Πρόσκληση Aurora Rally Equipment

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Αποστολή το λέει στο πρώτο ποστ, στις 11 αν δεν κάνω λάθος.

Sent from my Armor 17 Pro using Tapatalk
Kαι μου το λέγε το κουκλάκι χαχαχα.... Λόγο επαγγελματος ξεχωρίζω μόνο νούμερα αυτή την περίοδο .....χαχαχα (πέσει να το έχω διαβάσει 4 φορές το θέμα χαχαχαχα)

xrv_world_explorer

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Αν κάποιος ,για κάποιον λόγο , δεν θα μπορέσει να βρεθει στο σουαρέ, και θελει να παραχωρήσει σε κάποιον την θέση του ,για τις 20 ,
πολύ θα ήθελα να ήμουν εγώ αυτός ο κάποιος....

Μου άλλαξαν το πρόγραμμα στην δουλειά και θα βρίσκομαι Αθήνα το Σαββατο .
:friendship:
Θα σε βάλω στο τσαντάκι μου ψιλε δεν φαίνεσαι χαχαχα

xrv_world_explorer

2wheeler

Μέλος
Όνομα
Τασος
Μοτό
F800GS, RSV MILLE
Αν κάποιος ,για κάποιον λόγο , δεν θα μπορέσει να βρεθει στο σουαρέ, και θελει να παραχωρήσει σε κάποιον την θέση του ,για τις 20 ,
πολύ θα ήθελα να ήμουν εγώ αυτός ο κάποιος....

Μου άλλαξαν το πρόγραμμα στην δουλειά και θα βρίσκομαι Αθήνα το Σαββατο .
:friendship:
Δικιά σου η θέση μου!! Δεν θα τα καταφέρω εγω τελικα...

clear

Μέλος
Περιοχή
Παλλήνη
Όνομα
Κλέαρχος
Μοτό
R.E. Himalayan 452
Εγώ μένω δίπλα ( Κάντζα) και μπορώ και τα δύο Σάββατα.
Δηλώνω για το επόμενο που έχει θέση, αλλά αν ξεμείνετε από 10ο σήμερα έρχομαι σε 12 λεπτά.

clear

Μέλος
Περιοχή
Παλλήνη
Όνομα
Κλέαρχος
Μοτό
R.E. Himalayan 452
Τελευταία επεξεργασία:

sfera

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Σταμάτης
Μοτό
Tenere700, CRM250, Bandit 650
Καλησπέρα σε ολους
μια πολύ όμορφη μέρα με φίλους στην Aurora.
Αυτό που είδα εγώ είναι ότι η Aurora έχει ανεβάσει τον πήχη πολυ ψηλα , είναι πολλά κλικ μπροστά σε ότι θέλει να δημιουργήσει.
Ευχαριστούμε Δημήτρη και Σοφία για την ενημέρωση και την φιλοξενία που μας παρείχατε στις εγκαταστάσεις σας.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Πρώτη εντύπωση ότι ο σφερας μου το φυλάει και για τους κοντούς και για το ότι μιλάω πολύ :p

Για τα υπόλοιπα λίγο αργότερα γιατί η ημέρα είχε το ωραίο κομμάτι της αυτό, έχει και δεύτερο λίγο ηλίθιο οπότε έχω χρόνο να τα επεξεργαστώ στο μυαλό μου.

stefos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
T7
Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δημήτρη και τη Σόφια για τη φιλοξενία και την παρουσίασή. Δε χρειάζεται πολύς χρόνος να καταλάβεις ότι ο Δημήτρης αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και στο μεταφέρει αμέσως όταν κουβεντιάζεις μαζί του. Η παρουσίαση ήταν διαφωτιστική και εμένα με έκανε να δω διαφορετικά ορισμένα πράγματα. Προσωπικά χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν να προοδεύουν και να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται! Ευχαριστούμε πολύ.

Sent from my Armor 17 Pro using Tapatalk

640 Armageddon

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
640 Adventure, Angry Berg 450
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όοοοοολους όσους ήρθαν γιατί πραγματικά στην εποχή μας, το Σάββατο και ο χρόνος μας είναι πολύτιμος με αυτά που ζούμε. Θεωρώ όμως ότι είναι απαραίτητο, όσο δυσκολεύουν οι καταστάσεις, τόσο να κανονίζουμε να βρισκόμαστε και να 'βλέπουμε'. ο Ντίνος, που ήταν μαζί μας σήμερα, πάντα μας έλεγε ''μάτι και αυτί''. Πρέπει να έχουμε και τα δύο ανοιχτά για να μαθαίνουμε, γιατί ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά, όταν κάποια πρότζεκτ που κάνουμε δεν πετυχαίνουν, αυτό που πάντα λέμε εδώ είναι ''για την γνώση''. Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνουμε και θεωρώ τιμή μας που ήρθατε να μας δείτε απο κοντά και να κουβεντιάσουμε, νομίζω ότι το πολύ θετικό κλίμα φάνηκε στο τέλος που κάτσαμε, και μπορούσαμε να κάτσουμε άλλη μια ωρα. Δεν ήθελα να σας κρατάω Σαββατιάτικα!
Θα κάνουμε και το άλλο Σάββατο και μετά το καλοκαίρι θα διαλέξουμε μια θεματολογία να δούμε τι άλλο θα μάθουμε!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Δ.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Λοιπόν τώρα που τελειώσαμε την βάρδια βλακείας #1 και πριν συνεχίσουμε...

Εννοείται πως όταν κανονίσεις κάτι "ΚΑΛΟ" πάνε όλα λάθος και παρά λίγο να το ακυρώσω τελευταία στιγμή.

Αλλά ευτυχώς δεν, από πολλές απόψεις.

Δεν θα επεκταθώ στα εσωτερικά μου αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις για πολλά και με λύπη είδα μερικούς δρόμους που δεν πήρα.

Χωρίς να δώσω πολλά σπόιλερ, αν έχετε δει την ταινία "Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς" η παρουσίαση είναι μιά τέτοια ταινία. Στο μυαλό του Δημήτρη, γιατί η Aurora είναι "αστεία μικρή" για αυτό που είναι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο κουαρτέτο της κεντρικής ομάδας για το "αστεία μεγάλο" που έχει καταφέρει. Περίμενα, αλλά και όχι, τον σχεδιασμό να είναι τέτοιος (με πολλούς περιορισμούς έτσι σχεδιάζουμε και το μπετόν, πως θα πάρουμε το σωστό αποτέλεσμα για το φορτίο, το είδος του κτιρίου, το έδαφος, την σεισμική επιτάχυνση και διάρκεια με το ελάχιστο δομικό υλικό), αλλά το data logging και η ευελιξία και η ταχύτητα προσαρμογής στα δεδομένα που συλλέγονται είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με αυτά που κάνουμε εμείς. Συζητήσαμε και το θέμα κόστους, καταλαβαίνεις τι πληρώνεις στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεν είναι κάτι σαν την ανάλυση του άλλου θέματος με τον καφέ "τρεις το λάδι τρεις το ξίδι" γιατί ο "μπαρίστα" και η μεθοδολογία του έχει να κάνει πολλά στο τελικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι που δουλεύει έτσι το πράγμα και για το ότι η μοντελοποίηση έχει φτάσει σε ρύθμιση τέτοια που συμφωνεί με τα πραγματικά δεδομένα καταστροφής (και θυμήθηκα συζήτηση με εμπειροτέχνη παλιότερα, έλα να δεις πως γίνεται το πράγμα σπουδαγμένε και πως δουλεύει ο κόσμος φτιάχνεις ένα με το μάτι και αν θέλει βελτίωση το ξανακοιτάς).

Θα συνεχίσω να διαφωνώ στο θέμα που συζητήθηκε με κρίσιμες βλάβες γιατί αρνούμαι να αποδεχτώ ότι είναι... αποδεκτή μιά τέτοια ανοησία σχεδιαστική ή εξαρτήματος που να γίνεται σκούπισμα κάτω από το χαλάκι, απλά γιατί υπάρχουν μή κρίσιμα μέρη που είναι αξιολογότατα αλλά άχρηστα (τι να τις κάνεις τις εξπλορ ούλτρα μάτζικ αν δεν παίρνει μπρος ή το κορυφαίο μοτέρ αν σπάει το κιβώτιο, τυχαία παραδείγματα από πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ).

Το πιο σημαντικό ήταν η χαοτική διαφορά ανάμεσα στην νοοτροπία του αγωνιζόμενου και του... σουλατσαδόρου και τις ανάγκες των. Θέλουμε όλοι το λουκ "ντακαρίσιο" γιατί μας το πουλάνε ως δισκοπότηρο πιο ιερό και από ΤΑ600, το πόση δουλειά έχει από πίσω και πόσο... "όχι ακριβώς έτσι" είναι τα πράγματα που βλέπουμε ως αποτέλεσμα δεν είναι κάτι που επικοινωνείται συχνά, όπως και το γιατί 36000 το "ντακαρίσιο ρέπλικα" ενώ το "κόπι ντακαρίσιο ρέπλικα" έχει 8000 και πολλά άλλα που θα δείτε και θα συζητήσετε ελπίζω.

Αν υπάρξει επόμενη ενότητα μέσα από τώρα, το ευχαριστώ είναι λίγη λέξη για τα σημερινά ερεθίσματα και την κλεφτή ματιά σε έναν άλλο κόσμο.

Εσείς που δηλώσατε, απλά μην το χάσετε.

Υγ
Οσο εξωστρεφής φαίνομαι στο forum τόσο δεν είμαι ζωντανά, κυρίως με ανθρώπους που βλέπω πρώτη φορά. Η κοπέλα που μας υποδέχτηκε και την οποία έχουμε δει στο instagram να μιλάει για την εταιρεία, δεν είναι απλά μια κοπέλα που μιλάει για την εταιρεία αλλά ένα κομβικότατο δυναμικό μέλος της ομάδας εργασίας. Αυτό το καταλάβαμε αρκετά αργά στην συζήτηση όταν ο Δμήτρης περιέγραψε το πώς εργάζεται η aurora. Σε έναν κυρίως ανδοκρατούμενο χώρο είναι σπάνιες τέτοιες παρουσίες και επειδή επικεντρωθήκαμε στα μηχανήματα στο υλικό στους αγώνες και στην ματιά στο μυαλό του δημιουργού, γιατί τα αγοράκια σπάνια σταματάνε είναι πεντάχρονα, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στην μαέστρο. Ευχαριστούμε πολύ και την Σοφία για τη φιλοξενία και για την μικρή συμμετοχή της κουβέντα (μην την πιάνεις από το χέρι άσε την να τα πει)

Τελευταία επεξεργασία:

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Ήθελα και γω κάτσω με ηρεμία να γράψω δυο πράγματα..... ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ...... (Το είχα καταλάβει από παλιά αλλά επιβεβαιώθηκα στο 100/100 από την χθεσινό μας εκπαίδευση , γιατί για μένα ήταν χρήσιμες πληροφορίες)

Το μακρινό 2015 νομίζω όταν ξεκίνησα να κάνω ανακατασκευή το wr , ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη , γιατί ήθελα να πηγαίνω στα trail ride του doc που δυστηχως σταμάτησαν με τα χρόνια... Τότε ο Δημήτρης μου μίλαγε αρκετά για του πύργους κλπ κατάλαβε ότι είμαι ερασιτέχνης και έτσι καταλήξαμε στα bracket της rebelxsport , στο ενδιάμεσο σκεφτόταν διάφορες λύσεις να με βοηθήσει αλλά ο σκελετός μου δεν ενδικνητε για τέτοιες μετατροπες.... Με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα στην πλοήγηση με χαρτί και από τότε τον θαύμαζα , χθες επιβεβαιώθηκα για της γνώσεις του και χάρηκα για τις απαντήσεις που μου έδωσε... Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και αυτό φενετε.

Από όλη την κουβέντα ήθελα να πω το παρακάτω αλλά κόλλησα να το πω από κοντά διότι θα φαινόταν κάπως .... Αλλά θα χαιρομουν πολύ παραπάνω αν πχ ήταν Ρουμάνος και τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ρουμανία , αυτή την στιγμή θα είχε διπλάσιο πελατολόγιο οπότε θα ειχε αντίκρισμα στο να είχε μεγαλύτερο rnd και παραγωγή , δυστηχως η Ελλάδα δεν προσφέρει τίποτα από θέμα φορολογίας ρε γαμωτο και τρώει τα παιδιά της...

Ελπίζω να μην φάνηκαν αρνητικά ότι είπα , ίσα ίσα που θα ήθελα η εταιρεία αυτή να γίνει πρώτη παγκοσμίως γιατί είναι χειροποίητη βιομηχανία και όχι φασον....

Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον

(Ο ψιλός με την ροζ μπλούζα χαχα)

xrv_world_explorer

Dakkar1983

WannaBe
Περιοχή
Αιγάλεω
Όνομα
Νικόλαος
Μοτό
BMW g 650 x challenge
Παιδιά καλησπέρα, επειδή μού έτυχε μια έκτακτη υποχρέωση το Σάββατο :ag2:, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην παρουσίαση οπότε παραχωρώ την θέση μού στον επόμενο ενδιαφερόμενο..

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Δηλώνω για το Σάββατο αν και το πρόγραμμα μου είναι πολύ άστατο. Αν χρειαστεί να ακυρώσω θα το δηλώσω αμέσως για να προλάβει να μπει επόμενος.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ορίστε για να ντραπω να ρωτήσω αν τα μπλουζάκια είναι εμπορικό προϊόν (για να μην νιώσουν την υποχρέωση) και τι βγάζει σήμερα το τηλέφωνο;

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Τελικά δεν απέφυγα την ακύρωση, και το άφηνα για τελευταια στιγμή για αυτόν το λόγο.
Διαθέσιμη για τον επόμενο παρακαλώ.

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Θα ήθελα να πάρω εγώ τη θέση του Αντώνη antsoar αν δεν έχει δηλώσει κάποιος άλλος ως επιλαχών προηγουμένως.

640 Armageddon

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
640 Adventure, Angry Berg 450
Πάμε ομαδικά και αγωνιστικά! Έχουμε και καινούργιο υλικό για την παρουσίαση,
Να ξέρετε έχει ενα μικρο διάλειμμα στην μέση της παρουσίασης για σάντουιτς και χυμούς, οπότε μην έρθετε χορτάτοι!

1. tc-drift 27/7
  2. el-Gatto 27/7
  3. athanas 27/7
  4. Juohmaru! 27/7
  5. nickaoua11 27/7
  6. Aldebaran 27/7
  7. Visitor No1 27/7
  8. Visitor No2 27/7
  9. clear 27/7
  10. Jay 27/7

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Πάμε ομαδικά και αγωνιστικά! Έχουμε και καινούργιο υλικό για την παρουσίαση,
Να ξέρετε έχει ενα μικρο διάλειμμα στην μέση της παρουσίασης για σάντουιτς και χυμούς, οπότε μην έρθετε χορτάτοι!

1. tc-drift 27/7
  2. el-Gatto 27/7
  3. athanas 27/7
  4. Juohmaru! 27/7
  5. nickaoua11 27/7
  6. Aldebaran 27/7
  7. Visitor No1 27/7
  8. Visitor No2 27/7
  9. clear 27/7
  10. Jay 27/7
Ο καπετάνιος τρώει κρουασανακι στα διαλείμματα
Να έχετε μπόλικο πραμα :D
Από φθινόπωρο αν συνεχίσετε τις μαζώξεις θα τα καταφέρω για να τραβήξουμε καμμία φωτό

Top Bottom