amyroukai
Μέλος
Υπάρχει πρωτάθλημα "για μπατιρηδες";Aν κάποιος είναι εισοδηματίας ναι μπορεί.
Υπάρχει πρωτάθλημα "για μπατιρηδες";Aν κάποιος είναι εισοδηματίας ναι μπορεί.
Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο εννοεί μάλλον ο Κωστής...Υπάρχει πρωτάθλημα "για μπατιρηδες";
Υπάρχει πρωτάθλημα "για μπατιρηδες";
Εισοδηματίας και συγχρόνως μπατίρης, δεν γίνεται;;;;Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο εννοεί μάλλον ο Κωστής...
Πάντως οι περισσότερες ημερομηνίες πέφτουν Σαββατοκύριακο, οπότε ο οποιοσδήποτε ιδιωτικός/δημόσιος υπάλληλος θεωρητικά δεν δουλεύειΌσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο εννοεί μάλλον ο Κωστής...
Εάν υπολογίσεις μόνο τα κόστη των συμμετοχών για να πάρεις μέρος σε όλα αυτά ανεβαίνουμε πολύ ψηλά σε €...Πάντως οι περισσότερες ημερομηνίες πέφτουν Σαββατοκύριακο, οπότε ο οποιοσδήποτε ιδιωτικός/δημόσιος υπάλληλος θεωρητικά δεν δουλεύει
Εάν υπάρχει το χρήμα βρίσκεται και ο χρόνος...Η αλήθεια είναι ότι για να συμμετασχεις σε ένα οποιοδήποτε πρωτάθλημα απαιτεί χρονο και χρήμα, και οσο μεγαλωνουμε μειώνεται και ο χρόνος και το χρημα λόγω υποχρεώσεων, εχω γνωρίσει παντως και ανθρώπους με καλή οικονομική κατάσταση που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα και ανθρώπους με νορμάλ μισθό, όρεξη θέλει και χρόνο το χρήμα αν το βάλεις σκοπο-στοχο κάπως θα βρεθεί όπως θα βρισκοταν για ενα ταξίδι στο εξωτερικό πχ
Σίγουρα το οικονομικό ειναι βασικό, απλά αναφερω τον χρόνο γιατί παλιότερα μου εχει τύχει λόγω δουλειάς να βγαινουν καλά χρήματα αλλά να μην εχω χρόνο να κάνω πράγματα, τώρα που εχω και υποχρεώσεις με παιδί κτλ δυσκολευουν και τα δύο και ο χρονος και το χρημα...ευτυχώς υπάρχει η όρεξη.Εάν υπάρχει το χρήμα βρίσκεται και ο χρόνος...
Μάλλον εβρασε, ζεστή σούπα γράφει.Τίποτα για τη γίδα
Με έκανες και γέλασα πρωί πρωίΠάντως οι περισσότερες ημερομηνίες πέφτουν Σαββατοκύριακο, οπότε ο οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος θεωρητικά δεν δουλεύει