Θα έβαλαν νερό σιγούρα από την γλώσσα. Η στεγάνωση είναι χαμηλότερα από ότι σε ένα μποτάκι μηχανής.μάλιστα έτυχε αυτές τις μέρες να φοράω απλό ορειβατικό αντί για αυτα , το οποίο έβαλε νερό και μου κακοφάνηκε![]()
Θα έβαλαν νερό σιγούρα από την γλώσσα. Η στεγάνωση είναι χαμηλότερα από ότι σε ένα μποτάκι μηχανής.μάλιστα έτυχε αυτές τις μέρες να φοράω απλό ορειβατικό αντί για αυτα , το οποίο έβαλε νερό και μου κακοφάνηκε![]()
Εδώ είσαι Μποτάκια TCX Speedtrek Gore-Tex Black/Black αν του παραγγειλεις φαντάζομαι θα το φέρνειΕίδα στην eicma τα ακόλουθα αλλά δεν βρίσκεται μέγεθος...
Μόνο για χομπιτ και ντουαρφς χαχα αντε και κάνα σμιγκολαΑπό εκεί είχα πάρει το blend.
Θα ήθελα ένα παπούτσι που να μοιάζει με all star τύπου (αυτό το tcx που λέμε έχει αντιγράψει Salomon) όπως ήταν τα ακόλουθα της Forma
Τώρα έχει τα hyper dry στην γκάμα που μοιάζουν, αλλά στο μοτομαρκετ με έρευνα λίγων μιλισεκών είδα μόνο μαύρο και 47 έχει στην μπουγατσούπολη.
Κάθε φορά που τον βλέπω πιάνω στην κουβέντα τον υπεύθυνο της Spada, επίσης τρελαμενος με sneakers και του ζητάω αυτά
![]()
Spada Strider Pro Black & Grey Carbon High Top Motorcycle Trainers
Experience the CE-certified grey and black high-top motorcycle trainers with a suede and leather upper, blending style, comfort, and premium protection for every ride.spadaclothing.com
"ΧΑ ΧΑ ναι είναι δημοφιλές μοντέλο"
Βγάλε ρε τύπε ένα 47 να ψωνίσω
"ΧΑ ΧΑ ναι, γραψου στο email να σε ειδοποιήσουμε"
Όσο βρήκες άκρη εσύ, βρήκα και εγώ.
Στη τελευταία βροχή έγινα μούσκεμα. Οπότε η μεμβράνη τους πέθανε μετά από 5 ολόκληρα χρόνια χρήσης καλοκαίρι χειμώνα.Sneakers in waterproof full grain leather with motorbike protections for urban use.
Έχω αυτά απο το 2019. Δεν έχουν πάθει τπτ, είναι πολύ άνετα και δεν έχουν βάλει σταγονα νερό. Θα τα ξαναγοραζα χωρίς πολύ σκέψη
Εδώ υπάρχει μεγάλη παρεξήγηση...Δεν ξέρω αν θα ήθελα κάλτσα τύπου σακούλα σούπερ μάρκετ και το πόδι να πλέει στον ιδρώτα του
Και συνεχίζω...Εδώ υπάρχει μεγάλη παρεξήγηση...
Πότε είπα ότι ταξιδεύω με κάλτσα sealskinz ????
Και απαντώ μόνος μου... ΠΟΤΕ !!!
Για το βουνό τις έχω μόνο...
Για εντουρο και μόνο... Και όταν οι μπότες γεμίζουν νερό δεν με νοιάζει καθόλου...
Πάμε παρακάτω ...
Για ταξίδι μπότες τουριστικές αδιάβροχες και καλτσουλες μερινο ... Επίσης αθλητικές που αποβάλλουν τον ιδρώτα...
Ζαχαριάς...Από Ζαχαρίας γίνεται καραμελας
Πως ήξερες το νούμερο σου ; Τα σύγκρινες με αθλητικά ή απλά είπες φοράω 45 στα κανονικά πχ ;Τα αγόρασα πριν λίγες μέρες από τον Θάνο tripper.gr ...
Σκληρό μποτάκι όταν το ψιλαφιζεις...
Αλλά στο περπάτημα άνετο και σχετικά αρκετά "μαλακό"....
Φορώντας τα δεν με χτύπησαν καθόλου ..
Ούτε καν την πρώτη μέρα...
Ζεστά πολύ... Να τονίσω εδώ το εξής...
Έχω πολύ καλή κυκλοφορία αίματος και αυτό σίγουρα παίζει το ρόλο του...
Τα προτείνω ανεπιφύλακτα...
Edit... Τα φόρεσα στη χθεσινή βροχή κάνα 3ωρο... Δεν έβαλαν ούτε σταγόνα...
![]()
TCX ZETA WP BLACK/RED μποτάκι αδιάβροχο
TCX ZETA WP BLACK/RED μποτάκι αδιάβροχο, TCX ZETA WP BLACK/RED μποτάκι αδιάβροχοΧΡΗΣΗ: CasualYΛΙΚΟ: microfibreΕΠΕΝΔΥΣΗ: T-DRY AδιαβροχηΕΝΙΣΧwww.tripper.gr
Οι μπότες και τα μποτάκια της tcx τυχαίνει να κάθονται ακριβώς στα πόδια μου...Πως ήξερες το νούμερο σου ; Τα σύγκρινες με αθλητικά ή απλά είπες φοράω 45 στα κανονικά πχ ;
Πολύ ωραία φαίνονται!!!!Πρόσφατη αγορά και είμαι χιλιοευχαριστημενος...
Δουλεύω στην speedex...
Τα φοράω καθημερινά επί 8ωρο κάνοντας διανομή...
![]()
TCX ZETA WP BLACK/RED μποτάκι αδιάβροχο
TCX ZETA WP BLACK/RED μποτάκι αδιάβροχο, TCX ZETA WP BLACK/RED μποτάκι αδιάβροχοΧΡΗΣΗ: CasualYΛΙΚΟ: microfibreΕΠΕΝΔΥΣΗ: T-DRY AδιαβροχηΕΝΙΣΧwww.tripper.gr
Τώρα όσο αφορά τα νούμερα...
Κάνε ένα τηλέφωνο στον Θανο tripper.gr και μάθε...
2410259900