N-gin76
KLEgend
Αν την έπεφταν χθες στην Πάρνηθα, θα εισέπρατταν το μισό ΑΕΠ Στης χώρας από τα πρόστιμα
Έπρεπε να έρθεις για καφέ, αφού ξεκίνησες από το μαγαζί μου.Έκτακτο ρεπό σήμερα από τη δουλειά οπότε ευκαιρία για βουνό, αυτή τη φορά περπάτησα στον βόρειο Υμηττό.
Ο Υμηττός είναι η χαρά του πεζοπόρου αφού έχει πολλά και όμορφα μονοπάτια.
Ξεκίνησα από νεκροταφείο Παπάγου και μπήκα σε τμήματα των μονοπατιών 3, 8 (ζόρικο) και 10. Έφτασα αρκετά ψηλά ως τα 770 μέτρα, κοντά στις κεραίες και περπάτησα 10,5 υπέροχα χιλιόμετρα.
Α δε το ήξερα, την επόμενη θα ενημερώσω.Έπρεπε να έρθεις για καφέ, αφού ξεκίνησες από το μαγαζί μου.
Την επόμενη
Εντωμεταξύ.... Η ρουφιανιά ανάμεσα σε ζευγαριΤι ζούμε ρε φουστη μου?
Χειροπέδες και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 47χρονο που διοργάνωσε πεζοπορία στη Μακρινίτσα - e-thessalia.gr
Τσουχτερό πρόστιμο θα πληρώσει ένας 47χρονος που διοργάνωσε πεζοπορία στη Μακρινίτσα. Χθες το απόγευμα η αστυνομία προέβη σε έλεγχο στη …e-thessalia.gr
Σβήσε..Είμαι έτοιμος, πατάω μίζα .......
Και γω αλλά μάλλον θέλει μανιβέλα...Είμαι έτοιμος, πατάω μίζα .......
Θα το κανονίσουμε σύντομαΜπράβο Αντώνη, πολύ ωραίες οι φωτό (που βρήκες τυχαία στο διαδίκτυο).
Κρίμα που δεν μπορείς να έρθεις προς Γλυφάδα μεριά, κάνω πεζοπορία κάθε ΣΚ από 10 έως 20 km σε μέρη που δεν έχει κόσμο.
Θα χαρώ να ξεναγήσω όποιο φίλο έχει όρεξη για πεζοπορία στον Υμηττό. Για πιο πέρα υπομονή.
Και μεχρι εκει πως θα παμε?Λέω το Σάββατο να πάω για πεζοπορία στην Πάρνηθα. Σκέφτομαι για λίγο χαλαρή διαδρομή μήπως και εντελώς τυχαία βρεθεί και κάποιος άλλος συμφορουμίτης στο σημείο εκκίνησης. Επειδή όμως είμαι αλλεργικός στο ξύλο με πτυσσόμενο όποιος κι αν είσαι αγαπητέ ξένε, "δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις".
Θα ψάξω διαδρομές το απόγευμα και θα ενημερώσω Όποιος δεν θα θέλει να έρθει ας το πει εδώ
.... ακυρο για αυριο.Και μεχρι εκει πως θα παμε?
ΥΓ Μην απαντησεις. Θα μου τα πεις απο κοντα αυριο!!
Τι ώρα λες να μην ξεκινήσεις και απο ποιό σημείο δε θα ξεκινήσεις; Πες λεπτομέρειες για το πως θα ήθελες αν μπορούσε να γίνει...Λέω το Σάββατο να πάω για πεζοπορία στην Πάρνηθα. Σκέφτομαι για λίγο χαλαρή διαδρομή μήπως και εντελώς τυχαία βρεθεί και κάποιος άλλος συμφορουμίτης στο σημείο εκκίνησης. Επειδή όμως είμαι αλλεργικός στο ξύλο με πτυσσόμενο όποιος κι αν είσαι αγαπητέ ξένε, "δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις".
Θα ψάξω διαδρομές το απόγευμα και θα ενημερώσω Όποιος δεν θα θέλει να έρθει ας το πει εδώ
Με τα πόδιαΚαι μεχρι εκει πως θα παμε?