...παρεμπιπτόντως, ο φεμινισμός ξεκίνησε στην αμερική από την "ανάγκη" για περισσότερα "χέρια" στην βιομηχανία...Νομίζω πως όλα ξεκινούν από κάποιους χαζούς στις ΗΠΑ που έχουν κάνει την ισότητα των ανθρώπων λάστιχο (μην πω και εμπόρευμα)
Αν όλοι αυτοί λοιπόν δεν έσπαγαν @@ όλη μέρα θα γίνονταν επιτακτική ανάγκη ένα τέτοιο πρωτάθλημα?
Κατά τη γνώμη δεν θα υπήρχε καν
Τώρα με το που μπήκαν τα νέα αφεντικά από τις ΗΠΑ πρέπει να γίνει επί τόπου !
Για αυτό έγραψα υποκριτικός φεμινισμός όμως
Είμαι σίγουρος πως οι άνθρωποι αυτοί δεν δίνουν δεκάρα για τη γυναίκα και τα προβλήματα της
τ(α οποία δεν είναι φυσικά ένας αγώνας με μικρά μηχανάκι)
Στο κάτω κάτω αν είχαν λίγο σεβασμό για την γυναικεία αξιοπρέπεια δεν θα είχαν και ΑΥΤΟΝ τον σπόνσορα.
Δε νομίζω ότι ξεκινάει από εκεί αλλά εκεί είπαν για πρώτη φορά τη λέξη πατριαρχία...παρεμπιπτόντως, ο φεμινισμός ξεκίνησε στην αμερική από την "ανάγκη" για περισσότερα "χέρια" στην βιομηχανία...
/// Β
Και φυσικά, ο πρωταρχικός, ο ένας και μοναδικός σκοπός "ιδρύσεως" του φεμινισμού, ήταν ειναι και θα είναι να χτυπηθεί ο θεσμός της οικογένειας!!!!!...παρεμπιπτόντως, ο φεμινισμός ξεκίνησε στην αμερική από την "ανάγκη" για περισσότερα "χέρια" στην βιομηχανία...
/// Β
Δεν θέλω να μπω σ αυτή την κουβέντα γιατί θα πάμε αλλούΚαι φυσικά, ο πρωταρχικός, ο ένας και μοναδικός σκοπός "ιδρύσεως" του φεμινισμού, ήταν ειναι και θα είναι να χτυπηθεί ο θεσμός της οικογένειας!!!!!
Πράγμα το οποίο το έχουν καταφέρει.......
Τα "έξτρα" γυναικεία εργατικά χέρια, τους μόνους που ωφέλησε ήταν τους "επιχειρηματίες" (κεφάλαιο)! Διπλάσια εργατικά χερια, αύξηση ζήτησης εργασίας, μείωση μισθών!!!!
Νομίζω είναι το καλύτερο..Άσ'το μωρέ δεν γράφω τίποτα
Εμένα πάλι που λείπει η FIM και το συνδικάτο πιλότων που είχαν παλιάΕμένα πάντως στο αρχικό κατηγορητήριο μου λείπει και κάτι για "woke"
Αυτοί που είναι να μην "αγαπιούνται" μεταξύ τους, υπήρχαν πάντα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν εμπλέκεται καθόλου ο φεμινισμός σε αυτό!!!Δεν θέλω να μπω σ αυτή την κουβέντα γιατί θα πάμε αλλού
Θα περιοριστώ μόνο να πω -και από προσωπική εμπειρία-
ότι η οικογένεια δεν χρειάζεται κανέναν να τη διαλύσει !
Τα καταφέρνει μια χαρά και μόνη της
Και ξέρεις γιατί?
Γιατί δεν αγαπιούνται μεταξύ τους
Ο καθένας μόνος του
Θα μου επιτρέψεις να σου πω -εκτός θέματος- ότι ο εγωισμός των ανθρώπων που υπάρχει σήμεραΑυτοί που είναι να μην "αγαπιούνται" μεταξύ τους, υπήρχαν πάντα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Το παραπάνω ποστ βάλτε το στα must read γιατί πέρα από την ΑΛΗΘΕΙΑ που έχει,αποτελεί και λύση για τα περισσότερα από τα σημερινά προβλήματα που προέκυψαν.Θα μου επιτρέψεις να σου πω -εκτός θέματος- ότι ο εγωισμός των ανθρώπων που υπάρχει σήμερα
φτάνει στον φιλοτομαρισμό
Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην έλλειψη κάποιας πίστης ή κάποιας ιδεολογίας αλλά σίγουρα
στις σχέσεις των ανθρώπων έχει σοβαρές συνέπειες
Ο παππούς μου έκλεινε δουλειές με το λόγο του
Οι των 80ς είχαν την παρέα τους και τον κολλητό τους
Σήμερα τα παιδιά ακούνε Τρανό (άκου όνομα που επέλεξε ο τρόμπας!!!)
Τι γάμος να σταθεί και τι οικογένεια?
Λένε οι γκέι και κάτι σωστό
-Άντρας δεν γεννιέσαι γίνεσαι
Και από που γίνεσαι άντρας?
Μόνο μέσα από μια γυναίκα.
Όπως το καταλαβαίνω εγώ, αν δεν λατρέψεις μια γυναίκα, αν δεν την βάλεις κορόνα στο κεφάλι σου
αν δεν αποφασίσεις να ζήσεις μαζί της με όλο σου το είναι, αν δεν απορρίψεις και δεν απαρνηθείς τα πάντα
για αυτή, αν δε βάλεις τη "σχέση" σου και ότι προκύπτει απ αυτή (παιδιά) πάνω απ όλα
πως θα δουλέψεις 40 χρόνια και θα προσφέρεις τα πάντα όλα?
Φυσικά σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν τέτοια οικογένεια και ξέρεις γιατί?
Γιατί είναι δύσκολη
Ακούω σήμερα ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά είδη οικογένειας και πολλές μορφές αγάπης,
στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν πολλών ειδών σχέσεις
γιατί οικογένεια είναι αυτό που θα κάνεις υπερωρία για να καλύψεις τις ανάγκες της
και θα γυρίσεις σπίτι ευτυχής γιατί η ευτυχία έρχεται μέσα από τους άλλους κι όχι απ το πουλί σου ή το γκώλο σου
Τέσπα είμαι πολύ εκτός θέματος
Όπως το καταλαβαίνω εγώ, αν δεν λατρέψεις μια γυναίκα, αν δεν την βάλεις κορόνα στο κεφάλι σου
αν δεν αποφασίσεις να ζήσεις μαζί της με όλο σου το είναι, αν δεν απορρίψεις και δεν απαρνηθείς τα πάντα
για αυτή, αν δε βάλεις τη "σχέση" σου και ότι προκύπτει απ αυτή (παιδιά) πάνω απ όλα
πως θα δουλέψεις 40 χρόνια και θα προσφέρεις τα πάντα όλα?
Το παραπάνω ποστ βάλτε το στα must read γιατί πέρα από την ΑΛΗΘΕΙΑ που έχει,αποτελεί και λύση για τα περισσότερα από τα σημερινά προβλήματα που προέκυψαν.
καλεσμενος σε βαφτιση βορεια ελλαδα...το ευκολο ενα αεροπλανο με τη συζυγο και κολος ενα τριημερο με ξυδια κτλπΦυσικά σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν τέτοια οικογένεια και ξέρεις γιατί?
Γιατί είναι δύσκολη
Ακούω σήμερα ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά είδη οικογένειας και πολλές μορφές αγάπης,
στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν πολλών ειδών σχέσεις
γιατί οικογένεια είναι αυτό που θα κάνεις υπερωρία για να καλύψεις τις ανάγκες της
και θα γυρίσεις σπίτι ευτυχής γιατί η ευτυχία έρχεται μέσα από τους άλλους
Οι αγώνες γυναικών στην Αμερική είναι μαστ και θα προχωρήσουνκαλεσμενος σε βαφτιση βορεια ελλαδα...το ευκολο ενα αεροπλανο με τη συζυγο και κολος ενα τριημερο με ξυδια κτλπ
το δυσκολο..οδικως με το αμαξι οικογενειακως,περιπου 1600 χλμ,επισκεψεις σε αρκτουρο και αλλα εδιαφεροντα, συζητησεις απ μερη που περναγαμε,σκεψεις μελλοντος κτλπ..ο μικρος ετων 17 και η μικρη ετων12..ο μικρος,τι μικρος δηλ με γκρινια ξεκινησε,με ευτυχια γυρισε,η μικρη κοιμηθηκε με το μπλουζακι απ το καταφυγιο του λυκου...κουραση οκ,λεφτα σαφως περισσοτερα,,,,ομως εμεινε κατι...
οταν εφτασα στη ναουσα τους εκανε εντυπωση που μπηκα σε αυτη τη διαδικασια.εγω γελαγα...αυτα για την παρενθεση..
οσον αφορα τους γυναικειους αγωνες μοτοσυκλετας,μια ματια ποσες ερχονται μονες τους ή γυναικεια παρεα να τους παρακολουθησουν ή ποσες μαζευονται να δουνε τηλεοπτικως τους αγωνες motogp πχ,εχει απαντηση στο ποσο θα προχωρησει το εγχειρημα...η συντριπτικη πλειοψηφια πανω απ 90% πανε πιστα επειδη παει πιστα η σχεση τους..!!!Υπαρχουν δικυκλα αθληματα με πολλες καλες αθλητριες οπως το ποδηλατο.
Μιλάω για ευρωπαϊκή κουλτούρα Νικόλα, Ευρώπη δεν τραβάει...Οι αγώνες γυναικών στην Αμερική είναι μαστ και θα προχωρήσουν
Έχουν και κάτι κοπέλες που είναι μεγάλα τιμόνια Τη Χερέρα πχ
Το θέμα είναι με τι κόστος
υγ
Κι εμείς είχαμε πάει με τον Τζούνιορ στον Αρκτούρο
Ποια Ευρώπη????Μιλάω για ευρωπαϊκή κουλτούρα Νικόλα, Ευρώπη δεν τραβάει...