Μέχρι πρίν 3 χρόνια στον δρόμο, μετά νοίκιασα ένα μικρό χώρο που χωρούσε οριακά μηχανάκια και εργαλεία. Πλέον έχω αρκετό χώρο για πολλά μηχανάκια οπότε τα κάνω όλα μόνος μου και ότι δυσκολεύομαι μου παίρνει απλά περισσότερο χρόνο.
Ρε σατανά, ακριβώς έτσι κάνω![]()
Mourlenium Replays στο Instagram: "#viral #fyp"
7,648 likes, 19 comments - mourlenium.tv στις October 8, 2025: "#viral #fyp".www.instagram.com

Προσωπικά δεν έχω χρόνο ούτε να κλάσω......
ΑΝ ζήσω μέχρι τότε...Υπομονή μέχρι να γίνεις κι' εσύ συνταξιούχος.......

παλιοτερα ειχα παρκινγκ...
τωρα στο δρομο οι ελαφρες δουλειες με το καθε περιεργο να λεει το μακρυ του και το κοντο του
αυτο ομως καταφερα και το περασα στην αυλη ! και θα αρχισω να το μαζευω
100 τετραγωνικά για να στεγάσω τις αγάπες μου όλες.
Πάγκος, εργαλεία, γραφείο, laptop, manuals.
Ησυχαστήριο και μελετητήριο τις υπόλοιπες ώρες.
Ίσως η πιο όμορφη επένδυση και δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου.
![]()
![]()
![]()
![]()

Ετοιμάζω το διπλανό για να στεγάζω τα ανταλλακτικά, το logistics και την γραμματειακή υποστήριξη. Λυπάμαι τη γυναίκα μου όταν πεθάνω...Το ξέρεις πως έχεις γίνει μισητός σε πολλούς από εδώ μέσα...
Άκου 100τμ ....![]()

Έχεις πολλά παπιά μπλε!100 τετραγωνικά για να στεγάσω τις αγάπες μου όλες.
Πάγκος, εργαλεία, γραφείο, laptop, manuals.
Ησυχαστήριο και μελετητήριο τις υπόλοιπες ώρες.
Ίσως η πιο όμορφη επένδυση και δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να μου ζητήσεις τα πάντα εκτός από το να πουλήσω κάποιο από τα μηχανάκια μου. Έχω θέμα, δεν είναι προσωπικό, τα θεωρώ κομμάτι μου και δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ ποτέ κανένα.Έχεις πολλά παπιά μπλε!
Ομολογώ οτι το πρώτο μου μηχανάκι ήταν c-50 1984 μπλε!
Δεν λέω την μάρκα για ευνόητους λόγους
Μήπως μου έδινες ένα?
Δεν σου είπα να πουλήσειςΜπορείς να μου ζητήσεις τα πάντα εκτός από το να πουλήσω κάποιο από τα μηχανάκια μου. Έχω θέμα, δεν είναι προσωπικό, τα θεωρώ κομμάτι μου και δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ ποτέ κανένα.