notakos600
Boomer's corner
Πόσο καιρό έχετε αφήσει βενζίνη στο ρεζερβουάρ παίδες?
Μιλάμε για βενζίνη τριών μηνών max.Δεν ξέρω να σου πω, αλλά αν έχεις αμφιβολίες, κανε ένα κόπο και πέταξε την από μέσα. Καλό δεν θα κάνει αν είναι μούργα και πας να την κυκλοφορήσεις.
Στα ψεκαστά παίζει μια φορά το μήνα δούλεμα ρελαντί Κώστα.Στην αντίκα έχω αφήσει και 2 χρόνια....κανένα πρόβλημα αν και έχει τα weber που είναι ευαισθητουλια.
Όποτε το κινώ βέβαια του ρίχνω καθαριστικό wurth
έχει ο Γκάντι weber;Στην αντίκα έχω αφήσει και 2 χρόνια....κανένα πρόβλημα αν και έχει τα weber που είναι ευαισθητουλια.
Όποτε το κινώ βέβαια του ρίχνω καθαριστικό wurth
Υπάρχει συντηρητικό πρόσθετο , το χρησιμοποιήσουν αρκετά σε σκάφη που έχουν μεγάλα τεπόζιτα .
Μου έχει τύχει η παλιά βενζίνη να γίνει σαν κόλα ζελέ και ευτυχώς δεν πήγε στα μπεκ
Να σου βρούμε αιτία να κλάψεις .....Άλλο ένα θέμα που μετά την φωτογραφία του XR Maniac θα πάει άκλαφτο...
Να σου βρούμε αιτία να κλάψεις .....![]()
Εγώ πάντως σε παλιά από ακινησία βενζίνη έριξα κι ένα octane booster μέσα σε αναλογία που περιέγραφε η ετικέτα του .Εβαλα σε ktm 950 βενζινη αποθηκευμενη για 5-6 χρονια και δουλευε συμφωνα με τον ιδιοκτητη οπως και πριν.Την ειχα σε μεταλλικο δοχειο σε δροσερο υπογειο και για ευνοητους λογους την περασαμε απο ενα βαμβακι.
Στο klr,παλι στο χωριο,ειχα βαλει βενζινη που ουτε θυμοταν ο πεθερος μου απο ποτε την ειχε και δεν ειχα κανενα θεμα.