Ο υποκριτικός φεμινισμός του 2024 (WorldSBK Γυναικών)

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
παναης (οχι απ τα μεγαρα)
Μοτό
voge500ds
Νομίζω και γω οτι το σχολιο ,γιά το παιδακι που σκοτωθηκε ηταν υπερβολικο,και ατυχές.Δεν χρειαζεται επισημανση.Ειναι αυτονόητο.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Κάτσε γιατί νομίζω ότι χάζεψα πολύ διαβάζοντας αυτό.
Δηλαδή έχεις αμφιβολίες ότι θα σου επιτρέψει την προσωπική σου άποψη "η γκέι κοινότητα που μασκαρέυεται σαν φεμινιστικό κίνημα", αυτού του σάιτ;;;
Δηλαδή αυτοί που διαφώνησαν μαζί σου εδώ μέσα, εκτός από γκέι φέικ φεμινιστές, προσπάθησε να σου απαγορεύσει την άποψη σε αυτό το θέμα;;;

Γιατί αυτό υπονοείς με την παραπάνω πρόταση :woot:.
Κοίτα εγώ κατ αρχήν δεν υπονοώ τίποτα.
Μιλάω ξεκάθαρα.
Πουθενά δεν συνέδεσα τη γκέι κοινότητα με το σάιτ.
Πάντα σέβομαι την άποψη του άλλου και πάντα είμαι ανοιχτός σε συζήτηση
Πως έφτασες σ αυτό το συμπέρασμα ΜΟΝΟ εσύ το ξέρεις κι ελπίζω ότι τώρα που στο ξεκαθάρισα
θα πάμε παρακάτω.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Τεσπα , κάποιοι επιμένετε να ανοίγετε θέματα ΑΣΧΕΤΑ με το φόρουμ και να επιδιώκετε και απαντήσεις ανάλογες του ύφους γραφής σας.
Οι αγώνες μοτοσυκλέτας δεν είναι θέματα άσχετα με το φόρουμ κατά τι γνώμη μου
κι εγώ προσωπικά δεν επιδιώκω απολύτως τίποτε πέραν του να περνάω το χρόνο μου ευχάριστα
Δεν έχω καμία διάθεση να χειραγωγώ τις απόψεις των άλλων
ΑΝ ο άλλος θέλει να πει την άποψη του για την οικογένεια πχ δεν θα είμαι εγώ που θα του πω όχι
ΑΝ κάποιος με ρωτήσει τι γνώμη έχω για το φεμινισμό πάλι θα του απαντήσω

Κατά τ άλλα για να το παίξω και μοδέρνος μπούμερ...
-Φυσικά δεν με ενδιαφέρει αν αρέσει η άποψη μου ή αν με θεωρεί κάποιος νοικουραίο
Προσπαθώ να σκέφτομαι με ΜΙΑ λογική και με κάποια σταθερά λογικά κριτήρια.
Πχ ιεραρχώ την ζωή πάνω απ όλα
Αν ο άλλος στήνει αγώνες επικινδύνους προσαρμοζόμενος την ισότητα των φύλων αντιδρώ.
Αντιδρώ όμως κι όταν ο άλλος προφασιζόμενος την ανωτερότητα του δέρνει τη γυναίκα του
Με την ίδια λογική είμαι αντίθετος στ αναβολικά και στη φυλομετάβαση γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο,
ενώ είμαι αιμοδότης και προσφέρω εθελοντική εργασία από πάντα

Αυτό που προσπαθώ να κατακτήσω λέγεται ανεξάρτητη λογική σκέψη
κι αν κάποιος μου αποδείξει πως κάνω λάθος του είμαι υπόχρεος γιατί μπορώ να πάω ένα βήμα παραπέρα
σαν σκεπτόμενος άνθρωπος

αυτά

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Οι αγώνες μοτοσυκλέτας δεν είναι θέματα άσχετα με το φόρουμ κατά τι γνώμη μου
κι εγώ προσωπικά δεν επιδιώκω απολύτως τίποτε πέραν του να περνάω το χρόνο μου ευχάριστα
Δεν έχω καμία διάθεση να χειραγωγώ τις απόψεις των άλλων
ΑΝ ο άλλος θέλει να πει την άποψη του για την οικογένεια πχ δεν θα είμαι εγώ που θα του πω όχι
ΑΝ κάποιος με ρωτήσει τι γνώμη έχω για το φεμινισμό πάλι θα του απαντήσω

Κατά τ άλλα για να το παίξω και μοδέρνος μπούμερ...
-Φυσικά δεν με ενδιαφέρει αν αρέσει η άποψη μου ή αν με θεωρεί κάποιος νοικουραίο
Προσπαθώ να σκέφτομαι με ΜΙΑ λογική και με κάποια σταθερά λογικά κριτήρια.
Πχ ιεραρχώ την ζωή πάνω απ όλα
Αν ο άλλος στήνει αγώνες επικινδύνους προσαρμοζόμενος την ισότητα των φύλων αντιδρώ.
Αντιδρώ όμως κι όταν ο άλλος προφασιζόμενος την ανωτερότητα του δέρνει τη γυναίκα του
Με την ίδια λογική είμαι αντίθετος στ αναβολικά και στη φυλομετάβαση γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο,
ενώ είμαι αιμοδότης και προσφέρω εθελοντική εργασία από πάντα

Αυτό που προσπαθώ να κατακτήσω λέγεται ανεξάρτητη λογική σκέψη
κι αν κάποιος μου αποδείξει πως κάνω λάθος του είμαι υπόχρεος γιατί μπορώ να πάω ένα βήμα παραπέρα
σαν σκεπτόμενος άνθρωπος

αυτά
Νίκο επειδή φαίνεται ότι έχεις καλές προθέσεις και όσο σε έχω διαβάσει θεωρώ ότι όντως φαίνεσαι ειλικρινής. Θα σου πω αυτό, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν το χεις εντοπίσει και μάλλον άθελα σου βγαινει έτσι. Άσχετα με το ποσό καλός άνθρωπος η πόσες εμπειριες η αν εισαι νοικοκύρης και αιμοδότης κτλπ κτλπ, ο λόγος σου φλερτάρει με τον σεξισμό με την ομοφοβία και όλα τα συναφή. Δεν ήθελα να το πω και να φανεί σαν να σου φορτώνω ταμπέλες χωρίς να σε ξέρω κιόλας, αλλά αυτό βγαζει όλο το θρεντ. Το γεγονός ότι δεν το καταλαβαίνεις και απαντάς για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου φαίνεται και σαν κολο τούμπα, ξαναλέω έχω την εντύπωση ότι το κανείς άθελα. Αλλά επειδή τα λόγια και έχουν σημασία και πληγώνουν και σε τελική ανάλυση τα παραθέτεις δημόσια, αν δεν θες να εισαι υποκριτής όπως γράφεις και στον τίτλο σου, θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετασεις κάποιες σκέψεις σου μιας και όταν κάποιοι αντιδρούν φαίνεται να τα μαζεύεις. Αν όχι τουλάχιστον να επανεξετασεις τι μοιράζεσαι δημόσια.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Νίκο επειδή φαίνεται ότι έχεις καλές προθέσεις και όσο σε έχω διαβάσει θεωρώ ότι όντως φαίνεσαι ειλικρινής. Θα σου πω αυτό, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν το χεις εντοπίσει και μάλλον άθελα σου βγαινει έτσι. Άσχετα με το ποσό καλός άνθρωπος η πόσες εμπειριες η αν εισαι νοικοκύρης και αιμοδότης κτλπ κτλπ, ο λόγος σου φλερτάρει με τον σεξισμό με την ομοφοβία και όλα τα συναφή. Δεν ήθελα να το πω και να φανεί σαν να σου φορτώνω ταμπέλες χωρίς να σε ξέρω κιόλας, αλλά αυτό βγαζει όλο το θρεντ. Το γεγονός ότι δεν το καταλαβαίνεις και απαντάς για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου φαίνεται και σαν κολο τούμπα, ξαναλέω έχω την εντύπωση ότι το κανείς άθελα. Αλλά επειδή τα λόγια και έχουν σημασία και πληγώνουν και σε τελική ανάλυση τα παραθέτεις δημόσια, αν δεν θες να εισαι υποκριτής όπως γράφεις και στον τίτλο σου, θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετασεις κάποιες σκέψεις σου μιας και όταν κάποιοι αντιδρούν φαίνεται να τα μαζεύεις. Αν όχι τουλάχιστον να επανεξετασεις τι μοιράζεσαι δημόσια.
Λυπάμαι αλλά δεν έχω ν' επανεξετάσω κάτι.
Ότι έχω γράψει έχει λογική αρχή και τέλος
Έχει απαντηθεί η κάθε ερώτηση
Άρα αν κάποιος αφιερώσει λίγα λεπτά να διαβάσει τι γράφω
μένοντας στο νόημα του κειμένου κι όχι σε τι νομίζει ότι μπορεί ν εννοώ μια χαρά συμπέρασμα βγάζει

Αν πάλι ο κάποιος θέλει να πιστεύει ότι είμαι ομοφοβικός και μισογύνης επειδή δεν δέχομαι a priori
ότι σοφιστία έχουν ξεφουρνίσει τ απολιτικ αυτά άτομα
ούτε την ψήφο σας διεκδικώ ούτε τα χρήματα σας ούτε καν τη συμπάθια σας
Μοναχικό είναι το ταξίδι
;)

Ευχαριστώ όσους μπήκαν στο κόπο να με διαβάσουν και να σχολιάσουν

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
Μοτό
voge500ds
Αυτές τι αμερικανιες μαλακίες που έχουν γίνει της μοδας τελευταία να μην χρησιοποιουσαμε και τι δεν θαδινα στον κόσμο,Μπουμερ,,,generation x ,ονόματα στα καιρικά φαινόμενα και ότι μαλακία αμερικανια,μας σερβίρουν.Γενικως ομιλώ,και όχι προσωπικως.

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Αυτές τι αμερικανιες μαλακίες που έχουν γίνει της μοδας τελευταία να μην χρησιοποιουσαμε και τι δεν θαδινα στον κόσμο,Μπουμερ,,,generation x ,ονόματα στα καιρικά φαινόμενα και ότι μαλακία αμερικανια,μας σερβίρουν.Γενικως ομιλώ,και όχι προσωπικως.
Τραμπ θα ψηφιζες δαγκωτό όμως απ ότι σε έχω κόψει Παναή μου. Κάνω λάθος? χαχα

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
Μοτό
voge500ds
Τραμπ θα ψηφιζες δαγκωτό όμως απ ότι σε έχω κόψει Παναή μου. Κάνω λάθος? χαχα
Άσχετο με τα προφραφομενα.Ο μιμητισμος και ο μαιμουδισμος είναι κατακριτέα.Εχουμε πολύ ωραίες λέξεις στο ελληνικό μας λεξιλόγιο για να τις αγνοούμε.Αν όμως αφού το έθεσες,ήμουν Αμερικανός θα ψήφιζα κάτι που θα άρμοζε στην κοινωνική μου θέση και στο εισόδημα μου ,στην Αμερική.Διοτι όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου (συνήθως) ο καθένας ψηφίζει αυτό που θεωρεί ότι θα ευνοήσει την τσέπη του.Βεβαια στην Ελλάδα συνήθως αποκλινουμε από τέτοιους κανόνες, διότι ο Έλλην έχει συνήθως αριστερή ιδεολογία (τουλάχιστον έτσι θέλει να παρουσιάζεται στον κύκλο του,) και δεξιά τσέπη.

notakos600

Μέλος
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Θα θυμάμαι πάντα τη μυρωδιά του κοκκινιστού της Κυριακής με τον πατέρα μου, τη μάνα μου και εμένα με τον αδελφό μου στο τραπέζι.
Κάτι που δεν καταφέρνω σήμερα με τη γυναίκα και τον γιο μου.
Προσπάθησα πολύ με woke και λοιπές παπαριές να μην καρφώνομαι, όντας boomer, αλλά δεν τα κατάφερα.
Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μισό αιώνα μετά....

Τελευταία επεξεργασία:

notakos600

Μέλος
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Το νήμα των γερόντων θα το καταντησετε ρεεεεεεε
Όσο αναπνέουμε χωρίς φιάλη οξυγόνου και περπατάμε χωρίς Π φίλε, μας ανήκει ακόμη ο παλιός κόσμος. :ha

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Ρε σείς μη κολλάτε στη λέξη, δεν έχει να κάνει με την ηλικία η λέξη. Με τα κολλημένα μυαλά και τον εγωισμό έχει να κάνει και τους απόλυτους τρόπους που σκέφτονται. Εγώ κοντά 42 είμαι, δικαιωματικά λοιπόν δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση μιας και είναι προϊόν μιας γενιάς πριν από εμένα. Προσωπικά ήδη νιώθω ότι ξεπερνάν και το δικό μου απολιθωμένο μυαλό κάποιες ιδέες η κουλτούρες που διαμορφώνονται. Αλλά δεν βγαίνω να κουνάω δάχτυλα στο πως πρέπει να ζήσει ο καθένας γιατί ακόμα αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει άσπρο η μαύρο μόνο. Τόπο στα νιάτα λέγαν κάποιοι πιο σοφοί.

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Ρε σείς μη κολλάτε στη λέξη, δεν έχει να κάνει με την ηλικία η λέξη. Με τα κολλημένα μυαλά και τον εγωισμό έχει να κάνει και τους απόλυτους τρόπους που σκέφτονται. Εγώ κοντά 42 είμαι, δικαιωματικά λοιπόν δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση μιας και είναι προϊόν μιας γενιάς πριν από εμένα. Προσωπικά ήδη νιώθω ότι ξεπερνάν και το δικό μου απολιθωμένο μυαλό κάποιες ιδέες η κουλτούρες που διαμορφώνονται. Αλλά δεν βγαίνω να κουνάω δάχτυλα στο πως πρέπει να ζήσει ο καθένας γιατί ακόμα αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει άσπρο η μαύρο μόνο. Τόπο στα νιάτα λέγαν κάποιοι πιο σοφοί.
Έτσι...
Να μου επιτρέψεις μια διόρθωση στο τόπο στα νιάτα
Το νέο πάντα θα βρίσκει τρόπο να κερδίζει το παλιό.... νόμος

Top Bottom