Πολυήμερο χωμάτινο Νοέμβρης 2024

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Η σεζόν φτάνει αισίως στο τέλος της οπότε πολύ σύντομα θα μπορώ να κάνω τη μεγάλη γύρα στα ελληνικά βουνά που μελετάω τόσο καιρό. Μιλάμε για Νοέμβρη και αν ο χειμώνας είναι σαν τον περσινό δε θα είναι πρόβλημα. Ναι, κρύο θα έχει αλλά ελπίζω ότι δε θα έχουν κλείσει ακόμα τα περάσματα από χιόνι. Αν κλείσουν το πλάνο θα τροποποιηθεί.

Τι θα ήθελα να δω:

Το ορολείβαδο στα Κοκκάλια, που το έχω απωθημένο πολύ καιρό.
Από εκεί να βγω Καρπενήσι και να διασχίσω τα Άγραφα.
Ελάτη για να κάνω κάποια από τα κομμάτια του φετινού Trophy
Ζαγόρι Βάλια Κάλντα

Μέρος του Γράμος Σμόλικας Trophy

Ίσως δεν έχει νόημα να μπω χώμα πριν την Άμφισα ή ακόμα και Βαρδούσια Οίτη, αλλά να φτάσω ασφάλτινα κάπου κοντά για την ανάβαση στα Κοκκάλια.
Χρόνο έχω άφθονο, θα έβαζα το όριο στις 10 μέρες χωρίς απαραίτητα να κάνω τόσες.
Ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το παράθυρο ευκαιρίας που θα δώσει ο καιρός.
Φυσικά αυτό αποτελεί ανοικτή πρόσκληση για όποιον έχει τον χρόνο και τη διάθεση να κάνει ολόκληρη ή μέρος της διαδρομής.

Για επιστροφή, ή ακολουθώ εναλλακτικές διαδρομές ή αν έχω χορτάσει χώμα φτάνω στην κοντινότερη πόλη και φορτώνω το σβουμ σε μια νταλίκα σε πρακτορείο και εγώ παίρνω ένα ΚΤΕΛ και επιστρέφω σπίτι.

Και εδώ θα ζητήσω τη βοήθεια σας. Επειδή έχω χαθεί στα διάφορα tracks και gpx αρχεία, όποιος θέλει μπορεί να βάλει εδώ μέρη της διαδρομής ή και ολοκληρωμένη πρόταση, που καλύπτει της παραπάνω περιοχές. Θα μου πεις τώρα, ζητάς να κάνουμε τη δουλειά για σένα; Ναι αυτό ζητάω και ευχαριστώ εκ των προτέρων :laugh:

Δυο παρατηρήσεις/προτάσεις. Όλο το υλικό από τα AdvTroffy θα έπρεπε να είναι σε ξεχωριστό θέμα δικό του. Στον τίτλο του κάθε θρεντ πχ (AdvTrOffy 2020) θα έπρεπε να εμπεριέχεται και ο προορισμός που έγινε, όπως (AdvTrOffy 2020Agrafa) Ευχαριστώ! :)

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Aντώνη , μπορείς να συμπεριλάβεις το κομμάτι απο Βαρδούσια-Αρτοτίνα-Κυδωνιά- Άμπλιανη- Σαράνταινα- Κοκκάλια- Καρπενήσι.

Με αυτή την κατεύθυνση εχει μια ζόρικη ανηφόρα. Αλλα έχεις και εναλλακτική να πας περιμετρικά και οχι απο κορυφογραμμή αν κολλήσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Αντώνη κατά την γνώμη μου η ωραιότερη πρόσβαση για Άγραφα είναι από Κερασοχώρι/ Μάραθο/ Κλοπουκιτσα . Μετά διαλέγεις αν θα ανέβεις Νιαλα και θα φύγεις προς Πετράλωνα ή αν θα πάς προς Βραγγιανά/ Τροβάτο .

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Aντώνη , μπορείς να συμπεριλάβεις το κομμάτι απο Βαρδούσια-Αρτοτίνα-Κυδωνιά- Άμπλιανη- Σαράνταινα- Κοκκάλια- Καρπενήσι.

Με αυτή την κατεύθυνση εχει μια ζόρικη ανηφόρα. Αλλα έχεις και εναλλακτική να πας περιμετρικά και οχι απο κορυφογραμμή αν κολλήσεις.

Ζορικο ανηφόρα για το SWM???
Δεν υπάρχει αυτό καρντια μου

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Αντώνη κατά την γνώμη μου η ωραιότερη πρόσβαση για Άγραφα είναι από Κερασοχώρι/ Μάραθο/ Κλοπουκιτσα . Μετά διαλέγεις αν θα ανέβεις Νιαλα και θα φύγεις προς Πετράλωνα ή αν θα πάς προς Βραγγιανά/ Τροβάτο .
που ειναι η Κλοπουκιτσα?

Augotaraxos

Μέλος
Περιοχή
Κως
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Γκόλφω
CRF 300L
Χρόνο έχω άφθονο, θα έβαζα το όριο στις 10 μέρες χωρίς απαραίτητα να κάνω τόσες.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνοδεύσω για 1-2 μέρες. Είτε θα ανέβω από Μεσολόγγι, είτε θα κατέβω από Θεσσ/νικη, θα βρεθούμε όταν θα είσαι Ευρυτανία κάπου. Φραουλίτσος ακούς;

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Αντουάν τα έχω όλα αυτά που ζητάς, δώσε μου λιγουλακι χρόνο και θα τα ανεβάσω εδώ.

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.

Juohmaru!

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
S2R1000
Meoni
Το ορολείβαδο στα Κοκκάλια, που το έχω απωθημένο πολύ καιρό.
Από εκεί να βγω Καρπενήσι και να διασχίσω τα Άγραφα.
Ελάτη για να κάνω κάποια από τα κομμάτια του φετινού Trophy
Ζαγόρι Βάλια Κάλντα

Μέρος του Γράμος Σμόλικας Trophy
Όλα τα αγαπημένα σε μια βόλτα... Μπράβο ρε Αντώνη! :ok::ok::ok:
Μάκαρι να σου επιτρέψουν οι συνθήκες και να τα απολαύσεις στο έπακρο!!!
Σε παρακολουθώ στενά... subscribed!
:friendship:

Υ.Γ. Να τα αναλύσουμε και επί χάρτου σύντομα από κοντά βέβαια!

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Όλα τα αγαπημένα σε μια βόλτα... Μπράβο ρε Αντώνη! :ok::ok::ok:
Μάκαρι να σου επιτρέψουν οι συνθήκες και να τα απολαύσεις στο έπακρο!!!
Σε παρακολουθώ στενά... subscribed!
:friendship:

Υ.Γ. Να τα αναλύσουμε και επί χάρτου σύντομα από κοντά βέβαια!
Εσύ τα ξέρεις τα έχουμε πει, πλέον λόγω δουλειάς έχω ελάχιστο έως καθόλου προσωπικό χρόνο για όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Μετά μου μένουν τέσσερις μήνες για να αναπληρώσω ότι έχω χάσει. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν το deal είναι προς όφελος μου αλλά για τώρα είναι αυτό που είναι.

Επειδή λοιπόν τα ψηλά περάσματα κάποια στιγμή θα κλείσουν λέω να εκμεταλλευτώ τώρα την ευκαιρία να φτάσω μακριά και ψηλά. Μετά και με κακό καιρό θα μπορώ να κάνω κοντινές βόλτες και καθημερινές προπονήσεις.
Έχω και άλλο πλάνο για νότια, να εξερευνήσω επιτέλους τον τόπο καταγωγής μου την Κρήτη όπως δεν το έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Αλλά εκεί και να πιάσει κρυο έχουν το μαγικό ζουμί που τα κάνει όλα καλοκαίρι :laugh:. Μηχανάκι δεν έχω για αυτό που θέλω για εκεί, αλλά θα δω μπορεί να νοικιάσω και κανά σκούτερ :laugh:. Αλλά αυτό είναι για αργότερα

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Ημερομηνίες χοντρικά;
Συγνώμη τώρα το πρόσεξα αυτό, μάλλον αρχές Νοέμβρη ανάλογα και τον καιρό.

Top Bottom