• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Ροδόπη

• Thread starter Thread starter ibar
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τον λες το τζεμηλ λες και είναι ο Θανάσης στο Μοναστηράκι χαχαχαχα ..... Αναζητώντας τον τζεμηλ

xrv_world_explorer

Η Κοττάνη είναι οικισμός 23 κατοίκων του νομού Ξάνθης, πλησίον των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, σε υψόμετρο 295 μέτρων. Το 1980 έκλεισε το Δημοτικό Σχολείο λόγω έλλειψης μαθητών. Οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού μετανάστευσαν στη Γερμανία και σε άλλα μέρη της Ελλάδας για εύρεση δουλειάς και το χωριό ερήμωσε.

Τον λες το τζεμηλ λες και είναι ο Θανάσης στο Μοναστηράκι χαχαχαχα ..... Αναζητώντας τον τζεμηλ

xrv_world_explorer

Ο λογαριασμός του XR Maniac το 2015... o_Oo_Oo_O

Την Κοττανη θα την βρεις μόνος σου..
Για ότι άλλο θες , Ρώτα και θα δούμε...

αυτό σε το πέρασμα συνόρων ισχύει?
Ισχυει αλλα ειναι λιγο ταλαιπωρια.Πριν κανα δυο χρονια που το περασα ειχε αλλου χωμα αλλου ασφαλτο αλλα περνουσε ανετα.Θα πηγαινα απο εκει μονο αν το συνδυαζα με Πομακοχωρια.

Τελευταία επεξεργασία:
2014...
2843b8f05aac4a6982e3c2616ce00df6.jpg

Στάλθηκε από το 2201117TY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμείς μπήκαμε από Νευροκόπι και γυρίσαμε από Ζλατογραντ μέσω Ξάνθης. Δεν θυμάμαι κακό δρόμο πουθενά. Η διαδρομή δε μέσα από τα βουνά προς Νευροκόπι αξίζει, εγώ ανέβηκα μόνος και ψιλό αγριεύτηκα γιατί με πιάσαν οι αμφιβολίες για από το που με πάει ο γκουγκλης, δεν έχει σήμα εννοείται είχε αρχίσει να νυχτώνει και πολύ ερημιά. Αλλά άξιζε τελικα. Adventure δεν λέμε;
Φέτος αυτά.

Σμίνθη πριν τά σύνορα για καφέ και πραγματική μπουγάτσα...
:pointu:

ετσι ειναι οι globetrotters ταξιδευετες
λιτοι κ λακωνικοι
αφηνουν την φαντασια να οργιασει....

καλους δρομους ρε! :friendship:

1η μερα

τα μαστ ηταν Παμποροβο Trigrad Yagodina Buinovo που εκει εχει και χωματόδρομο που σε βγάζει Dospat αλλα δεν το κάναμε γιατί είχε περάσει η ωρα...

δεύτερη ήμερα

μαστ το Dospat-Ntebrashtitsa και Βελιγραντ-Dospat

Να περάσετε υπεροχααααα

1η μερα

τα μαστ ηταν Παμποροβο Trigrad Yagodina Buinovo που εκει εχει και χωματόδρομο που σε βγάζει Dospat αλλα δεν το κάναμε γιατί είχε περάσει η ωρα...

δεύτερη ήμερα

μαστ το Dospat-Ntebrashtitsa και Βελιγραντ-Dospat

Μαζεύτηκες; Άντε γιατί θέλω ινφο από κοντά για ποτ πουρί μέχρι Φιλιππούπολη :friendship:

Back
Top Bottom