Πλαϊνά σαμάρια OnOff...αξιολόγηση κατόχων-ενδιαφερομένων!

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Βαγγέλη μέσα είμαι.

Δηλαδή θα πρέπει να φτιάξουμε ξεχωριστή παραγγελία ο καθένας, να πληρώσει και να βάλουμε μια κοινή διεύθυνση, σωστά;





Sent from my iPhone using Tapatalk
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Έτσι όπως το κόβω Γιάνναρε ο καθένας θα σερφάρει μέσα στο site του πολωνού..

Kilka słów o 21‘BROTHERS

θα διαλέξει τί θέλει γιατί μπορεί εδώ να συζητάμε για πλαινά σαμάρια συγκεκριμένα τα Sakwy 30lt ή τα 20lt που είναι πολύ ωραία επιλογή αδιάβροχων Adventure σαμαριών αλλά μέσα έχει και άλλα πράγματα, ενδιαφέροντα!! Μπορεί να θελει κάποιος κάποιο άλλο αξεσουάρ, κάποιο άλλο σαμάρι κλπ. Εξάλλου ΟΛΑ φτιάχνονται κατα παραγγελία με το γούστο του καθενός στα χρώματα, επιλογές κλπ. Είναι μια μικρή βιοτεχνία η φάση..

Εγώ αυτό που έκανα ήδη να σου πω την αλήθεια είναι να του πω σταράτα, μάγκα είμαστε μπόλικοι νοματαίοι στο Ελάντα στο advride, γουστάρουμε τα πραγματάκια σου αλλά γουστάρουμε και τα λεφτάκια μας..! Άμα μαζευτούμε 10-20+ και σου βάλουμε παραγγελίες 2000, 3000 ή και 5000€ θα ξηγηθείς εκπτωσούλε σπέσιαλ?? 10%, 15% ή και 20% ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας?

Θα απαντήσει αυτός ναι.. όχι, τόσο κλπ.

Απο εκεί και έπειτα στο θεμα που θα ανοίξω ο καθένας θα μπορεί να γράψει τί ακριβώς θέλει και τί κοστολόγιο λοιπόν θα βγάλουμε συνολικό!! Θα βγεί λοιπόν ένα σύνολο παραγγελίας π.χ. 4.000€. Και ο Πολωνός έχει συμφωνήσει ένα 15% έκπτωσης..

Μπορεί να μας δώσει π.χ. έναν εκπτωτικό κωδικό που ο καθένας να κάνει την παραγγελία του ατομικά, να του σταλλεί ατομικά ένα Link paypal Που να πληρώσει και να υπάρχει ήδη δηλωμένη η μία διεύθυνση παράδοσης που θα μειώσει τα μεταφορικά..

Μπορεί να ζητήσει ο άνθρωπος σε μια λίστα τις παραγγελίες και τα αντίστοιχα paypal mail Που να στείλει απευθείας στον καθένα την ζήτηση πληρωμής κλπ

Θα το δούμε...

Σημασία έχει πως έχει paypal κάτι που εξασφαλίζει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας σε κάθε περίπτωση και σημασία εχει πως είμαστε πολλοί και μπορούμε να τον πρεσσάρουμε απλώνοντας το χρήμα στο τραπέζι!!χαχα
 

Miouos

Μέλος
Όνομα
Καρολος
Μοτό
ktm
Από την δίκη μου εμπειρία με τον Πολωνό να σας πω πως για 600€ παραγγελία μας έκανε τα μεταφορικά δώρο.
Επισεις πείτε γύρω στον ένα μήνα μέχρι να τα παραλάβουμε . Αυτα


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

δημήτρης

Μέλος
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
CRF 300L
Λοιπόν παίδες όπως ανέφερα παραπάνω είχα επικοινωνήσει με τον Πολωνό που κάνει αυτά τα ωραία τους 21brothers.

Μου έστειλε πολύ αναλυτικό απαντητικό mail με τις διάφορες επιλογές και χρεώσεις που έχουν τα σαμάρια αυτά..

Μου έδωσε και Link σε ένα πολύ διαφωτιστικό βιντέάκι πόσο εύκολο είναι το βάλε βγάλε, αυτό..


Οι τσάντες Sakwy 2x30lt και με κάποιες μικρές επιβαρύνσεις μπορεί να προσθέσει όποιος θέλει θηκες για μπουκάλι, άλλες θηκούλες και ή και μικρότερες τσαντούλες πρόσθετες κλπ. Υπάρχουν όλα αναλυτικά στο mail μου μου έστειλε και με φωτογραφίες.

Αν πάρει κάποιος μόνος του είναι 125€ το σετ και 32€ τα μεταφορικά.

Θα ανοίξω ένα ποστ αν είναι αναλυτικό, να δούμε αν μπορούμε να μαζευτούμε και πόσοι έτσι ώστε να του στείλω ένα mail ακόμα ζητώντας έκπτωση για ομαδική παραγγελία και φυσικά να κερδίσουμε και απο τα μεταφορικά.

Θεωρώ πως ένα 10% να μας κάνει είναι εφικτό και αν πέσουν και τα μεταφορικά σε κάνα 10ρικο στον καθένα να πάρουμε τσαντούλες special με κάνα 120€..

Το καλό είναι πως μπορεί να πληρωθεί με paypal συνεπώς θα έχουμε ασφάλεια στην συναλλαγή (με επιβάρυνση βέβαια 3% αλλά είναι αμελητέο) και επίσης δεν θα χρειαστεί να κάνουμε μαζέματα χρημάτων και μεταφορές και άλλα χρονοβόρα και μπερδέματα. Θα μπορέσει λογικά να στείλει στον καθένα το δικό του προσωπικό Link πληρωμής στο paypal απλά θα βάλουμε μια κοινή διεύθυνση αποστολής προφανώς για τα μεταφορικά.

Το σημαντικό είναι πως δεν ε΄χει κάτι stock, χρειάζεται λίγο χρόνο αλλά μπορεί ο καθένας να φτιάξει την δική του προσωπική παραγγελία, με τα χρώματα που θέλει, με τα πρόσθετα που θέλει κλπ κλπ..
Θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει. Ο τύπος είναι αξιόπιστος, έχουν αγοράσει πολλοί και πρόσφατα και μεις εδώ από το φόρουμ.
Ομαδική από 21 brothers
Επίσης δεν υπάρχει αυτό το 3% που λες.θα στείλει payment request το ακριβές ποσό σε ευρώ. Φαντάζομαι θα ζητήσει το ποσό από έναν και τα βρίσκετε εσείς στην πορεία. Το λέω γιατί εγώ πλήρωσα στην προηγούμενη παραγγελία.
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Και εγω μέσα στο τρενάκι
Προχώρα
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει. Ο τύπος είναι αξιόπιστος, έχουν αγοράσει πολλοί και πρόσφατα και μεις εδώ από το φόρουμ.
Ομαδική από 21 brothers
Επίσης δεν υπάρχει αυτό το 3% που λες.θα στείλει payment request το ακριβές ποσό σε ευρώ. Φαντάζομαι θα ζητήσει το ποσό από έναν και τα βρίσκετε εσείς στην πορεία. Το λέω γιατί εγώ πλήρωσα στην προηγούμενη παραγγελία.
Στο mail Που έστειλε σε μένα με χτεσινή ημερομηνία γράφει τα εξής..

Hi Vaggelis,


Thank you for your contact with us on FB. We do not have stationary stores. We are a small company from the west of Poland - from Szczecin (about 150 km from Berlin). But we can settle and settle everything by e-mail :)

Below you will find all details of our offer.

SAKWY need fixing to frames on the side of the motorcycle. But then there are only seatbelts on the seat - so you can easily add another luggage or passenger;) Under this link you have a movie from the bag holder. This is a model from 2015. Currently, we are now also giving an additional, lower bar - it is even more stable :)
_______________________

SAKWY 2x 30L
- costs: 125 euro
Additions for SAKWY:

  • pockets for 2x 1.5 liter bottles - extra payment of 14.5 euro
  • additional pockets - closed, approx. 1.5L - additional payment for 2 items: 17 euro
  • fastening a total of 8 handles, for both bags - on top or bottom of each pannier (optional), allows you to attach a load on the bag and under it .. the cost of a set of 8 pieces is an additional 12 euro
  • for safety
    - reflection material on the SAKWA Front - additional payment of 2.5 euro
If you do not have enough capacity, you can attach the PLUS Bag 5L or 10L to every SAKWY 30L

Each of the PLUS Bags consists of two layers, an external one resistant to mechanical damage, and a completely sealed inner one. PLUS bags are completely WATERPROOF, thanks to their construction and rolling closure.

Thanks to belt fasteners easy to attach to a backpack, another Bag or a motorcycle. The PLUS series is a fantastic solution for hand luggage, for a trip to the city etc.

Bag PLUS 5L dimensions (18x29x5 cm) - costs 28 euro
Bag PLUS 10L dimensions (35x25x10 cm) - costs 44 euro

Additional fixing points - 5 euros - They allow you to attach the Bag not only to our ROGAL and SAKWY, but also, for example: through straps or trumpets to the bicycle, bike, etc.
____________

Shipping costs to Greece (continent - not on the Greek islands): 32euro
_________________

SAKWY and BAG PLUS can be made in BLACK with combination of colors: BLACK, WHITE, YELLOW, ORANGE, RED, LIGHT BLUE, DARK BLUE, GRAY and GREEN


Real photo of SAKWY 30L below.

We do not make prepayments etc.. Payment is done by you before shipment - when your order will be ready. Bank transfer or via PayPal (3% surcharge for the price).

Very important - we have a lot of orders and at the moment we are producing in 7-10 days. We do not have any products on stock. Always made special for clients.

Think about it and give me reply :)


Best Regards







Μέσα στο κείμενο θα βρεις στη παρένθεση στην αναφορά του στο Paypal via PayPal (3% surcharge for the price)
Υποθέτω πως άλλαξε την προσέγγιση του προς το Paypal επειδή τον έτσουξε το commision που του κρατάνε και πάει να το μετακυλήσει στον πελάτη. Καλώς ή κακώς οι συνθήκες συναλλαγής αλλάζουν μέρα με τη μέρα με έναν έμπορο, δεν είναι σταθερές.

Επίσης θέμα ασφάλειας υπάρχει σε κάθε συναλλαγή ακόμα και με συγγενικά μας πρόσωπα που λέει ο λόγος. Εδώ μαλώσαν συγγενείς για μερικά ευρό και θα στείλω εγώ στον Πολωνό 1000€ π.χ. χωρίς; κάποιο μαξιλαράκι? Εγώ δεν το κάνω.

Μία στο εκατομμύριο κάτι να πάει στραβά κάνω ένα claim στο paypal και παίρνω τα λεφτά μου πίσω και δεν ανοίγει ρουθούνι,
 

δημήτρης

Μέλος
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
CRF 300L
Στο mail Που έστειλε σε μένα με χτεσινή ημερομηνία γράφει τα εξής..

Bank transfer or via PayPal (3% surcharge for the price).
Διορθώνω το post μου.
Και σε εμάς το είχε γράψει αυτό στο πρώτο mail αλλά στο τελικό mail που μας έστειλε με την συνολική παραγγελία και ανάλυση κόστους ανά παραγγελία, δεν υπήρχε αυτή η έξτρα χρέωση. Δεν ξέρω τι παίχτηκε. Θα σου στείλει και αυτός το τελικό αναλυτικό Mail με το τι χρεώνει ανά παραγγελία και θα δείτε το συνολικό κόστος όπως είπες.
Όσον αφορά για την "εγγύηση", εννοώ ότι ο πωλητής δεν εμφανίστηκε τώρα. Υπάρχει χρόνια στην αγορά και δεν έχω διαβάσει κάπου αρνητικά γι αυτόν. Οπότε δε νομίζω να θέλει να κλέψει ή κοροϊδέψει μία παραγγελία 5-10 Ελλήνων.Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Πάντως τα σαμάρια αξίζουν:ok:
Με το καλό!
 
Τελευταία επεξεργασία:

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Να σαι καλα,σαφως και ειναο θετικο που ειναι χρονια και λογω των πολυ καλων του κριτικων εχουμε την εμπιστοσυνη να κανουμε κι εμεις μια παραγγελια και να απολαυσουμε την ανωτερη Πολωνικη ποιοτητα!!
 

yns

Today is life, tomorrow never comes
Περιοχή
Ηράκλειο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 990 Adventure
Honda NX650 Dominator
Καλό ακούγεται... Λες;
@Markas
@syggelakis bynight
@Nick_990
Για δείτε λίγο εδώ http://www.21brothers.eu/
(ενδεχομένως, αν μαζευτούμε από Κρήτη κάμποσοι θα μπορεί να γίνει μια ξεχωριστή αποστολή στο νησί)
ΥΓ. @Miouos , ναι, ξέρω για την προηγούμενη ομαδική σου, απλά τότε δεν έπαιζε μία (όχι πως παίζει τώρα αλλά λέμε... :D
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Καλό ακούγεται... Λες;
@Markas
@syggelakis bynight
@Nick_990
Για δείτε λίγο εδώ http://www.21brothers.eu/
(ενδεχομένως, αν μαζευτούμε από Κρήτη κάμποσοι θα μπορεί να γίνει μια ξεχωριστή αποστολή στο νησί)
ΥΓ. @Miouos , ναι, ξέρω για την προηγούμενη ομαδική σου, απλά τότε δεν έπαιζε μία (όχι πως παίζει τώρα αλλά λέμε... :D
Ας μαζευτεί μια μεγάλη και σας τα φερνουμε Κρήτη εμείς!
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Καλό ακούγεται... Λες;
@Markas
@syggelakis bynight
@Nick_990
Για δείτε λίγο εδώ http://www.21brothers.eu/
(ενδεχομένως, αν μαζευτούμε από Κρήτη κάμποσοι θα μπορεί να γίνει μια ξεχωριστή αποστολή στο νησί)
ΥΓ. @Miouos , ναι, ξέρω για την προηγούμενη ομαδική σου, απλά τότε δεν έπαιζε μία (όχι πως παίζει τώρα αλλά λέμε... :D
Σας τα βάζω κι εγώ στο καράβι, Πειραιώτης είμαι (και Ρεθεμνιώτης βέβαια μην ξεχνιόμαστε...)
 

Markas

Μέλος
Περιοχή
Ηράκλειο Κρήτη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
BMW F800GS
Yamaha WR250R
Εγώ έχω και σαμάρια (όχι τόσο καλά) και σκληρές βαλίτσες.
Για το άμεσο μέλλον είμαι κομπλέ.
Δείχνουν όμορφα πάντως και ποιοτικά.
 
Reactions: yns

k0k0s

Μέτζη του νεούκτη
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Μοτό
XTZ750 / DL650 / 1090R / Vespa 50s
Μέσα στο κείμενο θα βρεις στη παρένθεση στην αναφορά του στο Paypal via PayPal (3% surcharge for the price)
Υποθέτω πως άλλαξε την προσέγγιση του προς το Paypal επειδή τον έτσουξε το commision που του κρατάνε και πάει να το μετακυλήσει στον πελάτη. Καλώς ή κακώς οι συνθήκες συναλλαγής αλλάζουν μέρα με τη μέρα με έναν έμπορο, δεν είναι σταθερές.
Aυτη η χρεωση του Paypal υπηρχε ανεκαθεν σε πληρωμες απο ιδιωτη σε ιδιωτη και οχι πχ μεσω Ebay. Τις περισσοτερες φορες ο πωλητης το εχει συμπεριλαβει στα εξοδα της παραγγελιας σου, οποτε δεν το βλεπεις. Αν ομως σου πει θελω 10ευρω, εσυ θα στειλεις 10 και το Paypal θα του δωσει τελικα 9.70.
 

Nikkyo

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα Χαλάνδρι
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
Bmw f800gs

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr

akis92

Μέλος
Περιοχή
Αγια Χωματα(Ηλεια)
Όνομα
Aκης
Μοτό
R1200GS
Εχει κανεις αποψη για τα Held Omera?

Mηπως τελικα τα πηρες k0k0s τοτε;;γιατι ψηνομαι να τα παραγγειλω...παιζουν στο 50ρικο...και αξιζει το ρισκο νομιζω.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Top Bottom