Ο υποκριτικός φεμινισμός του 2024 (WorldSBK Γυναικών)

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Ο υποκριτικός φεμινισμός του 2024
Η είδηση
Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών του WorldSBK στο Misano για τη Νορβηγίδα Mia Rusthen, καθώς η 22χρονη αγωνιζόμενη έπεσε άσχημα, χτυπώντας στο κεφάλι, με τους γιατρούς να τη βάζουν σε τεχνητό κώμα.
----------------------------------------------
Το σχόλιο
Στο μοτοσυκλετισμό κατ αρχήν υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες γενικά. Είτε σαν θεατές είτε σαν αγωνιζόμενες.
Αυτό δεν είναι άποψη είναι γεγονός !
Έλα όμως που οι καιροί απαιτούν γυναικείο πρωτάθλημα ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει.
Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι και οι άντρες λέει η θεωρεία και μ αυτά τα μυαλά ως τώρα έτρεχαν μαζί με τους άντρες.
Τ αποτελέσματα ήταν τραγικά με τουλάχιστον 2 αθλήτριες να τραυματίζονται θανάσιμα και η μία να μένει ανάπηρη τελικά.
Τι μας δίδαξε αυτό?
-Τίποτα
Αμιγώς γυναικεία κατηγορία λοιπόν εδώ και τώρα με το ζόρι
1ος αγώνας στο Μιζάνο
Μια πολύ γρήγορη πίστα με πολλούς κριμένους κινδύνους.
Εγώ δηλαδή εκεί δεν θα ξεκίναγα το πρωτάθλημα γυναικών
Προσέξτε τώρα την ποιότητα των αθλητριών
Στα δοκιμαστικά η Μαρία Χερέρα που είναι πιλοτάρα κάνει χρόνο 1,49,390
Οι Σάντσες και Καράσκο κάπου εκεί κοντά και μετά οι χρόνοι ανεβαίνουν σταδιακά ως την τελευταία κάποια Σίλφα που είναι στο 1 ,57, 805
Δηλαδή 8,5 δευτερόλεπτα πίσω!
Μα σε ποιο αγώνα μοτοσυκλέτας θα επιτρέπονταν η συμμετοχή σε οδηγούς με τέτοιες διαφορές?
Η κοπέλα που χτύπησε έκανε 1,52,646 δηλαδή πάνω από 3 δευτερόλεπτα πίσω.
Μα με τέτοιους χρόνους ούτε σε τρακ ντέι στα Μέγαρα δεν σ αφήνουν μέσα!
Όπως και να χει δε σόου μαστ γκοου ον που λένε όλοι οι χαζοί με λυπημένο ύφος και πάμε με το τσίρκο.
Θεατές δεν έχουμε
Τηλεθέαση δεν έχουμε
Μαγιό κλπ δεν παίζουν να ανοίξει το μάτι γαρίδα οπότε έλα σπόνσορ να μας σώσεις!
Και τι σπόνσορ....
Όνλι φανς ρε φίλε!
-Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να διαθέτει το σώμα της όπως θέλει!
Οκ στα μούτρα σας χαζοβιόλες που λέγατε ότι τα καλλιστεία προσβάλουν τη γυναίκα !
Μια απορία την έχω όμως ρε φεμινιστές!
Οι κοπέλες στο Κατάρ θα τρέξουν?
Η γνώμη μου? Ή σοβαρευτείτε ή κλείστε το πριν πεθάνει κάποια.
Αυτό και εύχομαι να γίνει καλά σύντομα η κοπέλα

chrismma

Μέλος
Όνομα
Christos
Μοτό
Ποδηλατο
Ο υποκριτικός φεμινισμός του 2024
Η είδηση
Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών του WorldSBK στο Misano για τη Νορβηγίδα Mia Rusthen, καθώς η 22χρονη αγωνιζόμενη έπεσε άσχημα, χτυπώντας στο κεφάλι, με τους γιατρούς να τη βάζουν σε τεχνητό κώμα.
----------------------------------------------
Το σχόλιο
Στο μοτοσυκλετισμό κατ αρχήν υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες γενικά. Είτε σαν θεατές είτε σαν αγωνιζόμενες.
Αυτό δεν είναι άποψη είναι γεγονός !
Έλα όμως που οι καιροί απαιτούν γυναικείο πρωτάθλημα ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει.
Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι και οι άντρες λέει η θεωρεία και μ αυτά τα μυαλά ως τώρα έτρεχαν μαζί με τους άντρες.
Τ αποτελέσματα ήταν τραγικά με τουλάχιστον 2 αθλήτριες να τραυματίζονται θανάσιμα και η μία να μένει ανάπηρη τελικά.
Τι μας δίδαξε αυτό?
-Τίποτα
Αμιγώς γυναικεία κατηγορία λοιπόν εδώ και τώρα με το ζόρι
1ος αγώνας στο Μιζάνο
Μια πολύ γρήγορη πίστα με πολλούς κριμένους κινδύνους.
Εγώ δηλαδή εκεί δεν θα ξεκίναγα το πρωτάθλημα γυναικών
Προσέξτε τώρα την ποιότητα των αθλητριών
Στα δοκιμαστικά η Μαρία Χερέρα που είναι πιλοτάρα κάνει χρόνο 1,49,390
Οι Σάντσες και Καράσκο κάπου εκεί κοντά και μετά οι χρόνοι ανεβαίνουν σταδιακά ως την τελευταία κάποια Σίλφα που είναι στο 1 ,57, 805
Δηλαδή 8,5 δευτερόλεπτα πίσω!
Μα σε ποιο αγώνα μοτοσυκλέτας θα επιτρέπονταν η συμμετοχή σε οδηγούς με τέτοιες διαφορές?
Η κοπέλα που χτύπησε έκανε 1,52,646 δηλαδή πάνω από 3 δευτερόλεπτα πίσω.
Μα με τέτοιους χρόνους ούτε σε τρακ ντέι στα Μέγαρα δεν σ αφήνουν μέσα!
Όπως και να χει δε σόου μαστ γκοου ον που λένε όλοι οι χαζοί με λυπημένο ύφος και πάμε με το τσίρκο.
Θεατές δεν έχουμε
Τηλεθέαση δεν έχουμε
Μαγιό κλπ δεν παίζουν να ανοίξει το μάτι γαρίδα οπότε έλα σπόνσορ να μας σώσεις!
Και τι σπόνσορ....
Όνλι φανς ρε φίλε!
-Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να διαθέτει το σώμα της όπως θέλει!
Οκ στα μούτρα σας χαζοβιόλες που λέγατε ότι τα καλλιστεία προσβάλουν τη γυναίκα !
Μια απορία την έχω όμως ρε φεμινιστές!
Οι κοπέλες στο Κατάρ θα τρέξουν?
Η γνώμη μου? Ή σοβαρευτείτε ή κλείστε το πριν πεθάνει κάποια.
Αυτό και εύχομαι να γίνει καλά σύντομα η κοπέλα

Τελευταία επεξεργασία:

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Πολλές αντιδράσεις στην Ιταλία για την προχειρότητα που στήθηκε όλο αυτό. Γράφουν. Με το ζόρι γυναικείο πρωτάθλημα με 4 - 5 κοπέλες είναι καλές οι άλλες είναι ερασιτέχνες που τις ρίξανε στα βαθιά! Κάποιες φορούσαν κράνη μεγαλύτερα ένα νούμερο για να χωράνε μέσα τα μαλλιά.... Και άλλα πολλά που σε κάνουν ν απορείς!

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06
...οι απανταχού φιλολόλογοι έχουν μερίδιο ευθύνης μέγα :
δεν (μας) έμαθαν την διαφορά μεταξύ "ισότητας" και "ισοτιμίας".
Μόνο ο δεύτερος όρος μπορεί να εφαρμοστεί μεταξύ ανόμοιων "καταστάσεων".
/// Β

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Θυμάμαι κάποτε που η Καράσκο είχε κερδίσει το παγκόσμιο
σε μια μικρή κατηγορία με αγόρια και έλεγε ότι θα κάνει και θα ράνει
Όλοι ξέρουν ότι με την εφηβεία τα κορμιά αλλάζουν κι ότι στο κοντινό μέλλον δεν θα ήταν ανταγωνιστική
με τους άντρες
Φυσιολογικά εξελίχθηκαν τα πράγματα κι έτσι κι έγινε
Στην προσπάθεια της να διακριθεί ανάμεσα στους άνδρες (να κάνει δηλαδή το αδύνατο)
έπεσε και χτύπησε πολύ άσχημα.
Επέστρεψε μετά τον τραυματισμό να τρέξει μότο3
Σε ιντερνετική κουβέντα λοιπόν σε Ιταλική σελίδα γράφω ότι δεν θα κάνει τίποτα
Με ρωτάνε αν αυτό το λέω επειδή είναι γυναίκα και απαντάω ναι
....
ΤΗΣ Πόπης έγινε
Μια μου είπε ότι στο δρόμο κοιτάω στο γκώλο της (δεν την είχα δει ποτέ)
και ότι είμαι στο μεσαίωνα κι άλλα πολλά
Λίγους μήνες μετά επιστρέφω στη σελίδα, η Καράσκο δεν έχει κάνει τίποτε,
και τους λέω
-Τι λέγατε ?
Άλλος χαμός
Αυτή τη φορά όμως και κόντρα στα γεγονότα και την πραγματικότητα
Η Καράσκο εντο με ταξί επιμένει ακόμα και σήμερα ότι πρέπει να τρέχει με τους άντρες γιατί κάποτε
τους κέρδισε !
Ρε κούκλα μου δεν μπορείς!
Πως να το κάνουμε???
Είχες τις ευκαιρίες σου και δεν τα κατάφερες!
Κι όχι μια και δύο πολλές παραπάνω!
-Όχι θα τους κερδίσω μπορώ!
-Οκ ότι πεις !
Γιατί μετά από ένα σημείο τελειώνουν και τα λόγια
Μετά είπαν για κατηγορία γυναικών και οι έμπειροι δημοσιογράφοι στην Ιταλία ήταν χμμμμμμμ
ίσως να ήταν καλύτερα με τους άντρες!!!!
Τώρα βλέπω το γιατί
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι όπως σε όλα τα σπορ πρέπει αν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία
ΑΛΛΑ να φτιαχτεί σοβαρά με φυτώριο κλπ
Αλλιώς ας το καλλίτερα.
Ας τρέχουν 4 5 ρε αδερφέ!

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
Θεωρω εντελως λαθος την συγκεκριμενη προσεγγιση απ ολες τις αποψεις.Οταν ξεκινησε η ιδια κατηγορια στους ανδρες μεχρι να μπουνε σε καποια σειρα και μεχρι να ξεκαθαρισει το επιπεδο των αγωνιζομενων υποθετω οτι δεν ηταν ολοι οδηγοι πρωτης γραμμης και σιγουρα δεν ηταν ολα ροδινα.

Η γυναικα ειναι γεγονος οτι δεν εχει την ιδια δυναμη με τον ανδρα γι αυτο και δεν εχουν τις ιδιες επιδοσεις στον αθλητισμο.Αναλογα το αθλημα οι επιδοσεις ειναι 10 με 20% μικροτερες.Αυτο δεν τις εμποδιζει να παιρνουν μερος σε ολα τα αθλήματα και σε ολες τις κατηγοριες με τις αναλογες για τη σωματοδομη τους επιδοσεις.Δεν βλεπω τον λογο γιατι να ισχυσει και εδω κατι διαφορετικο.

Μονο το ανδρικο φυλο εχει δικαιωμα να επιλεγει που και πως θα πεθανει?Λιγα μεγαλα τιμονια βλεπουν τα ραδικια αναποδα?

Περα απο το οτι θεωρω εντελως λαθος την συγκεκριμενη προσεγγιση να προσθεσω οτι θεωρω εντελως απαξιωτικο για τις γυναικες τον τροπο που το πασαρει ο κειμενογραφος.

parkaris

Μέλος
Όνομα
-
Μοτό
Voge DS525X
Δεν μπορείς να ζητάς άμεση παροχή ταλέντων από το 0, αν δεν υπάρξουν υποδομές μέσω πρωταθλημάτων κτλπ ,για να έχουν τα ανερχόμενα ταλέντα κάποιες στατιστικές ελπίδες να προβληθούν κα να ανθίσουν τέτοιες προσπάθειες,έστω και ως αρπαχτες για τους χορηγούς καλές είναι .Αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει μόνο στο μηχανοκίνητο πρωταθλητισμό.Σιγουρα υπήρχαν γυναίκες εξαιρέσεις ,πυροτεχνήματα που θα μπορούσαμε να τις φέρουμε ως παράδειγμα ,αλλά τα τελευταία χρόνια μόνο, θεωρώ ,ότι οποιαδήποτε καλή προσπάθεια έχει την "έγκριση" από όλες τις πλευρές να αναδειχθεί .Δεν είχε ποτέ συνεχόμενη ζύμωση αυτή η φάση πιστεύω ,ας το.ξαναπιασουμε σε 20 χρονια και τότε βλέπουμε.
Ένα αντίστοιχο παράδειγμα υπάρχει στον κόσμο esports με γυναίκεια.ομαδα που απλά πάτωσε από παντού, Βέβαια για να φτάσει ένας τυπάς σε μεγάλο επίπεδο πόσες εργατοώρες έφαγε πριν καν τον βρούν? Η κοινή γνώμη για το αν μπορεί να διαθέτει τόσο μονολιθικα τον χρόνο του ένα κορίτσι μέχρι πριν 10 χρόνια όμως πια ήταν?
Η δικιά μου.οπτικη είναι ότι πρέπει να το αφήσεις να ζυμωθει,ειδικά τωρα με τα.λεφτα που.πεφτουν.
Ναι ,ξέρω πολύ PC απάντηση,αλλά δες το λίγο πιο ....από απόσταση .
Τώρα περί.υποκρισιας.κτλπ , υπάρχουν πολλά.παραδειγματα ,Qatar με pride σημαιάκια ,πρόσφατο 9 χρονών παιδί σε 2 ροδες που πέθανε στην πίστα κτλπ.
Let them do their thing,it doesn't hurt you.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Θεωρω εντελως λαθος την συγκεκριμενη προσεγγιση απ ολες τις αποψεις.Οταν ξεκινησε η ιδια κατηγορια στους ανδρες μεχρι να μπουνε σε καποια σειρα και μεχρι να ξεκαθαρισει το επιπεδο των αγωνιζομενων υποθετω οτι δεν ηταν ολοι οδηγοι πρωτης γραμμης και σιγουρα δεν ηταν ολα ροδινα.

Η γυναικα ειναι γεγονος οτι δεν εχει την ιδια δυναμη με τον ανδρα γι αυτο και δεν εχουν τις ιδιες επιδοσεις στον αθλητισμο.Αναλογα το αθλημα οι επιδοσεις ειναι 10 με 20% μικροτερες.Αυτο δεν τις εμποδιζει να παιρνουν μερος σε ολα τα αθλήματα και σε ολες τις κατηγοριες με τις αναλογες για τη σωματοδομη τους επιδοσεις.Δεν βλεπω τον λογο γιατι να ισχυσει και εδω κατι διαφορετικο.

Μονο το ανδρικο φυλο εχει δικαιωμα να επιλεγει που και πως θα πεθανει?Λιγα μεγαλα τιμονια βλεπουν τα ραδικια αναποδα?

Περα απο το οτι θεωρω εντελως λαθος την συγκεκριμενη προσεγγιση να προσθεσω οτι θεωρω εντελως απαξιωτικο για τις γυναικες τον τροπο που το πασαρει ο κειμενογραφος.
Όταν ξεκίνησε η κατηγορία ανδρών το 1900 περίπου δεν είχαν ιδέα τι θα γίνει
Σήμερα την οργάνωση την κάνει το WSBK η DORNA δηλαδή
Απ αυτούς θα περίμενε κανείς ότι θα ίσχυε ότι και στους άλλους αγώνες
δηλαδή πάνω απ αυτόν τον χρόνο δεν τρέχεις και ΤΕΛΟΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους αυτοί οι άνθρωποι
κι έκαναν μια τέτοια τεράστια παράληψη!
Κατά τη γνώμη μου όμως μια τέτοια διοργάνωση δεν κάνει παραλήψεις, κάνει επιλογές.
Αποφάσισαν λοιπόν ότι έπρεπε να υπάρχει γυναικεία πρωτάθλημα γιατί έτσι επιβάλει η εποχή
(αφού έχουμε στο κάτω κάτω άρση βαρών και μποξ κλπ)
Δεν τους βγήκε το νούμερο των αθλητριών κι έτσι άλλαξαν το κανονισμό
Απλό απλούτσατο
Μόνο που αυτό πραγματάκι ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να έγινε από άνθρωπο που έχει την παραμικρή σχέση με αγώνες
Το επέβαλε η τηλεθέαση, η εποχή ή μόδα δεν ξέρω
Το αποτέλεσμα ξέρω και το ήξερα απ την αρχή με το είδα τους χρόνους στα δοκιμαστικά

Τώρα σε σχέση με το απαξιώνω τις γυναίκες....
Όχι δεν απαξιώνω ΜΟΝΟ τις γυναίκες που το δέχτηκαν και συμμετείχαν
(Αυτές δηλαδή που δεν πάτησαν πόδι να προστατέψουν τις άσχετες
και οι άσχετες που μου με στεναχωρούν όταν γίνονται κομμάτια)
αλλά και τους διοργανωτές μαζί

Κατά τη γνώμη μου δηλαδή οι πρώτες είναι χαζοβιόλες
ενώ οι δεύτεροι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν αγώνες γυναικών στο motogp (όχι WSBK)
κι ας έτρεχαν 4 ή 6

Κανένα κύπελο και κανένα πρωτάθλημα δεν αξίζει μια ανθρώπινη ζωή
κι αυτός είναι ο λόγος που δεν παρακολουθώ τους αγώνες στο νησί

Τώρα
αυτό που όποιος δεν συμφωνεί με την όποια μλκια λέγεται ή γίνεται σε σχέση με τις γυναίκας
τις προσβάλει να το κοιτάξετε γιατί οι αγώνες μοτοσυκλέτας δεν είναι μπασκετάκι
και δεν έχει πλάκα να πεθαίνεις

Τελευταία επεξεργασία:

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06

...ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά το αρχικό ποστ
και ειλικρινά, πλην απο το χαρακτηρισμό ("χαζοβιόλες"), δεν διακρίνω κάποια απαξίωση,
παρά παράθεση γεγονότων.
Το ζήτημα έχει (και) φιλοσοφική βάση, όπως όλα άλλωστε, επί του πρακτέου όμως κατά το μάλλον ή ήττον θα συμφωνήσω με του τελευταίο ποστ του νηματοθέτη.
/// Β

parkaris

Μέλος
Όνομα
-
Μοτό
Voge DS525X
Εάν βάζανε το χρονικό όριο που παραθέτεις,πόσες συμμετοχές θα είχαν?Μήπως κάπως πρέπει να ξεκινήσει το όλο θέμα και μετά να ανέβει το ελάχιστο όριο?
Περί ανθρώπινης ζωής, ανεξαρτήτως φύλλου οποιοσδήποτε τρέχει σε ανταγωνιστικό επίπεδο είχε πολλούς γύρους στην καριέρα του να νοιαστει ο ίδιος για την ζωή του.(Ίσως κάποιο ελάχιστο όριο ηλικίας για επίσημη διοργάνωση; Σαν το αλκοόλ ένα πράγμα)Οι 15 αερόσακοι ,30 κανονισμοι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο δεν δίνουν κάποιο ηθικό πλεονέκτημα για το πια διοργάνωση παρακολουθείται.
Μιλάς για διάφορα δευτερολέπτων που σε άλλα μηχανοκίνητα αθλήματα βλέπουμε να χώνουν έξτρα γύρους ...
Όσο αφορά τα φεμινιστικά ,μην επικεντρώνεσαι στο αντίθετο φύλλο, αλλά δες το σαν μια νέα κατηγορία πρωταθλήματος και skill level (για την ώρα), η οποία θέλει χρόνο , περιθώριο,και ΛΕΦΤΑ για να ωριμάσει.Οι αντιφάσεις βρίσκονται γύρω σου σε πολλά τα πράγματα ,μην προσπαθείς να συνδέσεις το φεμινισμό με το πρόβλημα σου (αν το έχω κατανοήσει σωστά) σχετικά με το χαμηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης που σε απασχολεί.

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
Όταν ξεκίνησε η κατηγορία ανδρών το 1900 περίπου δεν είχαν ιδέα τι θα γίνει
Σήμερα την οργάνωση την κάνει το WSBK η DORNA δηλαδή
Απ αυτούς θα περίμενε κανείς ότι θα ίσχυε ότι και στους άλλους αγώνες
δηλαδή πάνω απ αυτόν τον χρόνο δεν τρέχεις και ΤΕΛΟΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους αυτοί οι άνθρωποι
κι έκαναν μια τέτοια τεράστια παράληψη!
Κατά τη γνώμη μου όμως μια τέτοια διοργάνωση δεν κάνει παραλήψεις, κάνει επιλογές.
Αποφάσισαν λοιπόν ότι έπρεπε να υπάρχει γυναικεία πρωτάθλημα γιατί έτσι επιβάλει η εποχή
(αφού έχουμε στο κάτω κάτω άρση βαρών και μποξ κλπ)
Δεν τους βγήκε το νούμερο των αθλητριών κι έτσι άλλαξαν το κανονισμό
Απλό απλούτσατο
Μόνο που αυτό πραγματάκι ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να έγινε από άνθρωπο που έχει την παραμικρή σχέση με αγώνες
Το επέβαλε η τηλεθέαση, η εποχή ή μόδα δεν ξέρω
Το αποτέλεσμα ξέρω και το ήξερα απ την αρχή με το είδα τους χρόνους στα δοκιμαστικά

Τώρα σε σχέση με το απαξιώνω τις γυναίκες....
Όχι δεν απαξιώνω ΜΟΝΟ τις γυναίκες που το δέχτηκαν και συμμετείχαν
(Αυτές δηλαδή που δεν πάτησαν πόδι να προστατέψουν τις άσχετες
και οι άσχετες που μου με στεναχωρούν όταν γίνονται κομμάτια)
αλλά και τους διοργανωτές μαζί

Κατά τη γνώμη μου δηλαδή οι πρώτες είναι χαζοβιόλες
ενώ οι δεύτεροι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν αγώνες γυναικών στο motogp (όχι WSBK)
κι ας έτρεχαν 4 ή 6

Κανένα κύπελο και κανένα πρωτάθλημα δεν αξίζει μια ανθρώπινη ζωή
κι αυτός είναι ο λόγος που δεν παρακολουθώ τους αγώνες στο νησί

Τώρα
αυτό που όποιος δεν συμφωνεί με την όποια μλκια λέγεται ή γίνεται σε σχέση με τις γυναίκας
τις προσβάλει να το κοιτάξετε γιατί οι αγώνες μοτοσυκλέτας δεν είναι μπασκετάκι
και δεν έχει πλάκα να πεθαίνεις
Ρε Νικολα αν αυτες θελουν να τρεξουν αναλαμβανουν και την ευθυνη.Γιατι ντε και καλα να τα ριξουμε σε φεμινισμους και τετοια γραφικα;Στους δρομους πλεον κυκλοφορουν ολοενα και περισσοτερες γυναικες γιατι απλα το γουσταρουν.

Ο χρονος θα δειξει αν μπορει να σταθει ενα τετοιο πρωταθλημα,αλλα αν δεν το προχωρησουν δεν θα γνωριζουν το αποτελεσμα.

Και στο φιναλε δεν τις επιασαν απο τον λαιμο για να τρεξουν.Στο isle of man οι θανατοι,οι ακρωτηριασμοι και τα σοβαροτατα ατυχηματα ειναι κανονας.Εκει ισχυουν αλλα μετρα και σταθμα;

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
...ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά το αρχικό ποστ
και ειλικρινά, πλην απο το χαρακτηρισμό ("χαζοβιόλες"), δεν διακρίνω κάποια απαξίωση,
παρά παράθεση γεγονότων.
Το ζήτημα έχει (και) φιλοσοφική βάση, όπως όλα άλλωστε, επί του πρακτέου όμως κατά το μάλλον ή ήττον θα συμφωνήσω με του τελευταίο ποστ του νηματοθέτη.
/// Β
Το γενικοτερο πνευμα του κειμενου προκαταβαλει αγαπητε.Θεωρει οτι ντε και καλα ολα εγιναν στο βωμο του φεμινισμου.Με ενοχλει που δεν του περναει απο το μυαλο οτι εγινε γιατι απλα καποιες γυναικες γουσταρουν να δοκιμασουν τα ορια τους.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
,μην προσπαθείς να συνδέσεις το φεμινισμό με το πρόβλημα σου (αν το έχω κατανοήσει σωστά) σχετικά με το χαμηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης που σε απασχολεί.
Νομίζω πως όλα ξεκινούν από κάποιους χαζούς στις ΗΠΑ που έχουν κάνει την ισότητα των ανθρώπων λάστιχο (μην πω και εμπόρευμα)
Αν όλοι αυτοί λοιπόν δεν έσπαγαν @@ όλη μέρα θα γίνονταν επιτακτική ανάγκη ένα τέτοιο πρωτάθλημα?
Κατά τη γνώμη δεν θα υπήρχε καν
Τώρα με το που μπήκαν τα νέα αφεντικά από τις ΗΠΑ πρέπει να γίνει επί τόπου !

Για αυτό έγραψα υποκριτικός φεμινισμός όμως
Είμαι σίγουρος πως οι άνθρωποι αυτοί δεν δίνουν δεκάρα για τη γυναίκα και τα προβλήματα της
τ(α οποία δεν είναι φυσικά ένας αγώνας με μικρά μηχανάκι)
Στο κάτω κάτω αν είχαν λίγο σεβασμό για την γυναικεία αξιοπρέπεια δεν θα είχαν και ΑΥΤΟΝ τον σπόνσορα.
:)

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
παναης (οχι απ τα μεγαρα)
Μοτό
voge500ds
ωχ. ελπιζω να μην εχουμε θανατους στο νεο μηχανοκινητο αθλημα,γιατι ετσι οπως εχουν τα πραγματα θα μιλανε για ''γυναικοκτονίες'':(

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Ρε Νικολα αν αυτες θελουν να τρεξουν αναλαμβανουν και την ευθυνη.Γιατι ντε και καλα να τα ριξουμε σε φεμινισμους και τετοια γραφικα;Στους δρομους πλεον κυκλοφορουν ολοενα και περισσοτερες γυναικες γιατι απλα το γουσταρουν.

Ο χρονος θα δειξει αν μπορει να σταθει ενα τετοιο πρωταθλημα,αλλα αν δεν το προχωρησουν δεν θα γνωριζουν το αποτελεσμα.

Και στο φιναλε δεν τις επιασαν απο τον λαιμο για να τρεξουν.Στο isle of man οι θανατοι,οι ακρωτηριασμοι και τα σοβαροτατα ατυχηματα ειναι κανονας.Εκει ισχυουν αλλα μετρα και σταθμα;
Όχι οι αγώνες έχουν κανόνες Πάνο
Δεν έχεις σωστό κράνος. Έξω (βάλε και μπες)
Δεν έχεις χρόνους Έξω (όταν θα τους κάνεις μπες)

Το νησί και το Ντακάρ έχουν νεκρούς
τα τελευταία χρόνια όμως έχουν πάρει μέτρα κι έχουν μειωθεί
Φέτος ας πούμε στο νησί δεν πέθανε κανένας.
Πάρα ταύτα
Εγώ νησί δεν βλέπω.
Με χαλάει να βλέπω κάποιον να υποφέρει
Να διασκεδάσω θέλω όχι να τρώω φρίκη !

υγ
Κάποτε είχα πει για τον ΜΜ93 ότι πρέπει να πάρουν μέτρα γιατί κάνει συνέχεια μλκιες και σκάει πάνω στους άλλους
Τελικά χτύπησε ο ίδιος
Ήμουν μάγος? Όχι αλλά φαίνονταν που πάει το πράμα
Αν είχε φάει 2 3 μαύρες ΙΣΩΣ είχε καταλάβει και ο ίδιος ότι υπάρχει όριο σ όλα.

υγ 2
Το ότι κάποιος θέλει κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να του το κάνεις και το χατήρι

Τελευταία επεξεργασία:

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06
Το γενικοτερο πνευμα του κειμενου προκαταβαλει αγαπητε.Θεωρει οτι ντε και καλα ολα εγιναν στο βωμο του φεμινισμου.Με ενοχλει που δεν του περναει απο το μυαλο οτι εγινε γιατι απλα καποιες γυναικες γουσταρουν να δοκιμασουν τα ορια τους.
Πιστεύω είναι κατανοητό, ότι η συζήτηση δύναται να καταλήξει ατέρμονη...
Άλλο να "δοκιμάσουν τα όριά τους", άλλο το πρωτάθλημα.
Συναφώς ο KTiNos παράθεσε όλο το σκεπτικό:
από το συμμετέχουμε/ανταγωνιζόμαστε στα υφιστάμενα πρωταθλήματα (που δεν "λειτούργησε"),
ως το αποκλειστικό πρωτάθλημα με τις "προχειρότητες" σχεδίασης/εφαρμογής.
__
Πέρα από το συγκεκριμένο ζήτημα,
είναι γεγονός ότι πολλά γίνονται στο "βωμό στήριξης" της όποιας διαφορετικότητας
πχ οι ποσοστώσεις: Χ% πρέπει να είναι "τάδε", ακόμα και αν αυτό το "τάδε" υστερεί σε σχέση με το "δείνα"...
/// Β

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Πιστεύω είναι κατανοητό, ότι η συζήτηση δύναται να καταλήξει ατέρμονη...
Άλλο να "δοκιμάσουν τα όριά τους", άλλο το πρωτάθλημα.
Συναφώς ο KTiNos παράθεσε όλο το σκεπτικό:
από το συμμετέχουμε/ανταγωνιζόμαστε στα υφιστάμενα πρωταθλήματα (που δεν "λειτούργησε"),
ως το αποκλειστικό πρωτάθλημα με τις "προχειρότητες" σχεδίασης/εφαρμογής.
__
Πέρα από το συγκεκριμένο ζήτημα,
είναι γεγονός ότι πολλά γίνονται στο "βωμό στήριξης" της όποιας διαφορετικότητας
πχ οι ποσοστώσεις: Χ% πρέπει να είναι "τάδε", ακόμα και αν αυτό το "τάδε" υστερεί σε σχέση με το "δείνα"...
/// Β
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να βλέπω αγώνες και να περνάω καλά
γιατί όταν βλέπεις μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά να παλεύει με το χάρο
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ

Αυτό μόνο....

Υγ
Τώρα αν έρθει ένας τρανσφόρμερ μπει στο ΠΠ γυναικών και τις τσακίζει
ε θα το δούμε τότε :ha

Top Bottom