amyroukai
Μέλος
Αν έχει φαγητό και γενικότερα πλάκα, φαντάζομαι ότι μπορεί κάποιος να μείνει κοντά σε ζεστό ξενοδοχείο (χωρίς βαθμολογία φαντάζομαι) και να δει τα δρώμενα.
H πλάκα με αυτό είναι ότι σε άλλη συζήτηση, σε άλλο γαλαξία, το περιεχόμενο ήταν "είναι καχύποπτοι οι βόρειοι με τους Αθηναίους και δεν γράφονται"Μην το κουραζεις βρε Ζαν.
Πρέπει να είσαι κάτοικος Βορείου Ελλάδος για να παίξεις μπαλιτσα με δαυτους
Ναι ρε....ξεκιναH πλάκα με αυτό είναι ότι σε άλλη συζήτηση, σε άλλο γαλαξία, το περιεχόμενο ήταν "είναι καχύποπτοι οι βόρειοι με τους Αθηναίους και δεν γράφονται"
Γύρισε η μπάλα αλλιώς και τώρα έχουμε οι νότιοι θέματα με τους βόρειους, λες και πχ το κράνος και ο εξοπλισμός, ο ΚΟΚ και η διήθηση, οι μπαριέρες, τα όχι αναλογικά διόδια που συζητούσαν κάποτε από την ΜΟΤΟΕ δεν είναι πανελλήνιο θέμα.
Ας πούμε ότι δεν παίζω μπαλίτσα και απλά θέλω να βλέπω το ματσάκι από την κερκίδα σαν πρώτο βήμα. Κάπου έχει ταμείο για το γήπεδο.
Είναι μια αρκετά ενεργή λέσχη μοτοσυκλέτας στη Σαλαμίνα, αλλά άλλο από τρία μέλη της δεν ξέρω κάτι άλλο γιατί δεν ασχολούμαι με λέσχες.Μοτολέσχη Πουρέιντζερς Σαλαμίνας
Τίποτα για τη γίδα4η Μαμμούθ - Κοπή πίττας ΜΟΤ.Ο.Ε. - MOT.O.E
Την Κυριακή 29 Ιαν. 2023 ολοκληρώθηκε η τετραήμερη 4η Συγκέντρωση Μαμμούθ - Χειμερινή Διαβίωση Μοτοσυκλετιστών στην Καστανούσα Μικρόπολης Δράμας, με μεγάληmotoe.gr
στου πορτοσάλτε να χε πιο πολύ κόσμο;Γκρίνιες πολλές για κάτι 50ρικα....αλλά νομίζω αυτά είναι συνηθισμένα και όποιος δεν τα γνωρίζει, πληρώνει και τα μαθαινει
Aν κάποιος είναι εισοδηματίας ναι μπορεί.Πάντως φαίνεται να έχει ενδιαφέρον να το ακολουθήσει κάποιος όλο
Μα τώρα, ερώτηση είναι αυτή;;;;;;στου πορτοσάλτε να χε πιο πολύ κόσμο;