Παντελονι Εnduro Αδιαβροχο

jocker-t

#Ντανταντιρλάνταντα
Περιοχή
Busy Riding
Όνομα
Harris
Μοτό
"The Whip"
Έχω 3-4 χρόνια το παρακάτω XC TING το οποίο πήρα απο το Ισπανικό OUTLETMOTO και είμαι πολύ ευχαριστημένος για πολλούς λόγους.
Με το που το πήρα έβγαλα την θερμική επένδυση που είχε και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Παρ'ολο που είναι ζεστό και waterproof ζήτημα είναι να έχω ιδρώσει(στιγμιαία) μια δυο φορές σε εκτός δρόμου καταστάσεις τύπου σπρώξε-τράβα-σήκωσε το μηχανάκι.
Σε μικρής διάρκειας βροχές με κρατάει στεγνό όπως επίσης δεν βάζει νερά απο το κάτω μέρος όταν περνάω ποταμάκια και νερολακούβες.Αν η βροχή συνεχίζεται για ώρα μπορεί να βάλω αδιάβροχο απο πάνω(ανάλογα την διαδρομή).
Σε άσφαλτο εγώ ταξιδευω μέχρι max 135-140 και είναι μια χαρά.
Εχει φαρδιά μπατζάκια που επιτρέπουν να βγάζω τις επιγονατίδες χωρίς να ξεβρακωθώ όπως με ένα παντελόνι εντούρο.Τα μπατζάκια είναι αφαιρούμενα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βερμούδα.
Τέλος είναι πολύ ανθεκτικό,παρ'ολες τις πτώσεις που έχω(γνωστός βρόντακας :rolleyes:) το παντελόνι είναι σαν καινούργιο.



Τα φέρνει κανείς Ελλαδα?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Λευκάδιος

Μέλος
Περιοχή
West Side Athens
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
BRP
Τα φέρνει κανείς Ελλαδα?
Νομίζω πως κάποτε τα έφερνε κάποιος εισαγωγέας στην Βόρειο Ελλάδα ή η NAF hellas που τώρα έχει μόνο λιπαντικά.
Απ'ότι έψαξα η εταιρεία δεν υπάρχει πια,ανήκε στον ίδιο όμιλο που έχει την HEBO(έχει παρόμοια παντελόνια) της οποίας αντιπρόσωπος είνας ο Τασούλης στην Καλλιρόης.
Ότι προιόντα της XC-TING υπάρχουν διάσπαρτα σε διάφορα Ελληνικά μαγαζιά προφανώς είναι στοκ ετών.
 
Top Bottom