KTiNoS
Μέλος
- Όνομα
- Athanassiou Nikos
- Μοτό
- XT 600 sm TDM 900
Ο υποκριτικός φεμινισμός του 2024
Η είδηση
Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών του WorldSBK στο Misano για τη Νορβηγίδα Mia Rusthen, καθώς η 22χρονη αγωνιζόμενη έπεσε άσχημα, χτυπώντας στο κεφάλι, με τους γιατρούς να τη βάζουν σε τεχνητό κώμα.
----------------------------------------------
Το σχόλιο
Στο μοτοσυκλετισμό κατ αρχήν υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες γενικά. Είτε σαν θεατές είτε σαν αγωνιζόμενες.
Αυτό δεν είναι άποψη είναι γεγονός !
Έλα όμως που οι καιροί απαιτούν γυναικείο πρωτάθλημα ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει.
Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι και οι άντρες λέει η θεωρεία και μ αυτά τα μυαλά ως τώρα έτρεχαν μαζί με τους άντρες.
Τ αποτελέσματα ήταν τραγικά με τουλάχιστον 2 αθλήτριες να τραυματίζονται θανάσιμα και η μία να μένει ανάπηρη τελικά.
Τι μας δίδαξε αυτό?
-Τίποτα
Αμιγώς γυναικεία κατηγορία λοιπόν εδώ και τώρα με το ζόρι
1ος αγώνας στο Μιζάνο
Μια πολύ γρήγορη πίστα με πολλούς κριμένους κινδύνους.
Εγώ δηλαδή εκεί δεν θα ξεκίναγα το πρωτάθλημα γυναικών
Προσέξτε τώρα την ποιότητα των αθλητριών
Στα δοκιμαστικά η Μαρία Χερέρα που είναι πιλοτάρα κάνει χρόνο 1,49,390
Οι Σάντσες και Καράσκο κάπου εκεί κοντά και μετά οι χρόνοι ανεβαίνουν σταδιακά ως την τελευταία κάποια Σίλφα που είναι στο 1 ,57, 805
Δηλαδή 8,5 δευτερόλεπτα πίσω!
Μα σε ποιο αγώνα μοτοσυκλέτας θα επιτρέπονταν η συμμετοχή σε οδηγούς με τέτοιες διαφορές?
Η κοπέλα που χτύπησε έκανε 1,52,646 δηλαδή πάνω από 3 δευτερόλεπτα πίσω.
Μα με τέτοιους χρόνους ούτε σε τρακ ντέι στα Μέγαρα δεν σ αφήνουν μέσα!
Όπως και να χει δε σόου μαστ γκοου ον που λένε όλοι οι χαζοί με λυπημένο ύφος και πάμε με το τσίρκο.
Θεατές δεν έχουμε
Τηλεθέαση δεν έχουμε
Μαγιό κλπ δεν παίζουν να ανοίξει το μάτι γαρίδα οπότε έλα σπόνσορ να μας σώσεις!
Και τι σπόνσορ....
Όνλι φανς ρε φίλε!
-Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να διαθέτει το σώμα της όπως θέλει!
Οκ στα μούτρα σας χαζοβιόλες που λέγατε ότι τα καλλιστεία προσβάλουν τη γυναίκα !
Μια απορία την έχω όμως ρε φεμινιστές!
Οι κοπέλες στο Κατάρ θα τρέξουν?
Η γνώμη μου? Ή σοβαρευτείτε ή κλείστε το πριν πεθάνει κάποια.
Αυτό και εύχομαι να γίνει καλά σύντομα η κοπέλα
Η είδηση
Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών του WorldSBK στο Misano για τη Νορβηγίδα Mia Rusthen, καθώς η 22χρονη αγωνιζόμενη έπεσε άσχημα, χτυπώντας στο κεφάλι, με τους γιατρούς να τη βάζουν σε τεχνητό κώμα.
----------------------------------------------
Το σχόλιο
Στο μοτοσυκλετισμό κατ αρχήν υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες γενικά. Είτε σαν θεατές είτε σαν αγωνιζόμενες.
Αυτό δεν είναι άποψη είναι γεγονός !
Έλα όμως που οι καιροί απαιτούν γυναικείο πρωτάθλημα ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει.
Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι και οι άντρες λέει η θεωρεία και μ αυτά τα μυαλά ως τώρα έτρεχαν μαζί με τους άντρες.
Τ αποτελέσματα ήταν τραγικά με τουλάχιστον 2 αθλήτριες να τραυματίζονται θανάσιμα και η μία να μένει ανάπηρη τελικά.
Τι μας δίδαξε αυτό?
-Τίποτα
Αμιγώς γυναικεία κατηγορία λοιπόν εδώ και τώρα με το ζόρι
1ος αγώνας στο Μιζάνο
Μια πολύ γρήγορη πίστα με πολλούς κριμένους κινδύνους.
Εγώ δηλαδή εκεί δεν θα ξεκίναγα το πρωτάθλημα γυναικών
Προσέξτε τώρα την ποιότητα των αθλητριών
Στα δοκιμαστικά η Μαρία Χερέρα που είναι πιλοτάρα κάνει χρόνο 1,49,390
Οι Σάντσες και Καράσκο κάπου εκεί κοντά και μετά οι χρόνοι ανεβαίνουν σταδιακά ως την τελευταία κάποια Σίλφα που είναι στο 1 ,57, 805
Δηλαδή 8,5 δευτερόλεπτα πίσω!
Μα σε ποιο αγώνα μοτοσυκλέτας θα επιτρέπονταν η συμμετοχή σε οδηγούς με τέτοιες διαφορές?
Η κοπέλα που χτύπησε έκανε 1,52,646 δηλαδή πάνω από 3 δευτερόλεπτα πίσω.
Μα με τέτοιους χρόνους ούτε σε τρακ ντέι στα Μέγαρα δεν σ αφήνουν μέσα!
Όπως και να χει δε σόου μαστ γκοου ον που λένε όλοι οι χαζοί με λυπημένο ύφος και πάμε με το τσίρκο.
Θεατές δεν έχουμε
Τηλεθέαση δεν έχουμε
Μαγιό κλπ δεν παίζουν να ανοίξει το μάτι γαρίδα οπότε έλα σπόνσορ να μας σώσεις!
Και τι σπόνσορ....
Όνλι φανς ρε φίλε!
-Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να διαθέτει το σώμα της όπως θέλει!
Οκ στα μούτρα σας χαζοβιόλες που λέγατε ότι τα καλλιστεία προσβάλουν τη γυναίκα !
Μια απορία την έχω όμως ρε φεμινιστές!
Οι κοπέλες στο Κατάρ θα τρέξουν?
Η γνώμη μου? Ή σοβαρευτείτε ή κλείστε το πριν πεθάνει κάποια.
Αυτό και εύχομαι να γίνει καλά σύντομα η κοπέλα