Άσχετε σαν να το έγραφα εγώ σε φάση που δεν βαριέμαι. Πολλά κοινά και με τον tc-d
Να προσθέσω ότι αποφεύγω κλικμπέιτ τίτλους "με πιάσανε πειρατές, τι θα γίνει τώρα" προφανώς δεν έγινε τίποτα γιατί συνεχίζεις να μας τα κάνεις τσουρέκια, έπρεπε να περπατήσεις την σανίδα και να πέσεις σε λάκο με ντίλντο bad dragon με λίπανση σριράτσα και να σε βλέπουμε πίνοντας ένα μπουκάλι ρούμι.
Αποφεύγω καφρους οδηγούς. Δεν περιμένω οδήγηση ανάπηρης γριάς αλλά όταν βλέπω αντικοινωνική συμπεριφορά αποχαιρετώ με συνοπτικές. Ομοίως αν οδηγεί τσιτσίδι, μικρή εξαίρεση αν είναι ΤΟΣΟ κριντζ που ίσως κάνω σκιπ σε δυο τρία σημεία για να γελάσω.
"Πήγα 400 χιλιόμετρα μακριά". Τύπε όχι, όχι, όχι, μην μας το λες και κλάΠΣουμε ότι κατάφερες να κάψεις ενάμιση ντεπόζιτο για χάρη μας να βγει το βίντεο και κοιμήθηκες κιόλας για να αντέξεις την επιστροφή. "Πρέπει να το ζήσετε αυτό" φαντάζομαι ετοιμάζουν άγαλμά σου στα Βίλια. Ομοίως το "έκανα 28000 χιλιόμετρα" γιατί τελικά χρήμα και χρόνο θέλει και το κάνει οποιοσδήποτε δεν έχει υποχρεώσεις αλλά αν έχεις κάνει καλή παρουσίαση θα το δω παρά τον τίτλο.
Πλάνα Αγγελόπουλου, όχι. Εκτός αν είσαι ο Βατάνεν, ο ΜακΡέι, σε τέτοια περίπτωση απολαμβάνω.
Μουσικούλα "Άιρο Μέιντο Χέσε Χάι και μετά Πρώτος Ψάλτης Ακριβό μου Διθέσιο" ή αν από σεβασμό στον καλλιτέχνη θες να ξεκινήσει το βίντεο και το "χαλί" να περιλαμβάνει και το ακούμπημα της βελόνας στο δίσκο και το τσακ τσακ της σκόνης, όχι.
Μιξάζ σπικάζ με εντάσεις ό,τι να'ναι, δεν πα να'ναι ΑΙ η φωνή του Ριχάρδου Ατένμπορο με προφορά Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου ye olde english, όχι. Έχω δει βίντεο χωρίς ήχο, με υπότιτλους γιατί ήθελα να δω τον προορισμό.
Ακόμα και αν έχεις πάει στο πιο ωραίο σημείο του πλανήτη, το πλάνο "πέντε λεπτάκια σε βίντεο εικοσιδύο λεπτών να σας πω τα μελλοντικά μου πλάνα όσο τρώω ένα τοστ με σκουμπρί νεκράς θάλασσας, σεβίτσε παστινάκι και τραγανό αφρό τυριού από τα πόδια μου που έχουν να βγουν από την μπότα μιά 'βδομάδα" δηλαδή ψωμί τοστ και μιά κονσέρβα σαρδέλες από το μινι μάρκετ, όχι. Εξαιρείται ο Moto Geo γιατί το μπέργκερ στο τηγάνι το ζήλεψα πολλάκις και δεν λέει μαλακίες, έχει αστεία προφορά και το χαμόγελο το νιώθεις να βγαίνει από το μέσα του. Κάποτε έβλεπα φανατικά τον c90adv, τα τελευταία είναι λίγο "να κάνω περιεχόμενο απλά γιατί έχω κάνει τα πάντα και βαριέμαι", τώρα που γράφω φοράω μπλουζάκι από το site του, πως το κατάφεραν αυτό, XXL με λαιμόκοψη L.
Αλλά ρώτησες ποιό ΕΙΝΑΙ το κόντεντ, τελευταία παραγωγή ταξιδιού που είδα και μου άρεσε ήταν το προμο της Αμερικάνικης Κλάιμ που πήγαν (δεύτερη φορά) στα Νότια. Είναι αφόρητα Αμερικανάκια, τους έσωσε η παρέα με τις λόκαλ αναβάτριες που πουλάνε ίνσταγκραμ και δεν πατάνε κάτω όπως και το ότι ο ένας οδηγεί 990. Εννοείται ότι το είδα σε επεισόδια, το τρίωρο+ που βγήκε μετά δεν θα το άνοιγα ποτέ, τέτοια διάρκεια (ξανα) βλέπω μόνο LOTR extended. Αν δεν ήταν αφόρητα μαλάκας λατίνος θα έβλεπα Charlie Sinewan. Το machismo με κουράζει, του αναγνωρίζω ότι κάνει καλή παραγωγή. Είδα τα Hellas Rally λόγω Aurora και μερικά από το ταξίδι που κάνει τώρα Νότιο Αμερική, τα δεύτερα με μεγάλη υπομονή. Brake magazine είναι αστεράκια blink and you missed it, πυκνά και απέριττα. 44teeth σπάνια είναι "λάθος" τα βίντεο και είναι εξαιρετικά τυπάκια από κοντά.
Αυτό τον καιρό "κάηκα" με reviews τηλεφώνων και δεν βλέπω πολλή μοτοσικλέτα, κάνω διαλλείματα motivational βίντεο κροσφτιούδων και σπικάζ "είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, άσε τους όλους να θαμπωθούν από την λάμψη σου, αυτός που τα παρατάει είναι ξερή μύξα, δεν σε νοιάζει τι λένε πίσω από την πλάτη σου αν έχεις γλουτιαίους που γ@μ@ν3" και πιάνει γιατί σκούπισα τον χώρο γυμναστικής αν και δέχομαι μπούλινγκ "έλα πες αλήθεια τα βλέπεις μόνο για τα ζουμ στους κώλους". Δεν δουλεύουν τα ριβιούζ για τα τηλέφωνα όμως, δεν έχω ψωνίσει ακόμα.
Εμενα μου αρέσουν τα βίντεο του Ροκου !
ήταν απλά ο απόπατος του vlogging, ο άνθρωπος μπορεί να είναι τρελό τυπάκι αλλά σαν παραγωγός δεν.
έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ, το τελευταίο που μου έβγαλε προτεινόμενο δεν έχω τολμήσει να το κλικάρω ακόμα. Αλλά θα μου πεις βλέπω shorts του SonsOfBusa, στον Ρόκο θα κολλήσουμε...