Πλαϊνες βαλίτσες OnOff...αξιολόγηση κατόχων!

k0k0s

Μέτζη του νεούκτη
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Μοτό
XTZ750 / DL650 / 1090R / Vespa 50s
Και το καινούργιο tracer με τέτοιες θα ρθει. Προβλέπω μεγάλη εξέλιξη στο σύστημα.
Mεγαλη εξελιξη? Το συστημα αυτο, αν ειναι ιδιο με της ΚΤΜ, απλα συνδεει τις δυο πλαινες βαλιτσες μεταξυ τους αμεσα πλευρικα, αντι να συνδεονται απευθειας πανω στο πλαισιο. Με αυτον τον τροπο οι οποιοι κραδασμοι και πλευρικες δυναμεις δεν μεταφερονται στο πλαισιο. Για το συστημα εφαγε τρελο κραξιμο η ΚΤΜ σαν λυση στο κουνημα στα πολλα, και τωρα 7 χρονια μετα που ερχεται η Γιαμαχα να το βαλει σε ενα μηχανακι που κουναει το αποκαλουμε μεγαλη εξελιξη... Ε, φυσικα, ειναι Γιαμαχα!

apache

Μέλος
Όνομα
Μανώλης
Μοτό
Yamaha tracer 900 2018
Mεγαλη εξελιξη? Το συστημα αυτο, αν ειναι ιδιο με της ΚΤΜ, απλα συνδεει τις δυο πλαινες βαλιτσες μεταξυ τους αμεσα πλευρικα, αντι να συνδεονται απευθειας πανω στο πλαισιο. Με αυτον τον τροπο οι οποιοι κραδασμοι και πλευρικες δυναμεις δεν μεταφερονται στο πλαισιο. Για το συστημα εφαγε τρελο κραξιμο η ΚΤΜ σαν λυση στο κουνημα στα πολλα, και τωρα 7 χρονια μετα που ερχεται η Γιαμαχα να το βαλει σε ενα μηχανακι που κουναει το αποκαλουμε μεγαλη εξελιξη... Ε, φυσικα, ειναι Γιαμαχα!
Δεν είπα ότι είναι εξέλιξη, είπα ότι προβλέπω μεγάλη εξέλιξη, τελείως διαφορετικά πράγματα και δεύτερον το Γιαμάχα είναι ακλόνητο με βαλίτσες ή μη, εγώ φοράω τις Kappa 40 που είναι γκουμούτσες, είχα δύο Γιαμάχα Τρέϊσερ ,και το κοντό και το μακρύ.

socrates

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Σωκράτης
Μοτό
dl650
Καλησπέρα και καλως σας βρήκα !

Αναρωτιέμαι για βαλιτσες στο 1290 SAS και μου αρέσουν οι Shad.

Κυρίως λόγο σχήματος αλλα και του 3P συστήματος που οταν τις βγάζεις δεν φαίνεται "ιδιαίτερα".

Η χρήση θα ειναι άσφαλτος ταξίδια εξωτερικού οπότε το χώμα δεν ειναι παράμετρος.

Εχει καποιος εμπειρία απο τις SHAD?

Ευχαριστώ,
Γιώργος
Η ερώτηση παλιά και μπορεί να έχεις παρει ηδη πλαϊνες, ωστοσο τωρα που την είδα απανταω για να υπαρχει σαν πληροφορια.

Ευχαριστημένος ειμαι... Εχω τριβαλιτσο shad.

Στα θετικα το σχημα τους που οπτικα "εξαφανιζει" τον ογκο που εχουν και μειωνει την αντισταση του αερα. Πλαστικες μεν αλλα καλη ποιοτητα με καλο και ασφαλες κουμπωμα. Σε συνδυασμο με τις βασεις τους ειναι σχετικα ελαφριές σαν σύνολο. Οταν δεν ειναι φορεμενες οι βασεις σε σχημα "Γ" ειναι μινιμαλ.

Στα αρνητικα θεωρω οτι οι βασεις δεν ειναι τοσο γερες. Ειδικα σε περιπτωση πτωσης ακομα και στατικης μπορουν εύκολα να λυγισουν ή να σπάσουν χωρις να προσφερουν προστασια στην μηχανη.

Τελευταία επεξεργασία:

GogosLux

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Tuono APRC V4 1000 / KTM 1290 SAE
Η ερώτηση παλιά και μπορεί να έχεις παρει ηδη πλαϊνες, ωστοσο τωρα που την είδα απανταω για να υπαρχει σαν πληροφορια.

Ευχαριστημένος ειμαι... Εχω τριβαλιτσο shad.

Στα θετικα το σχημα τους που οπτικα "εξαφανιζει" τον ογκο που εχουν και μειωνει την αντισταση του αερα. Πλαστικες μεν αλλα καλη ποιοτητα με καλο και ασφαλες κουμπωμα. Σε συνδυασμο με τις βασεις τους ειναι σχετικα ελαφριές σαν σύνολο. Οταν δεν ειναι φορεμενες οι βασεις σε σχημα "Γ" ειναι μινιμαλ.

Στα αρνητικα θεωρω οτι οι βασεις δεν ειναι τοσο γερες. Ειδικα σε περιπτωση πτωσης ακομα και στατικης μπορουν εύκολα να λυγισουν ή να σπάσουν χωρις να προσφερουν προστασια στην μηχανη.

Eυχαριστώ για την απαντηση, συμφωνω απολύτως μετα απο 2 ταξίδια και περιπου 10χιλ χιλιομετρα.

PanTri

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
F800GS 2015
Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος f800gs με τα μαμά κάγκελα προσανατολιζομαι προς τις μαμά πλαστικές βαλίτσες που αυξομειώνουν. Δεν θέλω να βάλω αλλά κάγκελα κυρίως για κόστος και εμφάνιση. Επίσης βρήκα μεταχειρισμένες τις πλαστικές μαμά 400€. Αξίζουν τόσα λεφτά; Τις έχει κάποιος; Μπορείς να βάλεις από πάνω πράγματα; Για χώμα τι λένε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

dimprio

Μέλος
Περιοχή
Πάτρα
Όνομα
dimitris
Μοτό
GS 800
Τόσο τις είχα πάρει . Με έχουν βολέψει απίστευτα . Από πάνω δν έχει χρειαστεί να βάλω . Χώμα εχω μπει αρκετές φορές αλλά δν εχω πέσει με βαλίτσες. Είναι ψηλά όποτε δν έχεις θέμα

KORAX

Γερολυκος
Περιοχή
Μεσσηνια
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Κουλουρι 650 ,2004
KTM exc300 '06
Ελαφινα 700 '23
Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος f800gs με τα μαμά κάγκελα προσανατολιζομαι προς τις μαμά πλαστικές βαλίτσες που αυξομειώνουν. Δεν θέλω να βάλω αλλά κάγκελα κυρίως για κόστος και εμφάνιση. Επίσης βρήκα μεταχειρισμένες τις πλαστικές μαμά 400€. Αξίζουν τόσα λεφτά; Τις έχει κάποιος; Μπορείς να βάλεις από πάνω πράγματα; Για χώμα τι λένε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χωμα ειναι=θα πεσεις
Πλαστικες ειναι=θα σπασουν

Το χωμα θελει μαλακες βαλιτσες.

Top Bottom