Προτάσεις...Σερβία κροατια..

christos ktm R

Μέλος
Όνομα
χρηστος
Μοτό
ktm adventure 990R
Yamaha xt 550
Piaggio liberty
honda cub 90
Εχω διαβάσει πολλά ταξιδιωτικά κ εχω μπερδευτεί περισσότερο.Εντος λίγων ημερών θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι με την σύζυγο απο πρεβεζα για Σερβία κροατια,το 1ο βράδυ σκέφτομαι να διανυκτερεύσουμε Μαυροβούνιο κ μετά να ανέβουμε προς Ντουμπρόβνικ.οτι προτάσεις έχετε θα ήμουν ευγνώμων..:secret:Α!ημερες 5με 7
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Εγώ θα πρότεινα να μείνεις Μαυροβούνιο στα ορεινά και να τα δεις καλά και άσε τα παράλια που θα είναι γεμάτα τουρίστες ότι ναναι.
Είσοδος στο Μαυροβούνιο κάνε από vermosh και θα με θυμηθείς.
 

Carooly

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Thivai
Όνομα
Αpostolis
Μοτό
KTM EXCR 530
KAWASAKI KLR 250
Συμφωνω με το να κινηθεις στα ορεινα. Τα παραλια δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα λογω του τουρισμου. Βεβαια δεν μετανιωσα που ειδα το κοτορ και το ντουμπροβνικ.

Θα προτεινα να κινηθεις ανατολικα μετα το νις και προς κοπαονικ και νοβι παζαρ. Απο εκει για μαυροβουνιο. Ειναι ωραια διαδρομη που θα απολαυσεις την επαρχιακη Σερβια.
 

TopGun

Μέλος
Περιοχή
Athens
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Honda VFR800X crossrunner MY2016
Στο παρακάτω λίνκ έχω γράψει σχόλια σχετικά με τη περιοχή που θα πας. Άποψη μου να κάνεις το εσωτερικό του Μαυροβουνίου όπως είναι στο συνημμένο χάρτη του λινκ παρακάτω και τη παραλιακή διαδρομή. Και εγώ από Πρέβεζα ξεκίνησα λόγω του ότι ήμουν στο εξοχικό εκείνη τη περίοδο.
Καλά να περάσεις και πολύ προσοχή στην Αλβανία όπου το ΚΟΚ δεν το τηρεί κανείς.
Δυτικοβαλκανικό 8ήμερο (Δαλματικές & Λίμνες Πλίτβιτσε)
 

ktmakias42009

Μέλος
Από όπου και να πάτε θα περάσετε τέλεια.εμεις είχαμε ανέβει από αλβανια(χωρίς κανένα πρόβλημα,αντίθετα πολύ φηλικοι)και πήγαμε kotor,dubrovnik,split .επειτα κατέβηκαμε mostar, serajevo και από εκεί dormitor zabljak.φανταστικα δρομολόγια.μετα από copaonik, novipazar,Nis και πίσω.λιγο προσοχή παραπάνω στα κυκλικα στα τιραννα.καλα να περάσετε.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

airmav

air
Περιοχή
Αττικη
Όνομα
tassos
Μοτό
honda vfr 1200x crosstourer, honda c50
αν ανεβεις απο αλβανια μενεις στην πολη της οχριδας που κατα την προσωπικη μου αποψη αξιζει και μετα μενεις κοτορ. την επομενη πρεπει να δεις καποια απο τα ορεινα του μαυροβουνιου οπως durmitor natural park θα σε ανταμειψει με το τοπιο . αν ανεβεις απο σερβια το zltibor και η mokra gora ειναι ομορφοι προορισμοι
 

christos ktm R

Μέλος
Όνομα
χρηστος
Μοτό
ktm adventure 990R
Yamaha xt 550
Piaggio liberty
honda cub 90
Airmav πιστεύω ότι 1η διανυκτέρευση μας πέρνει για μπουντβα,τώρα αν δούμε ότι κουραζόμαστε την κάνουμε κ οχριδα.Διακοπες θα πάμε όχι 36ωρο κ στις διακοπές το τέμπο το δίνει πάντα η συνεπιβάτης :secret:.Ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες:friendship:
 
Top Bottom