοδοιπόρου μας Γ. Θεοχαρόπουλου, Έκθεση Φωτογραφίας και… συζήτηση και συνεχίζεται το Σάββατο με εκδρομή και φαγοπότι στην Κορώνη….

Για διαμονή προσφέρουμε τον κήπο ‘Kalamata Garden’ (πρώην camping Elite), όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε ελεύθερα κάτω από τις πορτοκαλιές, δίπλα από την μικρή πισίνα και να χαλαρώσετε σε απόσταση αναπνοής από την παραλιακή λεωφόρο Ναυαρίνου και τη θάλασσα. Μπορούμε όμως να σας πληροφορήσουμε και για άλλες -πιο άνετες- δυνατότητες διαμονής και τιμές καταλυμάτων.

Σας περιμένουμε όλους,
Για την ομάδα των «Δρόμων της Ελιάς»
Γιώργος Καραμπάτος​



Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας & πληροφορίες:

Στέλιος Γαβαλάς: email: gavalass@gmail.com

 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom