Ποιό είναι το content σας; (BCC!)

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Καλά επειδή είδα ένα βίντεο του Στελαρα του Ρόκου, κάνα 20λεπτο να μας ξεναγήσει στην ακριτική και δυσπρόσιτη ορεινή Αρκαδία από άσφαλτο προφανώς και δεν κάθεται να το κάνει μόνος του. Μάλλον δίνει τις μνήμες από τις κάμερες σε κάποιον επαγγελματία και τα φτιάχνει. Εκτός αν το έχει ρίξει στην παραγωγή,μονταζ κλπ.
Ναι ρε άνετα !!! Το δίνει το υλικό σε μοντέρ δεν παίζει :wacky:

snpl

Μέλος
Περιοχή
Βιβ λα Φρανς
Όνομα
Σπύρος
Μοτό
Teneke II
[...]Πλάνα Αγγελόπουλου, όχι. Εκτός αν είσαι ο Βατάνεν [...]
Διαφημιστικο της Peugeot το '90.
[Εδιτ] Νόμιζω δείχνει με εναν ωραίο σκηνοθετικο τρόπο το statement της Peugot για το T16 , τα 660 αλογα και τις δυο προηγούμενες νικες στο ντακαρ.

Τελευταία επεξεργασία:

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Διαφημιστικο της Peugeot το '90.
[Εδιτ] Νόμιζω δείχνει με εναν ωραίο σκηνοθετικο τρόπο το statement της Peugot για το T16 , τα 660 αλογα και τις δυο προηγούμενες νικες στο ντακαρ.
Είχε κερδίσει βραβείο στις Κάννες αν θυμάμαι καλά.

Edit, τώρα είδα, έχει αναφορές στην αρχή.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ναι ρε άνετα !!! Το δίνει το υλικό σε μοντέρ δεν παίζει :wacky:
Το τελευταίο με τις Άλπεις ήταν οκ σαν βίντεο, τα πλάνα drone ήταν λίγο περίεργα μόνο. Επίσης εντάσεις ήχου ότι να'ναι. Βελτιώνεται σταθερά.

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Το τελευταίο με τις Άλπεις ήταν οκ σαν βίντεο, τα πλάνα drone ήταν λίγο περίεργα μόνο. Επίσης εντάσεις ήχου ότι να'ναι. Βελτιώνεται σταθερά.
Το τελευταίο ωραίο μου άρεσε ! Το είδα γιατί με ενδιαφέρει , θέλουμε να κάνουμε παρόμοιο φέτος ! Να μαστε καλά

GeorgeKor

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
ΚΤΜ 790adv
Από ξένα κανάλια μερικά τα οποία ακολουθώ είναι
@irctireusamoto
@motologyfilms
@AchrafZolati
@BigRockMoto
@Bikemagazine
@BrakeMagazine
@BretTkacs
@ChrisBirchNZ
@FortNine
@advmotoskillz

Και από ελληνικά
@CookosRider
@TwistyMax-
@MotoRiderGreece
@GreekAdvRiders
@KOKKINAFEGARIA
@bikeitgr
@Sig.johnakos
@MotoBikeTV
@motoricretebikeadventure8230
@ATHBIKELIFE
@adventurized
@Advenduristas
@olaeinairoda
Το καλύτερο μου είναι δεν έχω χάσει βίντεο :
@2wheeler998 2wheeler

Τελευταία επεξεργασία:

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Πολλές απορίες με τα ελληνικά κανάλια, ο Μπόρατ είναι σκληρό όχι, δεν παλεύεται και δεν έχει πλάκα πλέον.

Edit, η φάση έπεσε σε επίπεδο cringe με ένα ποστ που έπρεπε να κρατησω screenshot τύπου ματώνω για το κανάλι και θα με αγαπάτε γιατί έτσι. 2024, φτάσαμε στο δεν μπορείς να πεις αυτό μου αρέσει και αυτό όχι γιατί κάποια χιονονιφάδα θα βάλει τα κλάματα.

Τελευταία επεξεργασία:

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
να πηγαίνεις στα μαγαζιά και να τραβάς στατικά τα μηχανάκια σε ένα μαγαζί που δεν στο έδωσε ούτε για βόλτα είναι απλά εξευτελισμός.
Αυτό που λες το είδα προτεινόμενο σήμερα

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Τελευταία βλέπω κυρίως ότι έχει να κάνει με dirt bikes. Νομίζω περισσότερο από ερασιτέχνες παρά από γνωστά κανάλια με εξαίρεση ο IRC tyre guy, και ένας δυο ακόμα.
Θεματολογία, τεχνικές οδήγησης, συντήρηση, hacks, και τύπους που απλά πάνε βόλτα σε τεραίν που μου αρέσει. Δηλαδή είτε μονοπάτι με ροή, δεν μπορώ αυτό το τράβα σπρώξε σήκωσε τρεις ώρες να περάσουμε 50 μέτρα μονοπάτι. Είτε αυτές τις ωραίες πίστες που φτιάχνουν έξω με το μαλακό χώμα που είναι κάτι ανάμεσα σε πίστα motocross και διαδρομή σε δάσος.

Αν στον γενικό όρο δίτροχο βάλουμε και το ποδήλατο, που παραμένει μεγάλη αγάπη, τότε το GCN είναι εκεί που θα κοιτάξω για να βρω κάτι ενδιαφέρον ή απλά διασκεδαστικό.

Ταξίδια δε βλέπω αυτό τον καιρό, και γενικά ενώ θα διαβάσω πολλές πληροφορίες και ιστορία για ένα μέρος που θέλω να επισκεφτώ, θα αποφύγω να δω πολλές εικόνες και βίντεο πριν πάω. Εκ των υστέρων μπορεί να δω περισσότερα.

Φυσικά βλέπω πάντα με ενδιαφέρον τα βίντεο από τις βόλτες εδώ. Είναι διαφορετικά όταν γνωρίζεις τις φάτσες ή έχεις κάτι που σε συνδέει.

Από εκεί και πέρα βλέπω βίντεο με άσκηση/ φυσική κατάσταση, αγώνες mma, boxing, muai tai, και έχω φάει κόλλημα με κάποιους πολιτικούς αναλυτές από Αμερική και Αγγλία με εξαιρετικό περιεχόμενο.

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Ο καλύτερος με διαφορά

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Για να δω... Ψαχνω κλαδευτη και ανακαλύψα μεσα απο το καναλι αυτον εδω
γιατί πήρα εναν να με βοηθήσει και ειναι χασάπης...
Έχει ιδιαίτερη προσέγγιση στο κλάδεμα, τον ξέρω ένα χρόνο και με έχει βοηθήσει αρκετά. Κάνω τώρα και ένα σεμινάριο ελαιοκομίας με αυτόν εισηγητή, προσεγγίζει αλλιώς τα πράγματα γενικά, κανε του ένα τηλέφωνο να τον κουβεντιάσεις.

Top Bottom