Πωλειται HONDA CRF 300L

Bulmont

Μέλος
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Όνομα
Βαγγελης Χ
Μοτό
BULTACO PURSANG 125
MONTESA ENDURO 125H7
Μήπως πουλάς το 520?

Χρόνια πολλά σε όλους και καλοπουλητο το Χοντα
Εχει ήδη φύγει.......

Δυστυχώς και το χόντα πουλιέται λόγω μυοσκελετικων προβλημάτων ........
Ου γαρ έρχεται μόνον......φέρνει και παρέα το γαμίδι.......

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Εχει ήδη φύγει.......

Γαμημενη οικοδομή...
Τελικά μόνο δουλειά χορτάσαμε...
Άι σιχτιρ...

Βάγγο εύχομαι τα καλύτερα...
:friendship:

Bulmont

Μέλος
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Όνομα
Βαγγελης Χ
Μοτό
BULTACO PURSANG 125
MONTESA ENDURO 125H7
Γαμημενη οικοδομή...
Τελικά μόνο δουλειά χορτάσαμε...
Άι σιχτιρ...

Βάγγο εύχομαι τα καλύτερα...
:friendship:
Έτσι ακριβώς ρε φίλε
Τώρα πληρώνουμε τις καταπονήσεις που είχαμε υποστεί στα νιάτα μας........
Και τις πληρώνουμε ακριβά........

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το μηχανάκι σου είναι καινούργιο προφανώς και θα πουληθεί αλλά πρωτίστως να ευχηθώ περαστικά σε σένα και με τις κατάλληλες αγωγές και φυσικοθεραπείες να βρεις ΄λύση στα προβλήματα που άφησε το παρελθόν και να γίνει μάθημα σε όλους πώς δεν πρέπει να κάνουμε μαγκιές (όσο γίνεται).

Bulmont

Μέλος
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Όνομα
Βαγγελης Χ
Μοτό
BULTACO PURSANG 125
MONTESA ENDURO 125H7
Δυστυχώς όσο περνούν τα χρόνια, πρέπει να το χωνεύουμε, πώς κάποια πράγματα και κάποιες
καταστάσεις δεν μπορούμε να τις ξαναζήσουμε, όσο και να το θέλουμε όσο και να το προσπαθούμε.
Η απόφαση να πουληθεί το χόντα πάρθηκε γιατί έχω εναλακτικές λύσεις για χώμα πιό ευκολοκαβάλητες
αλλά και μοτοσυκλέττες δρόμου πολύ πιό χαμηλές. Το χόντα με κάλυπτε στα πάντα, χώμα, ταξίδι, βόλτα....
Εαν δεν πουληθεί, θα αγοραστεί κιτ χαμηλώματος και όλα καλά (για κάποια χρόνια....)

Μαγκιές σίγουρα ποτέ μου δεν έκανα, έχω πέσει όμως αμέτρητες φορές, είτε σε βόλτες είτε σε αγώνες
χωρίς σοβαρό τραυματισμό πέρα από σπασμένο αριστερό χέρι και δεξιό ώμο σε διαφορετικές χρονικές
στιγμές και πάντα γύρναγα σπίτι οδηγώντας.... είναι μεγάλη κουβέντα αυτή.

Πολλά χτυπήματα όμως καθώς και 48 χρόνια οικοδόμος σαν σιδεράς δεν είναι και ότι καλύτερο για
την σωστή κατάσταση του σκελετού μου. Θυμάμαι κάπου στα 22-23 χρόνια μου είχα μείνει καμμιά βδομάδα
τελείως ακίνητος από πόνους στην μέση και βέβαια μετά σταμάτησα να δουλεύω λές και ήμουν αρσιβαρίστας....

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Δυστυχώς όσο περνούν τα χρόνια, πρέπει να το χωνεύουμε, πώς κάποια πράγματα και κάποιες
καταστάσεις δεν μπορούμε να τις ξαναζήσουμε, όσο και να το θέλουμε όσο και να το προσπαθούμε.
Η απόφαση να πουληθεί το χόντα πάρθηκε γιατί έχω εναλακτικές λύσεις για χώμα πιό ευκολοκαβάλητες
αλλά και μοτοσυκλέττες δρόμου πολύ πιό χαμηλές. Το χόντα με κάλυπτε στα πάντα, χώμα, ταξίδι, βόλτα....
Εαν δεν πουληθεί, θα αγοραστεί κιτ χαμηλώματος και όλα καλά (για κάποια χρόνια....)

Μαγκιές σίγουρα ποτέ μου δεν έκανα, έχω πέσει όμως αμέτρητες φορές, είτε σε βόλτες είτε σε αγώνες
χωρίς σοβαρό τραυματισμό πέρα από σπασμένο αριστερό χέρι και δεξιό ώμο σε διαφορετικές χρονικές
στιγμές και πάντα γύρναγα σπίτι οδηγώντας.... είναι μεγάλη κουβέντα αυτή.

Πολλά χτυπήματα όμως καθώς και 48 χρόνια οικοδόμος σαν σιδεράς δεν είναι και ότι καλύτερο για
την σωστή κατάσταση του σκελετού μου. Θυμάμαι κάπου στα 22-23 χρόνια μου είχα μείνει καμμιά βδομάδα
τελείως ακίνητος από πόνους στην μέση και βέβαια μετά σταμάτησα να δουλεύω λές και ήμουν αρσιβαρίστας....
Να είσαι γερός να απολαμβάνεις το κάθε χιλιόμετρο :friendship:

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Πρέβεζα Ηπείρου
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
HONDA CBF125 09΄
Πολλά χτυπήματα όμως...
...μετά σταμάτησα να δουλεύω λές και ήμουν αρσιβαρίστας....
Ρε Βαγγέλη ειλικρινά σε νιώθω.
Δεν θα γράψω τώρα γιατί.

Να είσαι γερός.Να χαίρεσαι τους δικούς σου και μακάρι οι νεότεροι να ζήσουν με τις μοτοσυκλέτες τους όσα όμορφα έχεις ζήσει..

Top Bottom