Πρωτάθλημα scramble Νοτίου Ελλάδας, Λουτράκι

bill race

Μέλος
Περιοχή
Λουτρακι
Όνομα
Βασιλης
Μοτό
Gamoto
http://www.amotoe.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1372:1----scramble---2018&catid=1:latest-news&Itemid=225

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
A.MOT.O.E.
1os αγώνας, ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο 1ος αγώνας πρωταθλήματος scrambleΝοτίου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 από το αθλητικό σωματείο ΜΟ.Λ.Π. (Μοτοσυκλετιστές Λουτρακίου – Περαχώρας).
Οι θεατές φίλοι της μοτοσυκλέτας θα απολαύσουν από κοντά τους αθλητές σε ένα όμορφο καταπράσινο τοπίο με απαιτητικό τερέν και έντονο συναγωνισμό.
Ο ειδικός κανονισμός του αγώνα στο www.amotoe.gr
Πρόσβαση – Διαμονή
Το parkferme και η εκκίνηση του αγώνα είναι 6 χιλιόμετρα Ανατολικά του Λουτρακίου στην περιοχή Νέα Πολιτεία, 5 χιλιόμετρα από τον Ισθμό προς Λουτράκι (στο εργοστάσιο PEPSI) στρίβετε δεξιά και ακλουθώντας τη σήμανση συνεχίζετε για 6 χιλιόμετρα όπου θα συναντήσετε τον χώρο του scramble.
Προτεινόμενο Ξενοδοχείο:
BARBARAHOTEL Ποσειδώνος 50 στην παραλία Λουτρακίου (δίπλα στο καζίνο), τηλ. 2744064338 με πάρκιν για τρέιλερ - μοτοσυκλέτες.
 

ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Μέλος
Περιοχή
ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΦΩΚΙΑΝΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Όνομα
Γιώργος Μουρίκης.
Μοτό
ΚΤΜ 640 Adventure R (07)
YAMAHA YZF 600R (97) Thundercat
Καλό αγώνα με πολλές συμμετοχές
 

bill race

Μέλος
Περιοχή
Λουτρακι
Όνομα
Βασιλης
Μοτό
Gamoto
Αναβάλλεται ο αγώνας scramle.

Δυστυχώς λόγω των πρόσφατων γεγονότων με την ανακοίνωση του Δασαρχείου, λάβαμε ενημέρωση για νέα αυτοψία στον χώρο του αγώνα, ως εκ τούτου δεν προλαβαίνουμε να πραγματοποιήσουμε το scramble βάση των κανονισμών που ισχύουν. ☹☹
 
Top Bottom