Ποιό είναι το content σας; (BCC!)

chrismma

Μέλος
Όνομα
Christos
Μοτό
Ποδηλατο
Υποθέτω οι περισσότεροι/ες εδώ μέσα παρακολουθούμε λίγο ή πολύ βιντεο με ταξίδια/περιπέτειες/βόλτες μηχανών στο youtube. Είχα την εξής απορία, τι είδος βίντεο προτιμάτε; Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι, που είναι ουσιαστικά η καταγραφή μιας συνεχόμενης βόλτας/πορείας κατά την διάρκεια της οποίας λένε τα δικά τους, σχολιάζουν το μέρος που πάνε ή την μηχανή που καβαλάνε; Ένα πιο χαλαρό και αμοντάριστο φορμάτ δηλαδή όπως η Itchy Boots. Ή μια πιο σκηνοθετημένη (με την καλή έννοια) προσπάθεια όπου υπάρχει και "τρεχούμενο-χαλαρό" μέρος αλλά και κομμάτια με παραγωγή, συνήθως με voiceover και πολλές φορές γραμμένα σαν σενάριο από πριν. Μια πιο δουλεμένη προσπάθεια δηλαδή που έχει αρχή και τέλος και συγκεκριμένη ροή, όπως πχ κάνει ο C90 adventures, σε κάποια βίντεο οι Greekadvriders και στο κορυφαίο επίπεδο εκπομπές σαν το top gear;

Τα βίντεο ''τυχαίων'' , που βολτάρουν με τη παρέα τους αρκεί να έχουν διάρκεια τα βίντεο ,να βλέπω να χαλαρώνω , όχι αυτά τα 2λεπτα. Δεν μ' αρέσουν τα πολλά λόγια , προτιμώ φυσικές αντιδράσεις και καμιά ατάκα. Vloggers ΜΑΚΡΥΑ
Τα ''σκηνοθετημένα'' με κούρασαν, πολλές χορηγίες και πολύ γλύψιμο. Εξαίρεση οι Adam Riemman και BLKMRKT

Τελευταία επεξεργασία:
Εξαρτάται τι ζητάς.
Όταν ψάχνω εκπαιδευτικό ενημερωτικό θέλω να το σπάει σε πολλά μικρά βίντεο με συγκεκριμένα θέματα για να βρίσκω στο κανάλι αυτό ακριβώς που θέλω.

Όταν ταξιδιωτικό θέλω πολλά και ωραία κομμάτια του ταξιδιού καλά μονταρισμένα με ψιλο neutral ήχο/ μουσική και πληροφορία.

Παρουσιάσεις θέλω no bullshit approach. Θετικά αρνητικά, φιλοσοφία πίσω από το προιόν, τελικό συμπέρασμα. Όχι να κάνει ο άλλος το γνώστη και να μου κάνει κάτι σε promo video με δικό του σπικάζ και όλοι να το στρίβουν στην ίδια στροφή στην Πάρνηθα πριν τον Άγιο Μερκούριο. Αυτό το έχει κάνει καλύτερα η ίδια η εταιρεία που το πουλάει.

Παπάτζες τύπου ινφλουένσερ, αποψάρες και βλαχοχιούμορ από τύπους που μας το παίζουν κολλητοί και κονομάνε πουλώντας μπλουζάκια δεν μπορώ θα ξεράσω. Υπέρβαροι χωματεροί μύστες που σπάνε πόδια on air με μηχανάκι του σπόνσορα 250 κιλά που πήγαν να μας ψήσουν ότι είναι χωματερό -και αυτοί χεράδες- εξαιρούνται απλά για το θράσος και τo μόνιμο beef τους με την πραγματικότητα. Έχουν πλάκα.

Επίσης όλοι μπορούμε να πάρουμε μια κινέζικη gopro και ένα μαντζαφλάρι πια. Το να βγαίνεις βόλτα και να λες τον πόνο σου μια ώρα με κουνημένα πλάνα που ζαλίζουν και με τον ήλιο κόντρα, έλεος ρε παιδιά. Απλά ρυπαίνεις το διαδίκτυο και μέσα στη σκουπιδίλα χάνονται και τα ουσιώδη βίντεο που τα πλακώνει ο σωρός. Ή να κάθεσαι σπίτι σου και να κατεβάζεις άποψη και μαγκιά, με φωνούλα "θύμα παλιάς ιγμορύτιδας" ή να πηγαίνεις στα μαγαζιά και να τραβάς στατικά τα μηχανάκια σε ένα μαγαζί που δεν στο έδωσε ούτε για βόλτα είναι απλά εξευτελισμός.

Όπως και όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι όλα για όλους. Μπουγατσοκιμάδες, στραβοχυμένοι, αναλφάβητοι, κακομοίρηδες, μπουγελόφατσες, άσχετοι, σχετικοί αλλά βαλτοί που δεν ξέρουν να το κρύψουν και υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις είναι μια χαρά αλλά όχι για το γυαλί. Δεν φταίει ο κοσμάκης να πέφτει συνέχεια σε τύπους που ονειρεύτηκαν να γίνουν ο Τζέρεμι Κλάρκσον της Κάτω Καρδιτσομαγούλας.

Επίσης δε χρειάζεται να έχει τελειώσει τη Σταυράκου για να καταλάβει κανεις ότι άλλο ο φυσικός χρόνος και άλλο ο τηλεοπτικός. Δεν μπορείς να αφήνεις αμοντάριστο σε φυσικό χρόνο ακόμα και αν είναι how to. θα του τρέξει το σαλάκι του θεατή.

Ελπιζω να βοήθησα. Εγώ πάντως εκτονώθηκα:ha

Εμένα πάλι μου αρέσουν τα σκηνοθετημένα βίντεο, με σταθερά πλάνα. Τα τύπου βλογκ με κουράζουν, τα βαριέμαι, δεν τα αντέχω με ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό:)

Πχ, το The Mam Journals μου αρέσει πολύ, ωραία ταξιδιωτικά στο MotoVibes με σωστή αναλογία βλογκ και σταθερών πλάνων, καλή ενημέρωση από τον Big Rock Moto.

Δεν παρακολουθώ κανένα κανάλι τύπου itchy boots η παρόμοια καθώς μου φαίνεται reality από ένα σημείο και έπειτα.

Δεν με ενδιαφέρει να ξέρω τόσα πολλά για τη ζωή σου και τα ταξίδια σου. Δεν σκοπεύω να ξοδέψω τόσο χρόνο για να δω πως περνάς κάθε λεπτό της μέρας σου. Έχω και δική μου ζωή.

Μου αρέσουν βίντεο πιο ερασιτεχνικά του 10λεπτου που συνοψίζουν μια ωραία βόλτα,ένα ωραίο ταξίδι χωρίς να βαρεθώ. Αν κάνω βιντεο δικό μου το φτιάχνω με αυτό το σκεπτικό για όποιον δικό θέλει να μοιραστεί μια βόλτα μαζί μου.

Μου αρέσουν άτομα με πηγαίο χιούμορ και ανεπιτήδευτο και καθαρή φάτσα. Αγαπάω τύπους όπως τον ταλαίπωρο τον Perfetti από το moto.it που αυτή τη στιγμή παλεύει για τη ζωή του από το ατύχημα στο Africa rally. Επειδή ειναι επικοινωνιακοί αλλά σαν φίλοι όχι σαν ανοστοι που το παίζουν γκόμενοι.

Δεν παρακολουθώ Greekadvriders και συναφή εμπορικά κανάλια με χορηγούς μπλουζάκια αυτοκόλλητα γιατί δεν με ενδιαφέρει το προϊόν σου και ο τρόπος που έχει στηθεί και η προσφορά σχεδόν μηδενικού περιεχομένου σε αξία ενώ από κάτω αποθεωνονται για λόγους που δεν καταλαβαίνω.

Δεν παρακολουθώ βίντεο που ξεκινάνε γεια σας αλάνια μου, που είστε ρε μαγκιτες, γεια χαρά νταν και τα σκυλιά φακλαν και έλα μορτη και ψηλέ μου. Νιώθω πως μπήκα σε σκυλαδικο.

Αν έχω να πω ένα αγαπημένο κανάλι μου εκτός από μηχανές μόνο είναι το CARWOW που παρακολουθώ ότι ανεβαίνει. Επειδή είναι απλά διασκέδαση. Παίρνω 3 αμάξια τα βάζω να κάνουν κόντρα και πέφτει δούλεμα και πλάκα.

Βαρέθηκα και βιντεο τύπου tik tok που μόνο κ@λοι παίρνουν views πλέον.

ΕΝα ωραίο βίντεο ίσως και με διήγηση και πίσω μάλλον κάποιου φίλου από εδώ μέσα και με κάνα τραγουδάκι να παίζει εννοείται πάντα είναι πρώτο στη λίστα αλλά δεν με ψήνει να κάθομαι να βλέπω όλοι οι άγνωστοι που πήγαν. Προτιμώ να σχεδιάζω εγώ που θα πάω.

Ελπιζω να βοήθησα. Εγώ πάντως εκτονώθηκα:ha

Δεν ήσουν ο μόνος που τα κρατούσε μέσα του νομίζω χαχα

Αν έχω να πω ένα αγαπημένο κανάλι μου εκτός από μηχανές μόνο είναι το CARWOW που παρακολουθώ ότι ανεβαίνει.

Τσέκαρε και το Throttle House, ίσως το καλύτερο κανάλι (κατά την γνώμη μου) πάνω σε αυτό που περιγράφεις.

Εγώ χρησιμοποιώ τον σωλήνα μόνο για πληροφορίες, τύπου αναφορές σε τεστ κλπ κλπ.
Για παράδειγμα έριξα μια ματιά πριν ψωνίσω το R.

Ταξιδιωτικά κλπ, διαβάζω μόνο ότι ανεβαίνει εδώ μέσα ή φίλων γνωστών κλπ

Εμενα μου αρέσουν τα βίντεο του Ροκου !

Stelios Rokkos Rider

Άσχετε σαν να το έγραφα εγώ σε φάση που δεν βαριέμαι. Πολλά κοινά και με τον tc-d

Να προσθέσω ότι αποφεύγω κλικμπέιτ τίτλους "με πιάσανε πειρατές, τι θα γίνει τώρα" προφανώς δεν έγινε τίποτα γιατί συνεχίζεις να μας τα κάνεις τσουρέκια, έπρεπε να περπατήσεις την σανίδα και να πέσεις σε λάκο με ντίλντο bad dragon με λίπανση σριράτσα και να σε βλέπουμε πίνοντας ένα μπουκάλι ρούμι.

Αποφεύγω καφρους οδηγούς. Δεν περιμένω οδήγηση ανάπηρης γριάς αλλά όταν βλέπω αντικοινωνική συμπεριφορά αποχαιρετώ με συνοπτικές. Ομοίως αν οδηγεί τσιτσίδι, μικρή εξαίρεση αν είναι ΤΟΣΟ κριντζ που ίσως κάνω σκιπ σε δυο τρία σημεία για να γελάσω.

"Πήγα 400 χιλιόμετρα μακριά". Τύπε όχι, όχι, όχι, μην μας το λες και κλάΠΣουμε ότι κατάφερες να κάψεις ενάμιση ντεπόζιτο για χάρη μας να βγει το βίντεο και κοιμήθηκες κιόλας για να αντέξεις την επιστροφή. "Πρέπει να το ζήσετε αυτό" φαντάζομαι ετοιμάζουν άγαλμά σου στα Βίλια. Ομοίως το "έκανα 28000 χιλιόμετρα" γιατί τελικά χρήμα και χρόνο θέλει και το κάνει οποιοσδήποτε δεν έχει υποχρεώσεις αλλά αν έχεις κάνει καλή παρουσίαση θα το δω παρά τον τίτλο.

Πλάνα Αγγελόπουλου, όχι. Εκτός αν είσαι ο Βατάνεν, ο ΜακΡέι, σε τέτοια περίπτωση απολαμβάνω.

Μουσικούλα "Άιρο Μέιντο Χέσε Χάι και μετά Πρώτος Ψάλτης Ακριβό μου Διθέσιο" ή αν από σεβασμό στον καλλιτέχνη θες να ξεκινήσει το βίντεο και το "χαλί" να περιλαμβάνει και το ακούμπημα της βελόνας στο δίσκο και το τσακ τσακ της σκόνης, όχι.

Μιξάζ σπικάζ με εντάσεις ό,τι να'ναι, δεν πα να'ναι ΑΙ η φωνή του Ριχάρδου Ατένμπορο με προφορά Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου ye olde english, όχι. Έχω δει βίντεο χωρίς ήχο, με υπότιτλους γιατί ήθελα να δω τον προορισμό.

Ακόμα και αν έχεις πάει στο πιο ωραίο σημείο του πλανήτη, το πλάνο "πέντε λεπτάκια σε βίντεο εικοσιδύο λεπτών να σας πω τα μελλοντικά μου πλάνα όσο τρώω ένα τοστ με σκουμπρί νεκράς θάλασσας, σεβίτσε παστινάκι και τραγανό αφρό τυριού από τα πόδια μου που έχουν να βγουν από την μπότα μιά 'βδομάδα" δηλαδή ψωμί τοστ και μιά κονσέρβα σαρδέλες από το μινι μάρκετ, όχι. Εξαιρείται ο Moto Geo γιατί το μπέργκερ στο τηγάνι το ζήλεψα πολλάκις και δεν λέει μαλακίες, έχει αστεία προφορά και το χαμόγελο το νιώθεις να βγαίνει από το μέσα του. Κάποτε έβλεπα φανατικά τον c90adv, τα τελευταία είναι λίγο "να κάνω περιεχόμενο απλά γιατί έχω κάνει τα πάντα και βαριέμαι", τώρα που γράφω φοράω μπλουζάκι από το site του, πως το κατάφεραν αυτό, XXL με λαιμόκοψη L.

Αλλά ρώτησες ποιό ΕΙΝΑΙ το κόντεντ, τελευταία παραγωγή ταξιδιού που είδα και μου άρεσε ήταν το προμο της Αμερικάνικης Κλάιμ που πήγαν (δεύτερη φορά) στα Νότια. Είναι αφόρητα Αμερικανάκια, τους έσωσε η παρέα με τις λόκαλ αναβάτριες που πουλάνε ίνσταγκραμ και δεν πατάνε κάτω όπως και το ότι ο ένας οδηγεί 990. Εννοείται ότι το είδα σε επεισόδια, το τρίωρο+ που βγήκε μετά δεν θα το άνοιγα ποτέ, τέτοια διάρκεια (ξανα) βλέπω μόνο LOTR extended. Αν δεν ήταν αφόρητα μαλάκας λατίνος θα έβλεπα Charlie Sinewan. Το machismo με κουράζει, του αναγνωρίζω ότι κάνει καλή παραγωγή. Είδα τα Hellas Rally λόγω Aurora και μερικά από το ταξίδι που κάνει τώρα Νότιο Αμερική, τα δεύτερα με μεγάλη υπομονή. Brake magazine είναι αστεράκια blink and you missed it, πυκνά και απέριττα. 44teeth σπάνια είναι "λάθος" τα βίντεο και είναι εξαιρετικά τυπάκια από κοντά.

Αυτό τον καιρό "κάηκα" με reviews τηλεφώνων και δεν βλέπω πολλή μοτοσικλέτα, κάνω διαλλείματα motivational βίντεο κροσφτιούδων και σπικάζ "είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, άσε τους όλους να θαμπωθούν από την λάμψη σου, αυτός που τα παρατάει είναι ξερή μύξα, δεν σε νοιάζει τι λένε πίσω από την πλάτη σου αν έχεις γλουτιαίους που γ@μ@ν3" και πιάνει γιατί σκούπισα τον χώρο γυμναστικής αν και δέχομαι μπούλινγκ "έλα πες αλήθεια τα βλέπεις μόνο για τα ζουμ στους κώλους". Δεν δουλεύουν τα ριβιούζ για τα τηλέφωνα όμως, δεν έχω ψωνίσει ακόμα.

Εμενα μου αρέσουν τα βίντεο του Ροκου !
ήταν απλά ο απόπατος του vlogging, ο άνθρωπος μπορεί να είναι τρελό τυπάκι αλλά σαν παραγωγός δεν.
έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ, το τελευταίο που μου έβγαλε προτεινόμενο δεν έχω τολμήσει να το κλικάρω ακόμα. Αλλά θα μου πεις βλέπω shorts του SonsOfBusa, στον Ρόκο θα κολλήσουμε...

Τελευταία επεξεργασία:
Άσχετε σαν να το έγραφα εγώ σε φάση που δεν βαριέμαι. Πολλά κοινά και με τον tc-d

Να προσθέσω ότι αποφεύγω κλικμπέιτ τίτλους "με πιάσανε πειρατές, τι θα γίνει τώρα" προφανώς δεν έγινε τίποτα γιατί συνεχίζεις να μας τα κάνεις τσουρέκια, έπρεπε να περπατήσεις την σανίδα και να πέσεις σε λάκο με ντίλντο bad dragon με λίπανση σριράτσα και να σε βλέπουμε πίνοντας ένα μπουκάλι ρούμι.

Αποφεύγω καφρους οδηγούς. Δεν περιμένω οδήγηση ανάπηρης γριάς αλλά όταν βλέπω αντικοινωνική συμπεριφορά αποχαιρετώ με συνοπτικές. Ομοίως αν οδηγεί τσιτσίδι, μικρή εξαίρεση αν είναι ΤΟΣΟ κριντζ που ίσως κάνω σκιπ σε δυο τρία σημεία για να γελάσω.

"Πήγα 400 χιλιόμετρα μακριά". Τύπε όχι, όχι, όχι, μην μας το λες και κλάΠΣουμε ότι κατάφερες να κάψεις ενάμιση ντεπόζιτο για χάρη μας να βγει το βίντεο και κοιμήθηκες κιόλας για να αντέξεις την επιστροφή. "Πρέπει να το ζήσετε αυτό" φαντάζομαι ετοιμάζουν άγαλμά σου στα Βίλια. Ομοίως το "έκανα 28000 χιλιόμετρα" γιατί τελικά χρήμα και χρόνο θέλει και το κάνει οποιοσδήποτε δεν έχει υποχρεώσεις αλλά αν έχεις κάνει καλή παρουσίαση θα το δω παρά τον τίτλο.

Πλάνα Αγγελόπουλου, όχι. Εκτός αν είσαι ο Βατάνεν, ο ΜακΡέι, σε τέτοια περίπτωση απολαμβάνω.

Μουσικούλα "Άιρο Μέιντο Χέσε Χάι και μετά Πρώτος Ψάλτης Ακριβό μου Διθέσιο" ή αν από σεβασμό στον καλλιτέχνη θες να ξεκινήσει το βίντεο και το "χαλί" να περιλαμβάνει και το ακούμπημα της βελόνας στο δίσκο και το τσακ τσακ της σκόνης, όχι.

Μιξάζ σπικάζ με εντάσεις ό,τι να'ναι, δεν πα να'ναι ΑΙ η φωνή του Ριχάρδου Ατένμπορο με προφορά Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου ye olde english, όχι. Έχω δει βίντεο χωρίς ήχο, με υπότιτλους γιατί ήθελα να δω τον προορισμό.

Ακόμα και αν έχεις πάει στο πιο ωραίο σημείο του πλανήτη, το πλάνο "πέντε λεπτάκια σε βίντεο εικοσιδύο λεπτών να σας πω τα μελλοντικά μου πλάνα όσο τρώω ένα τοστ με σκουμπρί νεκράς θάλασσας, σεβίτσε παστινάκι και τραγανό αφρό τυριού από τα πόδια μου που έχουν να βγουν από την μπότα μιά 'βδομάδα" δηλαδή ψωμί τοστ και μιά κονσέρβα σαρδέλες από το μινι μάρκετ, όχι. Εξαιρείται ο Moto Geo γιατί το μπέργκερ στο τηγάνι το ζήλεψα πολλάκις και δεν λέει μαλακίες, έχει αστεία προφορά και το χαμόγελο το νιώθεις να βγαίνει από το μέσα του. Κάποτε έβλεπα φανατικά τον c90adv, τα τελευταία είναι λίγο "να κάνω περιεχόμενο απλά γιατί έχω κάνει τα πάντα και βαριέμαι", τώρα που γράφω φοράω μπλουζάκι από το site του, πως το κατάφεραν αυτό, XXL με λαιμόκοψη L.

Αλλά ρώτησες ποιό ΕΙΝΑΙ το κόντεντ, τελευταία παραγωγή ταξιδιού που είδα και μου άρεσε ήταν το προμο της Αμερικάνικης Κλάιμ που πήγαν (δεύτερη φορά) στα Νότια. Είναι αφόρητα Αμερικανάκια, τους έσωσε η παρέα με τις λόκαλ αναβάτριες που πουλάνε ίνσταγκραμ και δεν πατάνε κάτω όπως και το ότι ο ένας οδηγεί 990. Εννοείται ότι το είδα σε επεισόδια, το τρίωρο+ που βγήκε μετά δεν θα το άνοιγα ποτέ, τέτοια διάρκεια (ξανα) βλέπω μόνο LOTR extended. Αν δεν ήταν αφόρητα μαλάκας λατίνος θα έβλεπα Charlie Sinewan. Το machismo με κουράζει, του αναγνωρίζω ότι κάνει καλή παραγωγή. Είδα τα Hellas Rally λόγω Aurora και μερικά από το ταξίδι που κάνει τώρα Νότιο Αμερική, τα δεύτερα με μεγάλη υπομονή. Brake magazine είναι αστεράκια blink and you missed it, πυκνά και απέριττα. 44teeth σπάνια είναι "λάθος" τα βίντεο και είναι εξαιρετικά τυπάκια από κοντά.

Αυτό τον καιρό "κάηκα" με reviews τηλεφώνων και δεν βλέπω πολλή μοτοσικλέτα, κάνω διαλλείματα motivational βίντεο κροσφτιούδων και σπικάζ "είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, άσε τους όλους να θαμπωθούν από την λάμψη σου, αυτός που τα παρατάει είναι ξερή μύξα, δεν σε νοιάζει τι λένε πίσω από την πλάτη σου αν έχεις γλουτιαίους που γ@μ@ν3" και πιάνει γιατί σκούπισα τον χώρο γυμναστικής αν και δέχομαι μπούλινγκ "έλα πες αλήθεια τα βλέπεις μόνο για τα ζουμ στους κώλους". Δεν δουλεύουν τα ριβιούζ για τα τηλέφωνα όμως, δεν έχω ψωνίσει ακόμα.

ήταν απλά ο απόπατος του vlogging, ο άνθρωπος μπορεί να είναι τρελό τυπάκι αλλά σαν παραγωγός δεν.
έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ, το τελευταίο που μου έβγαλε προτεινόμενο δεν έχω τολμήσει να το κλικάρω ακόμα. Αλλά θα μου πεις βλέπω shorts του SonsOfBusa, στον Ρόκο θα κολλήσουμε...
Καταιγιστικός.......

Προσωπικά παρακολουθώ μόνο το κανάλι του κυρίου amyroukai που δείχνει πώς να κατεβαίνεις κατηφορες. Το βλέπω για να παίρνω θάρρος μήπως κατέβω κι εγώ καμία κάποια στιγμή...

Το βασικό κόλπο είναι να έχει κατάλληλο θάμνο κοντά.

Ο Σιφφρεντι τα λέει πιο σωστά.

Εγώ χρησιμοποιώ τον σωλήνα μόνο για πληροφορίες, τύπου αναφορές σε τεστ κλπ κλπ.
Για παράδειγμα έριξα μια ματιά πριν ψωνίσω το R.

Ταξιδιωτικά κλπ, διαβάζω μόνο ότι ανεβαίνει εδώ μέσα ή φίλων γνωστών κλπ
Μια απτά ίδια . Και ερασιτεχνικές παρέες για ταξιδάκια εξωτερικό ή χωμάτινες , είναι μερικοί διαμάντια

Ονόματα δεν λέτε όμως....

Σαν το μαγαζί στο χαλίκι κοντεύετε να πάρετε το μυστικό στον τάφο

Καλά επειδή είδα ένα βίντεο του Στελαρα του Ρόκου, κάνα 20λεπτο να μας ξεναγήσει στην ακριτική και δυσπρόσιτη ορεινή Αρκαδία από άσφαλτο προφανώς και δεν κάθεται να το κάνει μόνος του. Μάλλον δίνει τις μνήμες από τις κάμερες σε κάποιον επαγγελματία και τα φτιάχνει. Εκτός αν το έχει ρίξει στην παραγωγή,μονταζ κλπ.

Fortnine = Η επιτομή του δημιουργικού μοτοσυκλετιστικού καναλιού (μοντάζ που θα ζήλευαν πολλοί διάσημοι youtubers, πανέξυπνα σενάρια και εύστοχοι διάλογοι, καταπληκτική φωτογραφία και συνδυασμός πολλών κινηματογραφικών στυλ που δεν κουράζει) που αν δεν είχε σαν θέμα τις μοτοσυκλέτες άνετα μπορεί να ήταν στο τοπ 50 όλων των καναλιών στο youtube.

Βέβαια τι να πει μπροστά στον αγαπημένο του amyroukai, Big Rock Moto...

Fortnine = Η επιτομή του δημιουργικού μοτοσυκλετιστικού καναλιού (μοντάζ που θα ζήλευαν πολλοί διάσημοι youtubers, πανέξυπνα σενάρια και εύστοχοι διάλογοι, καταπληκτική φωτογραφία και συνδυασμός πολλών κινηματογραφικών στυλ που δεν κουράζει) που αν δεν είχε σαν θέμα τις μοτοσυκλέτες άνετα μπορεί να ήταν στο τοπ 50 όλων των καναλιών στο youtube.

Βέβαια τι να πει μπροστά στον αγαπημένο του amyroukai, Big Rock Moto...
Ισχύει αυτός άλλο λεβελ , πανέξυπνα στημένο το κάθε επεισόδιο .

Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top Bottom