Έχω... Περίμενε λίγο και θα σου πω...Για να μην κάνω νέο θέμα, ψάχνομαι για χειμωνιάτικο μποτάκι ταξιδιωτικό, ζεστό και αδιάβροχο.
Έχω αυτά εδώ τα τελευταία 2μισι χρόνια που τα φοράω χειμώνα-καλοκαίρι συνέχεια, τα οποία όμως δεν είναι για πολύ κρύο. Αν έχει κάποιος προτάσεις, καλοδεχούμενες.
Για να μην κάνω νέο θέμα, ψάχνομαι για χειμωνιάτικο μποτάκι ταξιδιωτικό, ζεστό και αδιάβροχο.
Έχω αυτά εδώ τα τελευταία 2μισι χρόνια που τα φοράω χειμώνα-καλοκαίρι συνέχεια, τα οποία όμως δεν είναι για πολύ κρύο. Αν έχει κάποιος προτάσεις, καλοδεχούμενες.
Για να μην κάνω νέο θέμα, ψάχνομαι για χειμωνιάτικο μποτάκι ταξιδιωτικό, ζεστό και αδιάβροχο.
Τα αγόρασα πριν λίγες μέρες από τον Θάνο tripper.gr ...Έχω... Περίμενε λίγο και θα σου πω...
Επειδή είχα θέμα.με κρυαδες στα άκρα.με.κλειστο αδιάβροχο μποτάκι (δες παραπάνω δημοσίευση από εμένα),ένα ποδηλατικό ισοθερμικό,μαζί.με ένα ζευγάρι κάλτσες χειμωνιάτικες merino το έλυσε το πρόβλημα.Για να μην κάνω νέο θέμα, ψάχνομαι για χειμωνιάτικο μποτάκι ταξιδιωτικό, ζεστό και αδιάβροχο.
Δηλαδή πώς δουλεύει η sealskinz;Αλλά είναι απλώς goretex...
Ενώ η sealskinz είναι submersible...
Δεν περνάει το νερό...Δηλαδή πώς δουλεύει η sealskinz;
Και στην γκορετέξ δεν περνάει το νερό, αλλά είπες ότι είναι κάτι διαφορετικό.Δεν περνάει το νερό...
Νιώθεις την "ψύχρα" του νερού αλλά το πόδι παραμένει στεγνό...
100% αδιάβροχη κάλτσα...(99%)
Στη goretex περνάει...Και στην γκορετέξ δεν περνάει το νερό, αλλά είπες ότι είναι κάτι διαφορετικό.
Εγω αγορασα αυτες δοκιμασμενες σε ταξιδι και βροχηΕπειδή είχα θέμα.με κρυαδες στα άκρα.με.κλειστο αδιάβροχο μποτάκι (δες παραπάνω δημοσίευση από εμένα),ένα ποδηλατικό ισοθερμικό,μαζί.με ένα ζευγάρι κάλτσες χειμωνιάτικες merino το έλυσε το πρόβλημα.
Το αναφέρω ως προς το όσο καλό μποτάκι και να χεις αν τρως κρύο ατόφιο στα πόδια το αίμα στις πατούσες θα πάει αν με πιανς.Ολα αυτά μέχρι 4-5ναθμους,από εκεί και κάτω θες εξοπλισμό για μένα .
Εμ... Έχω την αντίρρηση μου σε αυτό.Στη goretex περνάει...
Ωραίο παντελονάκι φαίνεται αυτό![]()
WATERPROOF SOFTSHELL MILITARY ARMY PANTS with Fleece Liner ΧΑΚΙ - Pigprint
✅POLYESTER 95% - SPANDEX 5%✅Επενδυση polar fleece✅Aδιαβροχο και διαπνεον με τεραστια αντοχη στο χρονο✅5 θηλιες για ζωνη και κλεισιμο με κουμπι και φερμουαρ στη μεση✅2 μπροστινες τσεπες χειρος ασφαλειας με κλεισιμο με φερμουαρ✅1 αποθηκευτικη τσεπη ασφαλειας με καπακι και κλεισιμο με velcro στο...www.pigprint.gr
Έχει μακριά μπατζάκια για να το φοράς με χαμηλό παπούτσι;Για το κρυο εχω φοραω merino καλτες και αυτο το οικονομικο παντελονακι
![]()
WATERPROOF SOFTSHELL MILITARY ARMY PANTS with Fleece Liner ΧΑΚΙ - Pigprint
✅POLYESTER 95% - SPANDEX 5%✅Επενδυση polar fleece✅Aδιαβροχο και διαπνεον με τεραστια αντοχη στο χρονο✅5 θηλιες για ζωνη και κλεισιμο με κουμπι και φερμουαρ στη μεση✅2 μπροστινες τσεπες χειρος ασφαλειας με κλεισιμο με φερμουαρ✅1 αποθηκευτικη τσεπη ασφαλειας με καπακι και κλεισιμο με velcro στο...www.pigprint.gr
Δεν το εχω φορεσει με χαμηλο παππουτσι - επειδη εχει fleece εσωτερικα το φοραω με καιρο σαν σημερα , γενικα φοραω μονο μποτακια . Το μαγαζακι το προτεινω εχει πολλες επιλογες και καλες τιμεςΈχει μακριά μπατζάκια για να το φοράς με χαμηλό παπούτσι;
Επιβεβαιώνω και γω , και μάλιστα έχω τα απλά ( non gtx) που ειναι κ πάλι αδιάβροχα , έχουν φάει πολλή βροχή και δεν έχουν κάνει κιχ , μάλιστα έτυχε αυτές τις μέρες να φοράω απλό ορειβατικό αντί για αυτα , το οποίο έβαλε νερό και μου κακοφάνηκεΕγω αγορασα αυτες δοκιμασμενες σε ταξιδι και βροχη
![]()
Momo Submachine Gore-Tex GTX Boots - Black αδιάβροχο μποτάκι
Momo Submachine Gore-Tex GTX Boots - Black αδιάβροχο μποτάκι, Momo Submachine Gore-Tex GTX Boots - Black αδιάβροχο μποτάκιΔώστε μοναδική εμφάνιση και στυλ με αυτό το αδιwww.tripper.gr