Ο υποκριτικός φεμινισμός του 2024 (WorldSBK Γυναικών)

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Ρε σείς πολύ απόλυτοι είστε γιαυτο και πέφτετε σε λάθη.
Δεν υπάρχουν πρέπει, όλα είναι ιδέες συνήθειες κουλτούρα και όλα είναι ρευστά και δυναμικά ακόμα και η ενοια της οικογένειας πατρίδας και ότι άλλο τυράκι στη φάκα μας βάζουν για να μαλώνουμε μεταξύ μας.
Σας ενοχλεί η woke προπαγάνδα συμφερόντων και έχετε φαει την προπαγάνδα από την άλλη μεριά, πάλι συμφερόντων αμάσητη.
Ούτε παλιά ήταν καλά οι οικογένειες δεν φταίει ο φεμινισμός. Οταν άκουγα απο παιδί από διαφορους ότι η γυναίκα θέλει χέρι κτλπ φιλοσοφίες, όταν οι σχέσεις βασίζονταν στην εξάρτηση από τα λεφτά και τον έλεγχο, όταν ο άντρας δεν ήταν ποτε σπίτι γιατί δούλευε κυριολεκτικα και μη, χίλια δυο παραδείγματα δυσλειτουργιών μπορώ να περιγράψω με θύματα και τα δυο φύλλα που μέναν σε ένα άσχημο γάμο, που παρήγαγε άσχημες καταστάσεις, που διαιωνίζεται από τα τραύματα των γενναίων μέχρι και σήμερα και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν ΠΡΕΠΕΙ. Εκκλησία κοινωνία και ότι άλλο ψεύτο ηθικό κώδικα θέλει να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Στάχτη σε ότι δεν δουλευει θα πω εγώ και όλα τα αλλά είναι συντηρητισμός και αλλά σε -ισμος με προσωπείο αρετής.
οπως και να χει βρωμάει το θέμα. Αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως θέλει και να σκοτωθεί όπως θέλει. Μέσα στην πίστα δεν υπάρχουν αθώοι περαστικοί, απλά εμένα μου ακούγεται πρόσχημα για να φτασει η κουβέντα εδώ που έφτασε. Η ζωή είναι πολύ μικρή.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Ρε σείς πολύ απόλυτοι είστε γιαυτο και πέφτετε σε λάθη.
Δεν υπάρχουν πρέπει, όλα είναι ιδέες συνήθειες κουλτούρα και όλα είναι ρευστά και δυναμικά ακόμα και η ενοια της οικογένειας πατρίδας και ότι άλλο τυράκι στη φάκα μας βάζουν για να μαλώνουμε μεταξύ μας.
Σας ενοχλεί η woke προπαγάνδα συμφερόντων και έχετε φαει την προπαγάνδα από την άλλη μεριά, πάλι συμφερόντων αμάσητη.
Ούτε παλιά ήταν καλά οι οικογένειες δεν φταίει ο φεμινισμός. Οταν άκουγα απο παιδί από διαφορους ότι η γυναίκα θέλει χέρι κτλπ φιλοσοφίες, όταν οι σχέσεις βασίζονταν στην εξάρτηση από τα λεφτά και τον έλεγχο, όταν ο άντρας δεν ήταν ποτε σπίτι γιατί δούλευε κυριολεκτικα και μη, χίλια δυο παραδείγματα δυσλειτουργιών μπορώ να περιγράψω με θύματα και τα δυο φύλλα που μέναν σε ένα άσχημο γάμο, που παρήγαγε άσχημες καταστάσεις, που διαιωνίζεται από τα τραύματα των γενναίων μέχρι και σήμερα και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν ΠΡΕΠΕΙ. Εκκλησία κοινωνία και ότι άλλο ψεύτο ηθικό κώδικα θέλει να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Στάχτη σε ότι δεν δουλευει θα πω εγώ και όλα τα αλλά είναι συντηρητισμός και αλλά σε -ισμος με προσωπείο αρετής.
οπως και να χει βρωμάει το θέμα. Αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως θέλει και να σκοτωθεί όπως θέλει. Μέσα στην πίστα δεν υπάρχουν αθώοι περαστικοί, απλά εμένα μου ακούγεται πρόσχημα για να φτασει η κουβέντα εδώ που έφτασε. Η ζωή είναι πολύ μικρή.
Εγώ δεν πιστεύω πάντως ότι αυτοί που ξεκίνησαν το παγκόζμιο πρωτάθλημα γυναικών χέστηκαν ιδιαίτερα
για την ισότητα των φύλων
Αν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρων δεν έβαζαν την ίδια πίστα τα θηρία με τα πρόβατα
Θα έφτιαχναν φυτώριο, τοπικά πρωταθλήματα και σε 4 5 χρόνια θα είχαν κάτι ουσιαστικό
Τώρα το μυαλό αυτών που ξέρουν είναι στο Ντόνικτον που στο τέλος της κατηφόρας παίζουν καραμπόλες

Για όλα τ άλλα που λες έχεις δίκιο αν και επειδή μιλάμε για ανθρώπους η ευτυχία τους είναι ένα σχετικό θέμα

Σε 2 όμως διαφωνώ κάθετα
1 Μέσα στην πίστα δεν υπάρχουν αθώοι περαστικοί, απλά εμένα μου ακούγεται πρόσχημα για να φτάσει η κουβέντα εδώ που έφτασε.
-8,5 δευτερόλεπτα απ την 1η στην τελευταία δεν είναι διαφορά χρόνου επιτρεπτή κι εδώ ο κανονισμός έγινε λάστιχο
Η 1η πήγαινε γ... κι η άλλη έπεφτε προσπαθόντας να μείνει στο +5
Με ποιο κριτήριο τη διάλεξαν?
Που έτρεχε πριν?
Τι παλμαρές είχε για να μπει και να τρέξει... Παγκόσμιο?

Ερωτήματα που δεν έχουν απαντήσεις
Η προσωπική μου άποψη δεν είναι να μην υπάρχει πρωτάθλημα γυναικών
Είναι ή να γίνει σοβαρά (κι όχι απλά για να λέμε ότι έχουμε)
ή να σταματήσει πριν γίνει καμία κομμάτια

2 Αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως θέλει και να σκοτωθεί όπως θέλει
Κατ αρχήν δεν μπορείς σε μια κοινωνία ανθρώπων να ζεις όπως θες.
Πρέπει να μάθεις ν ακούς και το όχι

Ειδικά όμως στο 2ο σκέλος υπάρχει μια τεράστια κουβέντα που θα γίνει στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια
με την υποστηριζόμενη αυτοκτονία ή ευθανασία (ΤΟΤΕ θα τα πούμε)

ΑΝ όμως κάποιος σου πει ότι θέλω να πεθάνω εσύ θα του πεις οκ?
Κάτσε να σου ανοίξω το παράθυρο για να φουντάρεις και να σου βάλω και μια καρέκλα να ανέβεις
να μην κουράζεσαι?
Δεν γίνονται αυτό φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε !

Στην προκειμένη περίπτωση όμως όχι μόνο τις βάζουμε να τσακιστούν
αλλά θα φέρουμε και δημοσιογράφους και σπόνσορες να βγάλουμε και λεφτά!
Και τι σπόνσορες!!!!
Τσοντοκάλα!

-------------------------------------------------------------------------------
Σήμερα διάβαζα μια ημίτρελη νεαρή λογοτέχνιδα που έλεγε ότι ο Καραγάτσης ήταν σεξιστής και η πατριαρχία δεν έπεσε απ τον ουρανό
Της απαντούσαν ότι ο άνθρωπος αυτός ζούσε στην εποχή του
Το 1953 που έγραψε Ο Καραγάτσης όμως τίγγαρε η Μακρόνησο και έστειλαν ένα κάρο γυναίκες κρατούμενες στο Τρίκερι
Αυτές και τις έδερναν και τις γ.... ότι ώρα ήθελαν και τις σκότωναν άμα λάχει
Στο Τρίκερι όμως δεν είχε σεκιζμό και πατριαρχία
Δεν έχει τίποτα
Σαν να μην έγινε ΠΟΤΕ
Ο Καραγάτσης μόνο που τα γράφει
Τέσπα πάλι ξεφύγαμε

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Εγώ δεν πιστεύω πάντως ότι αυτοί που ξεκίνησαν το παγκόζμιο πρωτάθλημα γυναικών χέστηκαν ιδιαίτερα
για την ισότητα των φύλων
Αν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρων δεν έβαζαν την ίδια πίστα τα θηρία με τα πρόβατα
Θα έφτιαχναν φυτώριο, τοπικά πρωταθλήματα και σε 4 5 χρόνια θα είχαν κάτι ουσιαστικό
Τώρα το μυαλό αυτών που ξέρουν είναι στο Ντόνικτον που στο τέλος της κατηφόρας παίζουν καραμπόλες

Για όλα τ άλλα που λες έχεις δίκιο αν και επειδή μιλάμε για ανθρώπους η ευτυχία τους είναι ένα σχετικό θέμα

Σε 2 όμως διαφωνώ κάθετα
1 Μέσα στην πίστα δεν υπάρχουν αθώοι περαστικοί, απλά εμένα μου ακούγεται πρόσχημα για να φτάσει η κουβέντα εδώ που έφτασε.
-8,5 δευτερόλεπτα απ την 1η στην τελευταία δεν είναι διαφορά χρόνου επιτρεπτή κι εδώ ο κανονισμός έγινε λάστιχο
Η 1η πήγαινε γ... κι η άλλη έπεφτε προσπαθόντας να μείνει στο +5
Με ποιο κριτήριο τη διάλεξαν?
Που έτρεχε πριν?
Τι παλμαρές είχε για να μπει και να τρέξει... Παγκόσμιο?

Ερωτήματα που δεν έχουν απαντήσεις
Η προσωπική μου άποψη δεν είναι να μην υπάρχει πρωτάθλημα γυναικών
Είναι ή να γίνει σοβαρά (κι όχι απλά για να λέμε ότι έχουμε)
ή να σταματήσει πριν γίνει καμία κομμάτια

2 Αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως θέλει και να σκοτωθεί όπως θέλει
Κατ αρχήν δεν μπορείς σε μια κοινωνία ανθρώπων να ζεις όπως θες.
Πρέπει να μάθεις ν ακούς και το όχι

Ειδικά όμως στο 2ο σκέλος υπάρχει μια τεράστια κουβέντα που θα γίνει στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια
με την υποστηριζόμενη αυτοκτονία ή ευθανασία (ΤΟΤΕ θα τα πούμε)

ΑΝ όμως κάποιος σου πει ότι θέλω να πεθάνω εσύ θα του πεις οκ?
Κάτσε να σου ανοίξω το παράθυρο για να φουντάρεις και να σου βάλω και μια καρέκλα να ανέβεις
να μην κουράζεσαι?
Δεν γίνονται αυτό φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε !

Στην προκειμένη περίπτωση όμως όχι μόνο τις βάζουμε να τσακιστούν
αλλά θα φέρουμε και δημοσιογράφους και σπόνσορες να βγάλουμε και λεφτά!
Και τι σπόνσορες!!!!
Τσοντοκάλα!

-------------------------------------------------------------------------------
Σήμερα διάβαζα μια ημίτρελη νεαρή λογοτέχνιδα που έλεγε ότι ο Καραγάτσης ήταν σεξιστής και η πατριαρχία δεν έπεσε απ τον ουρανό
Της απαντούσαν ότι ο άνθρωπος αυτός ζούσε στην εποχή του
Το 1953 που έγραψε Ο Καραγάτσης όμως τίγγαρε η Μακρόνησο και έστειλαν ένα κάρο γυναίκες κρατούμενες στο Τρίκερι
Αυτές και τις έδερναν και τις γ.... ότι ώρα ήθελαν και τις σκότωναν άμα λάχει
Στο Τρίκερι όμως δεν είχε σεκιζμό και πατριαρχία
Δεν έχει τίποτα
Σαν να μην έγινε ΠΟΤΕ
Ο Καραγάτσης μόνο που τα γράφει
Τέσπα πάλι ξεφύγαμε
Νικόλα από σεβασμό στο θέμα και σε σένα θα σου πω ότι ευχαρίστως να την κάνουμε την κουβέντα από κοντά με καμία μπυρα γιατί δεν γίνονται αλιως αυτές οι κουβέντες. Οι άγκυρες πολλές και βαριές και το φόρουμ δεν είναι το μέρος να σπάσουν αν σπάσουν ποτε οι Σκουριές που χουν δημιουργηθεί.

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Husky TE630
Kawasaki KLE 500

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Με μακρύ μαλλί (γυναικείο) λογικό , πήρε την αδυναμία τους. Μπορούσε να μάθει να σιδερώνει.
Έπεσες μέσα φίλε 100%. Κάποτε τους ενοχλούσαν και τα μαλλιά. Αυτά φταίγαν για την κατάντια της κοινωνίας.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Με μακρύ μαλλί (γυναικείο) λογικό , πήρε την αδυναμία τους. Μπορούσε να μάθει να σιδερώνει.
Ειλικρινά ρε Μήτσο μ δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό!!!!!

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
2 σελίδες για κάποιες νεκρές γυναίκες μιλάγαμε, ναι
Δεν νομίζω
Ο τίτλος είναι:
και το άρθρο μιλάει για ένα πρωτάθλημα γυναικών που στήθηκε μόνο και μόνο για να υπάρχει παρακάμπτοντας τους κανονισμούς ασφαλείας
Όχι για τον φεμινισμό γενικότερα

Τώρα αν με το νεκρές γυναίκες εννοείς τις γυναικοκτονίες
που είναι φυσικά ένα πολύ σοβαρό θέμα στις μέρες μας....
Δεν νομίζω ότι σχετίζεται
Εκτός ίσως από το ψευτοενδιαφέρων για την ισότητα των φύλων που προσπαθεί να επιδείξει η ντόρνα ή δεν ξέρω ποιος....

Η γενικότερη άποψη μου για το θέμα
-αν υποθέσουμε ότι η γκέι κοινότητα που πασάρεται για φεμινιστικό κίνημα επιτρέπει την προσωπική άποψη-
είναι περιέργως αυτή του Μπακούνιν που έλεγε ότι δεν υπάρχει μερική απελευθέρωση
Δηλαδή ή θ απελευθερωθούν όλοι ή κανένας
Σ αυτό το κοινωνικό πλαίσιο λοιπόν είναι κουτό να μιλάμε για ισότητα διότι στηρίζεται στην ανισότητα

Όλα αυτά όμως πάνε πολύ μακρύτερα από την αρχική ιδέα του ποστ ή ακόμα και τις σελίδας.
Χωρίς φυσικά ν αρνούμαι μια πολιτισμένη συζήτηση που μ ευχαριστεί πάντα

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Husky TE630
Kawasaki KLE 500
Δεν νομίζω
Ο τίτλος είναι:
και το άρθρο μιλάει για ένα πρωτάθλημα γυναικών που στήθηκε μόνο και μόνο για να υπάρχει παρακάμπτοντας τους κανονισμούς ασφαλείας
Όχι για τον φεμινισμό γενικότερα

Τώρα αν με το νεκρές γυναίκες εννοείς τις γυναικοκτονίες
που είναι φυσικά ένα πολύ σοβαρό θέμα στις μέρες μας....
Δεν νομίζω ότι σχετίζεται
Εκτός ίσως από το ψευτοενδιαφέρων για την ισότητα των φύλων που προσπαθεί να επιδείξει η ντόρνα ή δεν ξέρω ποιος....

-αν υποθέσουμε ότι η γκέι κοινότητα που πασάρεται για φεμινιστικό κίνημα επιτρέπει την προσωπική άποψη-
είναι περιέργως αυτή του Μπακούνιν που έλεγε ότι δεν υπάρχει μερική απελευθέρωση
Δηλαδή ή θ απελευθερωθούν όλοι ή κανένας
Σ αυτό το κοινωνικό πλαίσιο λοιπόν είναι κουτό να μιλάμε για ισότητα διότι στηρίζεται στην ανισότητα

Όλα αυτά όμως πάνε πολύ μακρύτερα από την αρχική ιδέα του ποστ ή ακόμα και τις σελίδας.
Χωρίς φυσικά ν αρνούμαι μια πολιτισμένη συζήτηση που μ ευχαριστεί πάντα
Ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάω. Όποιος θίχτηκε ΜΟΝΟ στη 3η σελίδα και όχι στις άλλες 2 με οδηγούς που σκοτώθηκαν , που περιέγραφες τόσο καλά , καλό είναι να αναθεωρήσει.

Τεσπα , κάποιοι επιμένετε να ανοίγετε θέματα ΑΣΧΕΤΑ με το φόρουμ και να επιδιώκετε και απαντήσεις ανάλογες του ύφους γραφής σας.

chrismma

Μέλος
Όνομα
Christos
Μοτό
Ποδηλατο
Κάτσε γιατί νομίζω ότι χάζεψα πολύ διαβάζοντας αυτό.
Δηλαδή έχεις αμφιβολίες ότι θα σου επιτρέψει την προσωπική σου άποψη "η γκέι κοινότητα που μασκαρέυεται σαν φεμινιστικό κίνημα", αυτού του σάιτ;;;
Δηλαδή αυτοί που διαφώνησαν μαζί σου εδώ μέσα, εκτός από γκέι φέικ φεμινιστές, προσπάθησε να σου απαγορεύσει την άποψη σε αυτό το θέμα;;;

Γιατί αυτό υπονοείς με την παραπάνω πρόταση :woot:.

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Καβαλήστε λεμεεεε
(ας μην είναι μηχανή :p )

Karellen

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
Honda Dax 72
Ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάω. Όποιος θίχτηκε ΜΟΝΟ στη 3η σελίδα και όχι στις άλλες 2 με οδηγούς που σκοτώθηκαν , που περιέγραφες τόσο καλά , καλό είναι να αναθεωρήσει.
Μήτσο το ποστ#46 με ενόχλησε λίγο,ακούστηκε κάπως. "Με μακρύ μαλλί (γυναικείο) λογικό , πήρε την αδυναμία τους. Μπορούσε να μάθει να σιδερώνει."
Για ένα παιδί που μόλις σκοτώθηκε.Για δες το λίγο προσεκτικά.

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Husky TE630
Kawasaki KLE 500
Μήτσο το ποστ#46 με ενόχλησε λίγο,ακούστηκε κάπως. "Με μακρύ μαλλί (γυναικείο) λογικό , πήρε την αδυναμία τους. Μπορούσε να μάθει να σιδερώνει."
Για ένα παιδί που μόλις σκοτώθηκε.Για δες το λίγο προσεκτικά.
Όλους κάτι τους πειράζει (επιλεκτικά). Δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό.

Top Bottom