Προτάσεις για Κατερίνη-Κομοτηνή!

Γιάννης Σάρχο

SarchoGiannakis
Περιοχή
Κατερίνη
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Honda Varadero XL125V
Honda Transalp 400V
BMW F 800 GS
Χαιρετώ την ωραία παρέα. Χρόνια πολλά σε όλους Χριστός Ανέστη υγεία ευτυχία και πολλές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Επιτέλους άνοιξε ο καιρός, μεγάλωσε η μέρα και πλέον δεν έχουμε άλλη δικαιολογία για να μένουμε μέσα. Έτσι κι εγώ σχεδιάζω κάποιες διαδρομές στην βόρειο Ελλάδα. Ξεκινώντας από Κατερίνη θέλω να επισκεφθώ την Έδεσσα,τον άγιο Αθανάσιο,το Νυμφαίο,την Καστοριά,την Κοζάνη και τα περίχωρα. Φυσικά θέλω να πάω και νοτιότερα σε Τρίκαλα, Καλαμπάκα κτλ ωστόσο αυτά λέω να τα αφήσω για του χρόνου.

Τώρα για να περάσω στο κυρίως θέμα θέλω συμβουλές και προτάσεις για την βέλτιστη εμπειρία κατά την επιστροφή μου στην Κομοτηνή. Στο δεύτερο μισό του Ιουλίου θέλω να γυρίσω στην πόλη μου με την μηχανή και ταυτόχρονα να κάνω μια διήμερη εκδρομή. Θα μείνω κάπου ενδιάμεσα μάλλον στην Καβάλα (εκεί έχω θείο) για να έχω χρόνο να επισκεφθώ περισσότερα μέρη. Θέλω λοιπόν να μου πείτε εσείς ως πιο ταξιδεμένοι, ποια διαδρομή μπορώ να ακολουθήσω, από ποιες πόλεις και χωριά να περάσω και ποια μέρη να επισκεφθώ. Φυσικά δεν θα ακολουθήσω την πιο σύντομη διαδρομή καθώς θα έχω αρκετές ώρες ώστε με το ταπεινό μου 125 να φτάσω από την Κατερίνη στην Καβάλα σε 14 ώρες που διαρκεί η μέρα.

Ενδεικτικά να πω ότι σκέφτομαι να ακολουθήσω βορινή διαδρομή να περάσω από Κερκίνη, οχυρό Ρούπελ και από εκεί να κατηφορίσω για Δράμα Καβάλα. Την επόμενη μέρα θα απομένει το κομμάτι Καβάλα-Κομοτηνή όπου κι εκεί ανάμεσα έχει πολλά ωραία μέρη και θα έχω την ευκαιρία να τα επισκεφθώ λόγω της μικρότερη χιλιομετρικής απόστασης.

Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις και συμβουλές. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!



Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Δεν έχω διαδρομές να σου προτείνω διότι όλα μου είναι θολά όπως..πάντα
αλλά!!
οχυρό ρουπελ και οχυρό λισε πρέπει!!!!!!
 
Top Bottom