Πρόγραμμα 2026 Worksbikes Experience by Yamaha - Χελιώτης

Όσες βόλτες έχω κάνει σε εκδρομές του Χελιώτη, ήταν όλες πολύ καλές, σε πολύ όμορφες διαδρομές και με ωραίο κλίμα / χαβαλέ. Ο ίδιος νομίζω τις ευχαριστιέται πολύ κ θέλει όλοι να περάσουν καλά.

Και εμένα μου φαίνεται, πάντως, ότι έχει αυξηθεί το ποσοστό των αναβατών που αντλούν ευχαρίστηση κυρίως από τα δύσκολα / την πρόκληση vs αυτών (εκεί ανήκω εγώ) που πιο πολύ ευχαριστιούνται το τοπίο, τον τουρισμό, το βουνό, την παρέα στο δρόμο και στις στάσεις κτλ.
το σχόλιο μου πάντως δεν αφορούσε στις βόλτες του Χελιώτη... μια παρατήρηση γενική ήταν!
στην τελευταία του που είχα πάει -πριν καιρό- ήταν όντως πολύ ωραία διαδρομή ... τόσο όσο!

Ισχύει - κ εγώ γενικότερα ως τάση το διαπιστώνω. Λίγο τα social media, λίγο που έχει γίνει πολύ πιο δημοφιλές το πράγμα, λίγο που έπεσε ο μέσος όρος ηλικίας αναβατών (ειδικά λόγω πιο προσιτών μοντέλων που δεν υπήρχαν παλιότερα).

Εννοείται, δεν κρίνω, ότι αρέσει στον καθένα όσο δεν ενοχλεί ανθρώπους κ φύση γύρω του :)

Ισχύει - κ εγώ γενικότερα ως τάση το διαπιστώνω. Λίγο τα social media, λίγο που έχει γίνει πολύ πιο δημοφιλές το πράγμα, λίγο που έπεσε ο μέσος όρος ηλικίας αναβατών (ειδικά λόγω πιο προσιτών μοντέλων που δεν υπήρχαν παλιότερα).

Εννοείται, δεν κρίνω, ότι αρέσει στον καθένα όσο δεν ενοχλεί ανθρώπους κ φύση γύρω του :)
Ακριβώς έτσι!

Τελικά ποιος άλλος θα ακολουθήσει το λασπόλουτ....εεε την εκδρομή?

Μάλλον είχε πολύ ξύλο στην βόλτα του Χελιώτη τελικά. Πρέπει να έριξε μπόρα το βράδυ πριν και να έφτιαξε πολύ δύσκολο τερεν.
Πήγε κανείς να μας πει.
Για να ευχαριστήσουν τον κόσμο θα επαναλάβουν την βόλτα 6/7 Ιουνίου Δωρεάν για όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή. Από εμένα μπράβο τους για την κίνηση!
Μέχρι ένας είχε μετωπική με πρόβατο, o_O:laugh:, ευτυχώς χωρίς συνέπειες απ' ότι κατάλαβα.

Εδώ η ανακοίνωση του Worksbike

ADVENTURE TOUR ΕΥΒΟΙΑ 2026
Μια Φωτογραφια = Χιλιες Λεξεις!!!!

Καταβαλαμε Κάθε Δυνατη Προσπάθεια ώστε να φέρουμε τον κόσμο από το Βουνό πίσω σε συνθήκες που μπορούν να χαρακτηρισθουν σαν την Κόλαση του Δάντη .
Κάποιοι Τυχεροί που ξεκινησαν πολύ νωρίς κατάφεραν να ολοκληρώσουν Κάποιοι άλλοι με τις πιο ειδικές Μοτοσυκλέτες που διέθεταν συν της εμπειρία της Λάσπης πέρασαν περίφημα όπως δήλωσαν κάποιοι επίσης το πάλεψαν όσο μπορούσαν φτάνοντας έως το Μαντουδι την πρώτη ημέρα και έως τις Ροβιες την Δεύτερη και τέλος κάποιοι που είχαν προγραμματίσει ένα υπέροχο Διήμερο είχαν κλείσει Ξενοδοχείο κλπ κλπ έκαναν Μόλις 40 χιλιόμετρα.....

Ένα Τουρ με πλήρη Αντιφατικοτητα όπου άφησε Ανάμεικτα Συναισθήματα και συζητήθηκε πολύ!!!!!
Τα SOCIAL ΔΕΝ είναι το Ατού μας κατά Γενική Ομολογία ΔΕΝ είμαστε Φαν της Εύκολης και Ευθυμερης Είδησης Απεναντίας θα λέγαμε!!! Τα χρησιμοποιούμε Απλά για να κάνουμε την Δουλειά μας στην Σύγχρονη Εποχή όπως καλή ώρα τώρα.
Η Δύναμη μας είναι ο κόσμος που μας ακολουθεί και από στόμα σε στόμα τα ADVENTURE TOUR κατακλυζονται από Νέο Κόσμο κάθε φορά και σε αυτό τον Τομέα ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ να κάνουμε τους Παντες να Χαρούν 2 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ Διαδρομές κατά Γενική Ομολογία .

Και Επειδή είμαστε Αυτοί που είμαστε Ανακοινωνουμε πως το Τουρ της Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί Εκ Νέου ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προς Όλους οσους συμμετειχαν στις 6/7 Ιουνίου.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε Όλους για την Συμμετοχή σας και να εκφράσουμε και τα Συγχαρητήρια μας επίσης Προς Όλους Ανεξάρτητα έως πιο σημείο κατάφεραν να φτάσουν κάτω από αυτές τις πολύ δύσκολες κατά Γενική Ομολογία Συνθήκες οι οποίες ΑΛΛΑΞΑΝ προς το Οτι Χειρότερο μόλις το Σάββατο τα Ξημερώματα.

Επόμενο Προγραμματισμενο Τουρ στα Καλάβρυτα που λόγο της Αλλαγής του Ημερολογίου του Πανελληνιου Πρωταθληματος ΜΧ που ακολουθούμε θα πραγματοπιηθει στις
25/26 Απριλίου.
Καλή Εβδομάδα σε όλους σας.

Ειναι ωραιος ο Δημητρης!!

Ωραία όλα αυτά. Τα gpx θέλουμε.

Μαγκες πρωτη φορά ανεβηκα απο Κρητη με ενα φιλαράκι για την εκδρομη του Δημητρη 21-22/3 Ευβοια..

αν εβαζα βαθμολογία θα εβαζα 6.5/10 λόγω καιρου βασικα, άνετα θα μπορουσε ναναι 10/10.

Λογω της βροχης και των πολλων συμμετοχων,

οταν μπροστα σου σε ανηφορα ειχαν περασει 50-100 μηχανες... ο δρομος που ειχε πολυ λασπη ειχε κανει νεροφαγώματα και ηταν υπερβελικα δυσκολο να βρεις προσφυση...

ειχες 1 διαρκή μάχη για προσφηση που κατανταγε κουραστικό,δεν σε αφηνε στο ελαχιστο να ευχαριστηθεις τις τόσες ομορφιες που είχε η διαδρομή.
Σιγουρα αν ειχες ελαφρυ μηχανακι και ησουν εμπειρος οδηγος μπορει και να περναγες καλα... εγω προσωπικα ουτε ημουν ο σούπερ και ουτε οι περισσοτεροι που συμμετείχαν και ειχαν απογοητευτεί..
η soft διαδρομη είχε γίνει hard enduro και η hard απλά δεν πέρναγε.

Γενικα παντως η οργανωση ηταν πολύ καλή και ο ιδιος ο Δημήτρης ετρεχε παντού αλλά....

απογοητευτηκαν πολλοι οδηγοί... ειδα 2 οδηγους να λενε δεν ειναι για εμας τελικα το χωμα και να φευγουν την επομενη μερα,
τους ελεγα οτι δεν αυτό δεν ηταν συνηθισμενη μέρα εκδρομης για χωμα... ηταν κατι το εξαιρετικό δυσκολο.

Προσωπικα η χειροτερη μερα ηταν η Κυριακη που σε 1 διαδρομή εξοδου π δεν περνουσε ο δρόμος,

τα μηχανακια απο αυτην την λασπη,η λάσπη γινοταν στεγνός πυλός και γεμιζε τις ροδες με χωμα και κολλαγαν οι τροχοι!
δεν γυριζαν οι τροχοι! παλι καλα π ηταν κατηφορα... καθε 20 μετρα επρεπε να κατεβαινουμε κ να βγαζουμε τον πηλό απο το πίσω μερος!πως δεν εσπασε καμιά αλυσίδα ή τπτ αλλο!
ναι οκ τρομερη εμπειρια αλλά δεν ηρθαμε για αυτες τις συνθήκες.

Γενικα θα ηθελα να ξανα δοκιμασω κ να εμπιστευτω τις μελλοντικες εκδρομες τους.

Η Εύβοια και ιδίως το καντήλι τις βροχερές ημέρες δεν είναι εύκολη
Για τέτοιου είδους βόλτες, που δεν γνωρίζεις το οδηγικό επίπεδο των αναβατών είναι λάθος επιλογή αυτή την εποχή
Από την άλλη όλα μια εμπειρία είναι και μετά από κάτι τέτοιο γίνεσαι καλύτερος

Γενικά οι βόλτες του είναι πετυχεσά γι αυτό κι η απίστευτη προσέλευση.

Έχει κανεις το GPX από την τελευταία βόλτα του Χελιώτη στην Παύλιανη ? Θέλω το gpx Αθήνα - Παύλιανη που είχε φτιάξει μια μεικτή διαδρομή .

Έχει κανεις το GPX από την τελευταία βόλτα του Χελιώτη στην Παύλιανη ? Θέλω το gpx Αθήνα - Παύλιανη που είχε φτιάξει μια μεικτή διαδρομή .
Και εγώ!

Ευχαριστώ πάρα -πάρα πολύ!

Edit
Ισχύει η βόλτα της Εύβοιας

Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top Bottom