Πάντα κράνος

• Thread starter Thread starter akis69
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

akis69

Μέλος
Όνομα
ακης
Μοτό
F800gs
Πριν από καμία 10ετια,είχε ξεκινήσει από ένα άλλο φόρουμ,μια ιδέα να φτιάξουμε ένα αυτοκόλλητο πάντα κράνος,να το μοιράσουμε και να προσπαθήσουμε το ουτοπικό,να βάλουμε μυαλό στους αμυαλους.
Δημιουργήθηκε αυτό το αυτοκόλλητο, δημιουργήθηκε και μια ομάδα στο Facebook ,που μετά από λίγα χρόνια ατόνησε, και έμεινε ερμαιη στην μοίρα της .
Πριν από λίγους μήνες,σε συζήτηση με τον φίλο Γιάννη John Garlic ,του ανέφερα πως ήμουν διαχειριστής σε εκείνη την ομάδα και μπορεί να ασχοληθεί αν θέλει κι αυτός μαζί με εμένα να κάνουμε μια προσπάθεια να την αναστήσουμε.
Οπότε,φτιάξαμε και ένα προφίλ στο Instagram ,τυπωσαμε μερικά αυτοκόλλητα, φτιάξαμε και ένα νέο σχέδιο σε αυτοκόλλητα, χρησιμοποιούμε το #panta_kranos ώστε να μαζεύονται εκεί οι δημοσιεύσεις και φωτογραφίες, προκαλέσαμε γνωστούς και φίλους να γίνουν μέλη και το πάμε ένα βήμα παρακάτω για την ώρα.
Προσπαθώ να βρίσκω ενδιαφέροντα άρθρα ή βίντεο που έχουν να κάνουν με τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού, οδική ασφάλεια κλπ.
Δεν έχουμε στόχο και φιλοδοξίες να γίνουμε ινφλουενσερΖ, ούτε να μαζέψουμε όσα λαικ και προβολές μπορούμε,έτσι κι αλλιώς,η ομάδα από μόνη της έχει άλλη βάση από άλλες ομάδες και παρέες που προσπαθούν να προσεγγίσουν χορηγούς κλπ.
Σκέφτηκα να το μοιραστώ εδώ ,αν και οποιος θέλει,να μπει ,να δει,να βοηθήσει και να δώσουμε αυτοκόλλητα .
Spread the message δηλαδή.
Πιστεύω ότι δεν θα θεωρηθεί κάποιου είδους διαφήμιση και δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το θέμα που δημιούργησα.
Παραθέτω τα λινκ:

Να αναφέρω πως έχουμε δώσει σε κάποια μαγαζιά σχετικά με την μοτοσυκλέτα, αυτοκόλλητα μας ώστε να μπορεί να προμηθευτεί οποίος τα επισκέπτεται.
Για την ώρα έχουμε δώσει στα παρακάτω:

Πάτρα:
Patras MotoTechnology Δημ. Μαξίμου 8
MotoRAID Νόρμαν 1
2Troxo Patras Κορίνθου 37-41

Αθήνα:
MotoRAID Περικλή Σταύρου 15 Κηφισίας & Κατεχάκη
Makan Trt Σφακτηρίας 6
Adventure Junkies GR Ηλιουπόλεως 16
EZmoto Προύσης 48 Αιγάλεω

παλιότερα είχαμε κάνει και μπλούζα με τον παρακάτω σχεδιασμό από τον Αλέξανδρο (κάποτε γνωστός και σαν alx_k) και την τότε κοπέλα του Χρυσή.....

μπροστά (σε μεγάλο μέγεθος)
a8f614bb-4a14-4e39-a3f6-fb5e9cfc8502.jpg

και πίσω (σαν brand name) μικρό μέγεθος
c930303e-63a0-44ad-9b4b-d426a2bd6b8c.jpg

δε γνωρίζω αν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα, αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί να το ξαναφτιάξει ή κάτι παρόμοιο
απλά το αναφέρω σαν ιδέα :)

Θα πάω αύριο στο motoraid να πάρω!!
Χίλια μπράβο!!!

παλιότερα είχαμε κάνει και μπλούζα με τον παρακάτω σχεδιασμό από τον Αλέξανδρο (κάποτε γνωστός και σαν alx_k) και την τότε κοπέλα του Χρυσή.....

μπροστά (σε μεγάλο μέγεθος)
a8f614bb-4a14-4e39-a3f6-fb5e9cfc8502.jpg

και πίσω (σαν brand name) μικρό μέγεθος
c930303e-63a0-44ad-9b4b-d426a2bd6b8c.jpg

δε γνωρίζω αν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα, αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί να το ξαναφτιάξει ή κάτι παρόμοιο
απλά το αναφέρω σαν ιδέα :)
Πολύ ωραία ιδέα και αυτή!
Γενικά οτιδήποτε γίνεται ως προς την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης,μόνο καλό είναι.
Μπλουζάκια φτιάξαμε και εμείς, είμαστε στην φάση που κάνουμε κάποιες αλλαγές ώστε να τις φέρουμε στα δικά μας γούστα 100% .
Δεν ξέρω αν θα ήθελε κάποιος να τυπώσει,θα το δούμε πως θα μπορούσε να γίνει.
Τις μπλούζες τις φτιάχνουμε για εμάς και τα φιλαράκια μας,δεν έχουμε σκοπό να έχουμε ούτε 1 € κέρδος από αυτό.αντιθετως ,αν εξαιρέσουμε μια χορηγία από το patras moto technology που μας πλήρωσε την δεύτερη παρτίδα των αυτοκόλλητων,όλα τα υπόλοιπα από τον χρόνο και την τσέπη μας τα βάζουμε.

Σαν γνήσιος μινάρας,εκ καταγωγής και όχι μόνο,δεν έχω ποσταρει τα αυτοκόλλητα μας.
Είναι αυτά τα δύο.

Screenshot-2025-07-16-20-58-33-233-com-miui-gallery.jpg

Θα μπορούσατε να παίξετε και σε πιο επιθετικό ύφος τύπου [[ΚΡΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ!! ΑΪΝΤΕ!]] Πιο προσαρμοσμένο για Ελλάδα.

ATTGATT
Δεν βγαίνει ωραίο ακρωνύμιο
ΟΛος
Ο
Εξοπλισμός
Όλη
Την
Ώρα

ΟλοΕξΟΤΩ

Όλο έξω

Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλουμε δηλαδή εν προκειμένω.

Α ωραίο και αυτό
Εγώ κάπου έχω από τα παλιά ακόμα

Εγώ βαρέθηκα ν ασχολούμαι 30 χρόνια με τους τσιφτετέλιδες που την έχουν δει πονηροί
Αν ποτέ γίνω Γ.Γ της Ελλάδας θα επιτρέψω τη μη χρήση κράνος με μόνο μια συνέπια
-Αν σπάσεις την κεφάλα σου χωρίς να το φοράς το ΕΣΥ δεν σε καλύπτει δεν δικαιούσαι σύνταξη αναπηρική κλπ κλπ

:friendship:

Εγώ βαρέθηκα ν ασχολούμαι 30 χρόνια με τους τσιφτετέλιδες που την έχουν δει πονηροί
Αν ποτέ γίνω Γ.Γ της Ελλάδας θα επιτρέψω τη μη χρήση κράνος με μόνο μια συνέπια
-Αν σπάσεις την κεφάλα σου χωρίς να το φοράς το ΕΣΥ δεν σε καλύπτει δεν δικαιούσαι σύνταξη αναπηρική κλπ κλπ

:friendship:

Αυτό ακριβώς.

Ναι στο motoraid έχει και ρόμβο! Κι εγώ πήρα ρόμβο αλλά έβαλα αυτό.

Ναι στο motoraid έχει και ρόμβο! Κι εγώ πήρα ρόμβο αλλά έβαλα αυτό.
Οκ .
Για να σου δούμε μήπως πρέπει να κάνουμε refill!

Θα σε πολεμησω και εσένα και την νέα τάξη πραγμάτων..Θα βγάλω αυτοκόλλητα Ο ΚΟΚ ΕΊΝΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ,θα γίνει χαμός,μην εκτυπώνεις τίποτα, δεν θα σου χρειαστούν

Ο Γιάννος έχει τα δίκια του, αλλά και όχι.
Εννοείται ότι "δεν νοιάζεται" για το πρόστιμο του κράνους αυτός που το φοράει έτσι και αλλιώς. Για όλο το υπόλοιπο όμως...;

Σε κάθε περίπτωση είναι "μια καλή αρχή" το κράνος. Αν καταλάβεις ότι το κεφάλι σου αξίζει προστασία, ίσως καταλάβεις ότι και το σώμα σου δεν είναι αναλώσιμο, ότι χρειάζονται τα χέρια και τα πόδια, ίσως μετά περάσει και όλο το υπόλοιπο του μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη όλοι μαζί και ας φερομαστε καλύτερα και στον δρόμο.

Καλά τα λέει, αλλά μόνο στο κράνος αναφέρεται ο τυπάκος, σε σχέση με τον ΚΟΚ και τα πρόστιμα!!!!
Δεν αναφέρεται μόνο στο κράνος ο ΚΟΚ!!!!
Δεν μας είπε πχ, για τα όρια ταχύτητας, και αν τα τηρεί. Αν μπορεί να τα τηρεί, και αν του αρέσει ο...... τιμοκατάλογος του κράτος!!!!!!!
Του έδωσα και ένα "κλικ" στο βίντεο του, το κέρατο μου.......

Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top Bottom