• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Ροπόκλειδο για Μεκανάκι τι?

• Thread starter Thread starter Airhead
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχω πάρει αυτό που λόγω του εύρους του (5-110nm) καλύπτει το 99% από τις ροπές που λέει στο service manual. Δεν ξέρω τι ακρίβεια έχει άλλα για τις εργασίες που κάνω εγώ στην μηχανή σίγουρα το εμπιστεύομαι περισσότερο από το χέρι μου.

https://www.google.com/url?sa=t&sou...gQFnoECCkQAQ&usg=AOvVaw2hvMhg8iObNft5oapNfxsP

• Like
Reactions: dan
Πήρα το μικρό του Leroy. Απορίας άξιο είναι ότι πάει μέχρι 25 νιουτόμετρα και το επόμενο ξεκινάει από τα 50. Ρώτησα που είναι το 25-50 γιατί είχα δει κάπου ότι είχανε κάτι σε αυτό το εύρος, (νομίζω μάλιστα ότι είχαν κάτι σε 15-50) και ρώτησα γιατί αυτό το κενό. Ο υπεύθυνος μου είπε "δίκιο έχεις πρέπει να λείπουν, αλλά δεν ξέρω". Κοινώς τρέχα γύρευε...

Tip από έναν μηχανικό. Ελπίζω ότι όλοι εσείς που έχετε τέτοια εργαλεία να τα αποθηκεύετε και σωστά μετά το τέλος της εργασίας. Πάντα το ξεσφιγγουμε στο τέρμα πριν την αποθήκευση για την επόμενη φορά. Πάντα καλοπροαίρετα η παρέμβαση και προς το όφελος κάποιων που ίσως δεν το γνωρίζουν.

Back
Top Bottom