Πανηγύρια + γλέντια

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Το Σάββατο 5/7/25 έχει φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Κρυονέρι και θα συμμετέχει και ο σύλλογος που χορεύω.

Μετά τα χορευτικά που δεν θα είναι πολλά, θα έχει γλεντακι με τους Bronza Banda που παίζουν μουσικές από Μακεδονία μεριά , τα ξακουστά χάλκινα και είναι πολύ καλοί. Θα ακούσουμε ωραίες μουσικές.

Αν τυχόν ψήνεται κάποιος ας στείλει μήνυμα να βρεθούμε. Θα έχω μαζί σπέσιαλ κρασάκι .

Τελευταία επεξεργασία:

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
ΓΑΛΑΞΙΔΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Αναβίωση πανηγυριού.
Θα γίνει λαχειοφόρος, δεχόμαστε και προσφορές. Αν έχετε κανα μηχανάκι, λάστιχα, ρόδες, φρένα, δισκόφρενα , μπιέλες κτλ το βάζουμε και αυτά !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
ΓΑΛΑΞΙΔΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Αναβίωση πανηγυριού.
Θα γίνει λαχειοφόρος, δεχόμαστε και προσφορές. Αν έχετε κανα μηχανάκι, λάστιχα, ρόδες, φρένα, δισκόφρενα , μπιέλες κτλ το βάζουμε και αυτά !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Το επώνυμό μου είναι Kόρδας εξού και το kordix . Έχουμε στην οικογένεια άνθρωπο που παίζει κλαρίνο και δεν το γνώριζα?

ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΝ

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Το επώνυμό μου είναι Kόρδας εξού και το kordix . Έχουμε στην οικογένεια άνθρωπο που παίζει κλαρίνο και δεν το γνώριζα?

ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΝ
Στείλε μια φωτο διαβατηριου να κάνουμε photoshop! :roflmao:

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Στείλε μια φωτο διαβατηριου να κάνουμε photoshop! :roflmao:
Είμαι γραφίστας, τυπογράφος, τεχνολόγος γραφικών τεχνών οπότε το έχω με αυτά.

Και εννοείται έχει πέσει γέλιο.

(Ιστορία κάπου το 2003)
Έχουμε πάει Νεστόριο με μια λέσχη μηχανών και μάλιστα είχε πάρα πολλες συμμετοχες. Ήταν περίοδος δημοτικών εκλογών οπότε κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν. Φίλοι από την παρέα έφτιαξαν προεκλογική αφίσα χρησιμοποιώντας το Photoshop με την φάτσα του προέδρου της λέσχης και την ατάκα με ψεύτικο όνομα φυσικά, "Γιώργος Μαλλιάς ο δικός σας άνθρωπός". Το βράδυ πήγαμε και γεμίσαμε τα κεντρικά μέρη του χωριού με τις αφίσες.

Ό πρόεδρος της λεσχης που ήταν μαλλιάς φυσικά δεν ήξερε τίποτα.
Την επόμενη μέρα έσκασε στο Νεστόριο ένας κανονικός υποψήφιος και νυν πρόεδρος του χωριού να δει τι παίζει και έγινε ένα υπέροχο μπαχαλο .

nosPa21

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
640 990

ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΝ
:laugh:

Για την ιστορία να αναφέρω ότι το όνομα του συγκεκριμένου αοιδού είναι Κορδάς και όχι Κόρδας.

korobilis7

Μέλος
Περιοχή
rentis
Όνομα
kostas
Μοτό
AFRICA TWIN XRV 750 rd07a

ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΝ
Κώστα είναι αδερφός του κουμπάρου μου.Σου έχω μιλήσει για την παρολίγο συνωνυμία.
:laugh:

Για την ιστορία να αναφέρω ότι το όνομα του συγκεκριμένου αοιδού είναι Κορδάς και όχι Κόρδας.
Σωστά.
Με του kordix αλλάζει στον τόνο.

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Κώστα είναι αδερφός του κουμπάρου μου.Σου έχω μιλήσει για την παρολίγο συνωνυμία.

Σωστά.
Με του kordix αλλάζει στον τόνο.
Θυμόμουν την συνωνυμία αλλά όχι το επάγγελμα του συγγενή :) .

Top Bottom