Σήμερα γάμος γίνεται

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά που έχω διαβάσει. Μπράβο σου για τον τρόπο αφήγησης. Εύχομαι να σαι γερός και με το καλό το επόμενο!
Ευχαριστώ πολύ Γεράσιμε!

Μπράβο φίλε. Ταξιδάρα με τρομερή περιγραφή. Πιστεύω έχεις συνειδητοποιήσει πόσο τυχερός ήσουν με τον καιρό στη Νορβηγία... Πήγα φέτος και κάποια μέρη που περάσαμε σχεδόν δε τα αναγνώριζα από την ομίχλη και την βροχή
Ήμουν εξαιρετικά κωλόφαρδος! Και με τον καιρό και με την πανδημία. Αν δεν το είχα κάνει το '19, θα είχε εύκολα πάει 2 χρόνια πίσω.
Από τα λίγα που θα άλλαζα, θα ήταν να έχω περάσει από το Καλίνιγκραντ της Ρωσίας, με τα τρέχοντα πολιτικά, έγινε πολύ πιο περίπλοκο πλέον.
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Αν η βόλτα περιλαμβάνει κατά την κίνηση του BMP1 στο δάσος, και την προσπάθεια προσβολής του από το ρωσικό πυροβολικό τότε θεωρώ ότι η εμπειρία είναι ολοκληρωμένη και ενδιαφέρουσα και θέλω να συμμετάσχω και εγώ σε μια θέση Ρώσου πυροβολητή βομβαρδιστή, και κάνω δώρο και το αντίτιμο σε όσους συμμετέχουν σαν πλήρωμα του BMP1. Αλλιώς δεν με ενδιαφέρει, πολύ τουριστικό, δεν αξίζει το 10ευρο
Ααααα και νόμιζα οτι ο Σάββας ήταν του Πυροβολικού, δεν ήξερα σε πιο Όπλο ανήκεις :p
Αν ήσουν της Αεροπορίας, έχω δει ότι μπορείς να νοικιάσεις MiG με κόστος όσο ο Πήγασος και το Capo μαζί, σκέψου το, καλό ντίλ :spam:
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Είναι πολύ πολύ μικρός ο κόσμος! Ξέρω ελάχιστους Έλληνες στο Solothurn. Ειδικά αν καβαλάει, πες του να στείλει :cool:
Μπα μπεμβεδακιας κουτακιας ειναι.
Αλλα μπορει και να ειναι ηδη ο οδοντιατρος σου.
 
Top Bottom