Ο υποκριτικός φεμινισμός του 2024 (WorldSBK Γυναικών)

notakos600

Μέλος
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Ρε σείς μη κολλάτε στη λέξη, δεν έχει να κάνει με την ηλικία η λέξη. Με τα κολλημένα μυαλά και τον εγωισμό έχει να κάνει και τους απόλυτους τρόπους που σκέφτονται. Εγώ κοντά 42 είμαι, δικαιωματικά λοιπόν δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση μιας και είναι προϊόν μιας γενιάς πριν από εμένα. Προσωπικά ήδη νιώθω ότι ξεπερνάν και το δικό μου απολιθωμένο μυαλό κάποιες ιδέες η κουλτούρες που διαμορφώνονται. Αλλά δεν βγαίνω να κουνάω δάχτυλα στο πως πρέπει να ζήσει ο καθένας γιατί ακόμα αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει άσπρο η μαύρο μόνο. Τόπο στα νιάτα λέγαν κάποιοι πιο σοφοί.
Ποιό απολιθωμένο μυαλό και ποιές κουλτούρες ρε συ Νίκο?
Τόπο στα νιάτα μαζί σου, αλλά ποιοί κατευθύνουν αυτά τα νιάτα και με ποιό σκοπό?
Τέσπα.

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Ποιό απολιθωμένο μυαλό και ποιές κουλτούρες ρε συ Νίκο?
Τόπο στα νιάτα μαζί σου, αλλά ποιοί κατευθύνουν αυτά τα νιάτα και με ποιό σκοπό?
Τέσπα.
Ρε συ Παναγιώτη και μεις όταν ήμασταν πιτσιρικάδες και ακούγαμε maiden και Dio κτλπ κάτι για σατανάδες μου λέγαν ότι με κατευθύνουν. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, λες γιαυτο να κατέληξα έτσι; Χαχα ( απλοϊκό το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ)

notakos600

Μέλος
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Ρε συ Παναγιώτη και μεις όταν ήμασταν πιτσιρικάδες και ακούγαμε maiden και Dio κτλπ κάτι για σατανάδες μου λέγαν ότι με κατευθύνουν. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, λες γιαυτο να κατέληξα έτσι; Χαχα ( απλοϊκό το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ)
Ρε συ μαζί σου σε όλα, αλλά τους 2 άντρες με μωρό στο καρότσι δεν το δέχομαι.

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
παναης (οχι απ τα μεγαρα)
Μοτό
voge500ds
Δεν κολλάμε στις λέξεις.Στην νοοτροπία της αποδοχής οποίας πολιτιστικής υποκουλτούρας και μαλακίας και μόδας από το εξωτερικό κολλάμε,θεωρώντας την πολιτιστικό δρώμενο που πρέπει ντε και καλά να ακολουθήσουμε,φοβούμενοι μην μας πουν αναχρονιστικους και οπισθοδρομικούς.Κοινως "κισ Μάι ας,σαλαμαμπιτσ,μαδερ φακερ" που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικλανοι,απ' όπου και προέρχονται όλες αυτές οι παπαριές.

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Husky TE630
Kawasaki KLE 500
Δεν κολλάμε στις λέξεις.Στην νοοτροπία της αποδοχής οποίας πολιτιστικής υποκουλτούρας και μαλακίας και μόδας από το εξωτερικό κολλάμε,θεωρώντας την πολιτιστικό δρώμενο που πρέπει ντε και καλά να ακολουθήσουμε,φοβούμενοι μην μας πουν αναχρονιστικους και οπισθοδρομικούς.Κοινως "κισ Μάι ας,σαλαμαμπιτσ,μαδερ φακερ" που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικλανοι,απ' όπου και προέρχονται όλες αυτές οι παπαριές.
Μόνο και μόνο που λες τις λέξεις ''υποκουλτούρα'' και ''μαλακίες΄΄ χωρίς να ανησυχείς και χωρίς να σε νοιάζει αν εδώ μέσα κάποιος θα προσβληθεί ,σου αξίζει να ακούσεις και από κάποιον ότι εδώ μέσα μόνο μαλακίες γράφεις. Εκτός του θέματος της δικής σου μηχανής , στα μόνα που συμβάλλεις είναι στα πολιτικά θρεντ ,για να γίνεται μανούρα και στα κινέζικα μηχανάκια , και σε αυτό το τελευταίο μόνο για να μας πεις ότι όσοι δεν παίρνουμε κινέζικο ,είμαστε μαλάκες και εσύ ο έξυπνος.

Τελευταία επεξεργασία:

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
παναης (οχι απ τα μεγαρα)
Μοτό
voge500ds
Μόνο και μόνο που λες τις λέξεις ''υποκουλτούρα'' και ''μαλακίες΄΄ χωρίς να ανησυχείς και να χωρίς να σε νοιάζει αν εδώ μέσα κάποιος θα προσβληθεί ,σου αξίζει να ακούσεις και από κάποιον ότι εδώ μέσα μόνο μαλακίες γράφεις. Εκτός του θέματος της δικής σου μηχανής , στα μόνα που συμβάλλεις είναι στα πολιτικά θρεντ ,για να γίνεται μανούρα και στα κινέζικα μηχανάκια , και σε αυτό το τελευταίο μόνο για να μας πεις ότι όσοι δεν παίρνουμε κινέζικο ,είμαστε μαλάκες και εσύ ο έξυπνος.
Αν κατάλαβες αυτά,με τις υγείες σου.Ο καθένας όπως μπορεί.

notakos600

Μέλος
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Αν βρεθούμε όλοι μαζί ή που θα αγκαλιαστουμε ή που θα πλακωθουμε στις μπουνιές μου κάνει.
Όποιος έχει το γληγοροτερο μηχανάκι την κάνει φυσικά. :ha

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Αν βρεθούμε όλοι μαζί ή που θα αγκαλιαστουμε ή που θα πλακωθουμε στις μπουνιές μου κάνει.
Όποιος έχει το γληγοροτερο μηχανάκι την κάνει φυσικά. :ha
Face to face δεν φτάνουν ποτε εκεί οι οποιασδήποτε διαφωνίες μεταξύ ανθρώπων με καλή πρόθεση και διάθεση. Ακόμα κι αν τους χωρίζει το Γκραντ κανιον στις απόψεις τους. Τώρα πίσω από το πληκτρολόγιο όλα παρεξηγησιμα είναι η μπορεί να γίνουν. Εδώ είναι η αποτυχία. Συμμετέχετε λοιπόν στις βόλτες για να σας βλεπουμε και να τα λύνουμε ή να μην. Σιγουρα χρήσιμο και καλό είναι. Μυαλό δεν βάζει κανένας από τα φόρουμ.

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Face to face δεν φτάνουν ποτε εκεί οι οποιασδήποτε διαφωνίες μεταξύ ανθρώπων με καλή πρόθεση και διάθεση. Ακόμα κι αν τους χωρίζει το Γκραντ κανιον στις απόψεις τους. Τώρα πίσω από το πληκτρολόγιο όλα παρεξηγησιμα είναι η μπορεί να γίνουν. Εδώ είναι η αποτυχία. Συμμετέχετε λοιπόν στις βόλτες για να σας βλεπουμε και να τα λύνουμε ή να μην. Σιγουρα χρήσιμο και καλό είναι. Μυαλό δεν βάζει κανένας από τα φόρουμ.
Το φόρουμ είναι η μεγαλύτερη "άσκηση" που θα βρείτε στην ζωή σας...είναι πολύ δύσκολο να βρείτε κάπου τόσα πολλά διαφορετικά δείγματα χαρακτηρων.
Αν το δείτε έτσι, θα έχει περισσότερη πλάκα και ίσως κάποιοι γίνουμε καλύτεροι

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Σαν το στρατό...... δεν υπάρχει τίποτα άλλο!!!! Το Νο1....
Εκεί ΝΑΙ, έχει απ'όλα και απ'ολους!!!!!!!!!!

chrismma

Μέλος
Όνομα
Christos
Μοτό
Ποδηλατο
Σαν το στρατό...... δεν υπάρχει τίποτα άλλο!!!! Το Νο1....
Εκεί ΝΑΙ, έχει απ'όλα και απ'ολους!!!!!!!!!!
Δεν έχω συναντήσει άλλου άνθρωπο, συχνά οπλισμένο, να μιλάει με τις εικόνες των Αγίων όταν νόμιζε ότι δεν τον βλέπαμε και το κυριότερο, να του απαντάνε!

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Δεν έχω συναντήσει άλλου άνθρωπο, συχνά οπλισμένο, να μιλάει με τις εικόνες των Αγίων όταν νόμιζε ότι δεν τον βλέπαμε και το κυριότερο, να του απαντάνε!
Δεν συγκρίνονται αυτές οι καταστάσεις με εδώ
Στον στρατό παιδάκια αβγαλτα, που δεν ήξεραν την ζωή.
Εδώ μέσα μιλάμε για όλες τις ηλικίες και από όλες τις καρυδιές καρύδια.

chrismma

Μέλος
Όνομα
Christos
Μοτό
Ποδηλατο
Στην νοοτροπία της αποδοχής οποίας πολιτιστικής υποκουλτούρας και μαλακίας και μόδας από το εξωτερικό κολλάμε,θεωρώντας την πολιτιστικό δρώμενο που πρέπει ντε και καλά να ακολουθήσουμε,φοβούμενοι μην μας πουν αναχρονιστικους και οπισθοδρομικούς.
Που συμβαίνει αυτό;;;;; Ποιος ακριβώς πιέζεται από το φόβο του μην του βγει το όνομα και ακολουθεί αμερικανιές;;; και ποιες είναι αυτές;;; Σε ποιο κόσμο γίνονται όλα αυτά και τα βλέπετε εσείς;;; Στα κανάλια; στο twitter; Τα λέει ο Joe Rogan και ο Peterson;; Γιατί εγώ, που πάω στοίχημα είναι πιο κοντά σε αυτό τον κόσμο για τον οποίο εσύ λες όλα αυτά, δεν έχω δει κανέναν να λέει ok boomer για να μην τον παρεξηγήσουν οι.... ποιοι;;; ούτε αυτό δεν καταλαβαίνω. Πραγματικά τόσους αχυράνθρωπους ούτε στο halloween (αμαρικανια). Είναι αυτές; οι υποκουλτούρες στο δωμάτιο μαζί σου τώρα; Δείξε μου σε παρακαλώ να καταλάβω και εγώ.

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Που συμβαίνει αυτό;;;;; Ποιος ακριβώς πιέζεται από το φόβο του μην του βγει το όνομα και ακολουθεί αμερικανιές;;; και ποιες είναι αυτές;;; Σε ποιο κόσμο γίνονται όλα αυτά και τα βλέπετε εσείς;;; Στα κανάλια; στο twitter; Τα λέει ο Joe Rogan και ο Peterson;; Γιατί εγώ, που πάω στοίχημα είναι πιο κοντά σε αυτό τον κόσμο για τον οποίο εσύ λες όλα αυτά, δεν έχω δει κανέναν να λέει ok boomer για να μην τον παρεξηγήσουν οι.... ποιοι;;; ούτε αυτό δεν καταλαβαίνω. Πραγματικά τόσους αχυράνθρωπους ούτε στο halloween (αμαρικανια). Είναι αυτές; οι υποκουλτούρες στο δωμάτιο μαζί σου τώρα; Δείξε μου σε παρακαλώ να καταλάβω και εγώ.
Χρήστο μια χαρά γεμάτος ο τόπος ελληνικά σάιτ που μεταφράζουν και αναμασάν όλα αυτά που προανέφερες απλά κοτσαρουν και κανένα άγιο η κανένα πάτερ παισιο δίπλα στο αφήγημα για να τα εξελληνίσουν. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είναι η ίδια αμερικανια που αφορίζει ο παναης, απλά επειδή είναι στα ελληνικά του είναι πιο εύπεπτη. Όχι μόνο από το συντηρητική, για να μη πω άλλη λέξη, πλευρά, αλλά και από την άλλη μεριά, την προοδευτική, αντίστοιχα. Φίλτρα θέλει. Αλλά δύσκολο αν στυλώνεις τα ποδια και αντί να ακούσεις θεωρείς τον εαυτό σου θεματοφύλακα της μονής σοφιας και γνώσης του κόσμου.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Στον στρατό είχαμε ένα παιδί που είχε μεγαλώσει με πρόβατα, δεν πρέπει να είχε γνωρίσει πάνω από πέντε ανθρώπους στην ζωή του. Δεν μίλαγε πολύ, αλλά ήταν λες και μπορούσε να επικοινωνήσει με τα ζώα. Το συνήθειο του ήταν να βρίσκει σκορπιούς παντού! Έξι μήνες στην Σπάρτη δεν είδα ποτέ κανέναν, αυτός κάθε φορά που έβγαινε απ' τον θάλαμο μάζευε πεντέ έξι. Έκανε μια κίνηση στο παντελόνι του και τους έσπαγε το κεντρί και μετά τους είχε στις τσέπες του. Περιττό να πω ότι δεν του έκανε ποτέ κανένας καψόνι :laugh::roflmao:

Τώρα όσο για την υπόλοιπη κουβέντα, είναι το κλασικό meme με τον Μπέζο που λέει, "μα καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα"

Top Bottom