Τελευταία βλέπω κυρίως ότι έχει να κάνει με dirt bikes. Νομίζω περισσότερο από ερασιτέχνες παρά από γνωστά κανάλια με εξαίρεση ο IRC tyre guy, και ένας δυο ακόμα.
Θεματολογία, τεχνικές οδήγησης, συντήρηση, hacks, και τύπους που απλά πάνε βόλτα σε τεραίν που μου αρέσει. Δηλαδή είτε μονοπάτι με ροή, δεν μπορώ αυτό το τράβα σπρώξε σήκωσε τρεις ώρες να περάσουμε 50 μέτρα μονοπάτι. Είτε αυτές τις ωραίες πίστες που φτιάχνουν έξω με το μαλακό χώμα που είναι κάτι ανάμεσα σε πίστα motocross και διαδρομή σε δάσος.
Αν στον γενικό όρο δίτροχο βάλουμε και το ποδήλατο, που παραμένει μεγάλη αγάπη, τότε το GCN είναι εκεί που θα κοιτάξω για να βρω κάτι ενδιαφέρον ή απλά διασκεδαστικό.
Ταξίδια δε βλέπω αυτό τον καιρό, και γενικά ενώ θα διαβάσω πολλές πληροφορίες και ιστορία για ένα μέρος που θέλω να επισκεφτώ, θα αποφύγω να δω πολλές εικόνες και βίντεο πριν πάω. Εκ των υστέρων μπορεί να δω περισσότερα.
Φυσικά βλέπω πάντα με ενδιαφέρον τα βίντεο από τις βόλτες εδώ. Είναι διαφορετικά όταν γνωρίζεις τις φάτσες ή έχεις κάτι που σε συνδέει.
Από εκεί και πέρα βλέπω βίντεο με άσκηση/ φυσική κατάσταση, αγώνες mma, boxing, muai tai, και έχω φάει κόλλημα με κάποιους πολιτικούς αναλυτές από Αμερική και Αγγλία με εξαιρετικό περιεχόμενο.