Υπάρχουν και κάτι κινεζικές
Παίζουν και οι Pazoma αλλά και οι Quro
Pazoma η μάρκα τους, το μόνο που ξέρω/είχα από αυτήν ήταν ένα σετ σπαστές μανέτες αλουμινίου, πολύ καλές για τα λεφτά τους και ολα καλά μετά από 5 χρόνια που της είχα.
Τις κοίταζα τις προάλλες αυτές τις βαλίτσες, ενδιαφέρουσες μου φαίνονται.
Πληροφορίες δεν βρήκα σχεδόν τίποτα από κάποιον που να τις έχει, οκ δεν θα είναι νομίζω το ίδιο όσο τίποτε πολύ επώνυμες αλλά για χαλαρές καταστάσεις δεν βλέπω να είναι άσχημες, πχ διακοπές με την γυναίκα σε κάμπιγκ κτλ, το μόνο που με προβληματίζει(εκτός του ότι δεν έχω λεφτά..) είναι το τελωνείο που τώρα τα τσιμπάνε όλα όχι σαν τις παλιές καλές εποχές που έφερες μισό drz400 από Αμερική και ούτε γάτα ούτε ζημία με "σωστή συνεννόηση"στον έμπορο...
Αυτές εδώ δεν είναι;
http://m.ebay.com/itm/Custom-Aluminium-Motorcycle-Side-Case-Side-Box-Pannier-FOR-2009-2012-BMW-F800R-/192183994846?hash=item2cbf0f09de:g:cLMAAOSwKytZFAqc&_trkparms=pageci%3A7c305dc3-88b2-11e7-a445-74dbd1803d44%7Cparentrq%3A13abd82115e0aa12ed5392e5ffea16a8%7Ciid%3A2
Έκανα την πρώτη εκδρομή με συνεπιβάτιδα και με τις πλαϊνές
Στο δρόμο εως τα 130 χιλ η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας ήταν εξαιρετική Ηταν σα να μην έχω βαλίτσες
Από χώρους οι δυο 37αρες για ένα τριήμερο ήταν υπέραρκετές και έμεινε και χώρος για δυο άτομα
Στο βάλε βγάλε πολύ εύκολες και σταθερές
Νομίζω πως χρειάζονται τους εσωτερικούς σάκους για να μη βγάζω τις βαλίτσες από πάνω
Το επόμενο ταξίδι θα είναι με εξοπλισμό camping φορτωμένο στις βαλίτσες και θα γράψω τις εντυπώσεις μου για τη συμπεριφορά της μηχανής και των βαλιτσών στο πολύ φόρτωμα![]()
Σε συνέχεια εντυπώσεων των βαλιτσων έκανα ταξίδι απο Αθηνα Καλαματα Καρδαμύλη Γιάλοβα Πύλο και επιστροφή Αθηνα
Ήμουν δικάβαλος με τις βαλίτσες φορτωμένες φούλ και απάνω εξοπλισμό camping![]()
![]()
Αυτό που μπορώ να σας πώ ότι οι βαλίτσες είναι εξαιρετικές
Με όλα αυτά τα πράγματα που φαίνονται πάνω στις βαλίτσες η μηχανή δεν κούναγε καθόλου μέχρι τα 145 χιλ που πήγα μετά την παραβίαση της συμφωνίας με την συζηγο που ήταν τα 120 χιλ max για να κάνουμε αυτό το ταξίδι
Τις συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον ενδιαφέρεται
Και δεν είναι και ακριβές
Τις αγόρασα 490,00€ από γνωστό κατάστημα στη Μιχαλακοπούλου
![]()
Αναχώρηση από Γιαλοβα
![]()
Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε ήταν στο ανέβα κατέβα της συζύγου λόγω ύψους των πραγμάτων
Επιστροφή
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πήρα εγώ για το 1290 εξαιρετικές πολύ ωραία ποιότητα κατασκευης, όμορφες και στοιβαρές δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος!Εχει κανεις εικονα απο τις Heavy Duties; Μολις τις παρηγγειλα, η τιμη ηταν παρα πολυ δελεαστικη. Στην Ελλαδα δεν εχω δει κριτικες, αλλα στο εξωτερικο τις εχουν σε μεγαλη εκτιμηση.
Δεν τις είχε σε στοκ και περίμενα 4 εβδομάδες μου το είχε πει από την αρχή, φυσικά δεν είχα πληρώσει τίποτα.Ποση αναμονη; Περιπου 10 μερες μου ειπε οτι θελουν απο Ρουμανια
Σούπερ φαίνονται.....απο την Φωτο!Και μια φώτο...![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@kostasdirtΣούπερ φαίνονται.....απο την Φωτο!
Επίσης...πετα όσο γίνεται πιο γρήγορα το μπαούλο από την ουρά της κουκλας![]()
Ούτε σε παπια δεν θέλω να τα βλεπω@kostasdirt
Συμφωνώ απόλυτα. Σ'αυτο το εργαλείο δε του πάει αυτή η top case καθόλου.
Αδιάβροχο σάκο...Συμφωνώ αλλά βολεύει σε ταξίδια γμτ...πρέπει να βρω εναλλακτικό τρόπο για έξτρα χώρο γιατί ούτε σε εμένα αρέσει...
Εκεί προσανατολίζομαι και εγώ ένα καλό αδιάβροχο σάκο (λουκάνικο) απλά στο μπαούλο βολεύεις και τα κράνη σε κάποια στάση...Αδιάβροχο σάκο...
Έχει πολύ περισσότερο χώρο από τα topcase και ειναι ασφαλεστερος για τον συναναβατη!!
Εγώ τα δένω με λουκέτο στην σέλα!!Εκεί προσανατολίζομαι και εγώ ένα καλό αδιάβροχο σάκο (λουκάνικο) απλά στο μπαούλο βολεύεις και τα κράνη σε κάποια στάση...